|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
2.7.2009 12:06:44   
*chance*
malaMravljica...ufff pol pa če bo punčka pa ne rabm več študirat o izbiri imenauser posted image user posted image user posted image samo glede na to kake akrobacije izvaja...ta bo nagajiva...čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image
Rižkoo dober tek ti želim...jej kar ti paše in kolikor ti paše...user posted image
ninasiki hvala za kofetekuser posted image ta je že moj 3 danesuser posted image

Imejte lep danuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.7.2009 12:21:04   
lindi1
ROZILU prav zelo lepa nosečnica si,da bi mene vidla,mam šlavfke,takoj bi bila takauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zaradi 7 kg se pa jaz nebi sekiralauser posted image kaj je to v primerjavi z 18,pa jim nič ne težijo zdravniki,jaz sem se sicer do 22 tedna 3 kg,zdaj se pa še nisem tehtala,ampak mi ful ni pasalo jest 4 mesce zdaj malo porajtam,da imam malo večji apetit,vsaj kar se sladkarije tičeuser posted image user posted image user posted image saj imaš itak potem sam probleme s kilami,a je tko,a ti jih kdo pomaga dol dat mogočeuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.7.2009 15:27:45   
Februarka08
Mi smo po kosilu, sem se nejedla špagetov kot pujsekuser posted image pojem tako porcijo kot moj, se sploh ne sekiram, če sem lačna, sem lačna...user posted image se včasih sama sebi čudim kam gre vse touser posted image user posted image user posted image Tašča je prišla po tamalo, meni se more pa najprej mal kosilo poležat, preden grem venuser posted image   Moj je šel kosit otavo, tako da bo pestro do nedeljeuser posted image no ja, bo pa potem spet mal fletnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.7.2009 15:58:19   
Februarka08
Da se boste malo nasmejaleuser posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecniske-vraze.html

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.7.2009 17:21:30   
griseldis
Kje so pa dobili te vraže. Kaj so šli iskat vraže iz 17 stoletja?user posted image

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.7.2009 17:32:06   
pattaya
Rižkoo zakaj pa bi naj bili lažni rezultati?

Vsem ki so imele rd vse naj naj.

Jaz pa sem bila danes pri diabetologu in je rekel da so rezultati ok, in mi je samo malo dozo inzulina povečal.

Kaj je še katera tukaj gor, ko njen user posted image še ni čutil brcik user posted image . Pri meni že user posted image brca kake 3 tedne redno, ampak vedno ko brca, mojga ni zraven, ker dela cele dneve, ali pa že spi. Če pa je slučajno zraven pa mu rečem da je brcno, da roko gor pa čaka, ampak nič ne dočaka. Je user posted image razočaran, ker bi rad čutil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj čemo, glavno da ga jaz čutim user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.7.2009 17:36:00   
Anonimen
Rozilu kako lep buši....pomoje se tvoj dragi komaj brani user posted image user posted image

Midva sva šla pa danes malo v oping in sva kar nabavila enih par stvari. Ne vem mogoče se vam bo smešno zdelo, ampak jaz sploh ne vem kakšno št. naj kupim za najinega malčka...in pa kaj naj kupim. Ma sem čisto zgublena zadnje čase. Je pa že res, da moram iti na dopust...jupi nedelja morje here I come.user posted image

Jaz sem si pa danes malo junk fooda prvioščila. Sem pojedla hrenovko in pomfri pa še sladoled. Joj kako je pasalo po dolgem času malo take hrane. Kar se tiče kg. Jaz bom jutri 26t in sem se danes stehtala in sem pridelal 6kg. Od kar imam redno prebavo ne grejo tako gor. Seveda morm pa kar paziti pri vnosu, kr nisem več tako aktivna zaradi MV. Kako bo pa na koncu pa ne vem.

Kar se tiče spanja, meni je tako vroče. Pa ne morem najti pravega položaja. 1x levo, desno, hrbet, pol na trebuh ( potem me je strah, da ne bo kaj narobe ) pa spet na bok ( grrr....ne maram spanja na boku )..no tako, da spanje ni prav prijetno zadnje čase.

