Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:34:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS MIHAILO bravo za vztrajnost. Sem imela 1 mesec krvave bradavice in vem kak je to... kaj pa nastavkov ne bos probala? jaz sem jih htela takrat pa mala ni vlekla ce so bli nastavki. Pa mlekarne ti zavidam. Jaz tudi ce celi dan ne dojim, mi ne sprica ven ni sans. Sem bolj krava za meso in ne za mleko ;) joke hehehehe. barbara če imaš meso je tak vredu sam da ni špeh jst vam vsem k dojite zavidam pa četud samo enkrat na dan dojite.... sicer zdej so že tolk veliki, da je vprašanje če bi še dojila ampak za nazaj vse bi dala, da bi ge enkrat nahranla na prsih ah jej to mi pač ni dano upam, da mi v tretje uspe pač vedno upam in če mi ne bo uspelo ne vem kako bom ker me res to muči pomoje bom hotla met še enega v tretje gre rado bos vidla ,da bo slo...jaz sem vedno govorila ,da ne bom mela mleka ker nimam velikih dojk,pa ,ko sem rodila sem bila cist pozitivna in sem rekla ,ce bo mlek bo ,ce ne pa dodatek vedno obstaja in se ne bom sekirala in je mlekec bil...ce bi se pa sekirala ga pa ziher ne bi bilo...tako tudi ti razmisljaj in bo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:35:29
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......... za Roka da se revček pocajta še pred dopustom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:36:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo zakaj ne pokličeš patronažne, da pride na en posvet k tebi. Okol petega meseca ti pripada pogovor o gosti hrani. Dej pokliči jo da pride k tebi. No sej mogoče te še pokliče sama. Katjuša upam, da se ti v tretje izpolni želja po dojenju. da boš sprobala obe plati in boš lahko potem mal pokomentirala pluse in minuse na obeh straneh .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:37:04
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo jst si lahko rečem karkoli, ko pa pride tako deleč je pa težje verjemi in hvalabogu, da ti tega ni treba doživet in da si mihaila uspešno dojila.... za brdavice pa res poskusi z nastavki.... da ne bo mleko pošlo ker bo manjše povpraševanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:37:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
BARBARA drugac sem bila pol ure pod tusem in sem stiskala dojko ,mleko je pa v loku ven spricalo moja sestra ni mogla verjeti,ko je bila zraven...in ,ko sem prisla domov sem sla se stusirati in tko za foro spet stisnem in napolnim 125ml ...ko sem mojemu pokazala ,je rekel ,da sem huj kot krava seveda se je hecal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:38:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo zakaj ne pokličeš patronažne, da pride na en posvet k tebi. Okol petega meseca ti pripada pogovor o gosti hrani. Dej pokliči jo da pride k tebi. No sej mogoče te še pokliče sama. Katjuša upam, da se ti v tretje izpolni želja po dojenju. da boš sprobala obe plati in boš lahko potem mal pokomentirala pluse in minuse na obeh straneh . v sredo imam kontrolo pri p in bom vprasala ,ce bo prisla patronazna...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:38:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO BARBARA drugac sem bila pol ure pod tusem in sem stiskala dojko ,mleko je pa v loku ven spricalo moja sestra ni mogla verjeti,ko je bila zraven...in ,ko sem prisla domov sem sla se stusirati in tko za foro spet stisnem in napolnim 125ml ...ko sem mojemu pokazala ,je rekel ,da sem huj kot krava seveda se je hecal... ti bi lahko mleko prodajala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:40:31
|
|
|
|
Katjusa
|
florjan mi še kr spi pa je šel spat ene 20 čez 12 pa se je tak branu je reku, da ni zmatran in da ne more ajat zdej ga pa poglejte zaspanca.... no beni pa tud še spi v svoji novi pozi.... jst pa čakam z mlekom v polni pripravljenosti
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.7.2009 15:41:11 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:40:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO BARBARA drugac sem bila pol ure pod tusem in sem stiskala dojko ,mleko je pa v loku ven spricalo moja sestra ni mogla verjeti,ko je bila zraven...in ,ko sem prisla domov sem sla se stusirati in tko za foro spet stisnem in napolnim 125ml ...ko sem mojemu pokazala ,je rekel ,da sem huj kot krava seveda se je hecal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:42:09
|
|
|
|
Katjusa
|
