Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 14:53:19
|
|
|
|
BarbaraGS
|
claud ne ne super je cena...sam sem full sumljiva pri super zadevi za mal denarja. Se mi je ze zgodilo, da sem si rekla: sem prevec revna da bi poceni kupovala, ker sem se ze opekla. V smislu, da ker se ne spoznam ne vem v cem je razlika med unim sony-jem in tem nikonom razen v ceni 100eurov in me zanima zakaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 14:56:38
|
|
|
|
claud
|
Ja no pozanimaj se, pa poročaj Brat ima sicer boljšega, ampak se mi zdi da bi men ta zadostoval
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:01:22
|
|
|
|
claud
|
grem zdj mal mižat čaw
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:09:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
vidim da je tema o fotoaparatih...jaz ga tudi hocem kupit,takega da lahko vse slikam CLAUD ta dva sta res dobra ,pa se draga nista
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:11:52
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo koliko časa je bil Mihailo sit po celi kašici? Uf mam že alarm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:18:59
|
|
|
|
milči
|
ojla, zdajle je naša zapančkala, je spet sitka, ne v vozičku bit, ne v ležalniku, nikjer drugje kot pri mamici na rokah No vsaj jedla je boljše kot včeraj, spala do 5-ih, pa še pol do devetih, tak da smo se naspali Drugače pa čez dan čuje 2 urci, potem pa kake pol urce do urco pančka. Barbara GS- hvala za tako izčrpno poročilo o hendlingu če mogoče zaslediš v tisti knjigi, kaj storiti, če dviguje ritko, kot da bi delala most, bi te pa prosila, da mi napišeš, če lahko Glede fotoaparatov, ko teče debata, pa nimam pojma, tak da vem samo, da imava midva Kodak pa sem kar zadovoljna, itak nisem neki profi Pri nas grmi, upam, da ne bo kaj hujšega
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:24:13
|
|
|
|
Urša08
|
milči a misliš da mostiček hoče delat, če jo maš na trebuščku potem se pa skuša v mostiček dat (tako z nogicami) ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:28:03
|
|
|
|
milči
|
Ne, tako, ko leži na hrbtu, nogice opre v podlago, rito dvigne in se odrine nazaj, kot da bi hotela it rikverc.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:32:04
|
|
|
|
Urša08
|
Milči to pa ne vem, Žiga tega ne dela. Moj hoče mostiček narest ko ga mam na trebuščku Delajo akrobacije tile naši ptički in čebelice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:34:57
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: milči Ne, tako, ko leži na hrbtu, nogice opre v podlago, rito dvigne in se odrine nazaj, kot da bi hotela it rikverc. nas isto, ga hecam, ce bo most naredil:) zdaj mi je na rokah zaspal, sva plesala na Buena vista social club in ga je zmanjkalo pri nas se trenutno soncek sije, je pa kr oblacno, verjetno ne bo dolgo danes sva probala jabolko, to pa je prva stvar, ki sem mu jo dala iz kozarcka, ker nisem vedla, kero sorto kupit, da je sladka?kaj kupite?no, dala sem mu od hippa prvo jabolko, pa ni bil glih nekaj navdusen.....samo marelica rulz do zdaj !
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:36:55
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver jaz mu jabučka še nisem dala tako da ne vem keri so dobri. Najbrž mu bom kr domačga dala - zgodenčka, če so že. A marelice si skuhala al si dala sveže?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:46:35
|
|
|
|
Vesnozaver
|
ursa marelico sem najprej skuhala, pa mu ni bila prevec vsec. potem pa sem jih jedla sveze pri tasci in me gleda, pa je bla taka fajn mehka, pa malo soka stisnem pa mu dam za probat, joj kaksno veselje!pa sem mu jo potem kar v roko dala in je cuzal, ves kako dretje je bilo, ko sem mu stran vzela:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:47:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo koliko časa je bil Mihailo sit po celi kašici? Uf mam že alarm enkrat je pojedel celo in je bil sit 2h
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:53:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver ursa marelico sem najprej skuhala, pa mu ni bila prevec vsec. potem pa sem jih jedla sveze pri tasci in me gleda, pa je bla taka fajn mehka, pa malo soka stisnem pa mu dam za probat, joj kaksno veselje!pa sem mu jo potem kar v roko dala in je cuzal, ves kako dretje je bilo, ko sem mu stran vzela:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 15:59:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
kateri cucelj uporabljate za flaske?2,3? KOLUMBO kako ste?kako je zdaj z vasim dojenjem,a Rok se hoce kaj vlect?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:01:33
|
|
|
|
Vesnozaver
|
mihailo jaz mam od zacetka najmanjso....saj joska tud nima razlicne velikosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:04:44
|
|
|
|
Vesnozaver
|
