Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.7.2009 21:49:00
|
|
|
|
tadeja81
|
lep večer! Bethany te čist zastopim glede kopalnice, jst tud sovražim pucat, ku mamo ful vodnega kamna in take fajne ploščice, ku se ful vse vidi.imama pa zdej z mojim dogovor, ko pučema stanovanje ima on kopalnico za pucat.sma v nedeljo generalno sčistila stanovanje in še danes kopalnica ne zgleda preveč katastrofalno, ker že cel teden sama uporabljam kopalnico, ker je moj na terenu.se pravi, da moški mal bol umažejo (dobr da ne vidi, kaj pišem ) katja p mi tudi dobivamo spodnja dva zobeka, se že vidi sklenina in mal že čuti tudi.je pa kr pridna mala, ni preveč sitna, še slini se ne preveč (se je že prej ful), a v usta gre pa vse kar doseže. kolk Elina luštn spančka!naša se tud zadnje dneve neki suče po postelji midve sma dons tud preživele en luštn dan.je zjutraj prišla ena kolegica in sma se kr na hitr zmenile in šibnale v CC.na poti domov pa sm se ustavla še pri eni drugi kolegici in sma čvekali pa mal Alino zabavali.zdej pa že spi od pol devetih, jst pa tud počas v mižule (moj mi pravi, da hodim s kurami spat, ker grem že ob 10 v posteljo). nočko
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.7.2009 21:50:59
|
|
|
|
tadeja81
|
vau Bethany kok fajn, mal na razvajanje.pa srečno vožnjo z novim avtekom. pa kako slikco, ko prispete nazaj domov lep vikend
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.7.2009 21:58:57
|
|
|
|
katja_p
|
Js se vam sam javim, da sm še med živimi, sicer totalno crknjena, pa še vratna mišica me katastrofalno boli. Grem spat, najdem ju3 več energije za kaj napisat. Pa filing mam, da bo dans velik bujenja. Zaspala je ob osmih in se že 2x zbudla do zdaj. Ker se veda noče jest, so najbrž dlesni krive. Pa mam tud filing, da ji je mal vroče. A ktera že daje kratke rokave in hlače za ponoč? nočko ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.7.2009 8:24:42
|
|
|
|
martka
|
zdravo! midve sva bili že eno uro zunaj- z nahrbtnikom do visečega mosta. sva se najedli- pol hruške in nekaj žlic jogurta. zdaj gaja telovadi in se vrti po igralnici, lista knjigico.. obrnila se je že na vse mogoče načine... hecna je. fajna! lp vsem čao p.s. morava počasi spančkat
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.7.2009 8:44:13
|
|
|
|
martka
|
jaz jo dam spat samo v bodiju, nič hlač in v tanko vrečko... ja, v kratkih rokavih je že spala in bo verjetno spet začela greva aja tutaja
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 8:07:21
|
|
|
|
tadeja81
|
jutro vsem! včeraj pa je blo tule gor neko zatišje, kaj se je zgodilo???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 20:45:01
|
|
|
|
blue eye
|
Evo, sem pravkar prispela iz 12 urne promocije, sem začela nazaj delat 4 mesečno, da se mal evrčki povrnejo, zdj ko ne dojim več. nočko
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 22:06:50
|
|
|
|
sahary
|
tadeja81 tud danes zgleda da je neko zatišje... kolk pa je stara tvoja pupa? bethany...joj kopalnica...tud men grejo kr kocine pokonci preden se dokončno spravim pa to sam zarad vodnega kamna ker ga je tuki pa res nenormalno...aja sem prebrala na RR da za čisto školjko coca colo nalijte čez noč kaj takega...sam še nisem probala..javim ko uspem,,,drgač pa ni lepšega ko čista kopalnica, jaz bi jo najraj kr zapečatla da ostane taka ko je končno sterilna... aja pa srečo z novim avtom. ..a boste šli na brezje po kak križec? mi vedno gremo z novim vozilom pa nalepko za varno vožnjo...mogoče se neumno sliši ampak brez tega se slabše počutim med vožnjo blue eye kaj pa romovira 12 ur skup???? no če ni skrivnost jah...moja malenkost ma pa še kovček, zadnji, za razpakirat, perem, sušim, skratka slabši del dopustovanja...sicer pa pravzaprav to ni bil dopust, bolj