|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 17:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
6.7.2009 17:21:44   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kolumbo.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za  Roka da se revček pocajta še pred dopustom

se podpišem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.7.2009 17:22:36   
boma2

Pozdravljeni!

MAjchy23.... :)

No mi smo danes prestali cepljenje+rotarix,.. MERE 5910G, 65 CM VELIK...:)
JOKAMOOOOOOOOOOOOO:( BAJE PREMALO DOBIVA NA TEŽI.............

< Sporočilo je popravil boma2 -- 6.7.2009 17:36:38 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.7.2009 17:43:31   
boma2

ojla...

vam potem mal več napišem, ker je zdele full joooooooooook..:(

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.7.2009 19:25:09   
Pikica_82
Dober večer!

Katjuša sem ti poslala slikico.

Vsem bolančkom en veeeelik koš zdravja!!!

Kolumbo mi gremo tud na Lošinj user posted image Sam še ne vem točno kam, ker si dragi ni imena vasice zapomnil user posted image

Aleks se tud že ful vzdiguje iz polsedečega v sedeče, čeprav še mu ne uspeva najboljše. Občasno mu pustim, nekje si mora izkušnje pridobit ne. Svojo voljo pa je začel blazno uveljavljat, taki kriki in derenje da glava peče.

Timy ful luškan muc!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.7.2009 19:59:47   
Čebel@
midva sva povečerjala,zdele bo še Hanika papcala........sem kupila od milupa riževo kašico in verjetno bomo kmalu štartali-če ne prej pri 5mesecih

mirno in prespano nočko vam želim in se tipkamo jutri
user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.7.2009 20:01:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Pozdravljeni!

MAjchy23.... :)

No mi smo danes prestali cepljenje+rotarix,.. MERE 5910G, 65 CM VELIK...:)
JOKAMOOOOOOOOOOOOO:( BAJE PREMALO DOBIVA NA TEŽI.............

a mu moraš zdej dodajat?kdaj pa imate naslednjič posvetovalnico?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.7.2009 20:29:24   
sunny24
Punce, dejte mi povedat, kaj naj nardim...Gaja je nazadnje jedla mleko ob 11h zjutraj, pol jabko in potem nič več...Sploh noče...Edino pije full...A je mogoče to da jo zobki matrajo al kaj za vraga jo je pičlo???

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.7.2009 20:29:28   
Onasiss
Joj, naša je ful boga. Ima vročino in nogice jo bolijo. Upam, da bo ponoči spala, sem ji dala malo Calpola, pa je še vedno uboščka.

Kolumbo-user posted image user posted image user posted image user posted image  za Roksota. Kaj pa je s temle pingvinom????

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 20:32:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.7.2009 20:34:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Punce, dejte mi povedat, kaj naj nardim...Gaja je nazadnje jedla mleko ob 11h zjutraj, pol jabko in potem nič več...Sploh noče...Edino pije full...A je mogoče to da jo zobki matrajo al kaj za vraga jo je pičlo???

A tud če ji ponudiš pljuva ven ali kako? Naša je to počela kake 14 dni nazaj, no u bistvu jo še, pa je v sredo dobila zobek in še ji ven rinejo.Važn, da veliko pije. Je meni patronažna danes rekla, ker sem ji povedala koliko vode spije, da je to čist u redu.

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.7.2009 20:35:16   
Onasiss
Aha pol je PINGVIN  fajn za izživljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , če pač nimaš desca pr rok.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.7.2009 20:35:16   
Pikica_82

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Z Aleksom je isto že 3 dni... Čez dan ne poje skor nič, razen spije kr dost čaja, pol pa se mi ponoči zbuja na 3 ure in lakota. Po moje je vročina kriva, pa jim čez dan ni za jest al kaj...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 20:44:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.7.2009 20:46:23   
Pikica_82
Kolumbo od 17.7.-1.8. Mogoče se celo vidimo kaj user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.7.2009 20:57:25   
Onasiss
Mi smo bili tudi en dan na Lošinju na obisku pri enih prijateljih, ki imajo hišo 20 m  stran od morja. Je pod letališčem, prva vas poleg pa se imenuje Artatore.
Evo slike kako izgleda pogled iz terase, baj d vej: bajta ima noro postavitev prostorov.
user posted image

user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.7.2009 20:59:08   
Onasiss
Aja, mi bomo šli verjetno naslednje leto na Lošinj tam je neko naselje al kamp Lopari, če se ne motim? A kera kaj ve več o tem???user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.7.2009 21:01:24   
simonakr
Čer punce! Kako kaj? Mala spi!

user posted image user posted image Da se Rokso pozdravi!

Mi mamo jutr posvetovalnico, bom pol sporočila mere.

Zdej k vas samo zvečer berem sm čist vn iz debate user posted image user posted image

Katjuša evo ti zdele pošlem slikco.

Grem spat se me nekej loteva user posted image user posted image .

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.7.2009 21:02:21   
Onasiss
Grem gledat film Blown away, tko da se tipkamo jutri. (je treba nadioknaditi zamujeno, ker na morju nismo imel ne telefona, ne radia, ne televizije, ne računalnika, časopis smo kupili šele po enem tednu, pa še to zaradi Jacksona.) TO JE BIL RES PRAVI DOPUST.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.7.2009 21:07:35   
claud
Čer!

