|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
5.7.2009 22:30:13   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image  in jaz sem . bom počas v komo padla user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
6.7.2009 11:39:47   
Anonimen
Ja, še sm tuki. Sm ravno iz CTG-ja v NM P. Pa sej to ne moreš belivet kaj se dogajauser posted image Tam sta bli dve nosečki, ena 11 dni čez rok ena pa 14user posted image Mislim kjerga vraga pa čakajo? Men CTG beleži popadke kr pogosto, sicer so še krajši, ampak so (ponoči skor nič spala, ker me boli). Odprta 1-2 prsta, vse mehko, sam za v porodno pa nisem. In me pošlje domov z besedami, da se mogoče še dans vidmouser posted image Mislim, zakaj ku... me pa pol domov pošiljaš???!!! Ma ni šans, da se dans še enkrat v NM peljemuser posted image .

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.7.2009 12:03:20   
Alex01
Halo? Ka čakajo 14 dni čez rok?Da neb slučajno!Jutri je polna luna, če bo kaj vpliva?
Jaz imam v sredo CTG še pri svoji zdravnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
6.7.2009 12:12:51   
čebelica01
jaknik- srečno in čim manj boleč in enostaven porod ti želim. in seveda zdravega malčka , čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image

alex- tebi isto ampak še malo počakaj

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 6.7.2009 12:13:33 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.7.2009 12:49:47   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaknik- srečno in čim manj boleč in enostaven porod ti želim. in seveda zdravega malčka , čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA čebelica01user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
6.7.2009 13:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Halo? Ka čakajo 14 dni čez rok?Da neb slučajno!Jutri je polna luna, če bo kaj vpliva?

Ma ja, in to, ki je 14 dni čez rok(PDP je mela 22.6.) je mislila kr domov poslat, pa je ženska čist pop.... , je rekla, da ni šans, da ne gre več nikamor. No, pol so jo pa sprejel. S tem, da že 4 dni zapored vsak dan tja hodi in ji govorijo, da bo jutri pa not ostala. No in da ne bi dans pop...., bi šla spet domov do jutr. Ma svaštauser posted image

Uglavnem princesi, ti si še dobr čez prišlauser posted image .

Alex, medve sva ga pa očitno nadrajsale, ampak enkrat do konc julija bova pa menda rodile, a ne?! Če ne se bova pa k avgustavkam preseliliuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
6.7.2009 14:11:30   
Mala_princeska

Tega sem se jaz najbolj bala user posted image user posted image .

Jaknik če bo sila boš še 2 x se peljala v Nm, ne samo enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno!

Da bi bil čim krajši in čim manj boleč porod, da čimprej stisneš pobčka - julijskega sončka v tem dežju. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.7.2009 14:12:32   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

HVALA čebelica01user posted image

Tudi tebi Alex01 srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.7.2009 14:20:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Alex, medve sva ga pa očitno nadrajsale, ampak enkrat do konc julija bova pa menda rodile, a ne?! Če ne se bova pa k avgustavkam preseliliuser posted image .

Ja, lahko rečem da sem fajn skoz se prerinila. Ja pa kdo je v sprejemni v P, da tako dela in domov pošilja???user posted image user posted image

Danes me je patronažna zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image in sem skopala čebelico (pa ne tebe Čebelica01 user posted image ), pa par minutk sva ujele zraka na dvorišču, zdaj pa spet zadovoljno pančkava user posted image user posted image user posted image .

Kaj lahko že dam Hippov čaj s komarčkom, janežem in kamilico? user posted image user posted image Ali ste bolj tiste sorte, da dojenim nič ne dajete? user posted image user posted image Sva z mojim imela občutek, da jo je zvečer malo zvijalo (mogoče bila malo neprevidna pri svoji hrani user posted image ).

Ajde julijke rodit.

Moj user posted image je pa danes likalnik mel v roki user posted image user posted image user posted image , se moram pohvalit, skoraj bolje lika kot jaz.....ups....user posted image

Čakam, da moja mami in moj polbratec (17.letni mulc user posted image )  prvič vidita Manco. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.7.2009 15:47:52   
Alex01

Ma ja, in to, ki je 14 dni čez rok(PDP je mela 22.6.) je mislila kr domov poslat, pa je ženska čist pop.... , je rekla, da ni šans, da ne gre več nikamor. No, pol so jo pa sprejel. S tem, da že 4 dni zapored vsak dan tja hodi in ji govorijo, da bo jutri pa not ostala. No in da ne bi dans pop...., bi šla spet domov do jutr. Ma svaštauser posted image

Maš prav. Enkrat do konc julija menda bova dočakali svoja user posted image . Mi je dans ena prijateljica rekla, boš pa no svoj rojstni dan rodila (konec julija). Drugače greva pa k avgustovkam, bova pa imeli levčka (po horoskopu)user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.7.2009 15:50:21   
Alex01
Hvala princesiuser posted image .
Je rekel naš Alex, katerega smo danes? Pa pravim 6. On pa , se pravi, greš v soboto rodit (imam PDP). Ja, recimo.Pa pravi, jaz bi rad, da greš že dans, Ja, mali jaz tut.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.7.2009 17:14:52   
Anonimen
Ojla

jao, ni časa za RR, pa da ne vem kaj. Z malo zjutraj sonček lovima po mestu, pol popoldne pa mal doma, ko pa ati pride, pa itak, da more še on na vrsto pridet za cartanje. Pa ne pridem do računalnika, pa še občasno se mi kar ne da.

Smo drugače ok in vas lepo pozdravljamo.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.7.2009 18:02:07   
Infinity1

Sam tolk, da se pofočkam, sm še skos tukej.

