Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:57:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? Ne. Na katerem kanalu? na 24ur.com ja to pa ni TV..draga moja....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:58:19
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa grem spat, ker sem nekam ful zaspana...malo bom še gledala tv pa aji, aji. grem... Lahko noč. grem jaz tudi gledat "suhe gate na dnu morja"
< Sporočilo je popravil LenaG -- 7.7.2009 21:59:27 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:58:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to pa ni TV..draga moja.... ni tv je pa normalen prenos s sliko...torej gledaš...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:58:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? neeeeeeeeeeeeeee ma daj..jaz samo vesele stvari gledam..ker drugače............... Najedla sem se fižolove solate,pa kruha z maslom..zdaj pa še grem na sladko............ Jaz pa sem se maloprej najedla čokoladnega sladoleda. Njami, njami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 21:59:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gleda katera pogreb od M.J.? neeeeeeeeeeeeeee ma daj..jaz samo vesele stvari gledam..ker drugače............... Najedla sem se fižolove solate,pa kruha z maslom..zdaj pa še grem na sladko............ Jaz pa sem se maloprej najedla čokoladnega sladoleda. Njami, njami. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj,ti ti ti
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 22:00:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to pa ni TV..draga moja.... ni tv je pa normalen prenos s sliko...torej gledaš... aja sem misla da na 24 ur.com ti gledaš
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 22:00:40
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 22:11:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj,ti ti ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 22:16:50
|
|
|
|
ly117
|
Ma nič grem jaz tud spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 22:32:34
|
|
|
|
arabela*
|
ja pol pa grem tud jaz.....................
|
|
RE: Mariborčanke III.del 7.7.2009 22:38:39
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Mi je končno ratalo na RR prit. Maks je bil sprejet,vsi so nas po rokah nosli,sem samo gledala čudno.Pa kr naenkrat je lahko v svojih oblačilih-takrat ni smel bit,pa za flaško tudi ni problem,jo lahko dobi zjutraj in zvečer.Svašta! Vglavnem vsi sladki kot med,če bi jim rit nastavla,bi mi jo ziher polizali v nulo. Ga je pa prišel Dr.Lumi pogledat in je rekel,da se mu je začela leča meglit(beri siva mrena rast),tako da mu bo jutri tudi to kar porihtal,drugače bi ga čez 2 meseca spet morali mantrat,pa spet anastezija,pa bolnica,itd.Zato bo kr jutri porihtal,da ga čim manj mantrajo.Je pa bil ful živi spet,cel oddelek je bil njegov. HB,da je tašča še zraven bla,je ona z njim ostala.Sem pa šla do predstojnice,ker sem dala pritožbo za oni 2 sestri takrat,so jih takoj obravnavali in na razgovar klicali.Se mi je ful opravičevala,kot da je ona kaj naredla.Eno uro sem bila v njeni pisarni in seveda mi je dlal prav.Zato pa so tudi bili vsi tako prijazni. Nič,grem spat počasi,ker sem ful adijo,pa še ju3 grem spet k Maksu. Lepo spite! Nočka!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 7:57:40
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro.... Spali smo kar,z izjemo mene,ko sem spet pozno v noč tv gledla...je bil en fajn film...o tem ko so dingi odnesli tromesečnega dojenčka,potem pa so ugotavljali ali je to re ali jo je mama umorila... Matcar...fajn da so zdaj vsi prijazni tam..včasih se je treba razjezit,sploh na take primerke,ko si mislijo da so ne vem kaj tam.... Za Maksa pa ,da se vse izteče vredu..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.7.2009 7:58:12 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 8:43:06
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro...oblačno in tečno...pa likat moram, ker mi včeraj ni blo ...pa saj mi danes tudi ni ampak moram. Matcar več takih kot si ti bi moglo bit pa bi bilo na vseh področjih boljši. Zakaj si se pa pravzaprav pritožila? Kaj sestri dobita odpoved ali samo opomin? Nič grem kavo do konca spit pol pa veselo na delo... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 8:44:05
|
|
|
|
botrca
|
Hvalabogu, da je Maks ok... in da mu še vse lahko porihtajo, ker je taki mali... ...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 8:44:45
|
|
|
|
arabela*
|
me pa se gremo rihtat,da gremo na sprehod....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 10:26:01
|
|
|
|
arabela*
|
NAŠI SONČKI - Saraya A. 9.5.2005 M. 27.8 2008 - Vrtnica 79 Lataša Vana 28.11.2007 - Botrca Jan 8.12. 2007 - Matcar Lea 3.3. 2001 Maks 24.12. 2007 Saš 2.4. 2009 -Ly117 Luka 19.4. 2009 -LenaG Tisa 17.8 2008 -Tasa_m Lija 20.2.2009
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.7.2009 10:27:09 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 10:32:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa se gremo rihtat,da gremo na sprehod.... menda ja niste šli? v tem vremenu?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 10:57:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa se gremo rihtat,da gremo na sprehod.... menda ja niste šli? v tem vremenu? neeeeeeeeeeeeeee
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.7.2009 10:58:22 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 11:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
NAŠI SONČKI - Saraya A. 9.5.2005 M. 27.8 2008 - Vrtnica 79 L. 23.10 2001 V.28.11.2007 - Botrca Jan 8.12. 2007 - Matcar Lea 3.3. 2001 Maks 24.12. 2007 Saš 2.4. 2009 -Ly117 Luka 19.4. 2009 -LenaG Tisa 17.8 2008 -Tasa_m Lija 20.2.2009
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 15:13:43
|
|
|
|
LenaG
|
matcar sem že zadnjič brala, pa nisem vedela zakaj greste v LJ. Vam želim da bi čimprej in brez težav minilo in še test test kot predogled kaže bo uspelo. Kje pa so slikce vaših sončkov?
< Sporočilo je popravil LenaG -- 8.7.2009 15:15:06 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 17:15:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Kje pa so slikce vaših sončkov? V albumu na rr
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 18:46:41
|
|
|
|
arabela*
|
LenaG...lepo hčerkico imaš
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 18:47:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Kje pa so slikce vaših sončkov? V albumu na rr enako...sicer par mesecev stare slike...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 21:07:18
|
|
|
|
botrca
|
Čer...ki ste?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 8.7.2009 21:12:08
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?