|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
7.7.2009 10:10:51   
khurde
ronja, vse najboljše polovici tvoje familije! user posted image tvoj hrane pa ne bom komentirala, k že ene lušte tko zgodi delaš... to sploh ni lepo, veš user posted image

ploha, meti tudi! user posted image

krtekxx, midve imava zelo podobnega otroka, haha... sej ne vem, a bi se človek smejal al kaj, sam je bolj, da se smejem... user posted image odkar se je rodila, ni več kot dve, tri ure sama spala... nikol... nikakor... ne brez mene... ni šans... že v porodnišnici sem jo mogla ven iz njene postelje dajatt in k meni, če sem hotla kej spat... niti tam ni spala v svoji posteljici... sem pojamrala sestram na oddelku, pa so mi rekle, da je očitno tak otrok, ki rabi ogromno moje bližine in da bom očitno mogla z njo spat, če bom hotla sama kej spat in da so eni pač takšni, k rabijo bit skoz zraven pritisnjeni.... pač, so si različni, pa en more tut trofnit takega... sej sem doma tut probavala, da bi ona sama spala, zraven mene v zibki, pa smo se non-stop zbujali... zdej jo imava pa skoz pri sebi, pa včas sploh ne veva, a se je kej zbudila čez noč a se ni nič...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 10:11:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
7.7.2009 10:14:28   
khurde
aja, kaj pa imate ve za svoje male, ko se greste kopat? obroč sem kupila, zdej pa ne vem, kaj vse še rabim? pleničke za v vodo, a pol še kaj?

midve bi tudi prišle, samo verjetno ne bova imeli avta. user posted image drugače, jancci, pa se itak slišiva za arboretum, ko bo vreme, pa če ima še katera voljo, naj se pofočka user posted image

grem na tržnico k mojmu zelenjadarju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2278
7.7.2009 10:15:02   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Ronja, a ti delaš sladolede z jajci ali brez? Jaz imam nekaj receptov ampak vse z jajci. Imaš mogoče kakšen dober recept brez jajc.

to bi pa tut jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
7.7.2009 10:31:57   
krtekxx
Včeraj drugi poiskus z Linotom kukuruz pa ga noče jest. Kaj naj ali probam kaj drugega je mogoče boljša instant polenta.

Probi ti sama ta lino kukuruz pa boš videla, če ti je všeč. Meni ni bil in zato je polento - instant iz spara ali mercatorja.

Ronja, Ulla, Jancci, Nea, Khurde in še katera: saj na koncu jo dam spat k sebi.

Ronja: te tvoje kuharije se pa slišijo strašno zakomplicirano nobel. Jaz delam največji pisker omake mesno-zelenjavne zame in za fante. In potem bom še 1kg puranjih zrezkov za mularijo spohala. Vse za v zmrzovalnik.

Neposredna povezava do sporočila: 2280
7.7.2009 10:33:32   
Anonimen
saj na koncu jo dam spat k sebi.

ja, na koncuuser posted image user posted image dej jo na začetkuuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
7.7.2009 10:54:37   
sonček33
ulla, kje kupiš mal večjo pokungo sode

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
7.7.2009 10:55:00   
kiara24
jancci- super, a ni to po Tvju neka rekamauser posted image

Meti- vse naj najuser posted image

Ronji in očku pa tudi vse naj naj....user posted image

Niia in Mimi- tudi pri nas je tako, da zaspi na flaški ali pa zraven mene, drugo ne pali, kje da bi ona zaspal sama v posteljici ni šans. POl pa spi celo noč v svolji postelji zjutraj pa gre k meni pa skupaj spiva vsaj še kako urico.

Sva bili sedaj zunaj, prej sem speglala samo 4 mikice pol je pa KLAra malo cmevkala in sva šli raje ven in je bilo čisto prav. Pa je mami prišla do kavice in pa še zunaj sva bili, ker sedaj gre pa džuser posted image .

Grem sedaj probat k se je ravno zbudila.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
7.7.2009 10:56:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ulla, kje kupiš mal večjo pokungo sode

eurospin, je kilska, al mogoč pol kileuser posted image ne vem zdej, bi mogla it pogledat na pakungouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
7.7.2009 11:15:00   
Jancci
Khurde res morva troft en dan ko bo saj približno fajn da ne bova vedrile tam kje. A za petek si pa ne moreš avta spedenat bi šli mal plavat? Kera bi šla še v petek mal rit namakat? Dojenčkovo seveda.. user posted image

Ronja: te tvoje kuharije se pa slišijo strašno zakomplicirano nobel. Jaz delam največji pisker omake mesno-zelenjavne zame in za fante. In potem bom še 1kg puranjih zrezkov za mularijo spohala. Vse za v zmrzovalnik.

