Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:16:29
|
|
|
|
Urša08
|
Eto Žiga pojedel korenčka no ja par žličk Mihailo jaz sem šele začela uvajati prejšnji teden. Prvo sva za foro probala mal rižove kašice - po par žličk, sedaj pa dva dni korenček, jutri bom mogoče zraven korenčka dala krompirček, potem najbrž ene tri dni kolerabice, pa jabučke ene par dni. Da bom jaz prišla na cel obrok bo ravno en mesec naokoli, pa sej se nikamor ne mudi. Kok časa pa ti uvajaš? Jaz po ene tri dni dajem isto.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:35:19
|
|
|
|
Čebel@
|
en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:37:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko? mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu °
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:39:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko? mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu ° a veš da ne vem ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu voda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:45:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko? mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu ° a veš da ne vem ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu voda pol je ziher vredu kdaj boste šli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:47:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko? mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu ° a veš da ne vem ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu voda pol je ziher vredu kdaj boste šli? kdaj med tednom,ko ni take gužve......se nisva še čisto zmenila kdaj(v kratkem pridejo spet zidarji in bo moj mogu biti zraven,sama pa nebi šla s Hano)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:54:51
|
|
|
|
claud
|
Majchy voda v atlantisu je dovolj topla za haniko .....ampak jst bi sla s tamalo rajs v termalni del, ker je mal bolj cisto kot v svetu dozivetij....baje da tam veckrat fasejo kake glivice....res pa tud sem veckrat tm zasledila smrdljive cigane da so se prsli tja umit ....dobesedno....se jih je na delc vohal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:55:41
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce, kje so slikce zame, samo 6 sem jih dobla do sedaj moje dobiš takoj ko mi jih mami da,..smo pozabl fotoaparat doma (skos ga pozablamo) aja a si že nardila un kolaž od 0 mesecev,..k smo dale slikce,..ne vem a sm ga zgrešeila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 10:56:24
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko? mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu ° a veš da ne vem ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu voda pol je ziher vredu kdaj boste šli? kdaj med tednom,ko ni take gužve......se nisva še čisto zmenila kdaj(v kratkem pridejo spet zidarji in bo moj mogu biti zraven,sama pa nebi šla s Hano) kaj pa terme snovik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:00:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko? mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu ° a veš da ne vem ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu voda pol je ziher vredu kdaj boste šli? kdaj med tednom,ko ni take gužve......se nisva še čisto zmenila kdaj(v kratkem pridejo spet zidarji in bo moj mogu biti zraven,sama pa nebi šla s Hano) kaj pa terme snovik a je boljš kot atlantis?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:01:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan... Naša noč je bla . Jo je še vedno kuhal ponoč, pa non stop je neki jambrala. VPRAŠANJE: A je normalno, da jo danes še vedno malo kuha-ima vročino, glede na to, da je bila včeraj dopoldne cepljena????? Vito je cepljenja dobr prenašu.... Pa še zobki jo dajejo.... UBOŽICA JE. Jaz tudi razmišljam, da bi se šli v Atlantis kopat. Ampak dopodne, ker popoldne nimam avta.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:02:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy voda v atlantisu je dovolj topla za haniko .....ampak jst bi sla s tamalo rajs v termalni del, ker je mal bolj cisto kot v svetu dozivetij....baje da tam veckrat fasejo kake glivice....res pa tud sem veckrat tm zasledila smrdljive cigane da so se prsli tja umit ....dobesedno....se jih je na delc vohal v termalnemu delu pa nisem bila še nikoli.....gremo veedno v svet doživetij......ja sej svet doživetij mi nekako ne potegne ker je vedno full otrok ki nič ne pazijo okoli sebe(ko sem bila nosečka me je eden skoraj v bušija brcnil-je moj imel roko na trebuhu tko da je nega brcnil)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:03:30
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober dan... Naša noč je bla . Jo je še vedno kuhal ponoč, pa non stop je neki jambrala. VPRAŠANJE: A je normalno, da jo danes še vedno malo kuha-ima vročino, glede na to, da je bila včeraj dopoldne cepljena????? Vito je cepljenja dobr prenašu.... Pa še zobki jo dajejo.... UBOŽICA JE. Jaz tudi razmišljam, da bi se šli v Atlantis kopat. Ampak dopodne, ker popoldne nimam avta. Normalno, do tri dni je lohk menda...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:03:42
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy ja zastopala ne prijemljem, vedno za stegna dvignem, oziroma uslocim v klopcic...drugo pa odvisno kolko se mudi pa kolk je tecna... je tak mocna, da se vcasih bojim da jo bom kar zlomila, ko poskusam preprecit zvijanje. Zvija pa se sam ko je jezna falot izsiljevalski
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:05:51
|
|
|
|
claud
|
