|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
6.7.2009 14:02:25   
Urša08
sunny super user posted image user posted image user posted image vedve bosta hitr obrok nadomestile user posted image user posted image user posted image

No midva z Nejčkom sva juhico pojedla in sem že kuhno pospravila. Palačinke bomo pa skupi z možkom jedli.  Kaj kej počnete v tem vremenu. Jaz sem že tok tega dežja naveličana. Popoldan, če bo Žigec priden se bom spravla na likanje. Zdej pa kr neki bluzim po stanovanju, pa neki pospravim, pa se mal vsedem,.. čist vremensko počasna sem.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 14:20:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
6.7.2009 14:24:44   
piskot
cveke, glih do konca preberem, se pa ana ze navelica bit pod ringlspilom :)

kolumbo, salt cim prej pocajtejte.

shuka a se je kateri javila, kako so?

barbara moj moz bi ti rekel da je to tako kot da bi sla k mesarju vprasat a bit vegetarijanec ali ne. jaz bi jo imela na tvojem mestu ful na tleh in bi se izogibala naklonov iz katerih se lahko dvigne. tudi jaz se spomnim kako sem pri martinu komplicirala zaradi tega. in se je res usedel sele pri 6 mesecih, je prej ze puzat znal. by the book user posted image .

aja, danes se je dama odlocila da ne bo v vozicku, jaz pa brez kenguruja in vrece, tko da sva se nesle cez pol kranja po tisti vrocini. HB za dez. sem komaj cakala tole ohladitev. no zdaj je pa res ze tecna.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
6.7.2009 14:34:09   
Urša08
Kolumbo upam, da se hitro pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ubogi Rok user posted image Kdaj pa greste na morje?

Piskot joj tole z vozičkom je pr nam enako. Zadnje čase štrajka in on ne bi bil v vozku ampak bi bil v kengurujčku. Ma hvala bogu za kengurujčka.user posted image

Pri nam pa očitno Nejc ne hodi več čez opoldan spat in mi je prihranjeno kreganje opoldan in potem zvečer. Vsak dan ga vprašam če gre spat sam on ma še preveč energije. Malo se umiriva s knjigico in potem ga ob 7 zmanjka in je koma. Midva z možekom mava pa miren večer. user posted image Spi pa v končni fazi isto - po urah.

Grem še perilo pobrat k mam ravno čas.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
6.7.2009 14:39:59   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo user posted image user posted image user posted image HELP

Barbara, pomir se. Lej, moja se tud proba posedet, pa ji seveda ne rata če ji jst ne pomagam.  To niso napačni gibalni vzorci, je del razvoja. PPosedanje iz boka pride kasnej.
Kaj si pa mislm o tej dohtarci pa ne bom rekla... ĆDejstvo pa jeda mora stvar dohtar vidt preden lahko komentira.

Joj Birdy tak sem upala, da tebe ujamem, ker vem da si hodila na fizio z Neli... Ja meni se tudi ne zdi nic takega, kvecemu plus. Na prvem srecanju nam je razlagala kak moramo delat na tem, da se zacne tak gor dvigovat, ker se je mal prevec nazaj stegovala, zdaj pa kar neki.  Ja to je ta Bezigrajska in me je prav razocarala.
Pa sem rekla se vas vprasam ker vem da se nekaterim gor vlecejo in vsedajo, pa nobena ni govorila o boku in podobno... HVALA PUNCE!!!!! Ste me pomirile in potolazile in se ne bom ozirala na to dohtarco. Meni se to kar dela Eli res ne zdi nic cudnega in nobenega cudnega giba ni pri tem v katerokoli knjigo pogledam.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
6.7.2009 14:43:59   
Katjusa
kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni nič resnega

