matcar
|
Evo mene! Maks je dobro prestal operacijo,so mu lečo menjali in silikon odstranli.Pa zdravo očko so mu tudi pogledali,to pa je vse,kar vem za zdaj.Ju3 pa pride Z,da mi pove,kako in kaj je uspelo.Očko ima še zalepljeno,ker si je ne sme ribat,da se mu nebi leča premaknila. Botrca,pritožla sem se zaradi njihovega obnašanja,ki se je meni in tudi vsem drugim zdelo popolnoma nesprejemlivo,glede na to,kakšno delo sestre tam opravljajo in zakaj so tam.Sta pa bili obe klicani na razgovor,kjer sta svojo napako priznali in sta dobili opomin.Je pa tudi glavna sestra rekla,da se mi opravičuje za nastalo situacijo in bi na mojem mestu enako reagirala,kot sem jaz. LenaG,sem pozabla da ne veš,kaj se je Maksu zgodilo.Z Leo sta mi šipo razbila na vratih kuhinjskih in je en kos stekla Maksu v oko priletelo.Prerezano je imel vse do leče in zenice.HB,so mu očko rešli,je pa prišlo do odstopa mrežnice en dan po OP v MB-ju,zato so naju podnujno prepeljali v LJ,da so mu očko še enkrat operirali in vstavili silikonsko olje,da se mu je mrežnica nazaj zarasla.Zdaj pa so mu to silikonsko olje morali odstranit,zraven tega pa so ugotovili,da se mu je leča že zamegljila,kar pomeni,da mu je začela rast siva mrena.Zato so mu tudi to menjali.To je na kratko povzetek.Aja,pa zgodilo se je 19.maja letos,Saš je bil takrat star 6 tednov.