|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
7.7.2009 11:28:50   
MIHAILO
Kdaj pa lahko sok zacnem stiskati na sokovnik???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.7.2009 11:30:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Kdaj pa lahko sok zacnem stiskati na sokovnik???

Lohk zdej. Jst sem pri Neli najprej dajala sadje, kar surovo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.7.2009 11:34:30   
Urša08
Mihailo ti je že Birdy odgovorilauser posted image

Kok kej vaši otročki še spijo čez dan? Pri nam je tako, da je maximalno pokonci 1,5 ure do dve in potem ga moram dati spat (to velja za dopoldan) , popoldan pa je večinoma pokonci, mogoče ga zmanjka za pol urice. Zvečer mi pa zaspi tam med pol 8 in pol 9. No sedaj sem ga ravnokar dala spat, pa bomo vidl kok časa bo spal (med pol urce pa do dve , kokr je).

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.7.2009 11:43:33   
Urša08
uf jaz mam pa tako tišino da je kar težko verjet user posted image user posted image user posted image Nejca je tašča vzela, Žiga spi, jaz mam pa preveč časa user posted image user posted image user posted image ne sej se hecam. Mam plan po tleh pomit pa ne vem če ne bo ravno takrat Nejc uletu gor, pa za likat mam tak velk kup ampak jaz kar odlašamuser posted image

Sedaj bom en brezkofeinski kapučin popila potem bomo pa vidl kako naprej user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
7.7.2009 11:44:26   
Urša08
No a zdej ni pa nikjer nobene k mam jaz čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
7.7.2009 11:46:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No a zdej ni pa nikjer nobene k mam jaz čas user posted image user posted image user posted image

pejt likat in po tleh brisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ma se hecam, da ne boš zamerla)

ma jst mam dons mal tečkota, sem mu dala 3 kekseke pa breskvico pa nima dost al kaj ne vem sitnari...
a vaši tud tako hitro jejo jst komi folgam dajat če nočem, da me krega vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
7.7.2009 11:47:52   
kayica24
hali halo...

Mihailo..za igralni center nisi prepozna..Mi smo ga kupili prejšnji teden, pa Marinela full uživa v njem....Pa tudi še vsega ne obvlada(ker mamo onega s svetlobnimi in glasbenimi efekti-in mora brcnit, če hoče kaj od tega sprožit),pa za pasenje kravic je večinoma prelenauser posted image

Midve sva pa zdaj dva dni jabolko papcale...Jaz sem tudi mislila začet z zelenjavo, pa ste mi svetovale da korenček zapira..Zdaj pa vidim, da vas veliko daje korenčekuser posted image

Povejte mi, moram jabolko obvezno skuhat,ali lahko surovo naribam, pa malo počakam da porjavi, pa potem dam?

Jaz pa riževih kašic nisem nikoli dala še...Pa berem, da bi naj najprej s tem začeli??user posted image

Urša08 naša je prava zaspanka in full spi čez cel dan..Dve uri je pokonci in že gre spat...Spi pa skupaj nekje od 1-3h...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
7.7.2009 11:49:38   
kayica24
aja,kljub temu da čez dan toliko spi, potem ponoči potegne nekje 10huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
7.7.2009 11:51:33   
Urša08
katjuša tud moj je tak sitko dons, ma kaj dons že tri dni user posted image user posted image user posted image Glede hranjenja pa Žiga Florjanu do kolen ne seže, pr nam gre zlo počas, namest da bi jedu se on men smeje user posted image user posted image user posted image Pa itak da ne zamerim, sej najboljš bi blo če bi šla res, k itak ne bo noben namest mene naredu.

kayica jaz bom jabolko najprej skuhala kaj pa vem kar ne upam dat surovegauser posted image Upam da ti še katera ki je probala odgovori.user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
7.7.2009 11:52:23   
Urša08
Katjuša sory sem zdele vidla da sem napisala Florjan namest Benjamin user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
7.7.2009 11:53:24   
Urša08
kayica super za spanjeuser posted image user posted image user posted image sploh tisto do 10, sm ti kr mal fovš user posted image Kako je pa drugač Marinela? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
7.7.2009 11:56:22   
kayica24
urša ne do 10, ampak 10 ur skupajuser posted image user posted image

Marinela je super...Ma dva zobka, pa nič ni bla posebaj sitkana al pa da ne bi jedla,ali ajala...Tak da..pridna moja puncauser posted image
Je pa res, da uveljavla svoje in se tak začne dret, da je joj, če ni po njeno..Ampak jaz se ji večinoma ne dam....No,kolko pač zdržim...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
7.7.2009 11:57:33   
kayica24
a ma katera paparico,da prilima link..prosim????

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
7.7.2009 12:20:05   
MIHAILO
KAYICA potem bom pa se jaz kupila igralni lok...jaz sem tudi s sadnimi fruteki zacela...bom pa se zelenjavo zacela pocasi...pa tut jaz sem gledala te zitne kasiceuser posted image jutri mam posvet in bom na listu si napisala vprasanja vse kar me zanima,ker drugac bom pozabla...
CESTITKE ZA ZOBEKE KAYICA...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
7.7.2009 12:21:42   
MIHAILO
http://www.paparica.si/

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
7.7.2009 12:26:12   
Urša08
Vidim Kayica da ti je že Mihailo link pripopala user posted image user posted image user posted image

Mihailo ti jutri kar vprašaj kar te zanima.user posted image Boš lahko še nam kaj povedala.