Me pa neki zanima, Infinity, Majch, Dolci... se nam še kdaj javijo, kje pa je Rea? Menda ni ušla na kak doooooolg dopust. Javi se kaj!!!!

Alex, ti si tut še tuki, tako da je skor vse pod kontrolouser posted image . Grem spat, sm danes spet vsa zatečena (to trapasto vremeuser posted image ).

Porka duš :)) jst sm tud skor zmerm tle, kej pokomentiram, kej zabentim, kakšno zapojem, hehe user posted image
Sicer se pa čist nič ne dogaja, skoz hodte neki na CTG-je, pa neki ste vsi odprti pa zmehčani, a rodit pa nobena nebi šla al kako? user posted image user posted image Mal se pohecam, kar počas, ko bodo vaši user posted image zreli in pripravljeni na ta svet.

Srečno vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.7.2009 18:19:02   
Infinity1
evo še par slikc našga Lovriča

user posted image

Prec razkopat vse kar dobim v roke
user posted image

user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.7.2009 18:41:12   
Alex01
Infinity - kakšen cuker je tale Lovro. Frizuro ma pa strašno, kake dolge lase mauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.7.2009 18:43:20   
Infinity1

Infinity - kakšen cuker je tale Lovro. Frizuro ma pa strašno, kake dolge lase mauser posted image

Hja res je, zdaj mu že na čelo padajo, so predolgi in ne stojijo več pokonc :)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.7.2009 18:59:18   
Anonimen
Ne morem verjet,  kaka čupcauser posted image . Resnično še nism vidla otročka s tako frizuro. Sigurno sta v središču pozornosti, kakor koli že prideta.

Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.7.2009 19:01:08   
Anonimen

Hvala princesiuser posted image .
Je rekel naš Alex, katerega smo danes? Pa pravim 6. On pa , se pravi, greš v soboto rodit (imam PDP). Ja, recimo.Pa pravi, jaz bi rad, da greš že dans, Ja, mali jaz tut.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , boš šla pa jutri. Je blo dans v P kr precej govora o jutrišnji polni luni.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.7.2009 19:09:59   
Anonimen
Aja, Alex, kje pa maš v sredo CTG in kdaj? Jst moram pridt okol 10-ih v P. Se vidva?

Za G se pa res ne spomnim kjera je bla, jst sm jo prvič vidla. Ko me je pršla ven iskat, sm mislila, da je sestrauser posted image . Me je pa ful bolel UZ, ko mi je pritiskala po trebuhu, pa sm ravno popadek mela. Ko me je pa vaginalno pregledala je bla pa ful nežna al sm pa jst res že čist zrela, ne vem no. So se pa ženske zunej pogovarjale, ko so zvedle, da ona dela, da spet ne bo nič, ker nas bo vse domov poslala in res je blo takouser posted image . No, tisti revici, ki je pa že 14 dni čez rok, pa upam da je tista tabletka parjela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.7.2009 19:31:41   
Infinity1

Ne morem verjet,  kaka čupcauser posted image . Resnično še nism vidla otročka s tako frizuro. Sigurno sta v središču pozornosti, kakor koli že prideta.

hvala jaknik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.7.2009 21:33:17   
Alex01
Jaknik - jaz imam CTG še v ZD in sicer zjutraj ob 7h. Imam šele v soboto 11.7. PDP, tako, da me še niso "prestavili" na preglede v porodnišnico.
Je pa prav smešno že vse skup, vsak ki me pokliče, prvo vpraša, ka si slučajno že v porodnišnici???????user posted image Ja, verjetno bi se oglasila med "akcijo" user posted image user posted image user posted image
Ej, pa dans v Šparu. Kupujem kruh, pa prodajalka - ta gospa bo pa kmal šla. Pa jaz mal okrog sebe pogledam , pa sva bla sam jaz pa mali, pa pogledam njo, pa sm rekla ja, če bo vse po sreč. Pa prav, sej bo danes luna, pa boste šli. Jaz pa, sej je bla luna že tut kdaj prej, pa nikamor nisem šla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.7.2009 21:48:51   
čebelica01
user posted image

mater sam tale je pa pravi punk rocker user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
7.7.2009 7:57:27   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

user posted image IN ŽE STE NA VRSTI JULIJKEuser posted image ....go,go,go....  user posted image user posted image

Ajde dejmo, dejmo.....user posted image user posted image user posted image

********** JULIJ **********

1. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image

2. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image

********** AVGUST **********

3. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

4. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P13.07 in 28.7

********** SEPTEMBER **********

5. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.7.

********** OKTOBER **********

6. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

7. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

8. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 08.07

********** PREGLEDI **********
08.07. Valentinčica30
13.07. Mateja4
21.07. Cukr07
28.07. Mateja4

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA

12 user posted image : 10 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.7.2009 8:03:52   
Mala_princeska
Ja Infinity user posted image za čupco.
Jaz pa poznam enega fantiča, ki jo je tudi imel tako - čupco. A ne Cukr user posted image .
Cukr, kje se potepaš, ste ok?

Dobro jutro.
Pijem user posted image , moj je šel v štacuno da bo sploh zajtrk in tamalo peljal v vrtec, mene pa firbc martra če je kakšna julijka že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mal vas moram podražit user posted image .
Alex01 luna ja, pa kaj še user posted image user posted image .
Julijke malo v gozd po lisičke in jurčke - pa boste takoj v porodni potem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(rastejo ob polni luni in deževju)

Moja mlekarna se je umirila user posted image user posted image in imamo za rezervo Novalac nabavljen, pijem pa itak kot pijanc.

Uživajte in upam da kmalu preberem, da so fantje pohiteli na svet!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.7.2009 8:16:32   
Alex01
Jutro

Luna nima vplivauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.