Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:51:11
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce jaz sem rešila zadevo....sem vzela cucelj 2 in eno luknjico tako povečala, da je sedaj nastala ena iz prejšnjih dveh..dala noter riževo kašico in je mali popil kot bi rekel keks...še prej pa je cca 10ml pojedel po žlički pa ene 3 žličke sladkega krompirja in korenčka...ti dve živili sedaj uvajava... MamaM - ne nisem še na FB! Kaj me te tak vabite tja? Bi mi tam rade kaj naravnost v "prste" povedale..tu pa ne upate? Kokice,se še kar ne daš? Upam,da bo kmal vreme kot se spodobi,da se zmeniva za kofi jaz tudi... Nekaj pravijo,da bo naslednji teden izboljšanje (BIL BI ŽE ČAASSS!!!!) pa se bova slišali In kaj počnete v tem super vremenu? mali drema,jaz pa bom z bratom kakšno komedijo,pol pa bi morala še mal Marcelova oblačila prebrat - ker tist,kar mam zdaj v omari,mu nekak premalo hodi ma kaj pri vas je res full slabo vreme? pri nas je bil učeraj nek naliv, ma pol zvečer spet sonce... pritisk sicer jebe 100/uro ma preživet se da
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:52:24
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ma kaj pri vas je res full slabo vreme? pri nas je bil učeraj nek naliv, ma pol zvečer spet sonce... pritisk sicer jebe 100/uro ma preživet se da lej lej, ki ni cenzuriralo... ti, ti Ringaraja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:53:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ste že danes glasovali za naše zvončke in trobentice? Hvala za klike o, MamaM, hvala, da si danes ti spomnila vse prisotne na glasovanje, ker je bilo meni že nerodno vsak dan težit Jaz danes sicer še nisem opravila dolžnosti, vsekakor jo pa bom! Za vse štiri srčke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:59:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a ste vidle, na Čvekanje v pričakovanju so že marčevke 2010 odprle temo so mi šle kar kocine pokonci Ja, že zadnjič sem vidla. Ma sej dan moje zadnje lanske M je že bil... Zdaj nekje se je pa Niko delalo. v pondeljek pa je blo točno 1 leto odkar sm v kopalnici kričala ''Shiiiiiiiit!'' Majale, predvidevam, da Leon ni bil planiran?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:02:41
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a ste vidle, na Čvekanje v pričakovanju so že marčevke 2010 odprle temo so mi šle kar kocine pokonci Ja, že zadnjič sem vidla. Ma sej dan moje zadnje lanske M je že bil... Zdaj nekje se je pa Niko delalo. v pondeljek pa je blo točno 1 leto odkar sm v kopalnici kričala ''Shiiiiiiiit!'' Majale, predvidevam, da Leon ni bil planiran? hahahaha... nekako tako ja ma je vseeno lepo zdej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:03:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana AD3 kapljice - kako ste jih dajale? Na večih mestih sem prebrala, da so po več dni dajale samo eno kapljico, potem več dni po 2, tako da so šele v roku enega meseca prišle na 7 kapljic. Jaz sem mu jih začela dajati 14 dni nazaj in sva začela prvi dan 1 kapjica, drugi dan 2 kapljice. In je bilo vse lepo in prav. Zdaj mu jih že par dni dajem po 7 in ga ful zvija. A sem bila prehitra? po navodilih P sva začela pri enem mesecu. Pri dan 1, nato 2, itd... do 8 kapljic dnevno. Zdaj že dva meseca dobiva po 8 kapljic dnevno, k sreči ni bilo zaradi tega nobenih težav.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:03:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* evo... tu jo imate v pdf formatu (malo golfamo ) Velika paparica za male papavčke o, hvala ja, pač goljufamo, znajdt se je treba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:05:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ste že danes glasovali za naše zvončke in trobentice? Hvala za klike o, MamaM, hvala, da si danes ti spomnila vse prisotne na glasovanje, ker je bilo meni že nerodno vsak dan težit Jaz danes sicer še nisem opravila dolžnosti, vsekakor jo pa bom! Za vse štiri srčke ma felix ti kar spomni. ker jaz res pozabim. če pa vidim tukaj napisano, pol se pa spomnim.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:05:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ma kaj pri vas je res full slabo vreme? pri nas je bil učeraj nek naliv, ma pol zvečer spet sonce... pritisk sicer jebe 100/uro ma preživet se da lej lej, ki ni cenzuriralo... ti, ti Ringaraja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
