|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
1.7.2009 11:04:17   
Anonimen

Evo, da vam predstavim, kako bo moj porod zgledal oz kake plane mam, da vam ne bom pol rabla še enkrat porodno zgodbo pisatuser posted image :
 Na polno luno mene začne vzdržno zvijat, vendar ker so P polne(posledica polne lune in seveda user posted image ) se moj user posted image  odloči, da še mal počaka, ker lahko drugače mami v tisti gužvi ostane brez EA. No in pol pride petek 10.7.2009 in vse se začne odvijat kot po knjigi. Prvo se odlušči čep, čez cca 2 uri se pojavijo redni popadki na 20 min, čez še 2 uri mi odteče voda in pridem v P, popadki so vzdržni in na 5 min, me pregledajo in sm odprta 4 prste, vzamejo kri za EA. No pol mi dajo antibiotik za streptokoko, pol flašo fiziološke in glej ga zlomka, anastezist je že tuuser posted image . EA prime tako kot drugič, čist se odprem v roku cca 1,5 ure in rodim najlepšega user posted image  kar jih obstaja. In ker imam pri porodu super babico, ponovno nisem nič šivanauser posted image . Porodi se še posteljica, maternica se začne lepo krčit nazaj, krvavitve se umirijo in po 2-3 urah greva z user posted image  na oddelek v 2. nadstropje, kjer me že čaka popolna zasedba Dan D se pravi Jazzzy(PDP 7.7.2009), SiniskaT(PDP 8.7.2009) in Ribica80(PDP 9.7.2009), ja punce, pa še Alex(PDP 11.7.2009) je med nami.Po nekem čudnem naključju smo prav vse tamuser posted image
Pa naj zdej kdo kej spremeni, če si upauser posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 1.7.2009 11:08:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.7.2009 12:21:13   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

PETRA2008 sporoča:

NINA mi je ime, naj zdaj vsak to ve. 29.6.2009 ob 5.47 sem se rodila, mamici in očiju v naročje se skrila.

ČESTITKE PETRI2008 IN

PRINCESI: Manca je pravi cukerček, cmok, cmok, cmok, bi jo kar polupčkala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.7.2009 12:43:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

PRINCESI: Manca je pravi cukerček, cmok, cmok, cmok, bi jo kar polupčkala user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image , ja smo naštimal dečvo za vašega Lovrota. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bomo ko okrevam, pa pol po prvem pregledu kaj zmenili za vozičkanje - ali pa potem pridita kaj na obisk, če ti bo dolgčas na porodniški.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.7.2009 12:45:03   
Mala_princeska
Jaknik1 lep scenarij, držim pesti da se uresniči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pa res fina zasedba v porodnišnici user posted image user posted image user posted image k se vse poznate s foruma.Vam ne bo dolgčas....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.7.2009 12:51:49   
čebelica01
jaz bom pa vse vozičke skupaj prevezala pa bomo šli na vozičkanja . user posted image user posted image user posted image  da mi je to vidt kako bi jaz to spelala bi mogel cesto raširt al pa bi mogla dva pa po dva skupej zvezat en za drugim četica user posted image user posted image user posted image . mamice si boste pa šoping prvoščle ( mislm , da bi me pobralo čeprav je energije več kot preveč pri meni )

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.7.2009 12:53:35   
Mala_princeska
Aja sem se zdaj spomnila: pri porodu imela babico Jelko in še eno - pozabila ime user posted image mislim da je bila bolj z juga user posted image user posted image Vericauser posted image user posted image , nekaj na V?
Ko sem prvič prišla v porodno se pokazat - me je full tolažla - ja to ni še to...potem me je pa sama spodbudila, ko je šlo zares, da sem hitro rodila user posted image . Pa obrazek mi je namakala user posted image , full sem ji hvaležna.
Moj porod sta vodili babici, dr.Pišek je potem priskočil (meni se ni zdel osoren-sorry Jaknikuser posted image sm prebrala na julijkah), bil že pri prvem porodu ob meni in vse kar sem ga vprašala mi je povedal brez problema.

Majch ja user posted image je spet zamudil user posted image user posted image user posted image . Ga je pil za RD.

Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.7.2009 13:04:06   
čebelica01
ja mene je mel tudi Pišek pri malemu pa še sosedje smo bli . Pa mi pravi o živjo soseda kak je pa vas lepo vidt ( hmmmm ja seveda , sem si misla ti sam uživej user posted image user posted image ). no sam nimam pripomb je zlo kako čem se izrazit kar fajno no

Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.7.2009 13:55:20   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Hvala user posted image user posted image user posted image , ja smo naštimal dečvo za vašega Lovrota. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bomo ko okrevam, pa pol po prvem pregledu kaj zmenili za vozičkanje - ali pa potem pridita kaj na obisk, če ti bo dolgčas na porodniški.

Hehe, bomo vidl, sm že Rei isto povedala, odvisno kolk boš dala dote user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.7.2009 15:03:57   
Anonimen
Ojla

evo nas s prvega pregleda. Mamo že 5020g in 57cm. user posted image

Čaka nas še UZ kolkov, pa so mi povedal, da je ful gužva v bolnici in dolge vrste.user posted image  A pomaga, če si samoplačnik? Kolk pa to stane? Kdo kaj ve?

