khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja khurde, jaz sem mislila, da so vsi otroci taki... No, vsaj mojidve sta obe. jaz tut, pa so me drugi izobrazil, da narobe mislim lih zanč je šla sestra v trgovino, tist hiper- al super- al katerikolžemarket, s kupom barov okoli... pa srečala hordo lokalnih mamic na porodniški, k so jo skor napadle, zakaj se nikol ne pridružim, da me nič ne vidjo, pač, tko nekak. sam moje dete ne bi sedelo srečno, še manj pa mirno in tiho, da bi jaz popila kavo, sok, pivo, bilokaj... njihovi otroc pa so po kavicah tut po 3-4 ure dnevno... moji se spele, res... no, pa so me informiral, da je pač razvajena... sam te vrste "razvajenost", da noče mirno sedet in čakat, da mami spije, mi je kar všeč, v bistvu ... sej jaz tut ne bi bila vesela, da bi me kdo vlačil nekam za mizo sedet, pričakoval poleg tega, da bom tih in "pridna", pa da bi se počutila k od nevemkoga pozabljeno bitje... tko da mam ultra razvajeno bitje, malega manipulatorja, k obožuje sprehode, kjer so drevesa in ptiči... odkar je še race poštudirala, jo tut kak bajer, mlaka ali malo večja luža ne moti tko da ronja, ne, niso vsi otroc taki, sam smo nekateri starši taki, k ene otroke tko grozn razvadijo, da pač ne pašejo v kalup pridnega otroka ... ulla, una tvoja pita bi pa men z mal vanilijevega sladoleda sedla... a maš sladoled tut?
< Sporočilo je popravil khurde -- 7.7.2009 14:46:57 >