|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
2.7.2009 19:25:03   
Alex01
Jaknik - evo, ena iz tvojega porodnega načrta nam je že "ušla".

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
2.7.2009 19:30:33   
Anonimen
Sm zelo vesela za Jazzz-iko, sej je bil ta otroček res zelo, zelo težko in dolgo pričakovan. Moj porodni načrt pa : sanja svinja kukuruzuser posted image .

Čebelca - al te babe so tko agresivne, da mi bodo čist zgrizle moje moškeuser posted image . Tega pa res ne dovolim!user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
2.7.2009 20:29:15   
čebelica01
eh pol pa kar pobit hudiča babjega user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
3.7.2009 8:52:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jazzzi sporoča:

IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jazzzi za user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.7.2009 8:56:03   
Mala_princeska
Princesi, nehaj nas dražit s temi cortkanimi slikcami, ker bomo šle drugače kar rodituser posted image

Jaknik1 saj enkrat boš tako ali tako morala jit rodit user posted image user posted image . Veš kaj: skoncentriraj se in si reči, ko boš pripravljena:"Danes grem rodit in pika". To sem si rekla tisto sredo zjutraj.....
Ko sem ležala 24.6. dopoldne na ctg-ju sem si dopovedovala: "Imam popadke, danes bom rodila, ne grem domov." Malo sem tudi s psiho vse sprožila - vsaj jaz tako mislim....
(To naj velja za vse, ki boste šle rodit.user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.7.2009 8:56:54   
Mala_princeska
Aja pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image .
Naša user posted image podira rekorde v spanju in hranjenju. Včeraj popoldne je spala in spala, potem bil ati dežuren po večernem dojenju, mami rešila situacijo da je ob polnoči za eno urco zaspala in potem ji je ati segrel moje mleko - 130 ml (iz obeh dojk načrpano zvečer) in ona je to v šusu spila in spala do 6h zjutraj (torej 5 ur v kosu). Sem jo malo podojila in spet spi...user posted image Tako da sem se uredila, nazajtrkovala, mojega poslala v štacuno, na občino in CSD, pa v njegovo službo - da do konca papirologijo uredi....

Vse je ok edino moti me, nervira 100/h, ker nam pred hišo (ob cesti) za vodovod kopljejo user posted image user posted image user posted image in tolčejo kamen user posted image , da se hiša na momente cela trese. So zvečer do 22 h ropotali kot norci user posted image .
No, vsaj spali smo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
3.7.2009 9:27:23   
čebelica01
princesi ampak ti pa maš datume 24.4 24.6 2x ja tole pa je user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3182
3.7.2009 13:45:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

princesi ampak ti pa maš datume 24.4 24.6 2x ja tole pa je user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobr da sem vsaj jaz na 27. v mesecu rojena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
3.7.2009 15:11:33   
Alex01
Princesi - tvoja Manca je pa res pridna deklicauser posted image .

Kje pa je Jaknik dans? Pa ne da mi je ušla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.7.2009 16:22:30   
Anonimen
Ušla? Jst? Ma ne, ni šans, sm mela sam maratonsko likanje in pomivanje po tleh user posted image . Ponavadi to delam čez vikend, dans me je pa kr neki parjel, pa sm že pred vikendom to opravila. Sm pa že okorna ko sam user posted image . Ponavadi s tako lahkoto zlikam kup cunj, danes pa user posted image . Je nek čudn pritisk v zraku. Sm pa zdej tako zmatrana, da se grem kr mal uležat. Zdej tut če bi me parjel za rodit, kr ne bi, ker sm preveč utrujenauser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.7.2009 16:23:52   
Anonimen
Hja, pa vidim da naše julijke kr pridno rojevajo. Očitno imamo tuki en tak prov poseben zrak zadnje časeuser posted image , da našim user posted image  kr paše not.

Princesi - če bo moj tako priden kot je tvoja, lahko komot zamudi  user posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.7.2009 16:25:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.7.2009 16:27:39   
čebelica01
user posted image

evo pa poglejte kako mam lepe bularje iz rock otočca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.7.2009 19:47:21   
Anonimen
OJla

mi po starem...vsako dopoldne prelaziva pol Novega mesta, pol pa čakava, da pride ati domov. Hmmm...če katera kej zjutraj vozička, se nama komot pridruži...drugač samo divjama okrog...hehehe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.7.2009 21:05:31   
dolči
Hej mamice in nosečke!

Redno vas prebiram a pisat nimam časa.
Pri nas pridno rastemo le debelimo se bolj malo. Zadnje čase nekaj štrajka. Smo začeli z Novloacovo žitno kašico.

Kar se tiče UZ kolkov sem šla jaz v Stražo samplačniško,ker drugače bi bila na vrsti šele avgusta UZ pa je bil predviden v maju. Plačala mislim da sem 28 EUR. če se ne motim in prišla takoj na vrsto. Napotnico,ki pa smo jo dobili pa lahko dam v okvir. Katastrofa tole naše zdravstvo.

