glugluglu
|
dobro jutro, , no ni več za nekatere, jaz se pa še skup spravljam, si ne predstavljam kako bo naslednji teden ko bo treba ob 6 vstat. Tian nima več pikic, je pa tečen za posrat, ojoj flower, kakšna nezgoda, mi imamo tudi žaluzije, ma grozno no, kaj , če bi šla na wc, jaoo, pa dobro, da napišete take stvari, da drugi lahko predvidevamo kaj se lahko vse zgodi, meni drugače še na kraj pameti ne bi prišlo, da je možno kaj takega metuljcek, ti kar kopiraj tortico, bom zelo vesela, da se takole prime moja ideja, sem se pa čisto sama spomnila, ker sem premišljevala kakšen motiv bi lahko naredila iz navadne okrogle torte. Ja pa ne pozabi kupiti banjco sladoleda, ker moraš preden torto razrežeš kornete stran dat, pa ne smejo biti prazni . Tako imajo gostje za predjed (pred torto) še malo sladoleda. obod torte je namazan s čokoladno kremo, ki je tudi v torti, bila je mešana, čokoladno sadna. neboglasnica, ja žalostno, pa mojo sožalje prijateljičino taščo, to je pa res grozno, da kar tako od enkrat. A si ti dala vlogo za podaljšanje porodniške, ker si bila v RA, si vsaj poskusila, ali nisi? In zakaj ne, če nisi, te bom po riti. inigo, pa kakšna je ta zdravnica? Pa kaj a je rekla, da ni ok, ker ni dal papa? Tian da papa samo ko se mu sprdne in valjda včeraj ni dal, pa ni noben nič rekel. No za našo je bilo važno to, da se postavlja na noge in da se normalno plazi, ko sem pa rekla, da se spušča in dela brez držanja počepe ter, da se plazi gor po stopnicah je bila pa itak vsa vesela. Hodit je pa rekla, da ga ni treba nič forsirat, da ko bo čisto sam pogruntal. Se pravi to ne šteje, ko smo ga mi hecali. Medtem ko sem sedaj pisala, sem dala Tianu malo smokijev (ja jih je pogruntal ko smo praznovali RD in so mu jih dali) in je boljše volje postal .
|