|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
8.7.2009 13:41:22   
valerija77
Živjo punce

Joj kolk ste velik napisale, bom rabla kr neki časa da preberem vse poste za nazaj. Midva z mojo pikico sva ok. V nedeljo sem bila sprejeta na ginekološko zaradi hudega vnetja mehurja in sem malo prej prišla domov. Sem pa baje imela neko bakterijo in sem še na antibiotiku.
V petek imam pa MF in že komaj čakam. Se še kaj javim...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
8.7.2009 13:41:24   
ninka80
nina7, ja ta teden je še v vrtcu, pol bo pa doma. Bolezen pa vrtec: upam, da bo letos manj bolan, glede na to, da je že eno leto v vrtcu in se je že mal prekužu. Drugače sem pa fulllllll zadovoljna z vrtcem.

Še mal, pa grem na MFuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
8.7.2009 13:45:47   
mashy
Valerija77: super, da je vse OK!user posted image  Kako bakterijo pa si to imela??? Kakšni so bili simptomi? Si bila pri svoji osebni zdravnici, ali direktno pri ginekologu??? Sprašujem namreč, ker so me bolele ledvice in sem bila včeraj pri svoji osebni zdravnici, pa mi je dala pregledati vodo in imam tudi neko bakterijo user posted image  Pa da moram veliko vode pituser posted image  malo se mi zdi čudno. In me skrbi zarad načega user posted image , da ne bi bilo kaj narobe....

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
8.7.2009 13:53:20   
Anonimen
valerija 77 sam da je ok

Ninka80 velik sreče na MF, jest jo mam pa v ponedeljek, joj kolk se vleče. A pol ma tud on počitniceuser posted image

Mashy a veš da to tud men zmer reče da mam bakterije pa da morm velik pit, sam mene niso nč ledvice bolele...sej verjetn ni panike zarad user posted image , drugač bi ti verjetno kaj rekla.
Aja pa ko sm mela prvi pregled je rekla da mam vnetje pa sm dobla eno kremo. Pol me ni pa nč več pregledala, mal čudn se mi zdi kako je zdej kao ok, če sploh ni preverilauser posted image

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
8.7.2009 13:56:40   
Anonimen
Punce a je katera na FB? Bi se lohk dale pod prijateljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.7.2009 14:01:17   
barbchen
hej čvekice, dons ste si pa zastavle user posted image user posted image user posted image  sej je prov, če je že tak vreme zuni, da vsaj vemo od česa user posted image user posted image user posted image

no pa da pokomentiram...

piška goriška iskrene čestitke ob prihajajoči porokiuser posted image , ornk ti bom čestitala pa v nedeljo, pa upam, da nam nakloniš kakšno fotkouser posted image . Drugače sva midva poročena 2 leti, skupaj živiva 3,5 leta, skupaj pa sva 9 let in nama je prav fletno, da sva se po 7 letih hoje vzela in se imava super fino dobr, zdaj pa sploh ko skupaj pričakujeva prihod novega družinskega člana. Tudi jaz sem upala, da se bova dogovorila, da bi on prevzel moj priimek, glede na to, da smo bili samo še 3 s tem priimkom (jaz, mami in oči), ampak sem potem le pristala na prevzem njegovega priimka; kombinacija obeh pa ni šla najbolj v uho in sem se ji odpovedala user posted image

mayamaya in nončika čestitke ob obrnjeni številkiuser posted image , jaz se vama pridružim čez mesec in pol, ko bom stopila v isti klub kot mayamaya. In moram rečt, da se tudi jaz počutim vsako leto boljše, če sem čist iskrena, se počutim kot 20.letnicauser posted image , otročja sem včasih še za manjuser posted image , razganja med tud od energije, enkrat bolj, drugič manj, in sem čisto zadovoljna, da je tako kot je.

vaši bušiji user posted image user posted image user posted image , Nezy85 se mi zdi kot bi svojega gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image , je prov lepuser posted image

spanje je tudi pri meni zadnjih nekaj dni stalno moteno, ali zaradi odhodov na WC, ki so se v zadnjih 14 dneh namnožiliuser posted image , ali pa se kar nekaj premetavam, no danes ponoči pa tudi pri meni zaradi neurja spanca ni bilo mogoče hitro spet najtiuser posted image  ampak sem kar naspana in spočita, sploh pa v ponedeljek začnem z dopustomuser posted image in se bom lahko naspala po mili volji

vaginalni UZ sem imela jaz samo na začetku, da smo potrdili, da je nosečnost v maternici in še 2x do 1. uradnega pregleda, potem pa nič več. MV je meni zdaj že 2x izmeril preko trebuha in sem tudi jaz mnenja, da če njemu to zadošča, da se jaz v to ne bom mešala. Kasneje pa sem prepričana, da me bo pogledal tudi vaginalno zaradi bolj merodajne ocene dolžine MV, predvsem pa zaprtja le-tega, ampak jaz se lepo prepustim, saj so zdravniki in vedo kaj delajo.

