|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 13:20:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
8.7.2009 13:22:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Evo sva nazaj s pregleda nove mere 63cm in 6230g...Mihailo se je zdravnici full smejal ona pa tut...glede gh je rekla da pocakam ,da napolni 5m in da zacnem z jabolko,ko da jo skuham in dodam malo vodice ...vsako hrano naj uvajam 4,5 dni...sm vprasala ,ce mi pripada kak obisk patronazne pa je rekla zdaj tesko ,ko je poletjeuser posted image Mihaila je kenguru zmatral in sem ga takoj polozila v posteljico in spi...

user posted image user posted image user posted image user posted image
jst jabolko skuham v mal več vode in mu po tisto vodo dajem posebej za pit jo ima ful rad ker mi ne pije druga k komarčka od hippa in to vodo od jabolkuser posted image je tak taprav zbirlež k mamiuser posted image

zanimivo...pri men pa ne mara komarcka -ni sans kr pluva...kamilico bi pa popil celo flasko al pa sokec ali pa samo prekuhano vodo...ampak kamilica mu je zakon...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.7.2009 13:24:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Rokso je mal boljš, za nazaj nism nč brala razn pjane nevesteuser posted image .....jst mam namen nardit rafaelo kroglice pa sm pozabila mleko u prahu kupt...sm se zdele spomnla d mam aptamila za izvoz, sej to je isto ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pomoje da je....
Fajn ,da ste boljs...a majo se kak igralni center v oni trgovini z rabljenimi stvarmi..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.7.2009 13:29:44   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

midva pa zdej kuhava rdečo peso, potem bova naredila pa še špagete bolognese, za sladico sva pa naredila pijano nevesto.

mal sva tud že pospravla ostalo bova pa zdele.

to pa že dolg nismuser posted image user posted image

jst tud ne se sploh ne spomnim več kako se delauser posted image
a ti nik že pomaga? (al ti sam poje zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image )

najprej pomaga, da lahk potem poskusi, sladka smetana mu je ful všeč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.7.2009 13:36:18   
brkn83
vidim, da je danes bolj zatišje tle gor, kjub temu da je zunaj dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa res ne morem verjeti.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.7.2009 13:38:56   
Ajvy
Punce..če katera ve kje bi lahko dobila kakšno dobro torto ali dve z NOdijem....bi bila zelo hvaležna za info....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.7.2009 13:43:15   
Urša08
Brkn joj si ti pridna user posted image user posted image user posted image kdo pa vso to sladkobo poje

mihailo super za mereuser posted image user posted image user posted image

Ajvy jaz sem sama spekla torto, pa dala v Črnučah Nodija na vafelj in sem potem samo gor položila. Druga varianta pa je da jo daš delat, kej druzga pa ne vem.

Kolumbo super da je Rokso boljši user posted image

Moj pikec se je tudi malce umiril, sva se lepo cartala, pa mal je bil celo sam. Je pa tok vroč ampak vročine nima, ima vročo glavico, če ga slečem ma pa nogice mrzleuser posted image pa sej ne vem al mu je vroče, ga zebe,.. joj user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.7.2009 13:45:45   
Urša08
Ajvy še eno idejo imam. Če nimaš časa it po vafelj, pa naredi torto, jo oblikuj (najlažje jo zunaj oblikuješ z rastlinsko smetano, ki je bolj čvrsta), potem pa gor dej kakaega Nodija (npr. tistega k so not bombončki), lahko dodaš še mediko, pa kake bonbončke,... 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.7.2009 13:47:08   
Urša08
Katjuša a sta vidva mela vsak svoj motor? sta motorista?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.7.2009 13:48:00   
Urša08
črticaa ti si zadnjič spraševala o dobropisu za pikapolonico - dons sem ga dobla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.7.2009 13:48:54   
sunny24
Joj, pr nas je pa tako vreme...user posted image   Še ven ne moremo...user posted image

Gaja je pa prov vremenska...spi že od 10h...user posted image user posted image user posted image   Jst sem si prej tudi 1 urco prvoščla-je pasalo!user posted image

kolumbo, super da je Rok bujši! user posted image
mihailo, lepe mere! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.7.2009 13:51:39   
črticaa
nš pikec se je kuj zjutraj 2 orng okakal,..tko da bom mogla spet prt,..poj je mal micko špilal,..zdj pa aja

