|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
7.7.2009 10:16:29   
Urša08
Eto Žiga pojedel korenčkauser posted image no ja par žličkuser posted image

Mihailo jaz sem šele začela uvajati prejšnji teden. Prvo sva za foro probala mal rižove kašice - po par žličk, sedaj pa dva dni korenček, jutri bom mogoče zraven korenčka dala krompirček, potem najbrž ene tri dni kolerabice, pa jabučke ene par dni. Da bom jaz prišla na cel obrok bo ravno en mesec naokoli, pa sej se nikamor ne mudi. Kok časa pa ti uvajaš? Jaz po ene tri dni dajem isto. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.7.2009 10:35:19   
Čebel@
user posted image en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.7.2009 10:37:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image en kveščen......ali je v Atlantisu premrzla voda za Haniko bananiko?

mi smo se zadnjič doma kopal v 28°C in je blo OK kolk je pa v atlantisu °

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.7.2009 10:39:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a veš da ne vemuser posted image ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu vodauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.7.2009 10:45:20   
Katjusa

a veš da ne vemuser posted image ,samo vem pa da poteka tečaj za dojenčke,tko da po moje bi mogla biti uredu vodauser posted image

pol je ziher vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj boste šli?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.7.2009 10:47:07   
Čebel@

pol je ziher vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj boste šli?

kdaj med tednom,ko ni take gužve......se nisva še čisto zmenila kdaj(v kratkem pridejo spet zidarji in bo moj mogu biti zraven,sama pa nebi šla s Hano)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.7.2009 10:54:51   
claud
Majchy voda v atlantisu je dovolj topla za hanikouser posted image .....ampak jst bi sla s tamalo rajs v termalni del, ker je mal bolj cisto kot v svetu dozivetij....baje da tam veckrat fasejo kake glivice....res pa tud sem veckrat tm zasledila smrdljive cigane da so se prsli tja umituser posted image user posted image ....dobesedno....se jih je na delc vohaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.7.2009 10:55:41   
črticaa

punce, kje so slikce zame, samo 6 sem jih dobla do sedajuser posted image

moje dobiš takoj ko mi jih mami da,..smo pozabl fotoaparat doma (skos ga pozablamo)

aja a si že nardila un kolaž od 0 mesecev,..k smo dale slikce,..ne vem a sm ga zgrešeilauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.7.2009 10:56:24   
črticaa

kdaj med tednom,ko ni take gužve......se nisva še čisto zmenila kdaj(v kratkem pridejo spet zidarji in bo moj mogu biti zraven,sama pa nebi šla s Hano)

kaj pa terme snovik

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.7.2009 11:00:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

kaj pa terme snovik
a je boljš kot atlantis?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.7.2009 11:01:30   
Onasiss
Dober dan...

Naša noč je bla user posted image . Jo je še vedno kuhal ponoč, pa non stop je neki jambrala.

VPRAŠANJE: A je normalno, da jo danes še vedno malo kuha-ima vročino, glede na to, da je bila včeraj dopoldne cepljena????? Vito je cepljenja dobr prenašu....

Pa še zobki jo dajejo.... UBOŽICA JE.

Jaz tudi razmišljam, da bi se šli v Atlantis kopat. Ampak dopodne, ker popoldne nimam avta.

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.7.2009 11:02:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy voda v atlantisu je dovolj topla za hanikouser posted image .....ampak jst bi sla s tamalo rajs v termalni del, ker je mal bolj cisto kot v svetu dozivetij....baje da tam veckrat fasejo kake glivice....res pa tud sem veckrat tm zasledila smrdljive cigane da so se prsli tja umituser posted image user posted image ....dobesedno....se jih je na delc vohaluser posted image
v termalnemu delu pa nisem bila še nikoli.....gremo veedno v svet doživetij......ja sej svet doživetij mi nekako ne potegne ker je vedno full otrok ki nič ne pazijo okoli sebe(ko sem bila nosečka me je eden skoraj v bušija brcnil-je moj imel roko na trebuhu tko da je nega brcnil)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.7.2009 11:03:30   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dober dan...

Naša noč je bla user posted image . Jo je še vedno kuhal ponoč, pa non stop je neki jambrala.

VPRAŠANJE: A je normalno, da jo danes še vedno malo kuha-ima vročino, glede na to, da je bila včeraj dopoldne cepljena????? Vito je cepljenja dobr prenašu....

Pa še zobki jo dajejo.... UBOŽICA JE.

Jaz tudi razmišljam, da bi se šli v Atlantis kopat. Ampak dopodne, ker popoldne nimam avta.

Normalno, do tri dni je lohk menda...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.7.2009 11:03:42   
BarbaraGS
birdy ja zastopala ne prijemljem, vedno za stegna dvignem, oziroma uslocim v klopcic...drugo pa odvisno kolko se mudi pa kolk je tecna...
je tak mocna, da se vcasih bojim da jo bom kar zlomila, ko poskusam preprecit zvijanje. Zvija pa se sam ko je jezna falot izsiljevalski user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.7.2009 11:05:51   
claud
mlea mogoce jo pa zarad zobkov kuha....
No kdaj sm ze jst govorila da jo zobko matrajo pa se kr noce vn pokukat....je pa tud tko boga tko zivcno vse tlac v usta, rokico si cist oguli in ma cist rdeco...pa ma una grizala, sam k iz rok pade prec napade rokicouser posted image