urša če bi jst florjana spraševala če gre ajat nebi nikol šel in je tud že mislu, da bo nehal hodit spat čez dan.... no zdej mu rečem, da nej gre polek benjamina, da benjamin lažje zaspi če je on zraven..... no benjamin spi pol kako urco florjan pa kr 3 al pa večuser posted image user posted image user posted image user posted image zvečer kljub temu zaspi..... sej veš kako gre več k spiš bolj si utrujenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
6.7.2009 14:45:29   
Katjusa
barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato  pa smo tle, da si pomagami in si svetujemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.7.2009 14:46:09   
piskot
ursa ja saj ko enkrat sprejmes dejstvo, je ful lazje, pa potem so res dolgi veceri user posted image . aja, vse te dni ko je v vasem koncu popoldan dezevalo, smo se mi cvrli v sopari. smo bili dvakrat ta teden gor, pa je sel dez, ko smo prisli domov pa vse suho. tko da sem res vesela tega dezja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
6.7.2009 15:00:25   
BarbaraGS
kolumbo roksotu pa kos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste ja cimprej zdravi

surf enako mali patriciji, da bi cimprej ozdraveli in lahko uzivali poletje

majchy sva na istem glede uvajanja, pa se moja je tukaj ena izmed najmlajsih in sploh ne vem kdaj vam lahko zacnem sledit :)
tiste, ki ste ze zacele...kolko so bli stari ko ste zacele z zelenjavco in sadjem?

medve sva zdaj na grisku od hipa in je ne zvija kot jo je rizek in kar srka dol iz zlice. Sicer ima samo 1 dopoldanski obrok da sprobamo najprej in se to najprej podojim in potem dam to. Danes je bil polovicen obrok (3 zlice) in pojedla je 2 zlici. Jutri pa ji bom najprej to ponudila in to celoten obrok, potem pa se podojila.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
6.7.2009 15:06:14   
piskot
no midve se vedno nisva poskusili niti zlice GH. mogoce konec meseca.

me pa nekaj zanima, se mi zdi da smo pri martinu zaceli z zelenjavo, pa potem tisto osnovno sadje, rizeve ipd. kasice so prisle sele cez kak mesec. Drugorodke, a se je to spremenilo, al kako? vidim da zdaj ful dajejo ze te kasice.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
6.7.2009 15:11:57   
MIHAILO
Pozdravljene punce...nisem vas se za nazaj brala ,tko da sm cist out...Vidim da je Rok buban KOLUMBO EN KUP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da se pozdravite...
Pa se za SALT vidim da rabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem ze pisala da mi Mihailo grize bradavico in me boli...ampak jaz sem vztrajala,ker itak je tesko prekinit dojenjeuser posted image ...samo v ned.,ko sem videla kri sem pa moza poslala po dodatek,da sem si malo odpocila bradavice...drugac si skoz mazem z lanolinom ampak ne vem zakaj je to tko...na zacetku,ko bi lahko ble bolece pa sploh niso ble...v ned. sem ga pol se zjutraj dojila potem sem mu pa 2x dala aptamil in so bl bradavice boljse ,ampak joske sem mislila da mi bodo pocile,smo bli ravno v Zrecah in nisem imela pumpice...tko da sem sla pod vroc tud in je sprical ven kot iz mlekarne...vceraj sem ga se dojila zvecer pred spanjem in ponoci in pa zjutraj ...pa enkrat sem si s pumpico izcrpala...tko ,da ga bom zdj ponoc dojila cez dan pa s pumpico scrpala ,ko se bo nabralo mleka ,ko ga pa ne bo mu pa dodatek dala...sej sem full zalostna ampak upam,da ga bom se nekaj casa tko dojila...user posted image ker drugac ko tko mal premora nardim vsaj 2x po dnevu ,ce dodam dodatek je ok z bradavicam,zdrzim za mojega ptickauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
6.7.2009 15:15:06   
MIHAILO
pa se to...Mihailo je danes popaal cel frutek slivov...tko da je potem cez 2h jedel mleko...kako zdaj?mu dajem 1x na dan kasico al zdaj 2x?kako to gre?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.7.2009 15:20:38   
Katjusa
men je pa zdle benjamin zaspal na hrbtu v stajiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla po mleko pa sem si še za kosilo teto pripravla in pridem z mlekom in on spiuser posted image je bil zgleda utrujen se je prej tak na čuden način zbudil.... ponavadi se zbudi in se pogovarja (ne joka) tokrat pa iz 0-krikuser posted image in očitno se ni naspal.....zdej ga bom kr pustila nej spi kolkr hoče bo pač kasneje jedu.....
to spanje pa zgleda takole(sem ful presenečena k drgač spi skos na trebuščkuuser posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.7.2009 15:24:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

pa se to...Mihailo je danes popaal cel frutek slivov...tko da je potem cez 2h jedel mleko...kako zdaj?mu dajem 1x na dan kasico al zdaj 2x?kako to gre?