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.7.2009 11:45:50   
čebelica01
ja kje pa ste dolenjke

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.7.2009 15:25:53   
Alex01

ja kje pa ste dolenjke

Evo, jaz tuki user posted image

Smo ravnokar prišli iz zaključka Gripovih aktivnih tednov mladih - zaključek 1 tednauser posted image . Je naš Alex aktivno začel počitnice.
Zdaj pa mal počivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.7.2009 15:49:37   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Aja pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image .
Naša user posted image podira rekorde v spanju in hranjenju. Včeraj popoldne je spala in spala, potem bil ati dežuren po večernem dojenju, mami rešila situacijo da je ob polnoči za eno urco zaspala in potem ji je ati segrel moje mleko - 130 ml (iz obeh dojk načrpano zvečer) in ona je to v šusu spila in spala do 6h zjutraj (torej 5 ur v kosu). Sem jo malo podojila in spet spi...user posted image Tako da sem se uredila, nazajtrkovala, mojega poslala v štacuno, na občino in CSD, pa v njegovo službo - da do konca papirologijo uredi....

Vse je ok edino moti me, nervira 100/h, ker nam pred hišo (ob cesti) za vodovod kopljejo user posted image user posted image user posted image in tolčejo kamen user posted image , da se hiša na momente cela trese. So zvečer do 22 h ropotali kot norci user posted image .
No, vsaj spali smo.

130 ml ti poje mleka????? Moj poje tolk zdej pri 4. mesecih

Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.7.2009 16:34:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

130 ml ti poje mleka????? Moj poje tolk zdej pri 4. mesecih

Sej pravim da je požerušček user posted image . No, mislim da je bilo to samo momentalno, da sedaj manj poje in manj pogosto, očitno je bila lačna zadnjič da je tolk pojedla.
Zdaj se dlje časa hranimo in kar gre, da dobi zadnje mleko ki je bolj hranjivo.
Dojiva se na 3 - 5 ur, kakor pač nanese, včasih tudi na 2 urci.

Mene pa je začel bolet odprt zob (že 20 dni je odprt) in boli za user posted image , ma pa zmer me v soboto zaštihne...user posted image Očitno je hrana not pršla, kljub temu da si zob redno čistim s fiziološko in vato not rinem.

Danes bili prvič dlje časa zunaj user posted image user posted image user posted image in male ni motilo, ko so blizu hiše kamen štemali. Je spala kot polhek. user posted image

Uživajte...

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.7.2009 21:41:58   
Anonimen
Sam tolk, da se pofočkam, sm še skos tukej.

Me pa neki zanima, Infinity, Majch, Dolci... se nam še kdaj javijo, kje pa je Rea? Menda ni ušla na kak doooooolg dopust. Javi se kaj!!!!

Alex, ti si tut še tuki, tako da je skor vse pod kontrolouser posted image . Grem spat, sm danes spet vsa zatečena (to trapasto vremeuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.7.2009 22:45:14   
Alex01

Sam tolk, da se pofočkam, sm še skos tukej.

Me pa neki zanima, Infinity, Majch, Dolci... se nam še kdaj javijo, kje pa je Rea? Menda ni ušla na kak doooooolg dopust. Javi se kaj!!!!

Alex, ti si tut še tuki, tako da je skor vse pod kontrolouser posted image . Grem spat, sm danes spet vsa zatečena (to trapasto vremeuser posted image ).

Ja, Jaknik,jaz sem še kar tle user posted image user posted image
So že vsi sitni, pa sprašujeo, kdaj bom šlauser posted image user posted image . Brat je reku, če bi šla lahk mal prej, ka imajo namen it 12.7 na morjeuser posted image user posted image . Ja, jaz bi bla najbolj srečna da sva z user posted image že domauser posted image .
Zatečena sem pa jaz tut fuluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
5.7.2009 9:59:18   
Alex01
Jutro oz bo že kar dan user posted image

Uživajte v nedelji

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
5.7.2009 17:18:58   
Alex01
Kje pa ste dolenjke danes?
Jaknik - si še tu?

Neposredna povezava do sporočila: 3197
5.7.2009 22:15:38   
Mateja4
Dober večer :)

Kako smo kej preživeli ta vroooč dan?

Pri nas je vse po starem, se trudim da čim več ležim in počivam tko da še mal v bušiju zdrži naša user posted image user posted image . Danes je mel brat od user posted image rojstni dan, tako da smo malo pekli...  Se držimo v senčki ker je res pasje vroče.. Tale vročina me ubija... še nikol je nisem tko slabo prenašala... se tolažim da bo kmalu bolje user posted image

Aleks01 in Jaknik kaj čakate punce? Hitr rodit da zame plac prštimateuser posted image user posted image user posted image

Čebelica telovadiš namesto mene??user posted image user posted image user posted image

Jazzzi, malo pozno ampak vseeno, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
5.7.2009 22:19:55   
čebelica01
seveda da telovadim. glih danes sem v bazenu telovadila se tunkala in malo plavala pa vse kar se v vodi dela . upam , da je kaj nucalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
5.7.2009 22:23:01   
Mateja4

seveda da telovadim. glih danes sem v bazenu telovadila se tunkala in malo plavala pa vse kar se v vodi dela . upam , da je kaj nucalouser posted image user posted image user posted image

aaa zato sem jaz danes tolk izmučena...user posted image user posted image hvala lepa je nucalo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.