Se pa ne spomnm tocno a je men rekla da 24 al 48 ur po cepljenju da je mozna vrocinaa...user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.7.2009 11:06:37   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: claud

v termalnemu delu pa nisem bila še nikoli.....gremo veedno v svet doživetij......ja sej svet doživetij mi nekako ne potegne ker je vedno full otrok ki nič ne pazijo okoli sebe(ko sem bila nosečka me je eden skoraj v bušija brcnil-je moj imel roko na trebuhu tko da je nega brcnil)

Mi smo šli enkrat v svet doživetij pa je blo ok.
Čeprov sam z Neli (k še ni blo Kristi) smo pa hodil v termalni del. Pa je bolj topla voda. Jst bi na tvojem mestu šla v termalni del.
Snovik je tud kr ok. Sam mal me moti k se mi zdi da je prepih, tista vrata za ven so vedno odprta, tamal otroški bazenček je pa ful bliz tistim vratom za ven.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.7.2009 11:07:36   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

birdy ja zastopala ne prijemljem, vedno za stegna dvignem, oziroma uslocim v klopcic...drugo pa odvisno kolko se mudi pa kolk je tecna...
je tak mocna, da se vcasih bojim da jo bom kar zlomila, ko poskusam preprecit zvijanje. Zvija pa se sam ko je jezna falot izsiljevalski user posted image

Jst jo pa pr previjanju ne dvigam ampak jo dam na bok da podlozim plenicko....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.7.2009 11:09:01   
BarbaraGS
mlea bozica... sej bo boljse

majchy joj jaz nebi sla v atlantis... ker so mi glih pred kratkim povedali za eno puncko dojencico, ki je dobila glivice in sta sla 2 nohtka prec. Slo je tak majhna dej se raje zapelji kam bolj obljudeno.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.7.2009 11:09:21   
črticaa
nš tamau je pa čist podvržen luni,....
učer je ob 1 jedu poj pa ob 4ih ni hotu in je zaspal do 8ih---7ur ni jedu, tko da sva mela sam 3 obroke
poj se je pa ob pol5ih začela drama (na srečo ati dela, da sm ga dala k seb u pojstlo), je najprej spil 100 sooka, poj je pa še jedu,..in on hudiček mali ni hotu zaspat :) tko da sva se do pol9 pogovarjala poj je pa kr naenkrat mrknu do 10ih,...tko da za dons je dost spanca :)))

majchy terme snovik ful hvaljo sam poglej na netu kok majo vodo toplo..pa men ljudi je kokr u atlantisu

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.7.2009 11:09:43   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo jaz sem šele začela uvajati prejšnji teden. Prvo sva za foro probala mal rižove kašice - po par žličk, sedaj pa dva dni korenček, jutri bom mogoče zraven korenčka dala krompirček, potem najbrž ene tri dni kolerabice, pa jabučke ene par dni. Da bom jaz prišla na cel obrok bo ravno en mesec naokoli, pa sej se nikamor ne mudi. Kok časa pa ti uvajaš? Jaz po ene tri dni dajem isto. user posted image

Jaz tudi prejsnji teden,po par zlick kasice od fruteka...vidim ,da si zacela z zelenjavo jaz pa s sadjem...bom jaz tudi po parih dnevih probala korencka ,krompircka pocasi seveda...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.7.2009 11:10:58   
Onasiss
Mi hodmo pozimi v Snovik. A je voda v zunanjih bazenih ogrevana? Bomo šli tudi v Snovik, ker imam jaz sindikalno kartico in doplačam samo 4,17 € za celo danuser posted image user posted image user posted image . Ampak čakam na sonček.

Kok mi je čudno tuki, kot da bi prišla na drug kontinent. Na Cresu smo imeli namreč vse dni sonce in toplo je bilo. Pol pa pridemo u tole sivo Lj. Za kozlat.

birdy, claud-hvala za odgovore.

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.7.2009 11:12:30   
črticaa
barbara moj je vidu tvoje slike na FB iz minimundusa in se je čist napalil,..tko da bomo ob prumu lepmu vremenu tud mi šli,..a mi lah poveš kok so ble vstopnine (prbližn)

stvar z adrianam se je nepričakovana rešila
naja je učer klicala če lah prej dpbi preživnino,ker jeh do 20ga ne bouser posted image
najprej je rekla da bojo šli sam od srede do petka,...
upam da bo adrian užival

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.7.2009 11:14:27   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz tudi prejsnji teden,po par zlick kasice od fruteka...vidim ,da si zacela z zelenjavo jaz pa s sadjem...bom jaz tudi po parih dnevih probala korencka ,krompircka pocasi seveda...

Jaz sem pri Vitu začela z zelenjavo, pa se mi zdi, da jo zelo rad je... Tudi surovo: korenje, cvetača, fižol je iz solate.....

Bom pri Evi tudi začela z zelenjavo, da se bolj navadi na okuse, sadje je itak sladko, ga bo takoj sprejela.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.7.2009 11:18:21   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

barbara moj je vidu tvoje slike na FB iz minimundusa in se je čist napalil,..tko da bomo ob prumu lepmu vremenu tud mi šli,..a mi lah poveš kok so ble vstopnine (prbližn)

stvar z adrianam se je nepričakovana rešila
naja je učer klicala če lah prej dpbi preživnino,ker jeh do 20ga ne bouser posted image
najprej je rekla da bojo šli sam od srede do petka,...
upam da bo adrian užival

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za resen problemuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.7.2009 11:24:28   
Urša08
mlea ja tale vročinca je zgleda še od reakcije na cepljenjeuser posted image boga Evita naj čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

črticaa superuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo kako je z Rokom?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?