jst mu dajem samo enkrat na dan obrok iz sadja in kakseka tako, da se naje.... okol 8-9 zjutri je mleko okol 11-12 sadje in potem naslednji obrok mleko.....
včaraj smo bli od doma pa sem mu pol kupla neko kašico mislim da frutek marelicauser posted image in to je tok tekoče in tok mal da ni mel dostuser posted image user posted image user posted image user posted image sam mu pol nisem upala mleka dat gor, da nebi bruhal in na srečo je bil tolk utrujen, da je zaspal....
lahko mu začneš dajat še popoldne en obrok ni nobene panike jst mu bom zdej začela dajat okol 4-5 ure pr kosilu kako žličko kar bo pač na krožniku in bo primerno zanj... (juhica, krompirček....)ča ne bo ravno buden in to bo kr nek vmestni obrok, da se navadi na druge okuse in da vidi kaj mi jemo k nas vedno tako gledauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.7.2009 15:25:59 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.7.2009 15:26:58   
Urša08
Mihailo zaenkrat nadomestimo en obrok dojenja z obrokom goste hrane. Čez kak mesec dodamo še en obrok goste hrane. Mislim da je še prezgodaj da bi kar dva obroka imelauser posted image Drugače pa bogica če te Mihailo tako grize. user posted image

piskot kaj pa vem če se je sistem hranjenja spremeniluser posted image Mislim da ne. Nekako imajo otročki prvo en obrok zelenjavice oz. sadje, potem dodamo obrok sadja oz. zelenjave (pač kontra kot prvo), kašice pa ponavadi pred spanjem da kao dalj spijo (pr nam ni blo tko).Če se prav spomnim nekako pri 9 mesecih imajo otročki zjutraj mleko, nato sadni obrok, kosilo, popoldan kako skutko, potem zvečer kašico in mleko ali pa samo mleko. Nisem pa 100% da je to že pri devetih mesecih , lahko da je malce kasneje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.7.2009 15:27:14   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst mu dajem samo enkrat na dan obrok iz sadja in kakseka tako, da se naje.... okol 8-9 zjutri je mleko okol 11-12 sadje in potem naslednji obrok mleko.....
včaraj smo bli od doma pa sem mu pol kupla neko kašico mislim da frutek marelicauser posted image in to je tok tekoče in tok mal da ni mel dostuser posted image user posted image user posted image user posted image sam mu pol nisem upala mleka dat gor, da nebi bruhal in na srečo je bil tolk utrujen, da je zaspal....
lahko mu začneš dajat še popoldne en obrok ni nobene panike jst mu bom zdej začela dajat okol 4-5 ure pr kosilu kako žličko kar bo pač na krožniku in bo primerno zanj... (juhica, krompirček....)ča ne bo ravno buden in to bo kr nek vmestni obrok, da se navadi na druge okuse in da vidi kaj mi jemo k nas vedno tako gledauser posted image user posted image user posted image

Aha Katjusa hvala za obrazlozitev...zlata siuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.7.2009 15:27:33   
BarbaraGS
MIHAILO bravo za vztrajnost. Sem imela 1 mesec krvave bradavice in vem kak je to... kaj pa nastavkov ne bos probala? jaz sem jih htela takrat pa mala ni vlekla ce so bli nastavki. Pa mlekarne ti zavidam. Jaz tudi ce celi dan ne dojim, mi ne sprica ven ni sans. Sem bolj krava za meso in ne za mleko ;) joke hehehehe. 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.7.2009 15:28:07   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo zaenkrat nadomestimo en obrok dojenja z obrokom goste hrane. Čez kak mesec dodamo še en obrok goste hrane. Mislim da je še prezgodaj da bi kar dva obroka imelauser posted image Drugače pa bogica če te Mihailo tako grize. user posted image