Sem mislila, da sem jest čudna k za pol stvari niti ne vem kaj so!? user posted image  Pa kje imaš čas vse to nabavt in kam daš in... men se pomoje zmeša od vse te hrane. Jest sem zdele na hitro eno zelenjavno rižotko nardila (btw: ful dobra) pa imam za danes dons kuharije!! Res smo si različni...

Kiara, ja je tudi reklama, samo ta je polovico cenejša, ker ni treba reklame plačat! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
7.7.2009 11:17:39   
Jancci
Moja bejba je pa že malo bučke pojedla, z mlekom poplaknila in zdej sredi tavelke postelje zadovoljno spančka!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
7.7.2009 11:33:10   
sonček33
Jancci jaz sem za namakanje riti, ampak mojo "tamalo" neki matra. Zdej jo mažem z bepanthenom , če bo boljše, pridem. Z veseljem. Čeprav ne vem če je najboljše, če se glih poštima, da grem pol v bazen.

Drgač pa, sej zdej si skor ne upam iti, k so zadnjič vse tolk o kilah govorile. Moj trebuh ima tisto kilo in pol, ki je še ostala.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
7.7.2009 12:15:15   
Anonimen
evo, jst sem borovničevo pito zmetala skup, njamsi, se mi že lušta, pa še pečena niuser posted image sam še pa zmer ne vem kaj bom za kosilouser posted image mrbit kr kako zelenjavno juho, s piščancem....pa pol pita povrh, bo čist kul verjetno.

mulčka pa spita...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
7.7.2009 12:15:39   
Jancci
Sonček pa kako si lahko mislila, da greš lahko na bazen, če imaš še vedno celo kilo več, kot pred porodom??? Ti si pa faca!! Lepo bodi doma in telovadi. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
7.7.2009 12:19:14   
Jancci
Ulla jest imam tamle še tut kakšen liter borovnic. A maš kakšen fajn recept za pito? Mogoče se mi pa mal da pacat?! K ste vse tok naspidirane imam kar slabo vest in sem šla mal malin nabrat, jih dala v skrinjo, pa še ene dva lončka borovnic sem notr ruknla. Za hude čase. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
7.7.2009 12:19:40   
sonček33
Jancci- ma sej jest se s to kilo ne obremenjujem, ampak prizanm pa, da ni lepo videt jo glih na trebuhu, pa še strije... Jaz prej sploh nisem pomislila, sem že takrat prvič, ko si predlagala Živo, bila takoj za, ampak pol so pa vse začele nekaj v to smer razmišljat, me je pa kr zagrabil neki... Če se spodej porihta, zihr pridem.

A je ktera brala J. Jull Kompetentni otrok? Mnenja?

Kuhrde in ronja hvala za recepte za čičeriko.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
7.7.2009 12:20:55   
sonček33
Janci malin sem ti pa fovš - najboljše sadje, žal jih mi nimamo nič. Jih bom mogla it nekam nabrat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
7.7.2009 12:26:14   
Anonimen
jancci, jst nardim krhko testo iz 300g moke, 150 g margarine, dveh žlic kisle smetane, enga jajca, mal soli, po potrebi žlica vode, da ne pride tolk zbito...zmučkam in v hladilnik za vsaj 15 minut.

pol pa na 2dcl mleka skuham pol vrečke vanilijevga pudinga +2 žlice cukra ( jst dam rjavga, trenutno belga tak sploh nimam), mešam da se ohladi, dodam še mal mrzlega mleka, da ne pride pregosto. v ohlajeno pol vmešam stepene rumenjake +žlica cukra ( aja rumenjake od dveh jajc), mal kisle smetane, pa sneg iz beljakov. to fajn premešam, pol pa v okrogli model dam testo, za prst na debelo pa rob nardim gor. nma testo dam to maso, po tem pa potresem borovnice, zmešane s sladkorjem, čez vse to pa še nadrobim preostanek testa, tko da pride mal prekrito, sam ne čist. pečem na 180 nekje 40 min. oz čist od oka, ko se mi zdi da je pečeno, vzamem venuser posted image

