Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:21:43
|
|
|
|
arabela*
|
LenaG, ta apartma je super...meni se zdi u nulo...samo cena
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:22:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya z M imama RD na isti dan. Bravo M.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:22:51
|
|
|
|
arabela*
|
Od LeneG pa na isti dan kot moj ...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:23:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG matcar Iščemo nekaj čim bolj na samem za živce spočit in dušo. Drugače mest ne poznam . . . Ja,kolko vem,moja teta oddaja hišo.Je pa v Pinezičih,na samem-ful mirna vasica.Edino za kopanje je bolj tak,sicer so uredili en zalivček,je pa ful gužva.Mi smo se vedno vozli na različne kraje kopat-Punat,Baška,Makinska....Lahko vprašam,če bo tak pozno imela fraj,če te zanima seveda.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:23:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG . Bomo videli vsaj poslikane modele fajn stvar
< Sporočilo je popravil Saraya -- 6.7.2009 21:24:15 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:25:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG matcar Iščemo nekaj čim bolj na samem za živce spočit in dušo. Drugače mest ne poznam . . . kam bi te mene mogli dat
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:26:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG pa malo iščem apartma za dopust konec avgusta 30.08. do 05.09, ko ni več tako vroče. Vzemeš še mene zraven. Je pa ful lep apartma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:26:11
|
|
|
|
matcar
|
To pa je kr blizu. Pridem nazaj,ne mi pobegnit...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:27:52
|
|
|
|
botrca
|
Mi gremo letos na Krk pa ti lahko povem kaki kraj je, ker še nismo bili. Gre pa nas 7 jaz in moja družina ter sestra s svojo družino.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:29:08
|
|
|
|
botrca
|
Sem se spomnila, da ti ne bom mogla povedat ker pridem nazaj okrog 10. septembra...pa ne bom tako dolgo na morju, da ne bi mislile... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:29:24
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud pridem nazaj za 10 min..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:30:02
|
|
|
|
arabela*
|
Krk je zeeeeeellllllllloo lep..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:30:29
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LenaG pa malo iščem apartma za dopust konec avgusta 30.08. do 05.09, ko ni več tako vroče. Vzemeš še mene zraven. Je pa ful lep apartma. Ja ni blema, več nas je boljše bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:31:29
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je kr blizu. Pridem nazaj,ne mi pobegnit... Nekaj link na karto ne dela, delam na tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:32:11
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi gremo letos na Krk pa ti lahko povem kaki kraj je, ker še nismo bili. Gre pa nas 7 jaz in moja družina ter sestra s svojo družino. Kam pa greste, če smem vprašat. Ta aprtma, ki sem ga našla je v vasici Šilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:32:18
|
|
|
|
botrca
|
Oni link ne dela LenaG za Krk... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:36:46
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG V Seebodnu pri Milsättskem jezeru (blizu Beljaka). Tukaj na karti zgoraj levo označeno z krožcem tak upam da je zdaj prava povezava http://www.viamichelin.de/viamichelin/deu/dyn/controller/Itineraires upam da je ta ta pravi PORKA..... ne vem zakaj noče zlinkati karte . No do tja je 210 km, ca 2,5 uri vožnje.
< Sporočilo je popravil LenaG -- 6.7.2009 21:38:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:39:45
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG matcar Iščemo nekaj čim bolj na samem za živce spočit in dušo. Drugače mest ne poznam . . . Ja,kolko vem,moja teta oddaja hišo.Je pa v Pinezičih,na samem-ful mirna vasica.Edino za kopanje je bolj tak,sicer so uredili en zalivček,je pa ful gužva.Mi smo se vedno vozli na različne kraje kopat-Punat,Baška,Makinska....Lahko vprašam,če bo tak pozno imela fraj,če te zanima seveda. Sem šele zdaj videla (ste tolko med tem napisale, ko sem jaz pisala). Ja seveda me zanima. Morda lahko zrihtaš tud kake slikce? Cena?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:42:28
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oni link ne dela LenaG za Krk... . očitno jim nekaj stran šteka, prej je še delal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:51:45
|
|
|
|
LenaG
|
Si grem pripravit lubenico . . . njami . . . se vrnem . . . upam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:53:00
|
|
|
|
botrca
|
http://free-zg.t-com.hr/Krk poglej kam gremo mi v apartma št. 2...ostala dva sta manjša...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 21:54:11
|
|
|
|
botrca
|
Vtipkaj apartmani hrvatska pa boš našla kar ti srce zaželi...tako smo mi našli...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 22:01:24
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca http://free-zg.t-com.hr/Krk poglej kam gremo mi v apartma št. 2...ostala dva sta manjša... Full super, točno to kar tudi mi iščemo. Gremo mi trije, moja tašča in svakinja s partnerjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 22:16:31
|
|
|
|
LenaG
|
lahko noč punce. Sladko spite.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?