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

evo tole smo iz adidasa prnesel,....evo čez 10 min spet letivauser posted image user posted image

user posted image končno sva se naučila kengoruja uporablatuser posted image user posted image

user posted image
SUPERMENNNNNNNNNNNNNN

user posted image
user posted image
se vid da so u žlahtuser posted image user posted image

user posted image

evo to je pa naša pesika TEQUILA SUNRISE po domače KILLA

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.7.2009 13:54:10   
Urša08
sunny super da si šla malce spat user posted image user posted image user posted image meni ne rata, mogoče če moj dost zgodi dons pride da me mal zamenja. Vreme je pa res čist adijo, skoz dež

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.7.2009 13:59:22   
MIHAILO
Crtica lepe slikeuser posted image
Ursa super da je ziga boljs...jaz vem ,da je mihailo full nervozen ,ce mu je vroce in takoj zakuha v glavo...prejle ko sma sla na pregled in sem mu kapco dala je bil takoj jok...tko da ga vedno bolj malo oblecem,sploh doma...v vozicku ga potem rajsi pokrijem z deknico,ampak ko zaspi prej ga ne morem ker jo takoj zbrca doluser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
8.7.2009 14:02:18   
Vesnozaver
ajvi ce ti kaj pomaga:

Re: torta Nodi Napisal: Ni-na Datum: 15.10.2006 21:31
V slaščičarni Galerija Grad v Rožni dolini ti naredijo celega Nodija.

[www.torte.si]

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.7.2009 14:02:22   
MIHAILO
AD3 kapljice dajete???Jaz bom zdaj spet zacela,upam,da ga ne bo crvicilo?A je mozno,da ga bo glede na starost 4,5m???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.7.2009 14:03:37   
Vesnozaver
Re: Torta (Nodi) Napisal: Poldka Datum: 03.06.2009 16:01
Nam so ga pri Jurčku (Depala vas- Trzin) zelo lepo narisali na torto. Slavljenka je bila presrečna.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.7.2009 14:04:37   
Vesnozaver
mihailo jaz mu prej nisem dajala, ker ga je crviclo, pa sem mu prejsnji teden dala, pa ze spet muke....tak da mu zdaj ne devam....

Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.7.2009 14:05:38   
Urša08
črticaa super slikice user posted image user posted image user posted image

Mihailo jaz mu dajem D3 pa ni problemov.

Neposredna povezava do sporočila: 2319
8.7.2009 14:07:31   
Urša08
Vesnozaver sem mal pokukala med tortice, pa so res lepe vidt. Kolk pa kej so v vašem koncu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.7.2009 14:09:21   
brkn83
urša - s tem pa nimam problemov, ker je moj ful sladkosned in komaj čaka če najde kej sladkega v štedilniku ali pa v hladilniku. Je kr mal žalosten če nič ni. No sam to sem ga sama razvadla, ker js ful rada pečem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.7.2009 14:09:27   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Vesnozaver sem mal pokukala med tortice, pa so res lepe vidt. Kolk pa kej so v vašem koncu?

torte mislis? nimam pojma....sama pecem, najrajsi imamo nutelino torto, njamsi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.7.2009 14:10:10   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

AD3 kapljice dajete???Jaz bom zdaj spet zacela,upam,da ga ne bo crvicilo?A je mozno,da ga bo glede na starost 4,5m???

js mu jih dajem že skoz pa ni nobenega problema. Od začetka kak teden ga je mal črvičlo, potem pa nč več.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.7.2009 14:11:00   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mihailo jaz mu prej nisem dajala, ker ga je crviclo, pa sem mu prejsnji teden dala, pa ze spet muke....tak da mu zdaj ne devam....

ojej..potem imate istii problem kot jaz...pa ce p skoz sprasuje ,ce jih dajem

Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.7.2009 14:11:39   
Čebel@
mihailo.......jaz ji dajem kapljice že skos ker ji ne povzročajo težavuser posted image user posted image user posted image
ajvy.....jaz jih jemljem pri Razpotniku na Rodici(božanske)user posted image user posted image user posted image user posted image
črticaa......full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ......a mali je pa Adrijan?

Hana je pa jedla riževo kašicouser posted image user posted image user posted image user posted image .....mi je kar žlico in rok pulila in delala šobe ko sem ji nehala dajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......a zdej pa jutri malo več,ali kako?

potem spo pa vsi 3je zaspali na taveliki postelji,Hano  sem zdele prenesla v svojo posteljo in spančka dalje,mož pa še kar spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?