|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
9.7.2009 21:11:04   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

žalosti me tole da sploh ne znamo držat ena z drugouser posted image se spodbujat, se tolažit kadar smo žalostne, vspodbujat pri slabih novicah, se veselit ena z drugo  ... res žalostno ma resnično.....da smo res slovenci en k.....narod.....obtoževat pa obvladamouser posted image ..........

tole mi pa ni čist jasno?? KAJ SEM ZAMUDILA?? res pa je, da sem zadnje čase bolj malo tu - samo na hitr ose oglasim sem in tja, saj mi po službi ostane malo časa, ki ga seveda posvetim user posted image in možu user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
9.7.2009 21:15:30   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Lovely - malčki so kot gumice, pa še srečo imajo, kolegici je punčka padla s previjalne mize ki je dosti više direktno na nos, le kri je lila z nosa, drugega nič in je blo vse ok. Drugi kolegici pa je punčka padla ene 3x s postelje in tudi nič ni bilo.

Danes smo začele z železom, jaz imam Ferrum Lek 3x 1 tableto na dan, Alina pa Legofer 2x 5ml na dan vendar ne sme pojesti z mlečnim obrokom ker mleko veže na sebe, tako da ji dam k sadju ki najbolje absorbira železo, enkrat pa k zelenjavno mesnem obroku. Danes je jedla tudi govedino. Mislim da pri Alini ni point v prehrani, ampak je gensko (bo Lučka povedala koliko je to lahko res) po mojmu dragemu, ki je bil tudi zelo slabokrven. V glavnem bom zdaj začela devat tudi sok rdeče pese, ki ga je prakticirala kolegica ki je imela punčko na vegi varianti (in sedaj seveda ni več, ko hodi v vrtec user posted image ). Moji tako vlagajo doma rdečo peso in je najboljša. Še imamo zaloge, hvala bogu.

Menstra - jaz sem jo dobila ko je imela Alina 5 mesecev, nekoliko bolj močno, ampak ne pretirano, sedaj se mi je uredila na ciklus 28 dni kot sem imela pred nosečnostjo. Krvavitev je pa zdaj zopet zmerna.

Joj a res? Ful hvala za ta info o kolegici. Meni je bila ravno ta kri najhujša.

Jaz kot nosečka sem tudi najprej Ferrum Lek jedla. Potem pa ni bilo dovolj in sem šla na neko močnejšo varianto. Nekaj na R, se ne morem spomnit zdaj. Tejčika, pazi na zobe - vedno si jih dobro umij pa če se da požvrkljaj C vitamin potem ko poječ tablet. Baje da ful uničuje sklenino ta zadeva. Pa jaz sem bila zelo zaprta po tem.

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
9.7.2009 21:17:35   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Lovely, hvala, ker si delila z nami, na kaj je treba paziti, če ti otrok pade. Me pa nekaj zanima. Ali je dovolj samo en znak, da bi znalo biti kaj narobe? Ker Niki kakšen dan res fulll spi čez dan, in bi bil to potem lahko že kakšen znak, da je kaj narobe z njim. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kile. Jaz tudi čakam, da bo Niki začel hodit, da bom vsaj na ta način kakšen g izgubila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P je uporabljala ALI vmes tako da po moje da ja, je dovolj en znak.

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
9.7.2009 21:19:12   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

žalosti me tole da sploh ne znamo držat ena z drugouser posted image se spodbujat, se tolažit kadar smo žalostne, vspodbujat pri slabih novicah, se veselit ena z drugo  ... res žalostno ma resnično.....da smo res slovenci en k.....narod.....obtoževat pa obvladamouser posted image ..........

tole mi pa ni čist jasno?? KAJ SEM ZAMUDILA?? res pa je, da sem zadnje čase bolj malo tu - samo na hitr ose oglasim sem in tja, saj mi po službi ostane malo časa, ki ga seveda posvetim user posted image in možu user posted image

Meni tudi tole ni jasno, jaz sem imela support danes zelo dober in tudi sama sem če le morem...

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
9.7.2009 21:21:07   
Marisha
Živjo vsem skupaj,

naju so končno spustili domov, 2 dni v bolnici se mi je vleklo kot, da bi bila 1 mesec user posted image

Markec je ok, krvni testi in vsi ostali testi so pokazali negativno, kar pomeni, da nismo alergični na jajca in mleko user posted image user posted image user posted image . Joj se mi je kar skala odvalila od srca,  sem se 1 mesec, ko sva bila na diati prav mučila in razmišljala, da sem mu ponudila čim različnejšo hrano, ki pa ni vsebovala jajc in mleka,....  ampak nama je uspelo user posted image .