priprave na dopust.... mal dela pa mal slabega vremena pa mal sopare da smo čist počasi dihali... ampak generalno lahk rečem da je neži kr pasalo, no sam saj veste da doma je najlepše, je prišla domov v svoj kinderpet je kr 2 urci skup potegnila podnevi , drugač nikol tolk ne spi naenkrat čez dan aja pa čist pretresena sva z mojim oba...je namreč najin tamlajši sinko ki je star 4 leta padel v kanal kjer so barke...kot bi ga nekaj gnalo je par minut pred tem prišel SAM po rokavčke, češ da bo lovil ribe...drgač pa lahka letaš za njim pa ga kregaš pa če se odloči jih ne da gor...tokrat pa kot da bi ga nekaj poslalo ponje mi pa vsi sedeli na enih klopeh in noben ni opazil!!!! katastrofa res! in je potem sam splezal ven in čist odrgnjen med nogicami pa po rokicah povedal da je padel....šele potem ko je najprej mislil da ga bo kdo kregal ker je bil čist moker pa ga seveda nismo se je prijel za glavo pa rekel: jooj veš pa ribiška palica je tudi potonila ne morem si mislit kaj bi bilo...če ne bi prišel.po rokavčke..pa to ni prvič, 2 leti nazaj je prav tako skoraj utonil....moj ni mogel celo noč spat...saj v bistvu bi nekdo rekel ja kaj pa je to takega pač je padel v vodo pa ven prišel...ampak midva sam študirava kaj bi bilo če bi bilo...hvalabogu se je izteklo kot se je, Jernej ma pa itak angela varuha nad sabo in tako polno zaposlenega res glede na njegovo živahnost... zdaj grem počasi slišim da me sušilec kliče... pa jutri kako slikico pripopam nočko
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 22:11:31
|
|
|
|
sahary
|
ah ja sam še nekaj... me zanima če katera ve če je kje organiziran kak plavalni tečaj zdaj v tem ali naslednjem tednu za 4 leta stare?? ker ga morava naučit plavat, mi smo poleti res velik na vodi in se bojim da se bo zgodilo najhujše,...no tavečja dva plavata super tamalega bom pa sama poskusla na kakem bazenu zdaj preden spet gremo sam skor bi ga raje dala v tečaj
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 22:28:46
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary blue eye kaj pa romovira 12 ur skup???? no če ni skrivnost dans sem promovirala in degustirala Olja GEa v Velenjskem intersparu, drgač pa vsakič kej drujga, kar je pač v akciji ali pa na novo izdelkov mesečno.Delam za eno agencijo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 22:29:12
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye Evo, sem pravkar prispela iz 12 urne promocije, sem začela nazaj delat 4 x mesečno, da se mal evrčki povrnejo, zdj ko ne dojim več. nočko
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 22:38:02
|
|
|
|
katja_p
|
Evo, po dveh dneh vas na hitro pozdravim! Nism nč užigala računalnika, ker nimam cajta ... pučem, se igram s Tjašo ... mal nas je več v hiši, ker je prišla še sestra od mojga s tamalim mal na okol ... Ju3 pakiram, v pon šibnemo na jug! Me čaka likanje in spravljanje v kovčke! Se vam javim mogoče ju3, če mi rata zvečer čas najdit! bodte fajn! Aja ... Tjaša se je začela postavljat na noge, ju3 imamo 7m.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.7.2009 22:59:35
|
|
|
|
_kathy_
|
Ojla! Tudi jst razmišljam, da bom počasi prenehala dojit. Mleka mam še ful, tamali pa čez dan noče zizat. Sam zjutraj, zvečer pa ponoči še ziza . Če ga popoldne pristavim, se mi stran obrača in dere ko jesihar. Tako sva danes pojedla zmiksano banano z mojim mlekom, potem smo šli v Laško in se je zadovoljil s frutekom, ko smo pa domov prišli pa je jedel moje mleko, ampak po flaši. Ju3 bi naj šli malo u BTC in v živalski vrt, ker je danes takoooo veselo in začudeno opazoval konje. Samo ne vem kako bo s hrano. En frutek si bom zraven uzela, pa črpalko, da bo dobil pol flašo, ja kaj pa naj druga naredim?! Katja, mi smo dobili v tej tubi hladilno z olivnim oljem ter še 2 hladilni brez določenih sestavin (na kateri naj bi bil alergičen). Jst Gala že dlje časa oblačim kar v kratke rokave ponoči. Sem v HM kupila tk fajne pižamice -- čebelice, ki so na kratke rokave in kratke hlače. Pa imamo še okno odprto, pokrit je, pa mu je vseeno vroče. Bravo za Tjašo, bo pa kmalu shodla! Naš Gal se pa v vozičku že naprej steguje, pa nagne se mi čist naprej. Če ga v jajčki ne pripnem, se mi čisto naprej k zicu skloni in opazuje.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 12:06:29
