|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
7.7.2009 12:54:41   
Jancci

Jancci hošeč rečt - še je upanjeuser posted image user posted image

Bi moglo bit, drugač se zna narest da bom kmal ločena. user posted image
Pa ni mi jasno.. ko sem bila mlajša (puberteta) sem ful rada kuhala, sploh sladice sem skos delala. Moja torta je bila vsem najboljša, ker sem jo delala s smetano, takrat so bile pa še vse une z margarino. Še vedno mi ni jasno, da sem hotela it v srednjo šolo na slaščičarsko. Tok sem rada pekla! Tko da očitno je nekje to navdušenje in čakam, da pride nazaj! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.7.2009 12:55:17   
Anonimen
kile - jst mam še enih pet viška, od tega 40 dkg na joških, ostalo na trebuhuuser posted image user posted image tko da osnček bejž že na tist bazenuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.7.2009 13:05:03   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Jancci, potem bi jaz šla rajši v petek. Pa je tam možno parkirat, ali je s5 na listek kot povsod po Bledu?

OK pa petek! Parkiraš lahko pred hotelom. Mi2 sva takrat pa ni bilo težav!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.7.2009 13:07:03   
mimi30
odkar se je rodila, ni več kot dve, tri ure sama spala... nikol... nikakor... ne brez mene... ni šans... že v porodnišnici sem jo mogla ven iz njene postelje dajatt in k meni, če sem hotla kej spat... niti tam ni spala v svoji posteljici... sem pojamrala sestram na oddelku, pa so mi rekle, da je očitno tak otrok, ki rabi ogromno moje bližine in da bom očitno mogla z njo spat, če bom hotla sama kej spat in da so eni pač takšni, k rabijo bit skoz zraven pritisnjeni.... pač, so si različni, pa en more tut trofnit takega... sej sem doma tut probavala, da bi ona sama spala, zraven mene v zibki, pa smo se non-stop zbujali... zdej jo imava pa skoz pri sebi, pa včas sploh ne veva, a se je kej zbudila čez noč a se ni nič...

khurde, evo takole nekako bi lahk tud jaz napisalauser posted image ....danes se je zbudla ob 6h (mi je dragi povedal, ker se je tak počez obrnila, da je njega brcala, glavo pa pr men mela) potem okol 7h se je pa oglasila, dobila zizo in pol spala zraven mene še do 8h.

evo, zdajle pa oba počivatauser posted image ...smo bili na sprehodu in v trgovini potem sem pa Špelo uspavala, Nejc se je pa trudil v sosednji sobi po tihem user posted image igrat na svoje inštrumente in zraven pel Mojster Miha, bomo zmogli, kar je treba, bomo ja user posted image ...zunaj sosedom streho potihemuser posted image popravlajo in kosijo javne površine (valda čist potihemuser posted image )...ampak smo zmogliuser posted image ...Nejcu sem pa samo Uspavanko za Evo zapela in že spiuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.7.2009 13:08:03   
sonček33
Opa tale uspavanka za Evo pa očitno deluje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.7.2009 13:09:42   
Anonimen
pri nas pa pali uspavanka iz mačka murijauser posted image no, ta je itak zakon, mislim pesmiceuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.7.2009 13:16:40   
mimi30
A je ktera brala J. Jull Kompetentni otrok? Mnenja?

ni slaba, na čase mogoč mal preveč skomplicirana in zateženauser posted image ....so mi bile druge vzgojneuser posted image mogoč mal bolj všeč

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.7.2009 13:17:14   
mimi30
aja, kaj pa imate ve za svoje male, ko se greste kopat? obroč sem kupila, zdej pa ne vem, kaj vse še rabim? pleničke za v vodo, a pol še kaj?

klobuček

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.7.2009 13:24:54   
mimi30
Jancci, pa kupi vlečeno testo v lističih in nared štrudl....malo skute, kisle smetane, jajce, sladokor, cimet, sadje....namažeš, zviješ in daš pečt....123 in je konec

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.7.2009 13:39:32   
Jancci
O Mimi hvala za idejo. Samo nimam zdej tega testa doma. Mogoče ga pa kupim in bom res to nardila? user posted image  (spet en kup pogojnikov)

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.7.2009 13:41:14   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kile pa - hm, jaz sem eno dobila nazaj!user posted image

če pa tolk dobrot kuhašuser posted image
Ronja, a tile sladoledi so gladki, kremasti al majo zamrznjene koščke not?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.7.2009 13:42:25   
kiara24
no ne boste vrjele vse mi je ratalo speglat 4 žehte in  še od mojga srajce vmes, katastrofa k jih kosz fura za službo.

Klara je zaspla samo sem jo mogla dnaes nosit, ni mogla drugače. Saj to je bilo po res dolgem času, da je zaspla na meni.

Šla sem že v vrt po solatko za kosilo, pa golaž bo dnaes k ga lahko pacam pa polenta na vodi kuhana. Mislim da to nisem že jedla kar nekaj mesecev.