Hotel pri mami uspešno izkoriščen....waaaaaaaaaa same dobrote so ble user posted image ......

BarbaraGS ma ne ga s.r.a.t. s takimi....<ko je otrok prpravljen sedet se pač usede...kakorkoli že...ajoj eni p so res smotani.... a zdj če ptroku prej zob zraste kot je v večini naj ga gremo pa kr zruvatuser posted image .....
Jst sm tud prvič mamica pa delam po svojem občutku in njenem razvojuuser posted image ....
Mi2 sva oba precej flegmatika kar se tiče ukvarjanja in vzgajanje (mišljeno kot nekompliciranje, ne zanemarjanje!!!!!!!!),,,,in mislm da se to tud na otroku pozna....ni neka cmera, redkokdaj zajoka, pa je full dobrovoljček!
Pa če se hoče na nogice postavt jo pa tud mal postavim da začuti trda tla pod nogamiuser posted image

Kolumbo- roksotu pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mlea, sunny-Larissa je tud zmanjšala število obrokov....no ne tko drastično, ampak se pozna....prej je na 2.5h jedla zdj pa skor na 4...

zdj se pa več ne spomnimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.7.2009 21:08:05   
Pikica_82
Lopari, znano mi je. Mi smo bli vedno v kampu Čikat. Ful dobro porihtan kamp, čeprav plaža pa ni preveč prijazna za male otroke (edino en mičken del).

Coolska hiška! Midva greva letos v nek vikend, sploh ne vem kam točno, baje v neko vasico 8km od mesta Lošinj na Č; tak ti je, ko se moj dragi meni o dopustu...

Grem spat, dokler mi spet muzike ne začnejo nabijat user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.7.2009 21:11:56   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja, mi bomo šli verjetno naslednje leto na Lošinj tam je neko naselje al kamp Lopari, če se ne motim? A kera kaj ve več o tem???user posted image

ja smo ze bili tam. lustno. fajn plaza s kamencki, ful dobra lokacija za srfanje, ker stalno pihlja. tud sence se nekaj najde.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.7.2009 21:16:33   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Lopari, znano mi je. Mi smo bli vedno v kampu Čikat. Ful dobro porihtan kamp, čeprav plaža pa ni preveč prijazna za male otroke (edino en mičken del).

Coolska hiška! Midva greva letos v nek vikend, sploh ne vem kam točno, baje v neko vasico 8km od mesta Lošinj na Č; tak ti je, ko se moj dragi meni o dopustu...

Grem spat, dokler mi spet muzike ne začnejo nabijat user posted image

mogoče Čunski? premorejo eno trgovino, eno cerkev in eno pekarno. vsaj kolikor se jaz spomnim. mirnen plac. plaze pa nisva sla pogledat, sva se samo skozi peljala.

Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.7.2009 21:17:15   
milči
dober večer!
Tuda naša user posted image  je danes zlo sitna,ker neki jokala ter čez  dan ni hotela jest veliko, sam zjutraj in zvečer zdaj, ko se je malo ohladilo. Upam, da je res krivo vreme in da se nas kaj ne loteva.
Vsem, ki potrebujejo pošiljamuser posted image user posted image user posted image

Včeraj je rojstni dan uspel, Klara ga je večino prespala ob vsem hrupu, ki je bil zraven, je bila kar super pridnauser posted image user posted image

Zdajle že pančka, pa kar vmes neki stoka, pa jamra, ponavadi se še rine z glavico v oblogo posteljice, pa enga medota ma gor, pa ga skoz božauser posted image user posted image

Opažam pa, da je začela se z nogicami odrivat od podlage, pa ritko dvigovat, pa sem mal brala o tem ekstenzijskem vzorcu, ko leži al pa ko se previjamo pa kar glavico zategne nazaj kot da je ne vem kaj zanimivega zadaj. Ma ne vem, pediater pa ni nič rekel, da bi bilo kaj narobe. Kravice lepo pase, dvigne glavico, včasih se tudi že prekotali na hrbet nazaj,...

A ima katera kakšne izkušnje s tem eks.vzorcem?Bi bila vesela kakšne.user posted image

Barbara gs- nisva se dobro razumele, jaz čist zastopim, da bosta šla k dedku in babici za kakšen teden pa k B. na obisk, samo sem mislila, da mogoče B. stanuje kje v Krškem al pa Brežicah, potem pa je razlika v oddaljenosti mojga krajauser posted image user posted image

Pa jo imamo- princesko Klaro!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.7.2009 21:19:34   
piskot
cer.

Martin se vedno ne spi. Danes je pri babici opoldan spal 3 ure, pol je pa tkole. Prejle je sel Ano zbudit, pol me je pa klical, da se Ana joka. mislim .... grrr.

Drugace se pa tudi Ana ful manj doji. Sicer ji dam vmes mal caja, ampak to ga v celem dnevu mogoce 20 ml popije. Zadnjic enkrat se mi ni hotela dojit 6 ur cez dan. kar prec se je obracala, pa sploh ni hotela zagrabit. to mi je ful cudno, ker martin je visel na joski non stop. no ja, 100 ljudi 100 cudi. mogoce jo tudi zobki matrajo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?