|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
5.7.2009 21:04:14   
Katjusa
user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tole smo pa dons kupli stolček za v bano k smo ga koristli kr v dnevni za gledanje in učenje od Florjanauser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.7.2009 21:06:26 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.7.2009 21:04:34   
BarbaraGS
sunny NIKON definitivno zame boljsi. Pa Gaja je tok corti...hehe 

vesnozaver super to uziva...kaj ste bli pripravljeni ce bi slucajno glavico spustil? ker jaz bi mojo tak dala v bazencek kravice past, pa sem mal prevec bojecka

mlea dobrodosla spet med nami :)

claud :) Trst je itak nas :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.7.2009 21:05:02   
MIHAILO
Na shhrani si mi napise ip ni dovoljenuser posted image ...tko da bo jutri,ce zdaj ne bo slo...vas grem malo brat

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.7.2009 21:06:38   
BarbaraGS
Katjusa zdaj pa se ti... JOJJJJ KOK SEM VAM VSEM FAVS!!!!! jaz bi tudi user posted image pa nimam kje tuki imet bazencka.
S cim pa segrejete vodo?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.7.2009 21:07:20   
Vesnozaver
barabara saj je enkrat malo vode popil, pa nic hudega, se ni nic jokal, dno je pa itak mehko:))))drugace pa kr glavo gor drzal. saj nima kaj bit, smo bli zraven, samo za sliko smo ga malo pustli.

Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.7.2009 21:07:30   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

juhu,

aljaz se je nacofkal, ful uzival, evo slikice:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

sunny gaja je prava fletnica, bos mogla z metlo snubce naganjatuser posted image user posted image user posted image user posted image
mlea dobrodosla!

Superrrrrr,se vidi da je uzival...krasnouser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.7.2009 21:09:10   
Vesnozaver
katjusa vi ste tut uzivali v cofkanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.7.2009 21:12:37   
Vesnozaver
katjusa dober stolcek!kolko, kje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1833
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 22:00:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.7.2009 22:15:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Katjusa zdaj pa se ti... JOJJJJ KOK SEM VAM VSEM FAVS!!!!! jaz bi tudi user posted image pa nimam kje tuki imet bazencka.
S cim pa segrejete vodo?

sonce... k je mali bazen je mela 28°C danesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.7.2009 22:17:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

katjusa dober stolcek!kolko, kje?user posted image

11€  neki takega v elecrec imajo pa modre in rumene, kupla sem ga zato da bo benjamin malo lažje čofotal s Florjanom v veliki baniuser posted image user posted image user posted image no pa očitno nam bo tud v dnevni prišel pravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.7.2009 22:28:49   
Katjusa

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.7.2009 22:31:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

brala vas nisem za nazaj, ker nimam časa, sem prišla sam mal pozdravit. Namreč se učim za jutrišnji izpit, pa nimam časa. Bom jutri kaj več prebrala.

Nik zdele pridno spi, ker je bil res ful utrujen, no danes je že drugi dan da popoldan spi in kr ne morem verjeti. Sej men je prav super.

srečno na izpitu, držimo pesti user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.7.2009 22:33:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao!

danes pa imajo 5 mesecev ROK, MATIJA in moj UROŠ! vse naj naj našim fantom!

mi smo se odločili, da gremo danes v Bosno. spakirano je že skoraj vse! samo Uroš se še zbudi in štartamo. bom se od doli tudi kaj javila! papa

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za obmesečnico našim fantomuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.7.2009 22:36:01   
Maksi1
Večer pupike.

Vidim, da vas 3/4 uvaja GH in da se vas 1/4 namaka, pa tudi, da ste se javile tudi tiste, od katerih dolgo ni blo glasu. Sem vesela za vas.

Tudi naš vikend je bil ok. Polovica je bil deloven, polovica pohajaški. Jutri pa spet naša rutina.

Katjuša - do kdaj je treba fotke poslat na tvoj nov mejl?

Shuka - upam, da ste že bolje.