mlea mogoce jo pa zarad zobkov kuha.... No kdaj sm ze jst govorila da jo zobko matrajo pa se kr noce vn pokukat....je pa tud tko boga tko zivcno vse tlac v usta, rokico si cist oguli in ma cist rdeco...pa ma una grizala, sam k iz rok pade prec napade rokico Se pa ne spomnm tocno a je men rekla da 24 al 48 ur po cepljenju da je mozna vrocinaa...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:06:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy voda v atlantisu je dovolj topla za haniko .....ampak jst bi sla s tamalo rajs v termalni del, ker je mal bolj cisto kot v svetu dozivetij....baje da tam veckrat fasejo kake glivice....res pa tud sem veckrat tm zasledila smrdljive cigane da so se prsli tja umit ....dobesedno....se jih je na delc vohal v termalnemu delu pa nisem bila še nikoli.....gremo veedno v svet doživetij......ja sej svet doživetij mi nekako ne potegne ker je vedno full otrok ki nič ne pazijo okoli sebe(ko sem bila nosečka me je eden skoraj v bušija brcnil-je moj imel roko na trebuhu tko da je nega brcnil) Mi smo šli enkrat v svet doživetij pa je blo ok. Čeprov sam z Neli (k še ni blo Kristi) smo pa hodil v termalni del. Pa je bolj topla voda. Jst bi na tvojem mestu šla v termalni del. Snovik je tud kr ok. Sam mal me moti k se mi zdi da je prepih, tista vrata za ven so vedno odprta, tamal otroški bazenček je pa ful bliz tistim vratom za ven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:07:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy ja zastopala ne prijemljem, vedno za stegna dvignem, oziroma uslocim v klopcic...drugo pa odvisno kolko se mudi pa kolk je tecna... je tak mocna, da se vcasih bojim da jo bom kar zlomila, ko poskusam preprecit zvijanje. Zvija pa se sam ko je jezna falot izsiljevalski Jst jo pa pr previjanju ne dvigam ampak jo dam na bok da podlozim plenicko....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:09:01
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea bozica... sej bo boljse majchy joj jaz nebi sla v atlantis... ker so mi glih pred kratkim povedali za eno puncko dojencico, ki je dobila glivice in sta sla 2 nohtka prec. Slo je tak majhna dej se raje zapelji kam bolj obljudeno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:09:21
|
|
|
|
črticaa
|
nš tamau je pa čist podvržen luni,.... učer je ob 1 jedu poj pa ob 4ih ni hotu in je zaspal do 8ih---7ur ni jedu, tko da sva mela sam 3 obroke poj se je pa ob pol5ih začela drama (na srečo ati dela, da sm ga dala k seb u pojstlo), je najprej spil 100 sooka, poj je pa še jedu,..in on hudiček mali ni hotu zaspat :) tko da sva se do pol9 pogovarjala poj je pa kr naenkrat mrknu do 10ih,...tko da za dons je dost spanca :))) majchy terme snovik ful hvaljo sam poglej na netu kok majo vodo toplo..pa men ljudi je kokr u atlantisu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:09:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto Žiga pojedel korenčka no ja par žličk Mihailo jaz sem šele začela uvajati prejšnji teden. Prvo sva za foro probala mal rižove kašice - po par žličk, sedaj pa dva dni korenček, jutri bom mogoče zraven korenčka dala krompirček, potem najbrž ene tri dni kolerabice, pa jabučke ene par dni. Da bom jaz prišla na cel obrok bo ravno en mesec naokoli, pa sej se nikamor ne mudi. Kok časa pa ti uvajaš? Jaz po ene tri dni dajem isto. Jaz tudi prejsnji teden,po par zlick kasice od fruteka...vidim ,da si zacela z zelenjavo jaz pa s sadjem...bom jaz tudi po parih dnevih probala korencka ,krompircka pocasi seveda...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:10:58
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi hodmo pozimi v Snovik. A je voda v zunanjih bazenih ogrevana? Bomo šli tudi v Snovik, ker imam jaz sindikalno kartico in doplačam samo 4,17 € za celo dan . Ampak čakam na sonček. Kok mi je čudno tuki, kot da bi prišla na drug kontinent. Na Cresu smo imeli namreč vse dni sonce in toplo je bilo. Pol pa pridemo u tole sivo Lj. Za kozlat. birdy, claud-hvala za odgovore.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:12:30
|
|
|
|
črticaa
|
barbara moj je vidu tvoje slike na FB iz minimundusa in se je čist napalil,..tko da bomo ob prumu lepmu vremenu tud mi šli,..a mi lah poveš kok so ble vstopnine (prbližn) stvar z adrianam se je nepričakovana rešila naja je učer klicala če lah prej dpbi preživnino,ker jeh do 20ga ne bo najprej je rekla da bojo šli sam od srede do petka,... upam da bo adrian užival
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:14:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto Žiga pojedel korenčka no ja par žličk Mihailo jaz sem šele začela uvajati prejšnji teden. Prvo sva za foro probala mal rižove kašice - po par žličk, sedaj pa dva dni korenček, jutri bom mogoče zraven korenčka dala krompirček, potem najbrž ene tri dni kolerabice, pa jabučke ene par dni. Da bom jaz prišla na cel obrok bo ravno en mesec naokoli, pa sej se nikamor ne mudi. Kok časa pa ti uvajaš? Jaz po ene tri dni dajem isto. Jaz tudi prejsnji teden,po par zlick kasice od fruteka...vidim ,da si zacela z zelenjavo jaz pa s sadjem...bom jaz tudi po parih dnevih probala korencka ,krompircka pocasi seveda... Jaz sem pri Vitu začela z zelenjavo, pa se mi zdi, da jo zelo rad je... Tudi surovo: korenje, cvetača, fižol je iz solate..... Bom pri Evi tudi začela z zelenjavo, da se bolj navadi na okuse, sadje je itak sladko, ga bo takoj sprejela.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:18:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa barbara moj je vidu tvoje slike na FB iz minimundusa in se je čist napalil,..tko da bomo ob prumu lepmu vremenu tud mi šli,..a mi lah poveš kok so ble vstopnine (prbližn) stvar z adrianam se je nepričakovana rešila naja je učer klicala če lah prej dpbi preživnino,ker jeh do 20ga ne bo najprej je rekla da bojo šli sam od srede do petka,... upam da bo adrian užival Za resen problem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:24:28
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ja tale vročinca je zgleda še od reakcije na cepljenje boga Evita naj čimprej mine črticaa super kolumbo kako je z Rokom?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?