(odgovor članu griseldis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.7.2009 18:50:12   
rozilu
Uh, evo tudi mene od kosila... sem se tako napokala, da izgleda moj trebuh že za 9ti mesec, nič več sexy user posted image . Sploh pa so se mi tudi vaši bušiji zdeli ravno tako lepi... jaz sem ga pač slikala peden sem se preoblekla za v službo - skoraj naga torej user posted image in brez napihnjenosti!!! (tako se tudi tehtam, po WCju in pred zajtrkom; zato pa imam doma kaki 2kg manj kot pri G user posted image ).

Pa še ne bom končala z nažiranjem za danes... zdaj bom pekla pito - marelično ali breskvovo (odvisno katero sadje je bolj okusno - ga bom morala še prej stestirat, haha). Samo ne vem če naj naredim bolj "dietno" varianto - samo s skuto, ali tisto bolj kalorično - še s smetano... bom sproti vidla kolko me bo skominalo, hehe.

Zdaj pa veselo na delo!user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 2.7.2009 18:55:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.7.2009 18:53:46   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda
Kar se tiče spanja, meni je tako vroče. Pa ne morem najti pravega položaja. 1x levo, desno, hrbet, pol na trebuh ( potem me je strah, da ne bo kaj narobe ) pa spet na bok ( grrr....ne maram spanja na boku )..no tako, da spanje ni prav prijetno zadnje čase.

Aja, jaz sem tudi danes katastrofalno spala!! user posted image Dodaten povšer sem tlačila pod eno nogo, pa se obrnila na drugi bok in ga dala pod drugo nogo (itak sem švicala 100 na uro), potem pa me je še kašelj zagrabil in sem si ga dala pod original povšet... no pol sem končno lahko spala naprej.

Kaj bo res tako zdaj do konca???? user posted image

Aja, povejte na katerem boku lahko spimo in na katerem ne (pa zakaj?)?? Sploh ne razumem tega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.7.2009 20:08:11   
karmen b
He he rozilu, po moje lahko spiš tko kot ti najbolj paše, da se le naspiš!

Jaz sem imela pa danes ob sedmih zvečer zadnji obrok, zda pa lahko pijem samo še navadno vodo, ker imam jutri zjutraj sladkorni test. Upam, da se ne bom zgrudla medtem, ko bom mogla po nadsladkani vodi čakat eno uro na odvzem krvi, da potem končno lahko pojem en ornh sendvič. Mal mislte name user posted image .......

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.7.2009 20:46:49   
tea85
čer klepatuljeuser posted image

rozzilu, ti pa si prav lepa, nosiš pa isto kot jaz, in tudi jaz mam manjši buši zjutraj pol pa ko se najem pa ni več nič majhen user posted image me tudi napihne.

glede kil, eni gin. so res trapasti, jaz sem se zredla 6 kg, pa sem v 23 t pa mi je gin reko da sem čist vredu, da mi buši nič kaj ne raste , hehe, sem rekla saj me bo proti koncu razgnalo user posted image user posted image .
drugače pa tudi jaz vedno bolj čutim potrebo po sladkarijah zadnji tedenuser posted image , to ni dobro.

ja, tudi moj dragi še ni čutil brcik, ker je službeno odsoten, ko pa bi lahko pa user posted image ni htela user posted image user posted image in je moj komentiral da brca samo poredneuser posted image ja ja...

no, včeraj sem si vzela lepo dan za sebe, sem šla v najino stanovanje, kjer sem bila popolnoma sama in je bilo tako fajn... prvo sem si nardila kosilo, potem pa gledala filme, nato sem si skuhala puding user posted image user posted image katerega sem vsega zmazala...sem si lepo živčke spočila.

ah, še 4 tedne ko pride moj domovuser posted image to mi prav nič ni všeč.