Utrujena oz. polomljena sem čist od njihovih stolov oz. "ležečih stolov", katastrofa totalnauser posted image , tako, da se bom zdajle spravila pod tuš in potem v mehko poteljo user posted image user posted image .

Janja27, še podatki za seznamček: Mark je težak 10.130g in velik 72 cm

No, to bo za danes vse, ko bom pa malce bolj spočita vam pa napišem kakšna je nova pediatrična klinika in kako izgledajo umetne rožice, ki so stale 45.000 € user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nočko.

Marisha

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
9.7.2009 21:22:21   
Lovely
Čer,

Inya je šele zdaj zaspala, ne vem kaj ji je bilo. Pač ni hotla in sem jo kar igrat dala. Nimam več energije. Muskafiber mam povsod - ne vem od česa. Moj je pa šele pri ZG zdajle user posted image  

Sva bili 2x na sprehodu, kako lepo je zunaj ko ne lije user posted image

Zdaj grem pa počivat, razmišljam pa, da bi šlakar spat. Za nočko.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
9.7.2009 21:22:29   
PikicaStonoga
Ja takole pa sem spet sama, sodelavc od mojga je naredu zadnji izpit, pa je klical na pijačo ...
jaz bom pa mal z vami, pa mal na FB , pa mal še po netu za knjigami brskala :)

jaz sem OK, mentruacija danes 4 dan in je zelo šibka ...drugi dan ej bilo najhuje, sem tudi skoraj cel dan mogla preležat zarad bolečin ...drugače pa ni nič posebnega ...

ja tkole je tole s padci in podobnimi zadevami ...sekunda a ne...vsak do nas je dal kaj podobnega čez al nas pa še vse to čaka, žal tako je pri malčkih ...mooja je tud dans eno modrico staknila na čelu, pa sploh ne vem kdaj ...ni buiška, smao modricauser posted image

upam, da bo lepo spala, da je ne bom rabila po rokah nosit, namesto, da se malo spočijem ...te dni sem imela zelo malo pomoči do moža, ker je po službi delal internetno stran, pa še ima dela čez glavo, tko da dela pozno v noč ...jutri popoldne gre tud službeno v Ankaran, no za vikend je pa NAJIN!!! :) Bomo šli na Štajersko k mojim, nismo bli že dolgoooooooooooooo, sam škoda k bosta doma sam ammi pa ati, brat in sestra z družinami grejo pa za vikend na morje ...sej so tud nas povabli, sam smo rekli da ne moremo, dokler se ne preselimo, tud mormo potem potegnit črto in videt, kako smo s financami ...ne more imet človek vsega od enkrat ...

jutri se dobim popoldne z eno kolegico in se že veselim, pa taščoi bova šli z miško pozdravit ... zvečer pa domov pa kirat za soboto :)

lep večer, se še beremo!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
9.7.2009 21:22:58   
Tejčika29
Hvala za info Lovely, nisem vedela.

Saj mene je zdaj najbolj strah, da bo Alina zaprta po vsem tem železu, se moram pripravit, slive in podobno, da ne bo zaprta, ker zdaj lepo kaka 2x na dan, jaz pa imam zaenkrat tud ok prebavo, upam, da se ne bo preveč zakompliciralo. Današnje odmerke sva obe pojedli kot je treba. Aja, Lovely, piše na navodilih da lahko jaz tudi pogoltnem, ni nujno da prežvečim! V nosečnosti mi je železo padlo samo 1x pa sem takoj popravila stanje z veliko zelenjave, ker je bilio ravno poletje in je bilo na vrtu pri mojih res vsega. Nič tablet.

Pa hvala vsem ki mi stojite ob strani!!!

Irma čestitke za zobek, je luštno ne, končno smo dočakale ta zobek!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
9.7.2009 21:23:32   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Živjo vsem skupaj,

naju so končno spustili domov, 2 dni v bolnici se mi je vleklo kot, da bi bila 1 mesec user posted image

Markec je ok, krvni testi in vsi ostali testi so pokazali negativno, kar pomeni, da nismo alergični na jajca in mleko user posted image user posted image user posted image . Joj se mi je kar skala odvalila od srca,  sem se 1 mesec, ko sva bila na diati prav mučila in razmišljala, da sem mu ponudila čim različnejšo hrano, ki pa ni vsebovala jajc in mleka,....  ampak nama je uspelo user posted image .