oj.kako ste?povejte mi kdaj naj dam malo v avtosedež ker se v lupinici histerično dere ...noče not bit..in danes spet štrajka s mlekom ob 6je pojedla 120ml,in spet ob pol 10 90ml,in ob 1nih 90ml+pol jabolčne kašice..jutri imamo posvetovalnico pa bom vprašala..ni sploh hotela mleka,niti ust odprti pa sem ji dala malo cukra not in je lepo popila...kaj naj?ne vem zakaj noče mleka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:19:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj.kako ste?povejte mi kdaj naj dam malo v avtosedež ker se v lupinici histerično dere ...noče not bit..in danes spet štrajka s mlekom ob 6je pojedla 120ml,in spet ob pol 10 90ml,in ob 1nih 90ml+pol jabolčne kašice..jutri imamo posvetovalnico pa bom vprašala..ni sploh hotela mleka,niti ust odprti pa sem ji dala malo cukra not in je lepo popila...kaj naj?ne vem zakaj noče mleka ali misliš da bi blo možno že da ji zobki nagajajo?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:21:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj.kako ste?povejte mi kdaj naj dam malo v avtosedež ker se v lupinici histerično dere ...noče not bit..in danes spet štrajka s mlekom ob 6je pojedla 120ml,in spet ob pol 10 90ml,in ob 1nih 90ml+pol jabolčne kašice..jutri imamo posvetovalnico pa bom vprašala..ni sploh hotela mleka,niti ust odprti pa sem ji dala malo cukra not in je lepo popila...kaj naj?ne vem zakaj noče mleka lupinica je baje do 1 leta oziroma d 12-13kg... tko da še doooolgo časa ne men se zdi da so v tej lupinici ful stisnjeni čedalje večji so, samo če tak piše bol že tak je... samo se mi zdi da taj kakršen je ne bo do 1 leta notr, mu bo prej premajhna...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:22:22
|
|
|
|
NoBady
|
ja sem tudi danes že glasovala...že prej...glasovala sem a 4...če je kdo na novo pa le povejte da še koga... Lea, Lia, Jure in Timon, ane? sam preverjam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:30:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj.kako ste?povejte mi kdaj naj dam malo v avtosedež ker se v lupinici histerično dere ...noče not bit..in danes spet štrajka s mlekom ob 6je pojedla 120ml,in spet ob pol 10 90ml,in ob 1nih 90ml+pol jabolčne kašice..jutri imamo posvetovalnico pa bom vprašala..ni sploh hotela mleka,niti ust odprti pa sem ji dala malo cukra not in je lepo popila...kaj naj?ne vem zakaj noče mleka lupinica je baje do 1 leta oziroma d 12-13kg... tko da še doooolgo časa ne men se zdi da so v tej lupinici ful stisnjeni čedalje večji so, samo če tak piše bol že tak je... samo se mi zdi da taj kakršen je ne bo do 1 leta notr, mu bo prej premajhna... mislim, da je lupinica do 9 kg, vsaj od Maxi Cosi. Jure bo imel 9 kg predvidoma pred 5. mesecem... kam ga bomo potem dali, nimam pojma. Ker za v avto sedež bo verjetno takrat še premajhen, si ne predstavljam, da bi pokonci sedel na daljših vožnjah.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:39:46