piskot kaj pa vem če se je sistem hranjenja spremeniluser posted image Mislim da ne. Nekako imajo otročki prvo en obrok zelenjavice oz. sadje, potem dodamo obrok sadja oz. zelenjave (pač kontra kot prvo), kašice pa ponavadi pred spanjem da kao dalj spijo (pr nam ni blo tko).Če se prav spomnim nekako pri 9 mesecih imajo otročki zjutraj mleko, nato sadni obrok, kosilo, popoldan kako skutko, potem zvečer kašico in mleko ali pa samo mleko. Nisem pa 100% da je to že pri devetih mesecih , lahko da je malce kasneje.

Aha no sam ,da vem kako gre priblizno,da ne bom kaj zamudila user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.7.2009 15:29:39   
Urša08
katjuša a ni malce prezgodaj da bi meli kar dva obroka goste hrane pri komaj 5 mesecih user posted image Jaz mislim da tok miceni potrebujejo še vedno predvsem mleko. 

Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.7.2009 15:30:42   
MIHAILO

MIHAILO bravo za vztrajnost. Sem imela 1 mesec krvave bradavice in vem kak je to... kaj pa nastavkov ne bos probala? jaz sem jih htela takrat pa mala ni vlekla ce so bli nastavki. Pa mlekarne ti zavidam. Jaz tudi ce celi dan ne dojim, mi ne sprica ven ni sans. Sem bolj krava za meso in ne za mleko ;) joke hehehehe. 

Ja sej zdaj je bolje ,ko dam malo dodatka cez dan vsaj 2x...tko bo pa ze kmalu gh zamenjala kak obrok mlekeca in ga bom dojila zjutaj,popoldan in zvecer...do takrat si bom pa z dodatko pomagala,da ne bo bolecin...

Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.7.2009 15:31:42   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image barbara če imaš meso je tak vredu sam da ni špehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst vam vsem k dojite zavidam pa četud samo enkrat na dan dojite.... sicer zdej so že tolk veliki, da je vprašanje če bi še dojila ampak za nazaj vse bi dala, da bi ge enkrat nahranla na prsihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah jej to mi pač ni dano upam, da mi v tretje uspeuser posted image pač vedno upam in če mi ne bo uspelo ne vem kako bom ker me res to muči pomoje bom hotla met še enegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.7.2009 15:31:53   
MIHAILO
Kako limate slikice?????Meni je vceraj napisalo ip ni dovoljen???Zakaj?,Ce sem jih vedno limala ?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.7.2009 15:33:20   
Čebel@
sem nazaj.......je bila huda ura.....je tuki nekje zraven fajn treščilo.......zdej se je pa umirilo

jaz ji tudi še nisem dala ničesar za poskusit-zaenkrat je samo  na AM.......bom pa dala ko bo dopolnila 5m(čez 14 dni)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.7.2009 15:33:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

katjuša a ni malce prezgodaj da bi meli kar dva obroka goste hrane pri komaj 5 mesecih user posted image Jaz mislim da tok miceni potrebujejo še vedno predvsem mleko. 

sej pravim 1 obrok dopoldne pa popoldne pri kosilu sam, da kej poskusi ne da se obrok zamenja.... pač samo kaka žlička do 2 no jst mu dam kadar je buden k mi jemo ker nas tako gleda.....
sploh se ne mudi z uvajanjem in vse še bo..... mi za zdej tud kašic ne jemo ker jih ne potrebuje spi od 21 do 8 zjutri samo z mlekom, ki ga spije zvečer in se je zgodilo, da je spil samo 120 pa je isto spal k takrat k spije 200

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.7.2009 15:34:35   
Katjusa

Kako limate slikice?????Meni je vceraj napisalo ip ni dovoljen???Zakaj?,Ce sem jih vedno limala ?user posted image

men je tud en dan nagajalo zdej pa dela.... sem se pa vseeno registrirala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?