|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
9.7.2009 10:37:37   
Inigo
posvetovalnica pri 1. letu - katastrofa! zdj pa ne vem, a je moj otrok tako zadaj al pa... je dohtarca za en k****! mali je vse nardil kaj je blo treba, edino papa ni dal. ker ga nism niti učila! bo že dal papa, ko mu bo, ko bo vedel zakaj. kako me oponaša, ko telefoniram in zravn jamra o o o (pomoje misli halo halo halo) in kako kliče našo maco Najaaaaaaaaaaaa, to pa noben ne reče kk je fajn in kk to lepo zna. pa pa bi pa mogu dat! kok sm jezna... ja pa poštevanke še tut ne zna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.7.2009 10:38:44   
glugluglu
Vita, Teja in Tilen, vse najboljše!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.7.2009 10:49:23   
glugluglu
dobro jutro,user posted image , no ni več za nekatere, jaz se pa še skup spravljam, si ne predstavljam kako bo naslednji teden ko bo treba ob 6 vstat.user posted image

Tian nima več pikic, je pa tečen za posrat,

ojoj flower, kakšna nezgoda,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo tudi žaluzije, ma grozno no, kaj , če bi šla na wc, jaoo, pa dobro, da napišete take stvari, da drugi lahko predvidevamo kaj se lahko vse zgodi, meni drugače še na kraj pameti ne bi prišlo, da je možno kaj takega

metuljcek, ti kar kopiraj tortico,user posted image bom zelo vesela, da se takole prime moja ideja, sem se pa čisto sama spomnila, ker sem premišljevala kakšen motiv bi lahko naredila iz navadne okrogle torte. Ja pa ne pozabi kupiti banjco sladoleda, ker moraš preden torto razrežeš kornete stran dat, pa ne smejo biti prazniuser posted image . Tako imajo gostje za predjed (pred torto) še malo sladoleda. obod torte je namazan s čokoladno kremo, ki je tudi v torti, bila je mešana, čokoladno sadna.

neboglasnica, ja žalostno, pa mojo sožalje prijateljičino taščo, to je pa res grozno, da kar tako od enkrat. A si ti dala vlogo za podaljšanje porodniške, ker si bila v RA, si vsaj poskusila, ali nisi? In zakaj ne, če nisi, te bom po riti.user posted image

inigo, pa kakšna je ta zdravnica?user posted image Pa kaj a je rekla, da ni ok, ker ni dal papa? Tian da papa samo ko se mu sprdne in valjda včeraj ni dal, pa ni noben nič rekel. No za našo je bilo važno to, da se postavlja na noge in da se normalno plazi, ko sem pa rekla, da se spušča in dela brez držanja počepe ter, da se plazi gor po stopnicah je bila pa itak vsa vesela. Hodit je pa rekla, da ga ni treba nič forsirat, da ko bo čisto sam pogruntal. Se pravi to ne šteje, ko smo ga mi hecali.

Medtem ko sem sedaj pisala, sem dala Tianu malo smokijev (ja jih je pogruntal ko smo praznovali RD in so mu jih dali) in je boljše volje postaluser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.7.2009 10:54:06   
Inigo
inigo, pa kakšna je ta zdravnica? Pa kaj a je rekla, da ni ok, ker ni dal papa? Tian da papa samo ko se mu sprdne in valjda včeraj ni dal, pa ni noben nič rekel. No za našo je bilo važno to, da se postavlja na noge in da se normalno plazi, ko sem pa rekla, da se spušča in dela brez držanja počepe ter, da se plazi gor po stopnicah je bila pa itak vsa vesela. Hodit je pa rekla, da ga ni treba nič forsirat, da ko bo čisto sam pogruntal. Se pravi to ne šteje, ko smo ga mi hecali. Medtem ko sem sedaj pisala, sem dala Tianu malo smokijev (ja jih je pogruntal ko smo praznovali RD in so mu jih dali) in je boljše volje postal .

mate fajn zdravnico! sj tut brinova je super. ampak včeraj se mi je pa tk zasrala... kk ne da papa?! ja pač ne dela tega... jao! bo že ko mu bo! izpadla sm pa taslabš mama. ampak se prav nič ne sekiram. baba zmešana...

flower - sm šele zdj pogruntala kaj je blo z žaluzijami... ko tk površno berem. zakaj jih pa mal gor ne potegneš in vrvice za zatakneš nekam. mi mamo tko v vseh sobah. in HB se nikoli še ni nič zgodil. defenitivno pa včeraj ni bil vaš dan user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 11:01:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 11:05:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1406
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 11:10:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 12:51:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.7.2009 13:00:13   
Inigo
Lan je pa cel dopoldan prejokal, malo polil, tečnail, ni in ni htel zaspat, prav tak je jokal, kot da ga nekaj boli. A mislite, da je možno, da od KM? Da mu ni pasal? Ker je le mel alergijo kot dojenček.. Ker sem mu pa danes prvič dala? Drugače samo kot dodatek jedem, pa ni blo problema.

čist možno, da ga je šraufalo, mu je bl oslabo al pa kj. mogoče zdj počakaj kak dan, pol pa spet probaj. če se ponovi, je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 13:24:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 13:42:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 13:43:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1412
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 13:47:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 13:54:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1414
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:06:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1415
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:10:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:18:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1417
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:21:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:22:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:24:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.7.2009 14:34:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A tale RR je pa kvazi FB postal,ali kako?

ne da bi vedela ... zakaj?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:35:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.7.2009 14:37:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

1. Denarno nadomestilo lahko pridobite, če:

ste bili pred nastankom brezposelnosti zavarovani za primer brezposelnosti,

Kako pa veš da si zavarovan za primer brezposelnosti?

hm, morda se motim, ampak mislim da je to ena postavka med vsemi prispevki ... preveri na eni od plačilnih list, po mojem bi moralo pisati

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1423
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 15:37:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.7.2009 16:14:46   
neboglasnica
Glu: ne, nisem podala prošnje za podaljšanje, ker mi za tole ne bi dali, mi je že vnaprej rekla.

Moj sin pa nagaja - neče spati. V celem dnevu je od 06-00 spal enkrat 45 minut in enkrat 10 minut.

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?