ajaaa...kaj ve katera kolko škoduje natren v nosečnosti? jaz sem si namreč včeraj sladkala puding z natrenom, sem čist se spozabla. ampak mislim da zdaj nekaj nebii smelo škodovat saj ga zelo redko zdaj uporabljam. kaj menite?

papa

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.7.2009 21:10:11   
metka_zone
Živjo!
Glede včeraj mislim,da mojega dajejo hormoni in ostale moške motnje,ker je domov prišel vesel in ves dobre volje user posted image , tako da sem preživela prijeten večer user posted image ....
Morda kateri otekajo noge konec večera? Mene ta težava pesti kar nekaj časa in upam,da mi bo morje kaj pomagalo,ker so noge res obup zvečer in ne pomaga noben recept starih mam,kot mi je glede vnetja nožnice s tisto žavbo user posted image ...
Bili smo na obisku in naš tamal na začetku kot da ga ni,ko pa je bilo treba iti domov,pa bi se gospod še rad igral...pa imajo dva fajna otroka,ampak  naš pa čisto zatrokiran.Upam,da ga nisva polomila,ker bo letos še doma in gre komaj drugo leto v vrtec s svojim bratom...
Lp
P.s- hvala za čestitke včeraj user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 21:21:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.7.2009 21:48:19   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Da se boste malo nasmejaleuser posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecniske-vraze.html

jaja tist k pa tole vrjame je pa res za zamislt se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm jih že brala in za unga z kislino in zgago da kao laski rastejo sta moja tast in tašča bla tok prepričana da glih tok da nista stene prebila z glavo user posted image user posted image sm jima hotla rečt če ona dva še kr živita v 80' user posted image user posted image

danes je biu zelooo lep dan no popoudan sm ga mal prespala ker sm se ob 6.30 zbudila se je zgleda ura lulanja prestaula iz 4.30 na dve kasnej user posted image user posted image

imam pa eno uprašanja a ma slučajno katira isti problem k jst ker ko ležim na boku oz. napou na trebuhu in če se hočm čist na bok uležt me tok uščipne pod trebuhom (na tisti strani pač k ležim na uni polovici trebuha me uščipne) da se ne morm tud za milimetr nazaj prestaut user posted image user posted image user posted image

nč pupike bodte pridne pa se še mal kasnej javim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.7.2009 21:51:20   
didikaa
čer punce user posted image  me zanima, če ste že uredile otroške sobice ... al kje bodo vaši novorojenčki spali ?....mi mamo spodnjo etažo hiše končano in bi rada že v prostor kjer bo otroška sobica nekaj uredila...nalepke na stene pa pohištvo ( vse mam že ) zdaj pa ne vem če je še prehitro al ne...??? kaj pravite ?
cotik tud nism še nix kupla, ker je baje prehitro...zdaj pa mislim, da bo kr okrog in že bo tu oktober...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.7.2009 21:54:41   
Februarka08
Čer.

Ninasiki, tudi mene včasih tako uščipne, da ne morm niti zadihatuser posted image prav grozen občutekuser posted image

Sem vas samo pozdravit prišla, grem pančkat. Upam da bom kej spala danesuser posted image

Nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.7.2009 22:14:46   
Crystall
En lep pozdravček še od mene. Sem vas skoz brala, sam nism nč pisala, ker enostavno nisem utegnila - sem imela ogromno dela za službo. V ponedeljek pa grem na zasluženi dopust .... JUPIIIII user posted image

Vse, ki ste imele rojstne dneve: VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

Tudi mene včasih uščipne. Potem se nekako poskušam vsaj mičkeno premaknit, da sčasoma bolečina popusti user posted image . Nimam pojma, zakaj tako.