|
|
|
|
katja_p
|
Takole je naša na nogah: Sicer pa imam zadnje dni probleme s spanjem - tako podnei kot ponoči. Čez dan noče spat, al pa zaspi za slabe pol ure, ponoč se zbujamo v joku z zaprtimi očkami, tud na eno uro Krivim bedno vreme in zobke ... kaj drugega ne vem ... Pa non-stop si praska ušesa in za ušesi - pred spanjem pa vmes ... morm ful pazit, da nima predolgih nohtov, ker se čist popraska. Pa ne vem, a dela to, ker je zaspana, al jo kaj boli ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 12:09:18
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša dans vsaki podarja kos torte, ker praznuje 7m
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 14:06:00
|
|
|
|
sahary
|
čestitke tjaši za 7 koščkov!! katja_p ko bo tjaša popolnoma mirna, budna, jo masiraj v ušesu in okoli njega,spredaj in zadaj z rahlim pritiskom pa boš videla če jo mogoče uheci bolijo? Ker eni otroci majo zelo visok prag bolečine pa se ne jokajo kar takoj dokler ni hudo če jo boli bo zmaknila glavico ali pa postala nemirna, razdražljiva nič pa ne rečem da niso zobki, ti baje zelo bolijo, vsak pa na svoj način pokaže jaz pa mal slike urejam in moram jih zdele prek neta končno naročit sam na računalniku jih še mam
< Sporočilo je popravil sahary -- 5.7.2009 14:08:29 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 18:23:09
|
|
|
|
Bethany
|
Dan! no, pa ste se le malo razpisale! Sem mislila, da po treh dneh odstonosti ne bom imela nič za prebrat, hehe!! Naš vikend v prenovljenem hotelu Špik v Gozdu Martuljek je bil uspešen. Čeprav smo se spopadali z Elininim nespanjem in tečnarjenjem. V petek je bila super pridna, v soboto in danes pa jo je treba nonstop animirat in zamotit, sicer kar naprej tečnari in joka... pa prepričat, da bi zaspala, ko je že ful zaspana... jaaaoooo, skoraj mission imposible! Doma pa vedno tak pridna... No, drugače pa je bilo fajn. Smo vozičkali, hodili z rukzakom v hribe, se kopali, ful fajn jedli... Avto se je super odrezal! Res je bil fajni nakup.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 18:26:14
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary bethany...j... aja pa srečo z novim avtom. ..a boste šli na brezje po kak križec? mi vedno gremo z novim vozilom pa nalepko za varno vožnjo...mogoče se neumno sliši ampak brez tega se slabše počutim med vožnjo ... Sahary, mi ne hodimo na Brezje in podobno. Ne verjamem v "križ" in cerkev... Verjamem pa v to, da imamo srečo na cesti in da nas vedno nekaj varuje.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 18:32:19
|
|
|
|
Bethany
|
Drugače pa: Tjaša! Čestitke za sedem mesecev!!! Se mi zdi, da smo komaj praznovali šest... Pa kam se ti mudi s hojo... joj ti današnji otročki, v vsem prehitevajo, hehe!! Katja, srečno pot jutri in lepo se mejte na dopustu! Kathy, js tud razmišljam o prenehanju dojenja. Čez dan tud noče več, je vse ostalo bolj zanimivo. Edino zvečer, ponoči (bolj cartanje) in zjutraj, spet bolj cartanje... Bom vidla, se mi itak zdi, da mi počasi mleka zmanjkuje... Sahary, uf, ma pa tale vaš malček res srečo, da se je tako končalo, kot se je. Za plavalni tečaj pa js ne vem...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 19:03:49
|
|
|
|
katja_p
|
