|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 23:24:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
7.7.2009 7:00:14   
symona
Dobro jutro!

Mi smo se že najedli, zdaj pa gremo dalje spat. Je pa spala snoči od 20.00, zjutraj se je pa ob 6.00 zbudila. Lep dan vam želim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
7.7.2009 8:10:35   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jancci a pa bo prišel?

I wish!!!! So ble samo pobožne želje user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
7.7.2009 8:14:06   
krtekxx
Sonček
Krtekxx - a vi ste šli v Bc?

Ja. Najprej k mojim domov (NG), potem pa v Trnovo, da je moj odveslal kanjon, pol pa fanta, moj in še fant od sestrične z raftom do Tolmina. 2 dni. Pol so se pa neke bolezni polotile moškega dela familje. Mogoče zaradi kopanja v Sočiuser posted image
Kaj si pa ti nakaj jamrala nad kolesarskimi turami na počitnicah? A je bilo premalo adrenalinsko al kaj? Mi smo šli v soboto peš po Bornovi in me je v želodcu kar stisnilo, kje se vozimo. Šaljivo pravilo alpinističnega smučanja pravi, da nikoli ne it gor tam, kjer misliš smučat dol. Verjetno bi to morali privzeti tudi MTB-jevci. Vsaj jaz, k sem en tak veeeelik zajec.

Grem skuhat omake in nevemkajvse še za v zmrzovalnik.

Spanje: a se da tu kaj naredit, da se ne bi ponoči zbujala tolikokrat, kot se? Vsaj 10x. Če hočem mir, jo moram dat k sebi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
7.7.2009 8:14:20   
Zvezdica
jutro

Jancci, daj povej kako si zadovoljna s tisto pečico k si jo kuoia takrat? A je vredu? Jast mam navadno pečico, sam mene mika zarad te zelenjave, pa čiščenje je hitrok tko simpl zgleda na topshopu. kaj pa vem, mika me da bi jo kupila.
kaj praviš?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
7.7.2009 8:15:12   
Jancci
Aja.. jutro!

Danes je spala od 21ih do 6ih!! Ful dobr. user posted image

Je bolj slabo vreme napovedano ta teden. Kaj pa če se gremo v četrtek dopoldan mal kopat v wellnes živo na Bled? Za 3 ure vzamemo karto, mislim, da pride 7 evrov! No, jest bom vrjetno šla, a se mi kera pridruži???

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
7.7.2009 8:27:42   
Jancci
Zvezdica men je pečica fajn. Speče se res dobro, edina pomankljivost je v tem, da ne moreš ne vem kolk velik različnih jedi naenkrat narest. Se mi zdi, da za dva odrasla in enga otroka še gre, če pa bi hotla za več odraslih pripravit več jedi, je pa že majhna.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 8:43:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.7.2009 8:43:56   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Spanje: a se da tu kaj naredit, da se ne bi ponoči zbujala tolikokrat, kot se? Vsaj 10x. Če hočem mir, jo moram dat k sebi.

Tudi če Erika k sebi damo, nam nič ne pomaga user posted image  Včeraj sem že ob 22 zaspala, do 1 pa sem se mogla 3x vstat. Do jutra pa še enih 2x. Res ne vem kaj mu je. Vsaka naslednja noč je slabša. Nocoj niti tolko vroče ni bilo. Ko zajamra, ga priklopim na zizo (za dudo ust več ne odpira user posted image ) povleče 3x in zaspi naprej. TO pomeni, da lačen ni. Kaj pa če ga dlesni srbijo user posted image

KOmentirala za nazaj ne bom, ker nimam tolko časa da vse preberem.
Vem da je Plohina punčka dobila 2 zobek user posted image user posted image user posted image

Včeraj dopoldan sem šla v šoping in v Zari pustila kup denarja user posted image  Potem še v HM. Tam imajo veliko znižanj za po 2 in 5 EUR, ampak mi za Erika nič ni bilo všeč. Punčkam sem kupila japonke in Emi ene kopalke, pa še torbico ko gre na tečaj plavanja, da noter zloži stvari.
Sebi sem našla eno lepo krilo. Za kaj več ni bilo časa ker naš Erik v vozičku noče spat in ostale stvari nisem mogla probat.
Ne vem kako vam, ampak so meni stvari v Zari fuuul lepše od tistih v HM. Vse kar sem v roko prijela je bilo kjut.

