|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
28.6.2009 16:25:44   
Mala_princeska
Drage moje,

hvala vsem za čestitke ob rojstvu naše Mance, sva danes že doma iz porodnišnice. Z obema vse ok, edino jaz bom morala še železo papcat, Manca pa se je iz včeraj na danes poredila kot pujsek ker je bila pogosto na zizi (da mi ne bi kdo težil z dojenjem).

Na hitrco: 24.6. ob 11.30 dobila tabletko za sprožitev, ob 18.40 odtekla voda (na stolu sem sedela in se je ulilo kot nevihtauser posted image 9, ob 19:43 pa že rodila user posted image , da je ati zamudil ker ga je malo žingal za rojstni dan. Ma sploh nisem vedela, da so popadki ko me je zvijalo.

Kaminek vas vse lepo pozdravlja, sem imela srečo da so me potem res v njeno sobo odpeljali user posted image user posted image user posted image in sva pomagali druga drugi. Njena Patricija je prava babnica. Držim pesti, da jo čimprej pošljejo na kontrolo na novo pediatrijo.

O osebju v Nm porodnišnici - res odvisno na koga naletiš in kako se znajdeš, kaj se jim upaš povedati,...Jaz slabe izkušnje nimam, so pa bile ene sestre prava mora. Takoj zjutraj po porodu - me je ena skor nadrla kaj imam tako krvavo posteljo (sem na hitrco rodila in full krvi izgubila), malo bolj krvavela, in sem ji povedala svoje...pa da naj si srajco preoblečem,...No sej potem sem boljše vložke dobila (Vir80).

No, zdaj pa počivat, julijkam pa srečno! user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
28.6.2009 19:12:58   
čebelica01
hej hej evo rock otočec super res , kje je kaki dež nč ne vem in mi ni mar . ja zdle grem pa nazaj spet da zaključimo za letos . infika - ko so bli dan d ni padalo nič in je blo ok ampak so bili kratki baje zaradi tega ker je bila toča in jim je opremo uničlo. drgač pa jaz uživam nč punce šibam nazaj pa pa .

princesi bravo user posted image user posted image user posted image  lep pozdrav

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
28.6.2009 20:19:32   
Alex01
Princeska - ISKRENE ČESTITKE!!
Ampak tole je bil pa res expres porod. Super. Glavno, da sta ti in Manca OK.
Lepo se cartajte user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.6.2009 9:31:12   
Anonimen

Oh, princeska, pa si le nazaj user posted image . Sm vesela, da si mela ,,bol hitro,, porodno izkušnjouser posted image . Ko boš mela čas, pa napiši še kaj več.

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

O osebju v Nm porodnišnici - res odvisno na koga naletiš in kako se znajdeš, kaj se jim upaš povedati,...Jaz slabe izkušnje nimam, so pa bile ene sestre prava mora. Takoj zjutraj po porodu - me je ena skor nadrla kaj imam tako krvavo posteljo (sem na hitrco rodila in full krvi izgubila), malo bolj krvavela, in sem ji povedala svoje...pa da naj si srajco preoblečem,...No sej potem sem boljše vložke dobila (Vir80).

Včasih prov ne morem verjet, s kakimi osebki imamo opravkauser posted image  Madona, sej ženska dela v porodnišnici in je po vsej verjetnosti tut sama dala kak porod čez! Jst sm po drugem porodu en dan tako krvavela, da za vsako ko sm vstala iz postelje se mi je kri po nogah dol vlila. Sm mogla non stop pod tuš lavfat in se preoblačit, pa mi ni nobena nč rekla. Nasprotno, še malega so mi hodile čuvat ta čas. Mislim, sej kaj bi mi pa sploh lahko kdo reku???!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.6.2009 11:11:15   
Anonimen
PETRA2008 sporoča:

NINA mi je ime, naj zdaj vsak to ve. 29.6.2009 ob 5.47 sem se rodila, mamici in očiju v naročje se skrila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.6.2009 11:14:10   
Anonimen
Čestitke PETRI2008 za user posted image !!!user posted image  Pa seveda očiju tudi!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.6.2009 11:53:55   
Anonimen

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

user posted image IN ŽE STE NA VRSTI JULIJKEuser posted image ....go,go,go....  user posted image user posted image

********** JULIJ **********

1. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image P 29.06

2. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 01.07

********** AVGUST **********

3. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

4. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P13.07 in 28.7

********** SEPTEMBER **********

5. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.07

********** OKTOBER **********

6. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

7. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

8. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 08.07

********** PREGLEDI **********
29.06. Jaknik1
01.07. Alex01
08.07. Valentinčica30
13.07. Mateja4
21.07. Cukr07
28.07. Mateja4

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA

12 user posted image : 10 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 29.6.2009 11:54:52 >

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.6.2009 11:56:28   
Anonimen
Alex, kje si? Pa valda me nisi tut ti zapustila!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.6.2009 12:18:47   
Anonimen
oooooooooooooooooo, novi otročkiiii...ja par dni me ni, pa vse rodite, no...zdaj vemo, kaj je blo narobe, da prej ni šlo nikamoruser posted image  (sori princeska). Čestitke, punce! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.6.2009 13:56:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

PETRA2008 sporoča:

NINA mi je ime, naj zdaj vsak to ve. 29.6.2009 ob 5.47 sem se rodila, mamici in očiju v naročje se skrila.

