Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 10:08:00
|
|
|
|
Grahec
|
Persida ufff tvoja dva sta že pol leta, Anže in Tomaž , pa saj je bilo včeraj ko sta se rodila spomnim se, da sem si takrat rekla, zdaj pa res vse naredim, da ne bom jaz naslednja, ker me je G prav takrat enkrat okoli dneva, ko si rodila strašil, da bom tudi jaz prej rodila... Nika tudi tebi čestitke!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 10:36:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV ANŽE IN TOMAŽ! VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV MOJA NIKICA PIKICA! čestitkeeeeeeeeeeee! Uau, kako "stari" ste že nekateri
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 10:36:37
|
|
|
|
felix7
|
Piruri in Nina, hvala za eno pozno in eno zgodnje glasovanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:09:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV ANŽE IN TOMAŽ! VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV MOJA NIKICA PIKICA! čestitkeeeeeeeeeeee! Uau, kako "stari" ste že nekateri čestitke!!! to pa je že "kilometrina"
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:11:44
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV ANŽE IN TOMAŽ! VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV MOJA NIKICA PIKICA! VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:13:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Glasovala sem za Leo, Jureta in Lijo. a imamo še koga za klikat?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:13:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Glasovala sem za Leo, Jureta in Lijo. a imamo še koga za klikat? Ja, Timona.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:46:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV ANŽE IN TOMAŽ! VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV MOJA NIKICA PIKICA! čestitkeeeeeeeeeeee! Uau, kako "stari" ste že nekateri čestitke...matr se velik sliši pol leta...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:59:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Glasovala sem za Leo, Jureta in Lijo. a imamo še koga za klikat? Ja, Timona. Aha, hvala. Sem še za Timona.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 11:59:48
|
|
|
|
NoBady
|
glasovala za Leo, Lijo, Jure in Timona... sm koga pozabla?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:00:17
|
|
|
|
NoBady
|
ma smo pridne z glasovanjem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:12:10
|
|
|
|
Grahec
|
Mi smo tudi glasovali, ampak kako pa kaj drugače, a tukaj teče beseda samo še o glasovanju ali kako?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:28:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 KOKICA32 kako je bilo ponoči? Je po riževi kašici boljše spal? IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica 32 - želim ti ,da ti kosmiči pomagajo samo če bo tako kot pri nas si pogorela.Jaz jima lahko dam meso ,pa bosta jedla na 2 uri . Eh, kot ponavadi...budnica ob 04h zjutraj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:28:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV ANŽE IN TOMAŽ! VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV MOJA NIKICA PIKICA! VAUUUU!!! BRAVO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:28:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec senčnik za voziček - a so univerzalni ali moraš kupit za svoj voziček od tiste znamke, ko imaš vozek? Mi ga še nimamo pa bo treba it v nakup. Jaz sem naročila originalnega iz NE, ker imam na vozičku ovalne cevi, pa verjetno univerzalni ne bi pasal. Je pa bil v akciji za 17,00 EUR, torej še cenejši od univerzalnega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:28:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan drage moje. Ja ,pa smo vdarli dol pol leta .Čestitke tudi Niki ,ki veselo drvi za nami .Trenutno spita oba zato mami malo čekira . kokica32 - kaj tvoj še spi? Vejš da...isto kot ponavadi...od 20h do 04h zjutraj potem pa flaša 90ml AM in spanje do 08h!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:29:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ma smo pridne z glasovanjem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:36:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec senčnik za voziček - a so univerzalni ali moraš kupit za svoj voziček od tiste znamke, ko imaš vozek? Mi ga še nimamo pa bo treba it v nakup. V BC imajo univerzalnega Pepeny senčnik, ki je super zadeva! Nika se zahvaljuje za čestitke. Z meseci se ji je povečal tudi apetit tak da se počasi počasi poslavljamo od dojenja... Kaj še? Aha, glasovat... Takoj bom! Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:46:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec senčnik za voziček - a so univerzalni ali moraš kupit za svoj voziček od tiste znamke, ko imaš vozek? Mi ga še nimamo pa bo treba it v nakup. V BC imajo univerzalnega Pepeny senčnik, ki je super zadeva! Nika se zahvaljuje za čestitke. Z meseci se ji je povečal tudi apetit tak da se počasi počasi poslavljamo od dojenja... Kaj še? Aha, glasovat... Takoj bom! Lepo se mejte. Kaj bosta začeli z AM ali z GH?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:48:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Mi smo tudi glasovali, ampak kako pa kaj drugače, a tukaj teče beseda samo še o glasovanju ali kako? včasih še o slabem vremenu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 12:50:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec senčnik za voziček - a so univerzalni ali moraš kupit za svoj voziček od tiste znamke, ko imaš vozek? Mi ga še nimamo pa bo treba it v nakup. V BC imajo univerzalnega Pepeny senčnik, ki je super zadeva! Nika se zahvaljuje za čestitke. Z meseci se ji je povečal tudi apetit tak da se počasi počasi poslavljamo od dojenja... Kaj še? Aha, glasovat... Takoj bom! Lepo se mejte. Jaz sem tudi že opravila RR dolžnost!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 13:01:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj bosta začeli z AM ali z GH? Količina AM se bo povečala, GH pa pride na vrsto čez kakšen mesec... Ne bom nič prehitevala, ker ima moj ful alergijo na določeno sadje. Bom počakala vsaj do 4m korigirano, to je pa čez en mesec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 13:01:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Mi smo tudi glasovali, ampak kako pa kaj drugače, a tukaj teče beseda samo še o glasovanju ali kako? včasih še o slabem vremenu Več pa na fb ... Nalašč sem to napisala, da bo KOKICA jezna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 13:03:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Mi smo tudi glasovali, ampak kako pa kaj drugače, a tukaj teče beseda samo še o glasovanju ali kako? včasih še o slabem vremenu Več pa na fb ... Nalašč sem to napisala, da bo KOKICA jezna! A, tebi že normalno deluje RR?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 7.7.2009 13:12:08
|
|
|
|
Najaa
|
Ne še. Malo bom še počakala, pol bom pa koga vprašala. Tak da če bo danes kaj podatkov, naj spet ena druga naredi. Te poste še lahko pišem, seznama pa ne morem citirat, ker so sami hieroglifi. Grem sesat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?