Vreme od zunaj je bolj kiselo tako, da bomo danes več ali manj doma.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
7.7.2009 8:51:21   
Anonimen
snikolina pečico fajn potrosi s sodo, pol z vodo čez pošpricaj, oz. zamenjaj vrstni red, da se ti bo tud na stene primla soda...najbolš da to zvečer nardiš, pa pol zjutri spučeš...res sam obrišeš stopljeno svinjarjo, zakon je, pa še eko in zdravju neškodljivouser posted image

jutro babeuser posted image

dons je ula mal bolš spala, sam jst sm vseen čist povožena....joooooj kje je še 2015user posted image

jp, otročki pač zgleda rabjo našo bližino, ula je še zdej taka, pa kdr jo kej matra in ga serje ponoč, če jo k seb vzamem v postlo, pol pa spi brez zbujanja...neo sicer spi velik boljš, kt je ula kdajkoli, sam se pa vseen tam okol4ih, 5ih zbudi in če ne vzamem k seb, se čist razkuha pa galami in jokca...tko da jst ga vzamem k seb pa je mir...

krtekxx jst bi jo pač že kr taprvič  ko bi se zbudila vzela k seb, pa bi spali velik boljš...vem kak to zgleda zbujanje miljonkrat, jaz sem pri tak se trudla, da bi v svoji postli spala, pa sem miljonkrat vstajala in jo tučkala nazaj v kinderpet, ma pobralo me je že skor od nespanja....pol sm si pa rekla - ami je treba- jo vzela k seb in smo spali za 347% boljeuser posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
7.7.2009 9:03:33   
ronja
Povejte mi a jabolka ve prvo skuhate pa pol zmiksate,al jih kr date takšne kot so
prvih 14 dni kuhano, kasneje lahko surovo. Tudi jaz začnem uvajat kuhano zelenjavo, sadje pa potem v gl. surovo.

se podpišemuser posted image ....men je mim tud to, da hočjo nejcu, ki ima vse zobe jabko na koščke rezat

Hehe, pa saj to ni zaradi njega - to je zaradi njihuser posted image - ki nimajo več vseh zobuser posted image . Mal heca, mal je pa res, to je res v gl. zaradi njih, ker pač uživajo v tem, ko lahko za nekoga "skrbijo".

mi že 3 dni praznujemo, pa še danes bomo:) kuham ko zmešana! V soboto smo meli praznovanje z mojimi in sem naredila racclette z enimi indonezijskimi ražnjiči z lešnikovo jogurtovo omako, pa guacamole, pa pečeno polento, pa v slanino ovite suhe slive (vražički v sedlu ali pa oviti pujski rečejo temu), pa seveda popečena paprika in bučke s sirom in še dve zelenjavni prilogi: bučke po provansalsko (z mini paradižniki) in pa korenje z medeno glazuro, za čez pa ledene borovničeva torta (borovnice nabrala tast in tašča). Ostala je ena mala žlička guacamoleja, ostalo smo ap vse požrliuser posted image .
V nedeljo smo mislili it k tastu in tašči na vikend in tam praznovat, pa je mala zbolela in tako ni bilo nič od torte in nič od praznovanja.
Včeraj pa je mela Ronja res RD in smo seveda praznovali, prišla sta še brat in njegova punca in sva z Ronjo skupaj ustvarili eno torto - žirafo.
No, danes ima pa lubi RD, tako da me spet čaka ena torta, čokoladna d torta, kakopak, to je njegova najljubša torta in jo vedno dobiuser posted image . Pa še po darilo moram it, če bom dobila, sem se že vse pozanimala prejšnji teden, samo iskat nismo mogle it (fotkič za podvodo, že (haha, je že cajt, a ne?;) vem, katerega, kje, vse, sam nikakor mi ni ratalo skliznit tja - z malimi pa tut nisem mogla it, ker smo vedno nekaj mele prejšnji teden, včeraj si pa nisem upala, da ne bi Ronja spet zbolela nazaj...).

Aja, potem sem pa včeraj naredila še eno goro sladoledov, čeprav še vedno nimam strojčkauser posted image . Lubenično granito, kavno granito, kavni parfe, stračatalo kakopak, medeni sladoled in skutin s pinjolami. Danes pa še ingverjevega in čokoladnega, pa mogoče še pomarančnega. Sladoledi so pa za lubijevo praznovanje rd v službi, bo mel jutri, ker majo danes gužvo, samo se ne more toliko sladoledov naenkrat strdit, zato delam postopoma (no, ja, če je 6 sladoledov na dan postopomauser posted image ).