tole sm zdej tko čudno napisala, sam je čist simpl, jst sam improviziram v kuhnji, nimam nekega recepta točnega za skor nič, tko da....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
7.7.2009 12:36:04   
Jancci
O matr Ulla sem rabla pol ure da sem prebrala tole. user posted image
Bom rajši kr zmiksala tele borovnice z mal mleka in vode, pa popila in bo tud dobr user posted image  Sem mislila, da se mi da, pa se mi zgleda ne. Kok sm smotana! Si bom pa vseen spravla recept, k ni vrag, da se tole enkrat obrne. Tko da, hvala!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
7.7.2009 12:36:14   
sonček33
ulči fajn recept, že shranjujem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.7.2009 12:38:55   
sonček33
Jancci hošeč rečt - še je upanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
7.7.2009 12:44:53   
khurde
sonček, jaz sem brala, pa mi je kul. zdele sem pa začela brat "srkajoči um" od marie montessori, pa se zaenkrat sliš ok (sem sicer pri predgovoru šele)user posted image . jaz pa po vagi gledano nimam nič več viška, sam po špeglu gledano user posted image je pa trebuh še bl tko tko. mah, če stojim ni lih panike, sam k se usedem, se nagužva user posted image + strije user posted image se sprašujem, če to kej zgine... ma ajde, sej tut, če ne, ne bi crknla zarad tega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
7.7.2009 12:45:30   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Sonček pa kako si lahko mislila, da greš lahko na bazen, če imaš še vedno celo kilo več, kot pred porodom??? Ti si pa faca!! Lepo bodi doma in telovadi. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
7.7.2009 12:51:02   
ronja
Povej kje najdeš čas za celo to pripravo? A sta punčki potem v varstvu?

ma kaki varstvo, sanja svinja kukuruz - a kukuruza nemauser posted image . Saj veš, kako je pri nas: tašči bi jih lahko dala kadarkoli,s amo ona vidi samo Ronjo (smo meli še en dokaz v nedeljo, če se kateri da o tem brat, naj reče, pa napišem), tako da smo to varstvo skenslali.

Sicer pa sem kuhala, ko so moji prišli in so se oni igrali z Ronjo, Lejla me je pa gledala, pa vsake 3 minute sem jo mal po bušiju požgečkala, pa se ji smejala, itd...
Torto sva pa z Ronjo skupaj delali, Lejla je takrat lepo čorila v slingu pri meni.
Sladolede sem delala pa postopoma, malo po malo, kadar sta bili pri volji "pomagat" oz. če je katera spala, nekaj pa zvečer oz. ponoči (lejla je zaspala ob 23h...)

khurde, jaz sem mislila, da so vsi otroci taki... No, vsaj mojidve sta obe.
kar se kopanja tiče: pleničke za v vodo rabiš samo za bazen, za morje ni treba. Če te skrbi zaradi mraza, ji kupi rajši neoprenske hlačke.

Ronja, a ti delaš sladolede z jajci ali brez? Jaz imam nekaj receptov ampak vse z jajci. Imaš mogoče kakšen dober recept brez jajc.

Oboje. Če so jajca, jih stepam nad soparo, da uničim salmonele in da se zadeva lepo zgosti. Win-winuser posted image . kateri sladoeld te zanima: razne sadne granite so ful izi: spiriraš sadje, dodaš sladkor ali sladkorni sirup (kuhan sladkor) in po želji še kako "aromo", recimo grenadin sirup (ta je brez alkohola), ali pa rum, kirsh, cointreau,... Jaz zdaj ne dajem nič takega, samo grenadin ali pa malinove, ker pač je tudi ronja, jaz pa dojim, pa ne dajem nikamor alkota. To zamrzneš in parkrat z vilicami razdorbiš kristale. Pri granitah morajo bit veliki kristali, ker je fora v tem, da so.
POtem če želiiš bolj kremast sadni sladoled, potem temu spiriranemu sadju daš stepeno sladko smetano in to zamrzneš.

potem pa lahko dalje kompliciraš z raznim kuhanjem sladkornega sirupa, pa temperaturami tega, pa raznoraznimi dodatki...

Sem mislila, da sem jest čudna k za pol stvari niti ne vem kaj so!? user posted image Pa kje imaš čas vse to nabavt in kam daš in... men se pomoje zmeša od vse te hrane. Jest sem zdele na hitro eno zelenjavno rižotko nardila (btw: ful dobra) pa imam za danes dons kuharije!! Res smo si različni...

Hm, kaj pa je tu tako posebnega za nabavit? Saj je vse home-made. Normalna zelenjava, sadje, ostalo pa vse iz hipermarketta, 1x na 14 dni germo... Mam pa veselje s kuhanje, to je res, sploh za ljudi, ki radi (dobro) jejo in vse pojejo (na srečo mam same take v bližini).
Pa rada sem vedno boljša v stvareh, ki jih počnem - vem, ad nisem glih Gordon Ramsay, ampak to ne pomeni, da se ne morem od njega učituser posted image .

A je ktera brala J. Jull Kompetentni otrok? Mnenja?

Meni je bila všeč.

Janci malin sem ti pa fovš - najboljše sadje

ko bi lubija poslušala, nor na maline!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
7.7.2009 12:52:35   
ronja
kile pa - hm, jaz sem eno dobila nazaj!user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.