yania
|
leo tia...glej, glede uvajanja boš morala pač prisluhniti svoji miški, ker 2 otroka nista enaka....kar jaz počnem, ne bom niti razlagala ker ni po knjigah...če razumeš...u bistvu ne vem, kaj bi bilo pri tvoji miški narobe, da noče mleka, to mi je ful čudno, ko Timon je npr.danes pojedel tričetrt banane, pa je čez pol ure še 150 mleka (150 vode+5 meric)....sem mu pa zdej zvečer dala rižek v aptamil (od Hippa rižek), pa ni bil najbolj navdušen...je kr brrr delal in pluval, mogoče je bil preveč lačen, ker je tudi jokati začel....bomo nadaljevali jutri. Smo pa danes 3.dan uvajanja, ubistvu sem samo hotela videti, kaka bo reakcija mojga sončka na GH, pa je banano zelooooo sprejel, medem ko včeraj korenček ne najbolje....malo sva se igrala z žličko, ker u bistvu sem mu vedno dala kako uro pred obrokom, tako da ni bil glih lačen, je bil pa ,ax dobro razpoložen in naspan, tako da sva se mal pohecala....me prav zanima kak bo jutri drekec pekec, glede na celo banano....ni pa nič bilo kake druge reakcije....sem se bala , da bi kaj trebušček zvijal....pa HB ni... nič, lepo ajajte, jaz sem šla na net samo pogledat kako bo jutri vreme. Danes je bil velik naliv tu, in sem šla pod tuš, hočem ven proti prikoli in je scalo 100 na uro, no in ko smo čakale na ženskem vcju, no pri tuših, je tako strela užgala, kake 10 m od nas, da sem mislila da me bo kap....kar v užesih me je zabolelo. Grozno..........ena mama je kar jokati začela...je bila čisto histerična...no Timon se je tudi v prikolici ustrašil ko so me gor čakali s atijem....je potem ko me je videl, šele dojel kaj je bilo, no, da se je prestrašil...in je tako jokal, in se stiskal k meni...no , plenička tetra je bila zakon in ga je lepo pomirila... nočko.... Tasi ti pa se lepo imej na morju...