Pakiranje gre prot koncu ... v avtu je že vse, razn Tjašine potovalke in najinga kovčka. Ej, kak je fajn za tamalo pakirat, ko lahk vzameš ffuuuulll in ne zavzame velik placa Morm še nama kufer spakirat pa smo .... Iztok zdle kopa Tjašo, js pa šibam naprej. Če se slučajn mi ne rata več javit: imejte se super! Mi se bomo ziher
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 20:51:47
|
|
|
|
_kathy_
|
katja, kam pa greste? Pa lepo potujte!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 22:21:06
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ katja, kam pa greste? Pa lepo potujte! Gremo na Vir, na vikend od ene moje prjatlce. Tako, spakirano! Zdaj pa hitr pod tuš in spat! Štartali bomo nekje okol 5 oz. ko se bo tamala zbudila, kar je po navadi tam okol. Se samo usedemo v avteka in švist na morje! Bethany: za tale vikend na Gorenjskem!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.7.2009 23:37:00
|
|
|
|
sahary
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: sahary blue eye kaj pa romovira 12 ur skup???? no če ni skrivnost dans sem promovirala in degustirala Olja GEa v Velenjskem intersparu, drgač pa vsakič kej drujga, kar je pač v akciji ali pa na novo izdelkov mesečno.Delam za eno agencijo. me zanima če se ti to delo zdi fajn -no odmisli 12 ur stanja na nogah-ampak men se te punce včasih mal smilijo ker dandanes bi vsak kr kupil pa hiter šel naprej one pa se tako trudijo no odvisno kaj promovirajo, če je kaka čokolada al pa pršut je kr naval... hehe katja_p srečno pot in lep dopust!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.7.2009 7:19:12
|
|
|
|
tadeja81
|
jutro vsem! sm hotla eno kavico častit, pa mi shrani.si ne dela.kr neki. no potem pa kr tale tukaj za vse kofetkarice včeraj in soboto smo imeli en naporen dan, zato se nisem nič javila.imeli smo piknik in ker smo tako hudo garali (beri jedli oz. se nažirali) je potem zmanjkalo volje za računalnik. blue eye pridna si s promocijami sahary naša pupa bo pa v nedeljo 6 mesecev stara. za sinkota.da je le vse uredu. katja p za Tjašo.njami hvala za tortico. lepo se imejte na morju! bethany za vikend in avteka.elina je pa morala mal positkat, da bosta vedela, da jo imata, ker je drugače pridno dete. mi imamo pa že dva zobeka zunaj.je kr solidno prestala vso situacijo, zgleda da jantarjeva verižica res pomaga. sploh nisem vedela, da ji bodejo ven, dokler nisem začutla nekaj ostrega, ko je začela mojo roko papat. drgač kar se gh tiče še vedno vztraja pri nejedenju sadja. spimo tudi malo bolje, jemo zdle en teden že samo enkrat na noč, spimo pa cca do šestih zjutraj, kakšna izjema do pol sedmih ali sedmih. drug teden jo selima v njeno sobico, sam prej morma nekak zatemnit strešno okno, da bo imela temo. morma neki poštudirat, da ne bo predrago, ker boma šele drugo leto kupila rulete za strešno okno, ko bomo streho obnavljali. nič grema se zdej malo z Alino cartat, potem pa vstat iz postelje in mal vn na luft. lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.7.2009 11:08:20
|
|
|
|
Bethany
|
Imam občutek, da bo ta teden mrtvilo tle gor. Katje ni, so že verjetno blizu cilja. Dali se je tudi nekje zgubila... Se bomo mogle potrudit, da bojo mele kej za brat, ko se vrnejo, hehe!! Torej, naša noč doma je bil super. Včeraj se je Elina prav vidno razveselila svoje domače posteljice, ko sem jo noter položila. Je nahitro pogledala okoli, če je vse tako kot mora biti, zagrabila svojo ninico, se obrnila na bok in zaspala. Ko sem šla iz sobe, ni niti trznila. Običajno vsaj malo pojavka, ko zapustim sobo. Včeraj pa nič. Pa je spala do pol šestih, ko je imela zgodnje jutranjo mlečno malico, pa je potem še pol urce dremala. Do nekaj čez šest. Solidno. Pa js sem tud fajn spala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.