Kolk ste ene pridne glede branja jaz pa večino berem NOvo k je ful trača notri,pa Moj malček revijo k so mi jo naročili za darilo pa revijo Mama, pol se pa že nehauser posted image ups.

Sedaj tako pišete o peki, da bom šla še jaz nekaj spečt k mam marelce, bi pa lahko biskvit s sadjem, ne vem mogoče pa res.

Ja pa za na morje je res kul imet klobuček jaz imam dva in smo ga ful uporabljali, sedaj ga še doma, ko ful sonce nabija, ji dela senčko.

Moj gre jutri spet na pot in bom spet sama s Klaro.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.7.2009 13:43:45   
mimi30
jaz bom pa danes kr špinačo in pire krompir naredila, ker nimam cajtauser posted image al voljeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.7.2009 13:58:10   
Anonimen
user posted image da mal podelim z vami

user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.7.2009 13:59:24   
Jancci
O ulla hvala!! Mmmmmmmm, kok je dobr!!!! Zdej mam sline do Pariza!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.7.2009 14:05:19   
mimi30
hvala, ulla hvalauser posted image ....zdej se pa ne bom mogla več prepričevat, da ne smem čokoladnih napolitankuser posted image , ker se mi še bolj lušta sladkega

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.7.2009 14:08:57   
mimi30
mi gremo pa popoldan spet v mestni park...nejc ful uživa na predstavah...v trenutku, ko vstopi v šotor čist not pade in ne registrira nič druga kot samo dogajanje na odru

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.7.2009 14:11:21   
krtekxx
No, ko smo že pri kuhanju: danes ajdova kaša+mesno zelenjavna omaka. Ampak naj mi katera pove, kako naj ajdovo kašo skuham, da bo imela tak poln okus kot pri moji tašči.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.7.2009 14:15:12   
ronja
v čim manj vode, probaj tako skalkulirat, da bo vso vodo popila ravno ko bo kuhana.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.7.2009 14:23:23   
khurde
jaz sem zanč v eni kuharski knjigi prebrala, da jo daš v mrzlo vodo, ko zavre, odstaviš in počakaš, da se napije vode. k prej sem najprej vodo zavrela, pa pol not stresla. zdej pa tko nardim, pa je dobr, se velik manj razkuha, k prej - če se hotla, da se ne razkuha - sem mogla pa odvečno vodo takoj odlit.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.7.2009 14:35:58   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

khurde, jaz sem mislila, da so vsi otroci taki... No, vsaj mojidve sta obe.

jaz tut, pa so me drugi izobrazil, da narobe mislim user posted image

lih zanč je šla sestra v trgovino, tist hiper- al super- al katerikolžemarket, s kupom barov okoli... pa srečala hordo lokalnih mamic na porodniški, k so jo skor napadle, zakaj se nikol ne pridružim, da me nič ne vidjo, pač, tko nekak. user posted image sam moje dete ne bi sedelo srečno, še manj pa mirno in tiho, da bi jaz popila kavo, sok, pivo, bilokaj... user posted image njihovi otroc pa so po kavicah tut po 3-4 ure dnevno... moji se spele, res... no, pa so me informiral, da je pač razvajena... sam te vrste "razvajenost", da noče mirno sedet in čakat, da mami spije, mi je kar všeč, v bistvu user posted image ... sej jaz tut ne bi bila vesela, da bi me kdo vlačil nekam za mizo sedet, pričakoval poleg tega, da bom tih in "pridna", pa da bi se počutila k od nevemkoga pozabljeno bitje... user posted image

tko da mam ultra razvajeno bitje, malega manipulatorja, k obožuje sprehode, kjer so drevesa in ptiči... odkar je še race poštudirala, jo tut kak bajer, mlaka ali malo večja luža ne moti user posted image

tko da ronja, ne, niso vsi otroc taki, sam smo nekateri starši taki, k ene otroke tko grozn razvadijo, da pač ne pašejo v kalup pridnega otroka user posted image user posted image user posted image ... user posted image

ulla, una tvoja pita bi pa men z mal vanilijevega sladoleda sedla... a maš sladoled tut? user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 7.7.2009 14:46:57 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 16:05:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 16:11:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.7.2009 17:51:43   
sonček33
Niia ojla, nimam samo uspavank. Imam pač CD z res veliko otroškimi pesmimi in različnih izvajalcev ter kar veliko pravljic. Zdej sem svojega poslala Petri, jaz jih imam itak na računalniku, ampak moj rač je fuč--- čakam boljše čase... Obljubim, da prec ko ga dobim zapečem in ti pošljem, če želiš.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.7.2009 19:33:43   
Ploha
naju v petek ne bo, ker ma meta kardiologa,...sicer mava popoldne, samo če ne bo dobila spanca tko k je treba bo popoldne tečna za pop****,..tko da uživejte user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.