kerala
|
Ojla drage moje , pa sem res po dolgem času prečekirala kako ste... nisem prav zelo podrobno brala, pa je vseeno kar trajalo... pridne čvekice, ni kaj ... Zelo sem vesela, da imamo še eno avgustovko, ki jo mamica že doma carta Poopsie, čestitke, super da ste vsi dobro, zdaj pa skupaj uživajte v poletju! Vidim, da se ubadate s podobnimi pozno-nosečniškimi tegobicami, kot se jaz. No, ne morem se ravno pritoževati - spim ko dojenček, celo noč, pol pa ponavadi še čez dan 2x... ne morem verjet koliko lahko prespim! Glavno razlog za to pa je branje, ki name deluje strašno uspavalno. Zanimivo, da pa čisto nič ne otekam, niti noge niti roke, prstani grejo enako gor pa dol kot kadarkoli prej. Sem pa kar zelo okorna postala v zadnjih 2 tednih, še pri telovadbi nisem več tako zelo zagrizena, me začenja sramna kost bolet k satan pri določenih vajah. Pri jogi smo pa do nedavnega (poleti je žal ni) delali prav take vaje kot so na slikah, jaz pa doma nisem dovolj disciplinirana. Hodim ko raca, čisto počasi in na kratke proge, še trgovina mi je včasih preveč. Ležim lahko samo na boku, sedim pa tudi že kar težko. Ja, zgleda, da emšo res dela zgago - res je drugače kot pred (skoraj) 15 leti... ;e pa prav fajn boli sramna kost, pri hoji, vstajanju, obračanju, določenih vajah... Ko sem to omenila učiteljici telovadbe, je rekla, da je potrebno s tem bit zelo previden, hoditi samo toliko, dokler ne boli, enako velja za vaje. Ta bolečina se sicer pojavlja, ni pa to dobro, saj je lahko posledica razmikanja sramnih kosti, kar ni fiziološko in lahko vodi celo do kroničnih bolečin tudi po porodu. Ni kaj, počuvat je treba! Strahotno pa uživam v plavanju - moji še vedno sopihajo ob meni, kljub mojem trebuščku, ki pa ga v vodi sploh ne čustim - uživancija uglavnem! Ayo, sem prebrala, da se ti je odluščil čep. Ma držim pesti, da zdržiš še tale mesec! A boš zdaj še hodila na bazen? Mene je tudi malo strah, da bi se kaj takega zgodilo, se mi zdi, da tole naše morje ni glih med čistimi... Drugač imam pa totalen mir, punc praktično sploh ni, pridejo iz enega "dopustka", naslednji dan že grajo naprej. Odkar so počitnice, sta "že" 2x doma prespali ... Kuhat se mi samo za naju ne ljubi prav posebno, tako da večinoma jeva kar grško salato, pol popoldan dobim pa totalno krizo in moram nekaj sladkega, če ne se mo kar meša... Pripravljeno imamo že (skoraj) vse, čeprav še nič oprano, zlikano... da o kakih torbah za v porodnišnico sploh ne govorim. Ma ne vem, jaz imam občutek, da ne bom nič prej rodila, ne vem zakaj... čeprav bom pa kljub temu prej stvari porihtala. Flora, ja Mutsyja sem na koncu le vzela, ma mi ni žal, je takooo lep... eee, če prideš v Postojno se mogoče srečava! Imava rok isti dan, pa jaz tudi nameravam tja. Na predavanju pa še nisem bila... čeprav oni so menda bolj fleksibilni, lahko podpišeš tudi ko že prideš rodit - ali se motim - so kaj povedali o tem? Kaj ti misliš, glede na to, kar smo pač že prebrale, se splača iti še na predavanje? Tistim, ki vas muči nespečnost, pošiljam malo svojega spanca ! Pa kako pridne kuharice ste, vseskozi nekaj pečete... jaz bi tudi, pa se kar nazaj držim, ker potem vse požrem! Zadnji mesec se redim počasnehje, HB, čeprav sem skupno "pridelala" že celih 14 kg Toliko kil še nikoli nisem imela, o groza! Kogarkoli poslušam, vse se redijo tam čez 15kg, ve ste pa večinoma tako fit, da kar ne morem verjet! No tudi jaz sem bila prvič pa drugič, ko nisem dobila niti po 10... ma, kje so ti cajti... ampak bom že, samo da bo moje detece zdravo! V četrtek imam končno pregled. Pri novi ginekologinji, moja je pravkar odšla na porodniško ! Me prav zanima, kako bo pri njej, upam, da ne bo toliko škrtarila s preiskavami... Jutri gram pa na masažo stopal, komaj čakam! Uglavnem, držite se, ostanite 2 v 1 vsaj še mesec dni!