Čestitke Petra2008 za Nino (ljubljeno hčiuser posted image )user posted image user posted image user posted image Mami.čestitke celi družinici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.6.2009 13:58:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

oooooooooooooooooo, novi otročkiiii...ja par dni me ni, pa vse rodite, no...zdaj vemo, kaj je blo narobe, da prej ni šlo nikamoruser posted image  (sori princeska). Čestitke, punce! user posted image user posted image

Ja ni bila prava lunca, pa so punce afne v trebuhu guncale. user posted image user posted image user posted image

Alex01 srečno!

Zdajle čez dan Manca samo spi in papca in kaka in lula - pleničke ne držijo user posted image , upam da ponoči ne bo prevelike žurke...
Sem si stisnila mleko in ji bom kar po flaški dala - me je tiščalo, pa trde dojke.

Sem klicala k pediatrinji in že vidim da se bom motila okoli datumov rojstva, ko je Nina rojena 24.4., Manca pa 24.6.
So rekli da sami pokličejo ali pišejo za prvi pregled...user posted image user posted image Drži? (sem ambulanto dr. Pencatove klicala)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 29.6.2009 14:01:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.6.2009 14:07:05   
Anonimen
Jaz sem klicala, pa so mi potem pošto poslali, kdaj naj pridem. Zdaj so tudi dopusti, pa ti težko povejo, kdaj pridet. No, mi gremo v sredo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.6.2009 14:33:32   
cukr07
Punce, jaz bi pa imela eno vprašanje. Namreč začela sem se ubadat s papirologijo za CSD.user posted image
Sedaj pa me zanima ali lahko dam delodajalcu v potrditev Obrazec S-1 še preden grem na CSD s potrdilom od G, ali moram počakat in se najprej javit s potrdilom od G na CSD? Men je sicer najbolj logično, da mi delodajalec ta obrazec že prej potrdi, in da oddam popolno vlogo.

Pa še nekaj: Ali mora tudi bodoči očka imeti potrjen Obrazec S-1 od delodajalca? Koristil bo namreč samo plačani očetovski dopust v strnjenem nizu 15 dni.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala stvari, in da mi bo znala katera odgovorit. Hvala za pomoč že v naprej!

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 29.6.2009 14:34:05 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.6.2009 15:03:18   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Alex, kje si? Pa valda me nisi tut ti zapustila!!!

Nč bat, jaz sem še kar 2v1 user posted image user posted image user posted image , pa še nekaj časa bom user posted image . Me pa mal panika grabi, tko se mi prbližuje, vsak čas bom na vrsti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.6.2009 15:03:57   
Alex01
PETRA 2008 - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.6.2009 15:42:44   
Mateja4
user posted image Petra iskrene čestitkeuser posted image

Cukr07 obrazec lahko daš prej potrdit delodajalcu in šele potem neseš potrdilo na CSD (jaz sem tako naredila  oz mi je tudi na CSD rekla da naj najprej vse te obrazce in vloge zrihtam in šele potem potrdilo prinesem) Ja tudi očka mora oddati ta obrazec in prilogo S-1 (oddat ga mora zato ker uveljavlja pravico do očetovskega dopusta) upam da sem kaj pomagala

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.6.2009 16:54:44   
cukr07
Mateja4 najlepša hvala za odgovor. Zelo si mi pomagala.user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.6.2009 18:29:53   
čebelica01
ČESTITKE PETRI 2008 ZA NINO user posted image user posted image user posted image user posted image .

VAM DOLENJKICE PA EN LEP VELIK POZDRAV

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.6.2009 18:48:21   
Anonimen
Evo, sm bla na CTG-ju. Dogaja se vse in nič. Kdaj bom rodila? Hja, sam bog ve. CTG spet beleži rahle popadke (to jih itak že 1 mesecuser posted image ), MV ohranjen vendar čist zmehčan, odprta za 1 prst, plodovnice dovolj, vendar je čist zrela. Torej, še mal vam bom tle težilauser posted image . V ponedeljek(torej čez en teden) pa moram v P na kontrolo. Ful mi je bedno v NM P na kontrolo hodit, ker itak vem, da sploh ne bodo vedli kaj naj z mano.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.6.2009 19:36:24   
Alex01
Jaknik1 - sm pa misla nate, ka nisem vedela, kdaj imaš CTG. Sem mislila, da so te že obržali.
Jaz imam CTG v sredo zjutraj ob 7h. Enkrat je omenila, da mi bo naredila še en UZ, glede na to, da je bil Alex tako velik, pa če ne bo nič omenila v sredo, ji bom kar rekla, da vidim, kaj lahko pričakujemuser posted imageuser posted image s 5 kg .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.6.2009 19:38:29   
Alex01
PRINCESI - ne vem, kako je sedaj s pediatri, vendar takrat, ko je bil Alex dojenček, sem poklicala, pa so me naročili na prvi pregled. Sedaj sem se pa zmenila z Weissom, da bom Alexa prepisala na šolsko, user posted image pa na njegovo mesto k Weissu.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.6.2009 20:53:16   
čebelica01
Ja kje pa ste danes vse . Princesi , kako piška miška Manca razen tega, da je spi in kaka pa lula, kako ste se pa vi kaj privadli Princesi zdaj ko ni več te garsonjere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.6.2009 22:16:54   
Mala_princeska
Kopiram s foruma junijk - post od Fejči (upam, da ne bo jezna), se je pa govorilo o eni, ki je v dvigalu rodila in to je bila ona. user posted image user posted image user posted image