punce, kje so slikce zame, samo 6 sem jih dobla do sedaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:44:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS MIHAILO bravo za vztrajnost. Sem imela 1 mesec krvave bradavice in vem kak je to... kaj pa nastavkov ne bos probala? jaz sem jih htela takrat pa mala ni vlekla ce so bli nastavki. Pa mlekarne ti zavidam. Jaz tudi ce celi dan ne dojim, mi ne sprica ven ni sans. Sem bolj krava za meso in ne za mleko ;) joke hehehehe. barbara če imaš meso je tak vredu sam da ni špeh jst vam vsem k dojite zavidam pa četud samo enkrat na dan dojite.... sicer zdej so že tolk veliki, da je vprašanje če bi še dojila ampak za nazaj vse bi dala, da bi ge enkrat nahranla na prsih ah jej to mi pač ni dano upam, da mi v tretje uspe pač vedno upam in če mi ne bo uspelo ne vem kako bom ker me res to muči pomoje bom hotla met še enega NE SESEKIRAT Tvoje telo ze ve zakaj je tako. Probala si in ni slo, dala si vse od sebe in to je vazno. Ni sans da privoscim komerkoli kar sem jaz sla skozi. En mesec matranja in joka in pritiskov z vseh strani, da pol zaradi tega se zbolim na scitnici (dojenje sprozi to bolezen ki jo imam). Ni sans, raje ne dojim. Zdaj ko gledam nazaj se mi zdi da me je moje telo hotelo zavarovati in kaj ves, lahko tudi tebe tvoje. Ja dojenje je res lep obcutek, pa si ga probaj dat gor na golo kozo k prsim in se cartajta - ze to je full prijetno in povezovalno . Res se ne sekirat, jaz ne grem vec skozi to in raje ne dojim naslednjega otroka ce vidim da bo spet isto, ker zdaj so Am ze tak dodelani, da otrocku nic ne manjka. Se meni ne, pa sem zrastla na kravjem mleku gor (niti en dan dojke nisem imela, razen cartanja), pa je moj IQ visok, alergij nimam... Katjusa srcek res se ne vec matrat s tem. Super mama si in tvoja otrocka nebi bila taka napredna falotka ce bi jima kaj manjkalo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:44:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce, kje so slikce zame, samo 6 sem jih dobla do sedaj mojo si dobila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:45:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS MIHAILO bravo za vztrajnost. Sem imela 1 mesec krvave bradavice in vem kak je to... kaj pa nastavkov ne bos probala? jaz sem jih htela takrat pa mala ni vlekla ce so bli nastavki. Pa mlekarne ti zavidam. Jaz tudi ce celi dan ne dojim, mi ne sprica ven ni sans. Sem bolj krava za meso in ne za mleko ;) joke hehehehe. barbara če imaš meso je tak vredu sam da ni špeh jst vam vsem k dojite zavidam pa četud samo enkrat na dan dojite.... sicer zdej so že tolk veliki, da je vprašanje če bi še dojila ampak za nazaj vse bi dala, da bi ge enkrat nahranla na prsih ah jej to mi pač ni dano upam, da mi v tretje uspe pač vedno upam in če mi ne bo uspelo ne vem kako bom ker me res to muči pomoje bom hotla met še enega NE SESEKIRAT Tvoje telo ze ve zakaj je tako. Probala si in ni slo, dala si vse od sebe in to je vazno. Ni sans da privoscim komerkoli kar sem jaz sla skozi. En mesec matranja in joka in pritiskov z vseh strani, da pol zaradi tega se zbolim na scitnici (dojenje sprozi to bolezen ki jo imam). Ni sans, raje ne dojim. Zdaj ko gledam nazaj se mi zdi da me je moje telo hotelo zavarovati in kaj ves, lahko tudi tebe tvoje. Ja dojenje je res lep obcutek, pa si ga probaj dat gor na golo kozo k prsim in se cartajta - ze to je full prijetno in povezovalno . Res se ne sekirat, jaz ne grem vec skozi to in raje ne dojim naslednjega otroka ce vidim da bo spet isto, ker zdaj so Am ze tak dodelani, da otrocku nic ne manjka. Se meni ne, pa sem zrastla na kravjem mleku gor (niti en dan dojke nisem imela, razen cartanja), pa je moj IQ visok, alergij nimam... Katjusa srcek res se ne vec matrat s tem. Super mama si in tvoja otrocka nebi bila taka napredna falotka ce bi jima kaj manjkalo. full si lepo napisala a je tvoja bejba sprejela flaško?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:46:22
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mojo dobiš zvečer. Prej pa zgleda nisem dobr prebrala in sem res mislila da boste že kar dva obroka mel sedaj zastopim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:48:19
|
|
|
|
BarbaraGS
|
jaz sem tudi danes poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:50:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS MIHAILO bravo za vztrajnost. Sem imela 1 mesec krvave bradavice in vem kak je to... kaj pa nastavkov ne bos probala? jaz sem jih htela takrat pa mala ni vlekla ce so bli nastavki. Pa mlekarne ti zavidam. Jaz tudi ce celi dan ne dojim, mi ne sprica ven ni sans. Sem bolj krava za meso in ne za mleko ;) joke hehehehe. barbara če imaš meso je tak vredu sam da ni špeh jst vam vsem k dojite zavidam pa četud samo enkrat na dan dojite.... sicer zdej so že tolk veliki, da je vprašanje če bi še dojila ampak za nazaj vse bi dala, da bi ge enkrat nahranla na prsih ah jej to mi pač ni dano upam, da mi v tretje uspe pač vedno upam in če mi ne bo uspelo ne vem kako bom ker me res to muči