No jaz sem pomila po tlehuser posted image user posted image tako da mam spet čisto. Zdej čakam stroj da opere , da dam še v sušilca.

Kaj kej kuhate dons? Kaka ideja je dobrodošla user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
7.7.2009 12:29:45   
Čebel@

jaz sem naredila pire krompir,piščančje marinirane zrezke in zelenjavno omakico

zdele bi imela pa še Hana kosilo-že pljuvauser posted image user posted image user posted image ...........se oglasim po mala poje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
7.7.2009 12:33:00   
MIHAILO

Vidim Kayica da ti je že Mihailo link pripopala user posted image user posted image user posted image

Mihailo ti jutri kar vprašaj kar te zanima.user posted image Boš lahko še nam kaj povedala.

No jaz sem pomila po tlehuser posted image user posted image tako da mam spet čisto. Zdej čakam stroj da opere , da dam še v sušilca.

Burek njamsi...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
7.7.2009 12:47:24   
Urša08
Majchy super kosilo - kako zelenjavno omakico pa si zraven naredila?

Mihailo burek je odličen sam jaz ga sama ne delam.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 12:56:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
7.7.2009 13:09:44   
Katjusa

Katjuša sory sem zdele vidla da sem napisala Florjan namest Benjamin user posted image

ja sej mi je blo kuj jasno za kaj gre..... sicer pa opazim, da se večkrat katera zmoti in se sam nasmehnemuser posted image mi sse pač še tako lep dan malo polepšauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdle sem pa tok vesela, srce mi kr poskakuje po nekje 10 letih pride ena teta k nam na obisk na hitro (sestrična od atija iz nemčije) je klicala, da ja v bližini (v avstriji) in če se lahko oglasi.... sicer se jst bolj težko pogovarjam z njo ker sem antitalent za jezike ampak vseeno mi je ful pri srcu in velikokrat mislim na njo, večkrat smo bli pr njih na obisku in vedno so nam tolk vsega zdeval...... atija ima ful rada in tud on njo res sta k brat in sestra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
7.7.2009 13:11:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutrouser posted image user posted image ....sm glih ustala....z Roksotom sva ob 2 15 bluzila po Ljubljani na dežurni......sej verjetn sploh ne bi blo treba, sam mi je fu čudn dihu, d jst nism mogla spat, pa sm se raj do Ljubljane zapelala....so ga prklopl na kisik za 3 minutke in je blo boljš...ošarmiral je vse sestre in dohtarco....ko so mu dal masko na usta je začel na veliko grgrat in čeblat d je zgledal k bi eno zapjevao u mikrofonuser posted image ....učke so se mu svetile k bi bil na veselici in ne pr dohtarju....dohtarca je mela ene ultra svetlikajoče špegle in k mu je pršla na dohvat ruke jih ji je spulu iz nosauser posted image ...........dam sva uletela ob 3 30....gospod seveda ne bi spal, tko d je u špampku skupi z Mozartom pel serenade do 6h, pol sva šla pa direkt še do naše dohtarce.....
Res nimam več kondicije za nočno žuranjeuser posted image

.........zdele ruknem eno kavo, pol pa končno prideta babi in dedi d greva s Šimetom u štacuno pa na eno kosilce pa liter belegauser posted image

ajde

ojoj in kaj so rekli? upam, da se hitro pozdravite....
lepo se imejte s šimetom in izkoristita frej urcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
7.7.2009 13:12:53   
Katjusa

moja lenoba bo dala ven iz zmrzovalnika omako (k sem je zadnič veliko naredla) in skuham ene testenine polek pa 2 paradižnika in bomo sitiuser posted image user posted image user posted image

šibam mislim, da je obisk že tleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
7.7.2009 13:32:20   
BarbaraGS
crticaa minimundus? hm po mojem si me zamesala. Jaz nisem bila v minimundusu,  no razen kot otrok in tiste slike niso digitalne user posted image a si sigurna da ste moje slike gledli?

kolumbo sam da on pjeva...pol verjamem da bo boljse

punce fotoaparat: tiste ki se spoznate kaj menite o SONY alfa200? pomoc ker jaz nimam pojma, nocem pa z mojim tega delat, ker ga bom dobila kot preddarilo od mame :) on se itak nebi strinjal meni se pa to zdi dobra nalozba...danes sem enih 20 slik naredila pa vse nasmehe zamudila in so vse blurri

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
7.7.2009 13:44:12   
Čebel@

Majchy super kosilo - kako zelenjavno omakico pa si zraven naredila?

na olje kjer so se pekli zrezki dam čebulco,zeleno papriko,rdečo papriko,paradižnik,zalijem z vodo,začimbe,moko za zgostitev in kislo smetano-->so vse polizaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?