"MALA PRINCESA-
VIDIM dasi tudi ti rodila v n.m. kot jaz .in bila tudi hitro gotova pa še ure se nama malo ujemajo pa upam da so te bol resno jemali kot mene
moja porodna zgodba je kar malo huda pa naj vam jo povem
imam alergijo baje na nosečnost in so mi 11.06.2009 sprožili porod z tabletko ob 11h. cel popoldene me je nekaj šraufalo ampak ker je to že tretji vem da nekaj boli ter popadki so bili redki. ob 18h sem šla na ctg inmi med merjenjem nekaj v trebuhu poči ,in seveda mi odteče voda , sestro prosim da nemorem več ležat na tisti trdi postelji in popatke sem imela že kar hude.pošlje me v sobo in pokliče baje zdravnico.mene šraufa sto na uro pokličem enkrat sestro ,ter dvakrat spoloh nobena me nepride pogledat mene bolelo sto na uro po 15min se sama odpravim do pulta sester ter jih prosim da me boli za znoret kajti mene je tiščalo dol v eno a so kar bežale od mene  sploh me niso registrirale potem le pride zdravnica ,in reče a to ste pa vi sem vas zamenjala za eno drugo mislim groza. me da na mizo jaz komaj splezam in reče vi ste pa že 8-9 cm odprta hitro v porodno in ti smotane sestre me dajo na invalicki voziček jaz nikakor sedet jih komaj preprosim da me dajo na posteljo,šibajo v dvigalo kajti oddelek je v 2 nastropju porodna pa v 1 nastropju, jaz sem bla čist gotova šibajo zmano v porodno sestre so bile čist zelene ker so vedle da so ga pobiksale zdravnica pa šiba po stopnicah  med vratom pri porodni že čaka babca jaz nisem mogla več zdržat in samo enkrat dober prtisnem in naš mali tian je bil že zunaj ubistvu v čakalnici v porodni sem rodila če bi prtisnila že na oddelku bi že tam rodila mali je bil trikrat okoli glave ovit s popkovnico a sreča da se je vse dobro končalo zdravnici in sestram je bilo pol ful hudo in so se opravičvale.porod je bil zelo hitro gotov a kaj ko meni noben prej jemal resno kajtim rodila sem 19.20 in imam tudi trajanje poroda 0 ur. samo sreča da se je vse srečno končalo. oprostite za napake ker hitro pišem ker imam zelo malo časa a zelo rada malo poklepetam "

Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.6.2009 22:18:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Punce, jaz bi pa imela eno vprašanje. Namreč začela sem se ubadat s papirologijo za CSD.user posted image
Sedaj pa me zanima ali lahko dam delodajalcu v potrditev Obrazec S-1 še preden grem na CSD s potrdilom od G, ali moram počakat in se najprej javit s potrdilom od G na CSD? Men je sicer najbolj logično, da mi delodajalec ta obrazec že prej potrdi, in da oddam popolno vlogo.

Pa še nekaj: Ali mora tudi bodoči očka imeti potrjen Obrazec S-1 od delodajalca? Koristil bo namreč samo plačani očetovski dopust v strnjenem nizu 15 dni.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala stvari, in da mi bo znala katera odgovorit. Hvala za pomoč že v naprej!

Cukr07 tvoj možek naj kar označi še drug neplačan dopust na papirju, koristi ga lahko itak do ne vem katerega leta - drugač naj pa kar tvoj mojega pokliče, pa mu bo vse razložu - je moj ravno danes nesel papirje na CSD.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.6.2009 22:22:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Ja kje pa ste danes vse . Princesi , kako piška miška Manca razen tega, da je spi in kaka pa lula, kako ste se pa vi kaj privadli Princesi zdaj ko ni več te garsonjere user posted image user posted image user posted image

Ja, brca še - ampak zunaj trebuščka user posted image user posted image user posted image .
Se počasi privajamo, imam tašča servis in kar gre, pa še moj user posted image pomaga.
Polna energije.
Manca je cel dan prespala in sva z mojim ugotovila, da se mora orng najest da je potem mir. Sem si izčrpala in iz ene dojke načpala cca. 70 ml, je to veliko za nekaj dni starega user posted image ???user posted image user posted image Potem je seveda po flaški vse pojedla in se še na dojko priklopila.

Nič zdaj grem pa še jaz spat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.