no pa sem prišla skoz. lepo se imejte in si pišemo pa, pa

Carpe Diem!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.7.2009 14:03:19   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

hej nina, sem ti poslala ZS user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.7.2009 14:05:06   
sashy
Za potrditev zunajzakonske zveze sva šla na občino, sam se ne spomnm točn kako je že blo, vem da sva mogla napisat koliko časa že traja in pa se oba podpisat.
Tamal je bil v nedeljo star 14 mesecev in je ravno pred kratkim shodiluser posted image , drugač je pa ob opori hodil že od desetega meseca.

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.7.2009 14:13:02   
summer410
jaz sem na FB...če katera želi....naj mi javi na ZSuser posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.7.2009 14:17:00   
Anonimen
Sashy naša je tud ziheraš, ob opori že hod full dolg časa, stoji tud že, brez opore pa naredi tri korake pa na rituser posted image

Summer410 maš ZS

Barbchen ti tud, vas je velik pa ne vem zdej katero bi kliknilauser posted image . dej ti mene

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
8.7.2009 14:28:11   
kepica78

jest sm tud na FB....hmmmm kaj pa je ZS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.7.2009 14:31:42   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: kepica78

jest sm tud na FB....hmmmm kaj pa je ZS?

kepica, ZS ja zasebno sporočilo, ki ga lahko pošlješ komurkoli - spodaj pod vzdevkom imaš ikonce e-mail, Z.S., album... in če klikneš na Z.S. se ti odpre okno, v katero napišeš tekst in ga pošlješ. Prejeta zasebna sporočila najdeš na polju Moja ringaraja in ti zraven utripa pisemska ovojnica. Jaz ti ga pošljem kar takoj user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.7.2009 14:32:09   
mayamaya
kepica zs (zasebna sporočila) klikneš spodaj pod postom na levi strani (piše zs zraven maš pa ša album, e mail, blokiraj)

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.7.2009 14:37:49   
Anonimen
Barbchen si me prehitelauser posted image , kepica78 sm ti poslala zs
zdej pa mal vaše fotke gledam, luštne punce ste, barbchen sam ti maš sam dve fotkiuser posted image

(odgovor članu barbchen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.7.2009 14:38:43   
mayamaya
nina7 sem ti poslala zs, pa na fb tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.7.2009 14:41:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

nina7 sem ti poslala zs, pa na fb tudi

vidlauser posted image

mi je fajn da vas še tm vidm, mi je full hecn k si narediš eno predstavo vizualno pol je pa čist drgačuser posted image

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.7.2009 14:41:53   
summer410
no, pa bo še več čvekanja:)))pa mal bolj osebno jeuser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.7.2009 14:45:50   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

no, pa bo še več čvekanja:)))pa mal bolj osebno jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.7.2009 14:48:54   
kepica78
no ekola sm vas vse tri dodala med frendice....hi hi bo zanimivo slikce gledat.

Nina7 tebe poznam, Babrbchen midve mava pa kr neki skupnih prijateljev iz moje bivše službe....jooooj že vem kera si ....čestitke :)

če je še kera pa nej mi pošlje na ZS.

dej pa šibam domov iz službe...se tipkamo kasnej

pa pa

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.7.2009 14:50:03   
kepica78
aja sam še potrdit me morte na fb punce. čakam

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.7.2009 14:51:51   
barbchen
FB je pa res fajnuser posted image
ja kepica, se mi je kr zdel, da se že poznava user posted image  ja tale naša prelepa Slovenija je pa res ena večja vas user posted image  - tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image

nina, glede slikic pa sem bolj sramežljive sorte user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.7.2009 14:53:27   
summer410
no punce...jz tud šibam domov kuhat....in vas popoldne kaj podregnem:)

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.7.2009 14:53:28   
Anonimen
O hudo kepica78 kje se najdemouser posted image , a si ti že prej vedla kdo sm, verjetno ne, bi kej rekla.
A veš da sm jest skoz mislila da ti že maš engauser posted image

(odgovor članu kepica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.7.2009 14:54:25   
Anonimen
tud jest šibam, se je Gaja zbudila, papa

(odgovor članu barbchen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
8.7.2009 15:00:58   
mayamaya
jaz pa tudi... samo še računalnik ugasnem pa grem domov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?