mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: AKP Dobro jutro! Sem danes spala do 8. Prvič je jedla ob 1.30, potem pa ob 5.30 in še enkrat ob 6, zdaj pa spi. Sem ob 6 premišljevala če se vstanem in grem likat. Pa sem se odločila, da se mora mamica vredu naspati. Zdaj hitro pijem kavo in čakam, da se tamala zbudi in jo porihtam. Kilogramov sem že precej izgubila, da pridem na staro težo še jih moram izgubiti 9. Sem si pa včeraj kupila ene ful poceni hlače in tuniko, da ne bom več samo nosečniške hlače nosila. Sem pa po vseh treh porodih bila vedno lažja za 10 kg. Če ne bi dojila in se silila z hrano, bi že bila počasi pri stari teži. Samo, da se bo to nadaljevalo in bom izgubila dosto, dosti kg in bom odšla naslednje leto v službo lepo vitka. Kavo sem popila sedaj pa grem počasi na delo. KatMat kako je padla na tla? Sem komaj danes to dojela. K.tja ti pošiljam pike poke. Zdaj pa res šibam. postavim jo na posteljo na sredino grem do kuhinje pogledam nazaj in ze dela prevale...zasibam proti postelji se spotaknem letim proti postelji z eno roko prestrezem padec ampak se vedno udari od tla...en K**** mat a?? KatMat akrobat... hči pa po tebi . Ne, saj ni hec, si lahko predstavljam, kako ti je bilo grozno. Meni je starejša padla s postelje pri 6 mesecih. Sem imela še lep čas slabe sanje na ta račun... IZVIRNO SPOROČILO: mucka25 Za seznamček: 1 mesec: Nina 2910g 48 cm Tina 2530g 46cm 2 meseca: Nina 4350g 53,5cm Tina 3790g 52,5cm 3 mesece: Nina 4780g 58,5cm Tina 4240g 56cm Jaz imam RD 27. 4. In še slikica za seznam [url=http://www.shrani.si/?4/1h/2ZVCPaOJ/slika-1845.jpg] [/url] Bravo za pridobljene kilograme. Dobro, da sta dve, ker sta tako cort IZVIRNO SPOROČILO: playgirl ewo mojega malega smeheca iiii. Moja se pa meni bolj malo smeji. Najbolj ji je všeč tašča, ko ima viklerje na glavi... se ne more nehat smejat in pogovarjat. IZVIRNO SPOROČILO: Majch Da vas pozdravim, ker za kak resn čvek sploh ni časa. Me ma živa na kratki špagi. SEj je pridna, samo ma zelo rada, če jo zabavam, ko je budna. Podnevi zmeraj manj spi, razen, če greva v voziček. Ponoči pa celo noč 9-6 mamo mir ponavadi. A nimam super babe? Upam, da bo tako ostalo. Definitivno. A lahko mojo pripeljem na kakšne lekcije Današnja nočje bila težka. Sem jo hranila od 20h do 21h, potem pa ne zaspat do skoraj 22h, pa se je po pol ure zbudila, pa potem eno uro kasneje... neutolažljiv jok, dokler je nisem nahranila. Potem je zahtevala še ob 2h in 6h, ob 8h pa vstala . IZVIRNO SPOROČILO: AKP Kako pa je pri vam, ki dojite?. Vam najprej tudi mleko hitro teče, potem pa manj. Tudi. Naj se malo krega. Če je lačna, bo vlekla. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes nisem nč javla, sem samo na seznamu spremenila dons sm klicala ponovno na Pediatrično kliniko za kardio pregled... pa je rekla da mi je glih včeri poslala termin, pa je bla tko dobra da mi ga je še po telefonu povedala... pregled imava 31.8. ob 11.15 upam da bo vse ok... Itak. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Evo nas, smo nazaj s pregleda...Malo sem žalostna, ker se preveč redimo, ampak bojda ni nič narobe, ker se dojiva... Kako težijo - meni so pri starejši na 2. pregledu zatežili, da pridobiva premalo. Pa me je tako napsihiralo, da sem bila skoraj ob mleko. Nič se pustiti, če bi bilo kaj narobe, bi ti to prva opazila, saj si cel dan z njim.
|