Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 20:23:31
|
|
|
|
lunica12
|
Meni tudi ni kanalo kaj je to In kaj počnete babe,js sem bla prej vzuni z tamalo jo zdaj skopala zdj pa počasi spat jo spravit
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 20:37:59
|
|
|
|
lunica12
|
Evo mali moj sonček je zaspal....zdaj bo pa treba it likat Mi je slabo ko vidim kolk mam
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 20:49:52
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A ste ve dobile tabletke za zobe? Kako jih dajete, tiste, ki ste že začele? Mi sicer še nismo pr zobeh, sam tabletk pa pr Meti nisem nikol dobila. Tud zdej k je imela prvič zobarja (pr 3eh letih) je zobarca sam rekla, da nej dobr umiva zobe z otroško pasto. Jancci - jst sem sam uno mrežo kupila k je kao za cret k jo daš v lonc, nimam posebi lonca za kuhanje na pari. Če dam pa za Tineta kuhat pa suham kar v vodi al dam pa v mejhen kovinski cedilček in nad paro kuhat. IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Babe a je katera na facebooku? jst IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 barba ka je mel sosed novo mašo ... fajmoštr je ratov Ploha - Nastran je mel v Šk. Loki, tle pr nas u Šenčurju pa Traven
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 20:54:12
|
|
|
|
lunica12
|
Barba daj me dodaj...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 20:55:55
|
|
|
|
lunica12
|
Ojej sem že vidla Sem te dodala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 20:59:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A ste ve dobile tabletke za zobe? Kako jih dajete, tiste, ki ste že začele? Mi sicer še nismo pr zobeh, sam tabletk pa pr Meti nisem nikol dobila. Tud zdej k je imela prvič zobarja (pr 3eh letih) je zobarca sam rekla, da nej dobr umiva zobe z otroško pasto. Jancci - jst sem sam uno mrežo kupila k je kao za cret k jo daš v lonc, nimam posebi lonca za kuhanje na pari. Če dam pa za Tineta kuhat pa suham kar v vodi al dam pa v mejhen kovinski cedilček in nad paro kuhat. IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Babe a je katera na facebooku? jst IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 barba ka je mel sosed novo mašo ... fajmoštr je ratov Ploha - Nastran je mel v Šk. Loki, tle pr nas u Šenčurju pa Traven ajaaa tko pol,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:00:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Evo mali moj sonček je zaspal....zdaj bo pa treba it likat Mi je slabo ko vidim kolk mam naša tud že spi,...jst sm pa učer vsee zlikala, tko da je vse poštiman
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:01:18
|
|
|
|
sonček33
|
Ja plohca pol ti bo pa dons dolgčas
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:01:54
|
|
|
|
lunica12
|
Ploha hvala za spodbudo Ti me kr zabavej Sej kmalu boš spet ti na vrsti ko boš likala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:02:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
jast tud tukaj...sem večerjala bolj pozno :) Pa tako dober sem jedla če vas zanima morda tudi komu ideja za jutrišnje kosilo: pečen piščančji file natrt s poprom in česnom, pečena zelenjava (čebula, zelena in rumena paprika ter paradajz) potem pa kot priloga sveže redkvice, paprika in limonca. mah super. pa jast tko rada ustvarjam v kuhinji. Pa da lepo zgleda...V glavnem, dobr je blo. kaj pa ve kaj počnete?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:04:11
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica jast tud tukaj...sem večerjala bolj pozno :) Pa tako dober sem jedla če vas zanima morda tudi komu ideja za jutrišnje kosilo: pečen piščančji file natrt s poprom in česnom, pečena zelenjava (čebula, zelena in rumena paprika ter paradajz) potem pa kot priloga sveže redkvice, paprika in limonca. mah super. pa jast tko rada ustvarjam v kuhinji. Pa da lepo zgleda...V glavnem, dobr je blo. kaj pa ve kaj počnete? snemamam filme drgač sm pa vse pospravla, zdej pa mal zabušavam klele
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:04:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Ploha hvala za spodbudo Ti me kr zabavej Sej kmalu boš spet ti na vrsti ko boš likala to pa res
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:07:24
|
|
|
|
Jancci
|
Čer! Čmru spi. Mož se rekreira, mene pa vse boli. Poleg vseh kosti, še neki želodec že dva dni. Kr neki Hvala za komentarje naše male paparice Danes sem ji spet korenje skuhala, tokrat kar na eni cedilki nad paro, pa malo bolj redko sem naredila, da ji je šlo lažje dol. Je čist navdušena. Mislim, da bova ju3 poskusile bučko, pa potem cvetačo, brokoli, krompir, špinačo.. tako nekako kar je zdaj te zelenjave, potem pa še sadje, pa kakšen rižek vmes. JE pa "zelo fino" ker imam zdaj poleg mleka na vseh cotah še korenje Mi je pa zadnjič patronažna rekla, da se ajdove moke NE uporablja za dojenčke. V bistvu mi jo je naštela poleg jagod, svinjine, medu in beljaka. Je baje alergena. Khurde se slišiva, ko se vreme malo zrihta! Drugače nama bo dež na čelo kapljal tam pod drevesom! Ulla pozdravte se! Barba jest imam drugače uno dvojno posodo s cedilom kao za testenine kuhat, samo je čist prevelika za polovico korenja. Men se pa tut ne da zdej vsak dan korenja jest. Tko da, tale varianta s cedilom je kar ql. Ma ste čist pridne!! Mam kr slabo vest. Jest ne kuham, ne likam, ma ništa ne delam. V stanovanju je tako kot bi trešlo. Čakam, da en pride pa da me zmasira!!!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