jancci, jaz sem tudi z ajdovo moko kasneje začela, pa ne vem zakaj, se ne spomnim, dda bi mi kdo kaj rekel. Sem pa dala ajdovo kašo kasneje, ko so že mal bolj zobki, seveda mal zmiksano, samo ji ni bila tako všeč, ker je ne moreš na gladko spasirat, pa une luščine ostanejo in so zoprne za te tamale. Zdaj pa seveda že vse je in ima ful rada ajdove žgance, kaša je pa še vedno bolj tak tak.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
7.7.2009 9:06:19   
Anonimen
ronja vse najboljše user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa ne praznuješ ti, pol za drugič, ko pač boš user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
7.7.2009 9:09:53   
ronja
hehe, hvala, ulla, ne, včeraj je praznovala Ronja, danes pa lubi.user posted image

Aja, pa še foccacio sem pozabla napisat, da sem jo naredila v soboto. Včeraj pa energijčka (razno suho sadje in oreški) za lubija za v službo - majo napete dneve, pa je fajn, če lahko kaj vmes zobaš, če nimaš cajta za malco,... pa še mešanico za vročo čokolado za v službo, ker je lubi ugotovil, da je odvisnikuser posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 7.7.2009 9:11:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
7.7.2009 9:11:15   
kiara24
jutro

mi smo spali super, samo ne morte vrejt v sobot k sem jo imela prvič v varstvu, in se je zbudila ter jokala, ker mene ni bilo nikjer, sedaj že ko enkrat zaspi počekira če sem še tam. A mislite da bo sedaj vedno tako?

Včeraj drugi poiskus z Linotom kukuruz pa ga noče jest. Kaj naj ali probam kaj drugega je mogoče boljša instant polenta.user posted image

O kakšni pečici to? Jaz imam doma od Elektrolux samočistilno in sem ful zadovoljna z njo.

Grem likat, še prej pa probat, če Klara zaspi malo.

Se kasnej javim.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
7.7.2009 9:11:56   
ronja
krtexx, zakaj pa je ne daš k sebi spat?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
7.7.2009 9:12:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, hvala, ulla, ne, včeraj je praznovala Ronja, danes pa lubi.user posted image

a pol ne praznuješ ti user posted image user posted image hm....ja pol pa nič, za drugič hrani, al pa med ronjo in lubija raztalajuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
7.7.2009 9:20:20   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Ena moja znanka je včeraj dobila user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca
sem dobila in sem ti poslala zs.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
7.7.2009 9:24:08   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Kaj pa če se gremo v četrtek dopoldan mal kopat v wellnes živo na Bled? Za 3 ure vzamemo karto, mislim, da pride 7 evrov! No, jest bom vrjetno šla, a se mi kera pridruži???

jaz bi šla. ti sporočim.

Zdaj sem ravno vreme poslušala. V čet bo še najboljš ta teden, tako, da gremo zaradi mene lahko tudi ju3 ali pa v petek!? Kako tebi bolj paše?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
7.7.2009 9:30:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aja, pa še foccacio sem pozabla napisat, da sem jo naredila v soboto. Včeraj pa energijčka (razno suho sadje in oreški) za lubija za v službo - majo napete dneve, pa je fajn, če lahko kaj vmes zobaš, če nimaš cajta za malco,... pa še mešanico za vročo čokolado za v službo, ker je lubi ugotovil, da je odvisnikuser posted image

jutr pa jst user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
7.7.2009 9:34:25   
mimi30
jutrouser posted image

mi smo cel ritem zdrmaliuser posted image ...kolikor smo ga pač imeliuser posted image ...ni mi uspelo zvečer sem prit, ker sem malecko tolk dolgo uspavala....mi še vedno zaspimo sam na ziziuser posted image

farfala, uživaj na morju

pride katera kaj v mb na sprehod ali kafe?

fino, da ste dale idejo za kuhat na sopari....jaz mam kar probleme s pripravo zelenjave, ker je sama ne maram....tak, da bom za kake nasvete kr sem uletela...une kolerabe, ohrovt, cvetača, brokuli,...mi je nasloh znanostuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
7.7.2009 9:35:42   
mimi30
Plohca, a nima Meta dans 5 mes.? user posted image in čestitke za zobka, mi smo še kr brez.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
7.7.2009 9:36:56   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Plohca, a nima Meta dans 5 mes.? user posted image in čestitke za zobka, mi smo še kr brez.

ja ima ja user posted image hvala

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
7.7.2009 9:51:25   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

O kakšni pečici to?

O TEJLE !

Farfala uživaj na morju!

Meta vse najboljše user posted image user posted image  + Ronji in njenemu očiju enako

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
7.7.2009 10:01:53   
Nea
ronja - čestitke očiju in Ronji user posted image user posted image user posted image
Povej kje najdeš čas za celo to pripravo? A sta punčki potem v varstvu?

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 10:06:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.