Utrujena oz. polomljena sem čist od njihovih stolov oz. "ležečih stolov", katastrofa totalnauser posted image , tako, da se bom zdajle spravila pod tuš in potem v mehko poteljo user posted image user posted image .

Janja27, še podatki za seznamček: Mark je težak 10.130g in velik 72 cm

No, to bo za danes vse, ko bom pa malce bolj spočita vam pa napišem kakšna je nova pediatrična klinika in kako izgledajo umetne rožice, ki so stale 45.000 € user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nočko.

Marisha

O, super, da ni alegije. No, za novo pediatrično bi pa pričakovala vsaj udobnejše ležalnike za starše...

Lovely

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
9.7.2009 21:25:06   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Hvala za info Lovely, nisem vedela.

Saj mene je zdaj najbolj strah, da bo Alina zaprta po vsem tem železu, se moram pripravit, slive in podobno, da ne bo zaprta, ker zdaj lepo kaka 2x na dan, jaz pa imam zaenkrat tud ok prebavo, upam, da se ne bo preveč zakompliciralo. Današnje odmerke sva obe pojedli kot je treba. Aja, Lovely, piše na navodilih da lahko jaz tudi pogoltnem, ni nujno da prežvečim! V nosečnosti mi je železo padlo samo 1x pa sem takoj popravila stanje z veliko zelenjave, ker je bilio ravno poletje in je bilo na vrtu pri mojih res vsega. Nič tablet.

Pa hvala vsem ki mi stojite ob strani!!!

Irma čestitke za zobek, je luštno ne, končno smo dočakale ta zobek!

Itak, zato smo tu... Meni je rekla dohtarca, da mi priporoča da ližem tablet.

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
9.7.2009 21:26:59   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Meni tudi tole ni jasno, jaz sem imela support danes zelo dober in tudi sama sem če le morem...

jaz mislim, da je pred tem še omenjala kako mračno je ozračje tukaj zadnje čase ...
samo meni s ene zdi ...res da JE zatišje, samo ni pa turobno ...jaz se mam čist, dobr ...samo pač manj pišem, ker sem posvetila eni veiliki zadevi ...pa še vendo se mi zdi no, da dost bluzim po RR ...je pa nasploh manj odziva, samo ni pa res, da se ne spodbujamo in podobno ...ne vem no ...verjetno je letelo to še na tist zadnjič ko smo imele ...samo to je že sztara zadeva ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
9.7.2009 21:29:03   
PikicaStonoga
kje je pa afnica? a je na morju?
lučka tebe tud pogrešamo ...kako se bomo pa zdej zmenile, kdaj se vidimo?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
9.7.2009 21:29:37   
PikicaStonoga
a ste se ta torek dobile sploh v koloseju? jaz niti pomislila nisem, ker je bil to ravno dan, ko sem ležala zaradi bolečin ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2238
9.7.2009 21:29:59   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Lovely, hvala, ker si delila z nami, na kaj je treba paziti, če ti otrok pade. Me pa nekaj zanima. Ali je dovolj samo en znak, da bi znalo biti kaj narobe? Ker Niki kakšen dan res fulll spi čez dan, in bi bil to potem lahko že kakšen znak, da je kaj narobe z njim. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kile. Jaz tudi čakam, da bo Niki začel hodit, da bom vsaj na ta način kakšen g izgubila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P je uporabljala ALI vmes tako da po moje da ja, je dovolj en znak.

JA, DOVOLJ JE EDEN ZNAK

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
9.7.2009 21:43:55   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

kje je pa afnica? a je na morju?
lučka tebe tud pogrešamo ...kako se bomo pa zdej zmenile, kdaj se vidimo?