pomoje bom hotla met še enega NE SESEKIRAT Tvoje telo ze ve zakaj je tako. Probala si in ni slo, dala si vse od sebe in to je vazno. Ni sans da privoscim komerkoli kar sem jaz sla skozi. En mesec matranja in joka in pritiskov z vseh strani, da pol zaradi tega se zbolim na scitnici (dojenje sprozi to bolezen ki jo imam). Ni sans, raje ne dojim. Zdaj ko gledam nazaj se mi zdi da me je moje telo hotelo zavarovati in kaj ves, lahko tudi tebe tvoje. Ja dojenje je res lep obcutek, pa si ga probaj dat gor na golo kozo k prsim in se cartajta - ze to je full prijetno in povezovalno . Res se ne sekirat, jaz ne grem vec skozi to in raje ne dojim naslednjega otroka ce vidim da bo spet isto, ker zdaj so Am ze tak dodelani, da otrocku nic ne manjka. Se meni ne, pa sem zrastla na kravjem mleku gor (niti en dan dojke nisem imela, razen cartanja), pa je moj IQ visok, alergij nimam... Katjusa srcek res se ne vec matrat s tem. Super mama si in tvoja otrocka nebi bila taka napredna falotka ce bi jima kaj manjkalo. hvala zdej pa še bolj to mi je tud moj reku pa ne morem jst sem tud zrasla na kravjem in kamilicah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:52:34
|
|
|
|
BarbaraGS
|
majchy ne ni , zato mal hitim z uvajanjem GH... pa sej bo... se malo zdrzimo in bodo ze glodali meso :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:54:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS majchy ne ni , zato mal hitim z uvajanjem GH... pa sej bo... se malo zdrzimo in bodo ze glodali meso :) aja.....sej bo ....včeraj sem Hanipomolila vilico s čevapčičem in mi ga je smela in nesla preke ustom
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 6.7.2009 15:55:58 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:55:01
|
|
|
|
sunny24
|
Gaja pančka, mleka sploh noče (nazadnje ga je pila ob 11h, prej ob 2h jabolko) Očitno je sita. katjusa, a mojo slikico si dobila? kolumbo, upam, da se Rok hmali pozdravi! Me je pa prej klicala bivša cimra in pride jutri v NG...Se nismo vidle že ene 4 leta...Komi čakam, da jo spet vidim, pa njenga sinčka! Pa seveda njenega dragega ki je btw bil tudi naš cimer... Smo fajn žurali skupi v Portorožu-bi kar ponovila tista 3 leta...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:56:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS jaz sem tudi danes poslala sej sem dobla dobla sem od: barbaraGS raisa Timy majchy cita sunny milči zdej pa pr nas ropotuljice v stajici ropočejo.... mislim, da se je moj tamali miškec zbudil tak cukrček sladek je nisem vedela, da obstaja taka ljubezen, kot jo čutim do svojih dveh sončkov.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:57:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa nisem vedela, da obstaja taka ljubezen, kot jo čutim do svojih dveh sončkov..... otroci nas res spremenijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 15:58:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja pančka, mleka sploh noče (nazadnje ga je pila ob 11h, prej ob 2h jabolko) Očitno je sita. katjusa, a mojo slikico si dobila? kolumbo, upam, da se Rok hmali pozdravi! Me je pa prej klicala bivša cimra in pride jutri v NG...Se nismo vidle že ene 4 leta...Komi čakam, da jo spet vidim, pa njenga sinčka! Pa seveda njenega dragega ki je btw bil tudi naš cimer... Smo fajn žurali skupi v Portorožu-bi kar ponovila tista 3 leta... ja verjetno je sita.... če ni sitna je sita naš je tud čist tiho.... sam mu bom zdle vseen dala da se držimo ritma, čeprav smo ga že podrli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 16:01:23
|
|
|
|
sunny24
|
ja verjetno je sita.... če ni sitna je sita naš je tud čist tiho.... sam mu bom zdle vseen dala da se držimo ritma, čeprav smo ga že podrli Sitna ko 100 in še en zravn!!! Pa še dlesni jo srbijo za znoret...Sm ji prej s calgelom namazalain je bla vsa blažena... Ampak flaše pa ne, čaja tudi ne...Mislim, da je tolko zaspana bla, saj je danes od 9h pa do zdej spala samo 1 uro.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 16:30:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 STE VIDELE TO? http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html#comment ubogi starši kdaj jih bo srečala pamet, te glupe zdravnike, popolnega dojenčka so takole usmrtili in ubogim staršem zadali tako hudo bolečino zakaj je treba že v prvi vrsti čakat 11 dni po PDP potem pa še uboge mamice mučit jih klofutat in nadirat..... upam, da se bosta odločila za tožbo sicer otročka jima nč ne bo vrnilo sam, da se to nebi ponavljalo..... sem srečna, da sta moja poroda oba napredovala hitro in da se je vse izšlo kot je treba...... ob takih člankih me prime, da nebi nikoli več bila noseča
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?