malo se hecam, resno pa mislim, da ni potrebe po vecji luknji,saj ne sme prehitro jest, tisti vecji cuclji so pomoje dobri za mamice, da se otrocki hitreje nasitijo;) joj kak me bodo kere kregale:)))) ce se mleko zgosti z rizevo kasico pa je mogoce smiselno dati cucelj z vecjo luknjo, jaz mu dam zvecer samo dve mali zlicki noter, pa se ne zgosti toliko, da bi potrebovala vecji cucelj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:15:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver mihailo jaz mam od zacetka najmanjso....saj joska tud nima razlicne velikosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:27:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver malo se hecam, resno pa mislim, da ni potrebe po vecji luknji,saj ne sme prehitro jest, tisti vecji cuclji so pomoje dobri za mamice, da se otrocki hitreje nasitijo;) joj kak me bodo kere kregale:)))) ce se mleko zgosti z rizevo kasico pa je mogoce smiselno dati cucelj z vecjo luknjo, jaz mu dam zvecer samo dve mali zlicki noter, pa se ne zgosti toliko, da bi potrebovala vecji cucelj sej maš prav... no jst sem mu dala trojko zato k je 2 jedu po 20 min in vmes zaspal in pol se ni dobro najedu... zdej trojka se mi zdi da mu pa prehitro teče in potem včasih ob strani kr šprica..... vmesnega pa na žalost nimajo nič sicer 3 uporabljamo že več k en mesec pa še vedno včasih grdo je ampak se mi zdi vseeno boljše da se naje ko je kot pa da ga vsako uro in pol hranim po 20 min. za riževo je pa pomoje najboljše tist cucelj (pri aventu) k ima ozneje 1,2,3 k je ena luknja in se glede na to kako ga obrneš veča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:28:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver mihailo jaz mam od zacetka najmanjso....saj joska tud nima razlicne velikosti sam res men tud ni jsno zakaj mormo na flašah cuclje toliko menjavat kaj pa tisti k se do 1. leta dojijo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:47:08
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako kaj? Mi smo super, danes ko je tlk deževno popoldne sva kr noter in se lepo cartava, js sem si zdele naredila sezna, kaj vse zraven na morje vzeti. Namreč naslednjo soboro krenemo na dopust. joj kok komaj čakam. Greva zdej jest, potem pa še mogoče kaj delati če se mi bo seveda kaj dalo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 16:48:00
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver mihailo jaz mam od zacetka najmanjso....saj joska tud nima razlicne velikosti sam res men tud ni jsno zakaj mormo na flašah cuclje toliko menjavat kaj pa tisti k se do 1. leta dojijo? zato da nekdo sluzi mastne dinarcke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 17:32:19
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver IZVIRNO SPOROČILO: milči Ne, tako, ko leži na hrbtu, nogice opre v podlago, rito dvigne in se odrine nazaj, kot da bi hotela it rikverc. nas isto, ga hecam, ce bo most naredil:) zdaj mi je na rokah zaspal, sva plesala na Buena vista social club in ga je zmanjkalo pri nas se trenutno soncek sije, je pa kr oblacno, verjetno ne bo dolgo danes sva probala jabolko, to pa je prva stvar, ki sem mu jo dala iz kozarcka, ker nisem vedla, kero sorto kupit, da je sladka?kaj kupite?no, dala sem mu od hippa prvo jabolko, pa ni bil glih nekaj navdusen.....samo marelica rulz do zdaj ! Jaz mislim, da v obe smeri ni dobro. To na hrbtu je 100% napacno, ker je vsa teza na vratu in glavici in ni dobro za hrbtenico (mislim, da je to tudi znak ekstenzije). Takrat se ji nezno prsni kos dol potisne (nezno nezno) in/ali pokrci nogice na trebuscek. Nikakor pa ne pustit tega. Za na trebuscku pa je nam v razvojni rekla, da ritko dol tiscat. Ne vem zakaj, ampak naj je nebi se dvigovali, ker je nasa to tam naredila ko je kravice pasla. Po mojem morajo najprej utrdit rokice.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 18:41:52
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Bolani,bolani...nisem vas brala za nazaj,Patricija ima vročino tudi po39,smo bili pri pediatru in je rekel zankrat se naprej tako rihtat kot sedaj,če do četrka nebo boljše bomo dali kri . Vidim,da govora tudi hendlingu,naša mala tudi dela most nazaj sedaj že dosti manj kot je sicer,pediatrinjo sem opozorila pa je rekla,da če se bo nadaljevalo ob naslednjem pregledu gremo v razvojno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 18:44:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke... Bolani,bolani...nisem vas brala za nazaj,Patricija ima vročino tudi po39,smo bili pri pediatru in je rekel zankrat se naprej tako rihtat kot sedaj,če do četrka nebo boljše bomo dali kri . Vidim,da govora tudi hendlingu,naša mala tudi dela most nazaj sedaj že dosti manj kot je sicer,pediatrinjo sem opozorila pa je rekla,da če se bo nadaljevalo ob naslednjem pregledu gremo v razvojno.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?