Drugače pa naš mali ne bo imel sobice. Midva sva si v hiši staršev uredila garsonjero, tako da bomo vsi skupaj v enem prostoru. Tako nama ni treba najemnine plačevat, niti nobenih stroškov ... in lahko lepo šparava za najino bodočo hiško, ki upam, da jo bomo čez kake dve, tri leta začeli graditi. Če bo huda kriza, bomo eno računalniško sobo preuredili v otroško sobico. Za malega oblekce že imam - večinoma, ker sem jih iz Amerike in Anglije naročala, povijalne pleničke in mako majčke mi je sestrična podarila ... ostalo pa še nič nimam. 18.julija greva v Ikeo in bova gor vse kupla kar pač manjka. Voziček bo kupil tast - se pa odločava ali Peg Perego Skate ali pa Mutsy 4rider. Ima kdo kakšne izkušnje?

Danes sva imela materinsko šolo. Pri nas imamo 4 predavanja po 1,5 ure. Danes smo imeli prvič, in sicer zobozdravstvena nega ter anatomija in dihanje pri porodu. JE blo prav super. Imeli bomo 4 četrtke zapored. No, midva naslednji teden ne morma it, zato bova v septembru to nadomestila. Tako, da bova sept. imela predavanje o porodu. Naslednji četrtek imava 3d v Domžalah. Jupiiiii ... komi čakava user posted image

Drugače pa se res počutim fajn - energije dovolj, noge mi nič ne otekajo, lahko delam karkoli, zredila se nisem še nič oz. imam isto kilažo kot pred zanositvijo - je pa problem, da mi trebušček zelo hitro raste in močno poka user posted image . Trebuh imam poln strij - res čisto popokan. Nimam pojma, kaj lahko naredim. user posted image user posted image user posted image  Ampak pravim, če bo samo to - in da bo ostalo vse ok in da bo mali zdrav, pol se ne bom sekirala - bom pač morala prešaltati pri kopalkah na enodelne.

Nočko in sladke sanje user posted image  

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.7.2009 22:51:11   
frrrr
MM - xl freestyle... štirikolesnik z velikimi kolesi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.7.2009 0:22:21   
rakica 2
čeeerr punce al pa dobro jutro-mal sm bla odsotna,saj sm mogla s tamalima igrat monopoli do polnoči zadnje dni,zej sm ga pa skrila za en cajt.komaj sem vas prebrala,tok ste ble pridne.čestitke vsem puncam ob roj.dnevuuser posted image user posted image user posted image in za vse lepe buškoteuser posted image .jutr mam pregled,trenutek resnice bo nastopil ko stopim na vago,saj sm jih že zadničuser posted image kasirala pa sam sadje sm jedla ta tedn.me pa zanima kaj bomo pestvali,če bo hotu pokazatuser posted image .tud sama bi dala kaj na tabelo pa ne znam...user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.7.2009 0:38:06   
rakica 2
aha zej sm prebrala-35 let,tretji user posted image ,4 nosečnost,tolmin,pdp 13.10.2009,jutr pa kaj več po pregleduuser posted image .nočkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.7.2009 6:09:04   
karmen b
Dobro jutro user posted image ...danes sem res zgodnja....joj in sem že tok lačna. Grem na tisto cukrano vodo in si moram zdele en obilen sendvič narest, ki ga bom smela pojest šele čez 2 uri. Ampak sej bo šlo, se ne dam kar tako user posted image .

Sladoled pri Žabarju: a še velja? Mal napište, kdaj bi pršle, da dorečemo eno uro in se pridemo sladkat.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.7.2009 6:18:47   
gorenka
Dobro jutro!

O karmen, že pokonci? Pridna...držim pesti da bo pregled čim prej čim bolje zaključen da se boš uhka čim prej lotila sendviča...user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.7.2009 6:58:19   
Anonimen
Dobro jutro punce, ste kaj spale danes ?

No evo pa smo danes točno 26t, no pa nimam slikice...user posted image Mogoče malo kasneje. Sem si rekla, da se moram otkat po tednih pa pozbim.

Držim pesti za vse teste in preglede.user posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.7.2009 7:10:28   
Anonimen
user posted image

Evo pa sem se vseeno potrudila, da se uredim še malo svojo evidenco na kompu. No tole je moj 26t.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.7.2009 7:16:07   
Anonimen
sory 2 post

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?