Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 23:21:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čau, sfiniširala lektoriranje učbenika za angleščino za 9. r., zdaj sem pa nazaj, da vam zaželim good night. Tian Aha, populis, takšna je situacija v vrtcu - pestro. In ja, se strinjam z ostalimi - otročki med sabo blazno kopirajo in ponavljajo, tako da bo kmalu ujela ritem in navade ostalih, upaj, da bojo same dobre nosečka maja, Hello Kitty je pa res fletna, aha. Mislim, da jo je imela tudi 24julij - tako home-made, a fuuuul lepo. Jaz sem se pa namenila kar sama nekaj skombinirati - mi je bila torta naše glugluglu tako zelo všeč, da jo bom najverjetneje kar en mal kopirala - glu, a lahko? Kje si pa ti dobila idejo? Še to: s čim si namazala obod torte - spodnji del? Majuška, za izvrsten dan - naj bo takšnih čim več! GUD NAJT!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 23:30:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
Danes ponoči vam želim tole:
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 23:57:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, prebrala, pokomentirala bom pa samo tole, ker nisem najbolj razpoložena: Flower: HB, da si bila dokaj blizu in en za Lana in en zate. Se sprašujete zakaj sem že doma???? BTW - hvala za lepe želje. Klepetava s prijateljico na full, se smejiva, obujava spomine...ko zazvoni telefon in ji sporočijo, da je tašča umrla. Samo plačat sem še šla in sem jo odpeljala domov, vso objokano...še ob 17.00 je bila z njo, vse normalno, jutri naj bi šla na lastno željo v bolnico. Skratka: žalosten konec prelepega večera. Jutri zjutraj imava RA. Potem pa baje takoj obiske, tako da morda ne bo časa za RR, zato za jutri pa še: Vita (Lex), Teja (Levinja T.) in Tilen (Netki), vse najboljše, malčki palčki! Nočka, (ali pa dobro jutro)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 0:35:01
|
|
|
|
rovar_ka
|
speglala en kup cot, zdaj pa na zaslužen počitek. Mrzim peglajzl in peglanje samo to: flower - hb, da se je dobro končalo. Ja, moramo pazit naše male žabice, hitro se lahko kaj pripeti neboglasnica - joj kak žalostno sožalje prijateljici
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 8:03:39
|
|
|
|
Netta
|
Jaz grem tud spat, danes je bil naporen dan. user posted image Poleg nezgode z avtom, se je zgodila še hujša stvar. Lan se je igral z vrvico od žaluzij, ki je ful dolga, ker imam vedno gor potegnjene na vratah, ki vodijo v bodočo teraso. In se mu je zapletla okoli vratu. Ko je hotel odplazit stran, se je pa davit začel. Punce moje, ko sem jaz (bila sem 2m stran, za laptopom) videla, da je začel kašljat in da ni mogel dihat, sem kar poletela tja, vrgla laptopa na tla, miško (ki več ne dela)... in ga rešila. Groza! Imel je vse rdeče okoli vratu, ko ga je zategnilo. Pazite!!!! Čeprav se nekatere stvari zdijo nedolžne, lahko pride do česa.. sem čist adijo, ko se samo spomnim na to. flower grozno... tud pr nas smo včeraj popoldne imel podobno nezgodo...ana je izza omare potegnila zloženo likalno desko in ko je bila ta do konca ven, je seveda z vso silo treščila na tla...hvalabogu pa v drugo smer in ne v tisto na kateri je sedela ana...sem tud mislila da sem dobila krila tak sem priletela iz kuhinje do nje...še vedno mi ni jasno kako ji je uspelo celo desko izvlečt če bi tisto železje treščilo na njeno glavo, pa rajši ne razmišljam kaj bi bilo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 8:06:35
|
|
|
|
Netta
|
ojej, neboglasnica - same grozne zgodbe za začetek dneva...je bil včeraj res en težak dan sožalje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 8:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:09:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:12:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:14:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:20:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:21:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:22:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:23:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 9:26:25
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, no danes naše dete še kar spi ... že dolgo ni tako potegnil, očitno se mu je toliko dogajalo, da danes rabi malo več spanca. Končno sem tudi jaz spala malo več v enem kosu, se pozna ... Evo zajtrk za vse
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 9:27:33
|
|
|
|
Majuska
|
In čestitke vsem današnjim slavljenčkom!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:30:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 9:38:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 9:51:40
|
|
|
|
Inigo
|
žabice moje... nucam pomoč! babica bo posvojila muca. črnega perzijca, ki mu je ime Dark. skrajno težko ga je tko klicat. tk da smo se odločli, da ga prekrstimo. imate kakšen predlog? jst sm razmišljala o imenih: Maksi, Oti, Toto.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 9:52:05
|
|
|
|
Inigo
|
Vse najboljše današnjim slavljencem!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 10:04:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 10:17:17
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ U, Majuska kak dober zajtrk! Njamiiiiiii, točno to bi zdaj jedla. Pa nimam rogljičkov. Same lušte delaš. Aja, JUTRO. Zanimivo, jaz pa doma nikoli ne pomislim na rogljičke - le kadar smo kje zunaj. Doma imam raje kruh s sirom, ali morda z marmelado pa obvezno kozarec mleka.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 10:21:37
|
|
|
|
Netta
|
...čakam obiske...pridejo naši, uf me bodo mal razvajal inigo - moji sosedi imajo Bačija...mi je ful simpatično ker se vedno na čokolado spomnim grizenje - moja mala zadnje dni ful namerno ugrizne...največkrat mene še posebej če je sitna in ji kaj ne pustim...kako naj jo odvadim?? kakšen nasvet izkušenih mamic...ker NE SMEŠ izgleda da ne zaleže neboglasnica - sem pozabila...zakaj mora Staš hoditi v RA?? populis - naj te spanje ne skrbi...si mali ful hitro ustvarijo nov ritem...sicer pa če je pr nas v vrtcu že v župo padal, smo ga pač prej dale spat in mu prihranile kosilo za kasneje. sicer pa je ta čredni nagon res neverjeten...starši so se samo čudili, kako so pridni za spat, medtem ko so nekatere od njih še vedno v naročju uspavat zvečer...mali hitro stuhtajo kje se kaj da in kje ne npr.- samostojnega hranjenja z žlico so se naučili v pičlih dveh tednih majuska - imava podobne zajtrke na, sem kar lačna postala pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 10:33:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** neboglasnica - sem pozabila...zakaj mora Staš hoditi v RA?? No, pri enem mesecu na sistematiki ni najbolj pridno sodeloval, zdaj pa imava. Sva bila danes, vse ok, samo prevečkrat vstaja na levo nogo, mora še na desno. Drugače pa moram poklicati, ko bo prehodil celo sobo sam, nato dobim datum čez štiri mesece. Kar nekaj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?