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.7.2009 15:28:58   
valentinčica30
Majch pomaga če si samoplačnik si takoj na vrsti. Obstaja cel kup zasebnikov, ki to delajo. Jaz sem 6 let nazaj plačala cca. 20€ in sem bila takoj na vrsti. Ne vem pa kdo to izvaja v NM, sem iz belokranjskega konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.7.2009 18:45:03   
Anonimen
o valentinčica, sej z napotnico lahk grem tud v črnomelj, kar mi tud ni odveč...je naša pupa napol belokranjka. user posted image  Kam si pa to šla?

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
2.7.2009 8:11:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Majch pomaga če si samoplačnik si takoj na vrsti. Obstaja cel kup zasebnikov, ki to delajo. Jaz sem 6 let nazaj plačala cca. 20€ in sem bila takoj na vrsti. Ne vem pa kdo to izvaja v NM, sem iz belokranjskega konca.

Dobro jutro...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to zdravstvo user posted image user posted image user posted image , potem pa pravijo imejte otroke user posted image .
Valentinčica meni bi tud ta nasvet prav prišel, da ne bomo potem predolgo čakali.

Mi smo pogruntal kaj naši user posted image ponoči in podnevi paše - da spi ob blazini za dojenje (sva jo kar v posteljico naštelala). user posted image Torej, da čuti toplino, bližino...Tako da smo tudi ponoči vsi lepo spali. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.7.2009 10:28:12   
Mala_princeska
Pri nas okoli hiše so začeli za vodovod kopat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , cevi bodo polagali in ropotajo 100/h, ven pa itak ne moremo pri takem šundru, tak da upam da do sobote zrihtajo....

Majch user posted image user posted image user posted image za pregled. Pa kaj dodajaš ali samo dojiš?

Neposredna povezava do sporočila: 3163
2.7.2009 11:23:32   
Anonimen

Mene tut zanima kam si to šla, sem s tega konca doma in bi mi bila informacija zelo koristna.

Neposredna povezava do sporočila: 3164
2.7.2009 13:44:32   
Mala_princeska
Za nami je prvo kopanje. Manca je uživala in še zdaj zadovoljno spančka.user posted image
Ob odpustu iz porodnišnice je imela 3.260g (28.6.), danes pa jih ima že 3.470 g. user posted image Presegli sva porodno težo.

Izkoristite ta lep sončen danuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
2.7.2009 13:58:15   
valentinčica30
Jaknik, naslova točnega ne vem. Zdravnika pa najdeš v stavbi med upravno enoto in mercatorjem v Črnomlju. Tablo ma tko zunaj in delal je v pritličju, gor nad njim je pa zobar. upam da sem ti kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.7.2009 14:02:00   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Za nami je prvo kopanje. Manca je uživala in še zdaj zadovoljno spančka.user posted image
Ob odpustu iz porodnišnice je imela 3.260g (28.6.), danes pa jih ima že 3.470 g. user posted image Presegli sva porodno težo.

Izkoristite ta lep sončen danuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image . Kako zelo je lepauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3167
2.7.2009 15:24:45   
Anonimen
Jazzzi sporoča:

IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.7.2009 15:25:49   
Anonimen
Princesi, nehaj nas dražit s temi cortkanimi slikcami, ker bomo šle drugače kar rodituser posted image .

Res je lušna pupa.

Valentinčica - hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 2.7.2009 15:32:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.7.2009 15:35:21   
valentinčica30
Punce ko te vaše slikice in objave o rojstvih gledam bi bila tudi jaz že rada na koncu ne pa šele na začetku.
Janik vidim boš ti kmalu na vrsti. ker ne berem redno me zanima, a bo še en fant? Pri nas imamo ravno obratno 2 punci letnik 2000 in 2002 , sedaj pa bi fanta, sicer pa tut punca bo štimala, sam pol bo moj bogi, je reku, da bo, če bo hčera kupil še enega psa, da bo ravnotežje obdržal user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.7.2009 17:04:00   
čebelica01
JAZZZI- čestitke za junaka Borisa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.7.2009 17:07:13   
čebelica01
JAKNIK1 - še malo pa greš ti v rim user posted image user posted image user posted image  

pol bomo pa tvoje slikce gledal user posted image user posted image user posted image

PRINCESI- tebi pa sem že povedala kaj si mislim za to vašo princesko user posted image user posted image user posted image

sam vas kar ni in ni bo treba mal več čvekat go go go user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.7.2009 17:16:43   
Anonimen

Punce ko te vaše slikice in objave o rojstvih gledam bi bila tudi jaz že rada na koncu ne pa šele na začetku.
Janik vidim boš ti kmalu na vrsti. ker ne berem redno me zanima, a bo še en fant? Pri nas imamo ravno obratno 2 punci letnik 2000 in 2002 , sedaj pa bi fanta, sicer pa tut punca bo štimala, sam pol bo moj bogi, je reku, da bo, če bo hčera kupil še enega psa, da bo ravnotežje obdržal user posted image user posted image .

Ja, dva fanta imamo, zdej bodo pa trijeuser posted image . Bi bila deklica zelo zaželena, sam bodo pa fantje kako vnučko naštimal. Ja, ampak to pol, čez leeeetaaaa! Pes je pa tut fant, tako da sm čist v manjšini. Razen mene ni nič ženskega pri bajti. Lažem!!! Komarice so nas začele obiskovat, letim zdej kupit nekaj za iztrebljanjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3173
2.7.2009 17:20:06   
čebelica01
ha ha ha iztreblanje , kaj praviš da si v majšini pa bi še te babe k letajo okoli tebe pomorila , ja kaj ti pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
2.7.2009 19:24:20   
Alex01

Jazzzi sporoča:

IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.