O .100NOGA- lepo slišat, da me kdo pogreša user posted image ...če ne prej, se bomo videle, ko boste tudi ve začele delat, pa se bomo vse lažje menile popoldan oz. še bolj verjetno kdaj preko vikenda kje! Seveda pa če bom kak dan kje frej, kak torek še po naklučju, pa vas pridem pozdravit, če boste zmenjene!! Pa mimogrede - če ima kdaj katera opravke v bližini kliničnega centra, naj javi dan prej, pa če nimam kake nujne stvari. se dobimo na kavi - to lahko brez problema ven skočim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2240
9.7.2009 21:57:07   
PikicaStonoga

Pa mimogrede - če ima kdaj katera opravke v bližini kliničnega centra, naj javi dan prej, pa če nimam kake nujne stvari. se dobimo na kavi - to lahko brez problema ven skočim user posted image

sej ni nujno, da imamo opravke, je lahko kofi z lučko naš opravek! user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
9.7.2009 22:45:39   
mbd0411

Ne vem,a sem spet kaj zamudila??
Sem ja kar naprej tuuser posted image
Janja??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
9.7.2009 22:48:27   
PikicaStonoga
Kje ste kaj?
Jaz še vedno brskam po netu, mla po knjižnicah se zanimam za neo izposojo knjig ...
mbd videt sva sami ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.7.2009 6:43:15   
jolly123
Jutro. Mene je zbudila driska...me zvija in nontop visim na wc-ju. nimam pojma od česa, nič takega nisem pojedla,če je pa kak virus, pa upam, da ne nalezem še Tajkota.

Pa mimogrede - če ima kdaj katera opravke v bližini kliničnega centra, naj javi dan prej, pa če nimam kake nujne stvari. se dobimo na kavi - to lahko brez problema ven skočim

Ja škoda da nisem prej vedela, sem bila ravno včeraj tam.

IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Utrujena oz. polomljena sem čist od njihovih stolov oz. "ležečih stolov", katastrofa totalna , tako, da se bom zdajle spravila pod tuš in potem v mehko poteljo .

A ne dobiš postelje??? Jaz sem na Jesenicah vedno dobila svojo posteljo, tamal pa posteljico user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.7.2009 9:06:16   
PikicaStonoga
Jutro!
Čist sem zj*, smo bedeli uro in pol ...sploh je nisme mogla nosit, ker nisem mogla stat in imet oči odprtih, moj pa še manj! Sva jo med naju dala sedet in igračke, sam itak kje bo ona sedela, na naju se je oopirala,stala valila, midva pa komej gledala, mal zakinkala vmes, jojjjjjjjjjjj noooooooooooooo UTRUJENA! Pa ta dež, sem misla, da bo že konc, pa dećuje že od sredi noči! Dans me čaka pa še naporen dan!!!!!!!!!! Bi zdele spala , ker Tijana spi, pa morm 1000 stvari poštimat, preden grem v LJ danes ...mal na kosilce z možekom, pa na čvek s kolegico, pa na pošto, v trgovino ...opravki opravki ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.7.2009 9:35:48   
mbd0411
Jutro.
Spali vso noč.Ob 6:30h dal ati flaško in malo prej smo se zbudiliuser posted image
Pikica sami prijetni opravkiuser posted image
Ja,tale dež je pa za znoret.Ampak samo danes menda,potem čez vikend sicer ne vem,a naslednji teden se pa začne lepo in toplo.Tako pravijo.user posted image
Bom danes likala.
Kaj naj pa kuham?????????????????????????????????'user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.7.2009 10:06:46   
Lovely
Dan,

mi smo spali tako tako, standard. Do ene 3h, 4h vse OK pol pa začne svoje arije in pohode...

Jolly, ja kaj pa je?! Hitro kake suhe borovnice l kaj takega. Al pa čokolado, evo zdaj moraš, za zdravilo :)

Jaz do ene 12h sploh ne bom šla s pižame ven, takrat pride moj dam (vsaj tako je obljubil) in se bom šla tip top uredit k imam ob 15.15h en sestanek. Pol pa ob 17h še en kofi. Čeprav se počutim kot da bi bila ves dan v pižami... In delala NIČ.

Beda od bede to vreme. Komaj čakam nasledni teden. Bova vsaj zjutraj in popoldan zunaj, če bo vroče itak od opoldne do ene 16h ne hodiva ven... Ampak je čist drug feeling če sonček sije :)

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.7.2009 10:07:16   
Lovely
Mbd, kuhaj HALO NEKAJ :)

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.7.2009 10:59:00   
mbd0411
user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.7.2009 11:30:54   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

user posted image

Halo nekaj - halo pica al neki v tem smislu user posted image

Lovely sem požrla vse zaloge čokolade, do lekarne po borovnice se mi pa ne da, ker ščije tu mač. Mogoče pol popoldne, mi trenutno čist paše bit med 4-imi stenami.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?