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: dolči Pozdravček tudi od mene! Vidim,da mate hude debate o gosti hrani. Jaz moji dajem v mleko Novalaovo kašico. Stara bo te dni pet mesecev-korigirano 3. Sem pa čisto zmedena glede tega uvajanja. Opažam,da vse pišete o raznoraznih kašicah,ki se mešajo z vod,pa z mlekom,pa ene so zelenjavne pa druge spet sadne.... Kaj boste vse kupovale te zadeve. Jaz sem si nekako zamislila,da bi ji sama skuhala korenček,pa kolerabo,krompir,pa jabolko,hruške..., vse pretlačila in to bi bilo to. Sem si to napačen načrt naredila? Malo se zmedena glede tega,res. A morda ve katera za kakšno pametno knjigo o prehrani že od samega začetka? Drugače pa smo imeli danes drugo cepljenje. Jo je popoldan malo zvilo. Je jokala kot dež pa nogico je imela malo rdečo. Sem dala gor alkohol pa malo dalerončka sem ji dala. Sedaj pa je bolje. Jaz mojemu kuham sama..do sedaj korenček, sladki krompir, sedaj pride na vrsto hruška, jabolka, banana, pa koleraba, krompir...imam pa riževe kosmiče za v mleko. Sem pa kupila nekaj kašic od Nestle (ker že pač uporabljam njihovo mleko in sem nasprotnik Hippa), če bi bila kdaj v kakšni gužvi ali pa bi kam šli za cel dan. Knjiga- Annabel Karmel: Velika paparica za male papavčke (več kot 200 receptov za hitro pripravo preprostih in zdravih jedi + jedilniki) Upam, da sem kaj pomagala. za pikeca! Tudi jaz imam to knjigo in se mi zdi zelo dobra in jo bom s pridom uporabljala, ko bo prišel čas za uvajanje GH
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 15:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sem tud jaz pomislila na zobeke..cel dan cendra,slini se,grize roke,noče jest,no ko ji dam cuker v mleko potem lepo spije ,sam to ni dobro...sem tud probala s prstom če bi bil zobek ker so na cuclju take male luknjice-kot bi zgrizla,ampak niso vseprek,,samo odtis se vidi na cuclju-kot od zobeka ki ga ni ..moja prijateljica je 4mesece staro dala v avtosedež-tisti ki se lahko vstavi tud v ležeč položaj-takega imam jaz
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 16:35:18
|
|
|
|
trinity22
|
jaz sem glasovala že zjutraj .... a je še kdo na novo Pa zakaj že vsi GH uvajate .... jaz bom še počakala, čeprav se mi zdi, da sem oje mlečne pipice zapirajo in bo treba na dodatek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 16:37:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj.kako ste?povejte mi kdaj naj dam malo v avtosedež ker se v lupinici histerično dere ...noče not bit..in danes spet štrajka s mlekom ob 6je pojedla 120ml,in spet ob pol 10 90ml,in ob 1nih 90ml+pol jabolčne kašice..jutri imamo posvetovalnico pa bom vprašala..ni sploh hotela mleka,niti ust odprti pa sem ji dala malo cukra not in je lepo popila...kaj naj?ne vem zakaj noče mleka lupinica je baje do 1 leta oziroma d 12-13kg... tko da še doooolgo časa ne men se zdi da so v tej lupinici ful stisnjeni čedalje večji so, samo če tak piše bol že tak je... samo se mi zdi da taj kakršen je ne bo do 1 leta notr, mu bo prej premajhna... dokler otrok ne drži popolnoma samostojno glave ne sme bit obrnjen v avtosedežu v smer vožnje.... ker si lahko ob zaviranju hudo poškoduje vratna vretenca....
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:05:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Kaj Feliška, se ti ne spi?..... ja eni smo vztrajni.....ma se prav včasih zamislim, kako je Pupa pisala skos, imela časa na pretek....evo , zdej jo je pa mali čisto okupiral.... ...pa še marsikatero....(SPPS, Lejca....)tudi sama nisem tolk gor več....čestitke vama z Najo....pa še katere..ne bom naštvala, da katere ne pozabim.. zakaj čestitke... midve mava compe sredi dogajanja in ko greva mimo sam refresh stisneva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:05:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy senčnik za vozičke; menda imajo v Milerju univerzalnega za vse modele vozičkov; mi bomo tudi mogli it v akcijo in ga kupit; bom prvo pogledala tega univerzalega in pol še od Peg Perego pa bomo vidli, kateri bo lepši; Jaz ti prodam za pol cene senčnik za PP, če te ne moti druga barva, taka kot je naš voziček. Senčnik je bil rabljen mogoče 2x.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:05:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a ste vidle, na Čvekanje v pričakovanju so že marčevke 2010 odprle temo so mi šle kar kocine pokonci Ja, že zadnjič sem vidla. Ma sej dan moje zadnje lanske M je že bil... Zdaj nekje se je pa Niko delalo. v pondeljek pa je blo točno 1 leto odkar sm v kopalnici kričala ''Shiiiiiiiit!''