zvezdica dobr si jedla pa da se ti da take večerje prpravljat....dobra si jst pa bolj mal likam, za vikend, k perem, se nabere ene par cunj, sam pol od parih mescev tud ornk kup rata sej probam sprot, sav vsake tolk me pa mal organizacija zj.ebe zdej mam pa vse pošlihtano
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:19:05
|
|
|
|
lunica12
|
Joj zvezdica si mi kr lušte naredila Ulla fajn ti je da maš poštimano.. Mene je tud mal organizacija zjebala pa evo pa mam cel kup cot
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:21:27
|
|
|
|
lunica12
|
Punce a ve katera kaj bi lahko zdle svojemu na brzino za večerjo naredila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Punce a ve katera kaj bi lahko zdle svojemu na brzino za večerjo naredila sam si nej nardi, pol je vseeno, a je na brzino al ne
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:32:24
|
|
|
|
sonček33
|
Ronja, jaz sem pa mislila, da je boljše plastično cedilo. No ja. Ulla zrihtajte se čimprej. jancci - ja da ni monotono vedno belo...mal oranžne paše... kako pestro barvno bo šele ob špinači Dete spi. mamica je na rr, oči počiva. Sem bila po dolgem času z najboljšo prijateljico na kavici, mali pa doma pri očku. Sva se načvekali, čeprav ni bilo preveč dolgo, ker me je bolela glava za umret, mi je šlo na bruhanje od bolečine, ko sem se peljala domov. Ma tele migrene so hudič. Zdej je že boljše. Skuhala sem opa 2 glaža marmelade, enga brovničovega mi je pa prijateljica danes prinesela pa teranov liker. Njami. Zvezdica - ne gane me , ne gane me... hujšam, jem zdele rižkote.Njamsi. Niia - a si vi pol šli na Bled prejšnji vikend? kaj se počeli? Krtekxx - a vi ste šli v Bc? Aja, naš mali je ugotovil, da se da nogice držat in jih skor v usta peljat...
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 6.7.2009 21:35:31 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 21:34:00
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci a pa bo prišel?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 22:06:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica dobr si jedla pa da se ti da take večerje prpravljat....dobra si [ v bistvu to full rada počnem, ker sem ultra gurman in uživam v pripravi. Moj pa ni gurman ampk sem ga naučila jest, ker njemu je bilo vseeno kaj v usta vtakne. Jannci - masaža...jaaaaaaaaa. jast sem bila zadnjič na eni, FANTAZIJA. Ampak to terapeutska masaža, ne te kitajske, tajske, ne vem kake, ker mene pol še en teden vse boli, pa vsakič razmišljam če so me s čim okužili. Sonček..dons vse glava boli, pa ne vem zakaj.. Mah čist smo vremenski.. Sicer jast tud hujšam (kao) no pa res sem pozno jedla, prej ni šlo ker je tamal tko tulu...je bil čist uničen očitno. No, hočem reč da ta kombinacija super za kako dieto. Jem pa po montiju, dokler me odnese na kake skutine pite ...mmmmm. Zdaj sva z mojim še na hitr pospravla, on sesal, jast pomila, zdaj bo spet nekaj dni mir. Grem pod tuš.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 22:07:07
|
|
|
|
farfala
|
ojla smo sedaj spakirali, mali spi, dragi še nalaga v avto pa gremo na morje , se beremo ćez mesec dni čao bao!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 22:12:46
|
|
|
|
farfala
|
aja še to ,jaz sem tud na FB, a boste moje prijateljice? pošljite ZS pa se javim, ko se vrnem
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 22:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
uživaj maksimalno
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 22:33:58
|
|
|
|
kiara24
|
čer, sam tolk da se vam malo javim, ker grem pol na kavč, sem malo čudna danes. Mi smo malo naokrog hodili dala sem razvut slikice iz krsta za vsakega po 2 da bodo dobili za spomin vsi ki so bili prisotni. Pa pri mojih starših smo bili pa je to to za danes. Mene tudi še čaka likanje ker ne vem kdaj bom ker se mi ne da. Jaz imam ribežn drugače kovinski, cedilo pa plastično. Ulla- upam, da ne bo prehudo. Na čimprejšne okrevanje Mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.7.2009 22:38:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ojla smo sedaj spakirali, mali spi, dragi še nalaga v avto pa gremo na morje , se beremo ćez mesec dni čao bao! cel mesec...joj takoj se ti pridružim:). kje je še september... ah. Lepo se imej. pa dobr vreme želim.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.