|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
9.7.2009 16:17:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

posvetovalnica pri 1. letu - katastrofa! zdj pa ne vem, a je moj otrok tako zadaj al pa... je dohtarca za en k****! mali je vse nardil kaj je blo treba, edino papa ni dal. ker ga nism niti učila! bo že dal papa, ko mu bo, ko bo vedel zakaj. kako me oponaša, ko telefoniram in zravn jamra o o o (pomoje misli halo halo halo) in kako kliče našo maco Najaaaaaaaaaaaa, to pa noben ne reče kk je fajn in kk to lepo zna. pa pa bi pa mogu dat! kok sm jezna... ja pa poštevanke še tut ne zna user posted image user posted image user posted image

Kaj???? zgrožena sem! Ne zna poštevanke? Pri teh mesecih???? user posted image user posted image Naša P me je tudi vprašala, če oponaša gospodinjska opravila. Neee, pa ni nič komentirala. Je bila pa vzhičena, ko je klical dekleti Ana, Ana in za Saro ima neke svoje zloge.

BTW: kako je šel izpit? Občutki?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 16:18:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.7.2009 16:19:41   
neboglasnica
Zimska. kak si bejbi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 16:20:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.7.2009 16:42:21   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

posvetovalnica pri 1. letu - katastrofa! zdj pa ne vem, a je moj otrok tako zadaj al pa... je dohtarca za en k****! mali je vse nardil kaj je blo treba, edino papa ni dal. ker ga nism niti učila! bo že dal papa, ko mu bo, ko bo vedel zakaj. kako me oponaša, ko telefoniram in zravn jamra o o o (pomoje misli halo halo halo) in kako kliče našo maco Najaaaaaaaaaaaa, to pa noben ne reče kk je fajn in kk to lepo zna. pa pa bi pa mogu dat! kok sm jezna... ja pa poštevanke še tut ne zna user posted image user posted image user posted image

Kaj???? zgrožena sem! Ne zna poštevanke? Pri teh mesecih???? user posted image user posted image Naša P me je tudi vprašala, če oponaša gospodinjska opravila. Neee, pa ni nič komentirala. Je bila pa vzhičena, ko je klical dekleti Ana, Ana in za Saro ima neke svoje zloge.

BTW: kako je šel izpit? Občutki?

gospodinjska opravila?user posted image ta je pa močna.
Ja vzame robčke enega po enega, vsakega posebej malo podrajsa po tleh, dokler vseh ven ne zmeče; pa kuhalnice in šefle zmeče ene za drugim ven iz kuhinjskegap redala, pa plastične posodice in potem meša na suho - a se to šteje, al kaj?user posted image

neboglasnica
, a na CSD ti je rekla, da nimaš možnosti za podaljšanje? Pri nas je naša soseda dobila samo na ta račun, da je bila 2x v razvojni. Res pa je, da je to bilo decembra, mogoče so letos bolj strogi.

Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.7.2009 16:46:33   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kaj pa je še "treba znat" na tem pregledu? So kaki minimalni standardi znanja al kako? Dej napiši kaj hočjo met, da ostali natreniramo. user posted image

minimalni standard je bil pri nas, da zna dati kocke v lonček tako, da ona prej pokaže, da se plazi, da že lahko stoji (ob opori seveda), reče, mama, ama, ataata, karkoli pač - to naj bi bilo minimalno.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.7.2009 16:58:41   
3jeMi

oprostite, pa kakšne otroke imate vi to, da nič ne znajo?... skratka mi se že učimo vezalke zavezovat user posted image

... misl'm... user posted image

sem vas hotela v službi pokomentirat (jp, končno sem prišla malo na tekoče in si lahko vzamem tudi pavzico za RR user posted image ), pa je moj tipkalni stroj od računala zaštekal samo, ko sem RR odprla... v kratkem bo stekla akcija za zamenjavo, ker tale gajbe je samo še za v kanto...

čauči... Lovro je vstal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.7.2009 17:15:24   
neboglasnica
Glu: ne, na RA mi je zdravnica rekla, da ni z njim nič hujšega, da samo roke zateguje, tako da na podlagi tega ne bo nič. Pa tudi poskušala nisem, ker sem srečna, da je samo to. Sicer je pa danes ugotovila, da imam in jaz in obe punci tako zategnjene roke. Kako naj razložim? Ko jih iztegneš ter obrneš navzven, je tam pri komolcih full krivina - to je zategovanje.

