Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 19:05:00
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem spet malo prestavljala...sem več prostora naredila v sobi in drugo sedežno notri postavla...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 19:06:52
|
|
|
|
arabela*
|
NAŠI SONČKI - Saraya A. 9.5.2005 M. 27.8 2008 - Vrtnica 79 Lataša Vana 28.11.2007 - Botrca Jan 8.12. 2007 - Matcar Lea 3.3. 2001 Maks 24.12. 2007 Saš 2.4. 2009 -Ly117 Luka 19.4. 2009 -LenaG Tisa 17.8 2008 -Tasa_m Lija 20.2.2009
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 20:33:59
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem spet malo prestavljala...sem več prostora naredila v sobi in drugo sedežno notri postavla... se pozna da je zunaj dež . Smo tudi mi danes malo notri preurejali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 20:35:18
|
|
|
|
LenaG
|
Saraya Al sem te narobe razumela ali pa imaš na seznamu napačen rojstni datum . Aja pa da perverim: imaš ti morda kakšne nadnaravne moči? .
< Sporočilo je popravil LenaG -- 7.7.2009 20:39:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:07:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Saraya Al sem te narobe razumela ali pa imaš na seznamu napačen rojstni datum . Aja pa da perverim: imaš ti morda kakšne nadnaravne moči? . kaj????? No kapito...........
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:07:31
|
|
|
|
botrca
|
Čer... Saraya pridna... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:08:22
|
|
|
|
botrca
|
LenaG si se kaj pozanimala za morje?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:14:39
|
|
|
|
LenaG
|
saraya so me misli prehitele 1. a ni tvoj rojen 17.08.? Na seznamu imaš pa napisano 27.08. 2. V sobo si postavila nov kavč, pa se samo sprašujem ali je kavč tako lahek ali pa me mora biti strah da mi boš zdorbila roko, ko se bova pozdravljali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:15:38
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca LenaG si se kaj pozanimala za morje? ne včeraj mi ni uspelo . . . moram še najprej v posvet z vsemi sodopustniki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:17:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG saraya so me misli prehitele 1. a ni tvoj rojen 17.08.? Na seznamu imaš pa napisano 27.08. 2. V sobo si postavila nov kavč, pa se samo sprašujem ali je kavč tako lahek ali pa me mora biti strah da mi boš zdorbila roko, ko se bova pozdravljali si me nasmejala zdaj...sem rekla da je moj takrat rojen.... kavč ni težek.ne....pa tud sama ga nisem po štengah nesla...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:24:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:28:47
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: LenaG saraya so me misli prehitele 1. a ni tvoj rojen 17.08.? Na seznamu imaš pa napisano 27.08. 2. V sobo si postavila nov kavč, pa se samo sprašujem ali je kavč tako lahek ali pa me mora biti strah da mi boš zdorbila roko, ko se bova pozdravljali si me nasmejala zdaj...sem rekla da je moj takrat rojen.... kavč ni težek.ne....pa tud sama ga nisem po štengah nesla... .Se mi je zdelo, ampak ko sem pa videla 27.08. pa sem začela tuhtati, da sem te narobe razumela in da ima tvoj mali na ta dan roj. dan. Bom naslednjič bolj pazljivo brala Kar se pa tiče kavča . . . sem zdaj res olašana sem že mislila da te je sama mišica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:29:20
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:29:57
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer Zdaj mi je postalo jasno od kod se vam tako nabere število objav. Sem jih tudi jaz va zadnjih dneh pridobila prek 20 . . . vauuuu
< Sporočilo je popravil LenaG -- 7.7.2009 21:31:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:31:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Zdaj mi je postalo jasno od kod se vam tako nabere število objav
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:32:43
|
|
|
|
botrca
|
Gleda katera pogreb od M.J.?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:36:49
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? Ne. Na katerem kanalu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:41:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? Ne. Igram igrco.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:45:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? neeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:46:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer Zdaj mi je postalo jasno od kod se vam tako nabere število objav. Sem jih tudi jaz va zadnjih dneh pridobila prek 20 . . . vauuuu Ja pa čveke smo tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
LenaG....pa dve punčki imam jaz,ne pubeca....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:46:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? neeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:48:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? neeeeeeeeeeeeeee ma daj..jaz samo vesele stvari gledam..ker drugače............... Najedla sem se fižolove solate,pa kruha z maslom..zdaj pa še grem na sladko............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:54:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? Ne. Na katerem kanalu? na 24ur.com
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:55:50
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem spat, ker sem nekam ful zaspana...malo bom še gledala tv pa aji, aji. grem...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?