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a ste vidle, na Čvekanje v pričakovanju so že marčevke 2010 odprle temo so mi šle kar kocine pokonci Ja, že zadnjič sem vidla. Ma sej dan moje zadnje lanske M je že bil... Zdaj nekje se je pa Niko delalo. v pondeljek pa je blo točno 1 leto odkar sm v kopalnici kričala ''Shiiiiiiiit!''
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:29:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a ste vidle, na Čvekanje v pričakovanju so že marčevke 2010 odprle temo so mi šle kar kocine pokonci Ja, že zadnjič sem vidla. Ma sej dan moje zadnje lanske M je že bil... Zdaj nekje se je pa Niko delalo. v pondeljek pa je blo točno 1 leto odkar sm v kopalnici kričala ''Shiiiiiiiit!'' je blo zlo podobn tud pr men
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:30:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja doma smo.... Felix Kavica?....ja glejte, kaj pravite na četrtek?.... jaz v petek grem nazaj, pa po vsej verjetnosti pridem šele 20. julija _(ponedeljek), ker sem danes klicala in dobila datum za fizioterapijo.... Nobady joooj, veš kaj , ti pa težko zdej pomagam, veš v čem je stvar, a se spomniš malo nazaj, ko sem pravila o eni kolegici, ki mi je zamerila, da smo šli na Krk, in ne na RD od njenega tamalega?...no od njene kolegice bi jaz dobila to mleko...se pa stanje še ni ohladilo med nama, tako da je res ne bi zdej klicala, in ji rekla za tel.št.te kolegice...sej razumeš, a ne...kaj pa če MaJaLe prosiš, da ti gre čez mejo in ti po pošti pošlje par škatel? Po mojem bi te ceneje prišlo....sorči...res ne bi pogrevala zdej...ko bo spet kaka neumesna padla....se morva najprej pogovoriti in rešiti zadevo...pa še tako je , tam bi jih morala vzeti 12 škatel, da je cena takšna, pol ceneje kot v lekarni...mislim da je okrog 5.5 E lej, ni panike, to pa čist razumem... sej je že napol zmenjeno da bomo šli v ita in bomo res šli še u šopnig tko da po eni strani prou fajn ja pa na kofetu se še pri primorkah ustavimo ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 18:33:03
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Pozdravček tudi od mene! Vidim,da mate hude debate o gosti hrani. Jaz moji dajem v mleko Novalaovo kašico. Stara bo te dni pet mesecev-korigirano 3. Sem pa čisto zmedena glede tega uvajanja. Opažam,da vse pišete o raznoraznih kašicah,ki se mešajo z vod,pa z mlekom,pa ene so zelenjavne pa druge spet sadne.... Kaj boste vse kupovale te zadeve. Jaz sem si nekako zamislila,da bi ji sama skuhala korenček,pa kolerabo,krompir,pa jabolko,hruške..., vse pretlačila in to bi bilo to. Sem si to napačen načrt naredila? Malo se zmedena glede tega,res. A morda ve katera za kakšno pametno knjigo o prehrani že od samega začetka? Drugače pa smo imeli danes drugo cepljenje. Jo je popoldan malo zvilo. Je jokala kot dež pa nogico je imela malo rdečo. Sem dala gor alkohol pa malo dalerončka sem ji dala. Sedaj pa je bolje. js bom kupila samo takrat ko bomo šli kam na daljšo pot al pa kej podobnga...ostalo bom doma delala ker imamo vrt in njivo tak da je vse doma pridelan in nič špricano tak da je še bio pa sej to na začetku neki časa kuhaš posebej za potem pa itak kmal začne isto jest kot ti.... pač bom zase manj solila itd. da ne bom samo za tiste dve žlice kuhala pa pacala...ne vem no ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?