Mulc pa še kar ne bi spal, žura, jaz imam pa še vse za spakirat. Ker je nekaj prišlo vmes, bom verjetno pla kar sama z otroki na morje. Malce me je vožnje strah, ker sem jaz kot dojenček - samo, da se peljem, zadremam, pa ni važno ali vozim ali sem sovoznik.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 17:19:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 17:25:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1435
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 17:37:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.7.2009 18:00:49   
bastian111
NAjprej lepo pozdravljene in seveda hvala za čestitke ob Galovem prvem rojsnem dnevu.Imela sem nekaj problemov glede prijave na RR . Sem jim napisala problem in neverjetno v enem dnevu so mi popravili in zdaj sem spet tu. Kako ste kaj moje Juljike? vidim , da se že oglašajo Julijke 2009.Skratka Mi že hodimo , jemo čisto vse , lepo se navajamo na kahlico in imamo skoraj vse zobeke.Z Galom se naslednji teden odpravljava na morje in upam ,da bom zmogla saj bo to prvi dopust brez mojega ljubega moža.Konec meseca se vračam v službo in Gal bo moral k moževi mami, saj imava samo še njih.Lepo se imejte pa se kaj slišimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.7.2009 18:01:21   
neboglasnica
Zimska: super fotke in Vantačiči so zakon!!! Smo se letos z Lošinja ustavili tam in bili precej presenečeni, ker so v dveh letih ogromno dozidali, samo plaže jim bo zmanjkalo. user posted image Mi smo vedno uživali tam.

Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.7.2009 18:02:55   
neboglasnica
Bastian111: lepo, da si se oglasila, pogrešamo te. Imaš kako fotko Gala, ki je po tvojem opisu pravi korenjak. Pa tudi morje bosta zmogla, v to verjamem. Gresta sama ali gre kdo z vama?

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.7.2009 18:06:53   
bastian111
Zvečer bom poskusila dodati fotko , ko bom imela več časa. Ja nekako sem se odločila , da rabiva nekaj časa samo za naju. Pa ne narobe mislit hvaležna sem vsem , ki mi pomagajo je pa res , da hočem biti mal samo z sinom.

Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.7.2009 18:08:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Zvečer bom poskusila dodati fotko , ko bom imela več časa. Ja nekako sem se odločila , da rabiva nekaj časa samo za naju. Pa ne narobe mislit hvaležna sem vsem , ki mi pomagajo je pa res , da hočem biti mal samo z sinom.

Pravilno, poslušati moraš sebe, saj ti srce samo pove kaj je najbolje za vaju. In želim ti lep, nežen prihod v službo, saj smo povečini razočarane nad prihodom. Upam, da bom fotke še uspela videti, saj se jutri odpravljam na morje, upam vsaj. user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 9.7.2009 18:10:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.7.2009 18:22:43   
neboglasnica
Ok, zdaj grem pa pakirat.

Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.7.2009 19:52:14   
Majuska

Glu: ne, na RA mi je zdravnica rekla, da ni z njim nič hujšega, da samo roke zateguje, tako da na podlagi tega ne bo nič. Pa tudi poskušala nisem, ker sem srečna, da je samo to. Sicer je pa danes ugotovila, da imam in jaz in obe punci tako zategnjene roke. Kako naj razložim? Ko jih iztegneš ter obrneš navzven, je tam pri komolcih full krivina - to je zategovanje.

Mulc pa še kar ne bi spal, žura, jaz imam pa še vse za spakirat. Ker je nekaj prišlo vmes, bom verjetno pla kar sama z otroki na morje. Malce me je vožnje strah, ker sem jaz kot dojenček - samo, da se peljem, zadremam, pa ni važno ali vozim ali sem sovoznik.

huh, pol maš pa isti problem kot jaz ... ma kaj vse sem že počela, da se ostala prisebna. Hja nič, vsake toliko boš morala narediti pavzo in se ustavit, če ne bo šlo drugače.

Mi smo bili skupaj na sprehodu, sem morala mojega malce zbrcat ven iz stanovanja, smo šli na sladoled in še en krog tu po okolici. Luštno je bilo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.7.2009 20:05:30   
neboglasnica
Majuska: za sladoled pa mene ne rabiš nič brcat, kar tečem. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.7.2009 20:18:14   
3jeMi

Pravilno, poslušati moraš sebe, saj ti srce samo pove kaj je najbolje za vaju. In želim ti lep, nežen prihod v službo, saj smo povečini razočarane nad prihodom. Upam, da bom fotke še uspela videti, saj se jutri odpravljam na morje, upam vsaj. user posted image

bastian... lepo, da si se oglasila... user posted image ... uživajta na morju, glede službe... no, to pa, ko bo čas za to, zdaj lepo uživaj s svojim sončkom user posted image

neboglasnica... vožnja... mami, saj bo šlo, saj ti bodo otroci pomagali user posted image ... uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.7.2009 20:22:26   
bastian111
Dodala sem slike v alalbu. Upam , da mi je uspelo. Na morje greva 18.7.-28.7.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.7.2009 20:28:00   
neboglasnica

Dodala sem slike v alalbu. Upam , da mi je uspelo. Na morje greva 18.7.-28.7.

Hvala, sem pogledala. Gal je tudi malce rdečkast, kot moj Staš.

Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 20:29:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.7.2009 20:31:33   
neboglasnica
Takole, jaz se poslavljam! Kar nekaj dojenčkov je, ki bodo postali malčki, medtem ko me ne bo in kar nekaj mamic bo praznovalo RD. Vsem skupaj vnaprej čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image tole je za otročke, user posted image user posted image user posted image tole pa za mamice.

Lepo mi bodite!!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 20:33:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?