Sunny - moj je reku, da je boljše, če vzameš Nikona, če že moraš med tema dvema izbrat. Se mu zdi fajn to, da imaš zdraven fajn objektiv. Drugače pa, da vzami temu podobnega od Canona, ki pa je precej dražji, a tudi še bolj všeč.

Imejte mirno noč. Papa.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.7.2009 22:38:48   
Katjusa
maksi slikice bom zbirela nekje do sobote nedelje, zato, da se vas res čim več odzoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super kopanje

sunny ful luštno punco imate....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.7.2009 22:42:39   
Maksi1
Katjuša - hvala za hiter odgovor, ti bom slikco v naslednjih dneh z veseljem poslala.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.7.2009 22:46:04   
Katjusa
majchy in vse ostale bel kužek je oddan.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.7.2009 22:50:50   
BarbaraGS
sunny se strinjam z maksi :) nikon, ce pa ti ni zal dnarja pa canon. Sicer sem drugace zagovornik japoncev, ampak imajo okoli mene vsi canone in so super zadovoljni (te pol profi canone)

kolumbo thanks...no, jaz pa zdaj zivim na vodnikovi, tak da bom se sektala do tega smrkolina al kaj je ze :)

katjusa ma super nakup in super uzivancija. Jaz sem tak upala, da bo nasa lahko uzivala v obrocu, pa ga ne smem uporabljat, ker je rahlo zategnjena bla, pa ce je jezna se se vedno hoce kar nazaj zvijat... pa so mi rekli v razvojni, da je obroc ne ne zanjo ker napenja ta ramenski obroc user posted image sem bla prav zalostna. Ker nasa bi tudi plavala ko ribica glede na to kak cofota rada

tiste ki se vam malcki usedajo...kaj naredite? nasa se nam useda v lezalnicku in kamorkoli jo das. Sej obdrzat se ne more in pol al pade nazaj ker nismo dovolj pozorni po nekaj sekundah al pa jo jaz pocasi nazaj dam in je pol TAKOOOOOOOOOOOOOOO JEZNA, da ji nic vec ni prav. Jaz ne vem kaj naredit, ker to dela non stop

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.7.2009 22:54:14   
BarbaraGS
aja katjusa za kolko (starost) pa je ta stolcek?

Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.7.2009 23:01:36   
sunny24
maksi in barbara, hvala za odgovore...Ni mi žal dat keša za fotič, bi dala tudi kaj več kot sta ta dva...Če sm za malega Olypmusa dala takratnih 120.000 se bom pa tudi za tega skeširala malo...user posted image

Grem gledat moto GP...Upam, da Rossi zmaga...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.7.2009 23:03:31   
Katjusa
barbara nej te potolažim florjan je ful užival v vodi od prvega kopanja dalje ampak v obroču pa nikakor ni hotel bit tako da smo mu pr 1 letu dal na morju na rokice rokavčke, da je blo mal bolj varno...... ker če meni zdrsne in padem otrok pa nima na sebi ničesar, se lahko ful ustraši in je lahko za nekaj let konec kopanja..... Tako pa so ga rokavčki ščitli in še ful je plavaluser posted image user posted image user posted image user posted image
evo tole je blo na bezenu, ko je bil star eno leto in 4 mesece

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.7.2009 23:06:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

aja katjusa za kolko (starost) pa je ta stolcek?

joj nisem gledala.... grem pogledat če kej piše..... sorry sam je moj odnesu škatlo že v kurilnico.... bom ju3 pogledala če je niso že skurli

Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.7.2009 23:12:24   
sunny24
Sm pozabla napisat...
Prej sm Gajo okopala kar v ta veliki banji in smo skupi čofotale...Full je uživala!user posted image

Bom slikico prpopala...Sam da naložim v računalnik...

user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 5.7.2009 23:24:19 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.7.2009 23:14:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sm pozabla napisat...
Prej sm Gajo okopala kar v ta veliki banji in smo skupi čofotale...Full je uživala!user posted image

Bom slikico prpopala...Sam da naložim v računalnik...

uživačice:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?