Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:30:50
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara najprej čestitke vsem ki praznujejo pa še podatki iz posvetovalnice za lucasa 6540g in 61 cm, pa prvega pikeca smo dobili.je kar dobro prenesel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:31:31
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec felix 7 pa vse ostale, očitno smo tiste ki nismo na FB totalne nule , jaz bi tudi slikice gledala , dajte no bodite prijazne tudi do takih, ki smo samo na RR. Kaj pa zdaj? Saj jaz tudi nisem na FB Sem se že sprijaznila, da pač ne zvem vsega kar se dogaja
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 3.7.2009 11:32:22 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:34:37
|
|
|
|
Nina00
|
Dana za Tilna, da bo čim hitreje in s čim manj pikic minilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:37:09
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. 'Podatki iz posvetovalnice: TOMAŽ 7030G IN 63 CM ANŽE 7070 G IN 63 CM DOBILI PRVEGA PIKECA BREZ TEŽAV SEDAJ NAS MALO VROČINA KUHA PA UPAM DA PADE. NASLEDNJI PREGLED 13.8. IN DRUGI PIKEC. bavca! Starejši je imel po tretjem cepljenju reakcijo z vročino, ki pa je trajala kar tri dni. Vam želim, da je do danes že mimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:43:09
|
|
|
|
Steffi
|
Oj, se po dolgem času malo javljam. Kaj počnedte v tem vročem vrmenu? Naš Taj je pravi mali tečko. On itak ne zdrži dolgo v stanovanju, v taki vročini zunaj pa ob tej uri je še manj prijetno. A se vaši otroci že kaj plazijo?. Taj odkar se je naučil obračt iz trebuha na hrbet in obratno se nonstop obrača, začel pa se je že tudi plazit. Uspe mu priti iz enega konca postelje do drugega . Tak da zdaj ga treba pa res pazit.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:43:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer jaz sem si končno speglala vse bravo jaz, zdaj pa sem si vzela malo pauze preden še vse v omaro zložim. Moja dva otroka spita, je taki mir pri bajti, samo neko hrgoljenje se sliši iz spalnice, pa zdaj ne vem ali je to Lija ali ati Si pa ekstra pridna Pri nas je bilo včeraj tako soparno, da se likalnika niti slučajno nisem dotaknila Za zvoke iz spalnice: mi je znano, le da imam jaz še težjo nalogo, ker so včasih trije tam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:45:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi A se vaši otroci že kaj plazijo?. Taj odkar se je naučil obračt iz trebuha na hrbet in obratno se nonstop obrača, začel pa se je že tudi plazit. Uspe mu priti iz enega konca postelje do drugega . Tak da zdaj ga treba pa res pazit. Ne. Brin se zaenkrat še obrača ne. No ja, z boka na hrbet se že obrne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:06:24
|
|
|
|
Nina00
|
Felix sem šla pogledat naše slikce. Kok mamo fletne . Sem vidla slikce, potem mi je pa RR zablokiralo in sem imela čas, tako da sem že glasovala za tvojega fantalina Najaa tebe bi pa prosila, če lahko kar to slikco iz albuma od Felix daš na naš seznam, ker jaz še nisem našla časa, da bi poskusila, kako slikco na RR dobim. Hvala Za naslednje srečanje se bom pa potrudila, da pridem za malo dlje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:15:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec felix 7 pa vse ostale, očitno smo tiste ki nismo na FB totalne nule , jaz bi tudi slikice gledala , dajte no bodite prijazne tudi do takih, ki smo samo na RR. Kaj pa zdaj? Saj jaz tudi nisem na FB Sem se že sprijaznila, da pač ne zvem vsega kar se dogaja Dobra tolažba!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:18:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MIHA OD ADE! VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:18:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, se po dolgem času malo javljam. Kaj počnedte v tem vročem vrmenu? Naš Taj je pravi mali tečko. On itak ne zdrži dolgo v stanovanju, v taki vročini zunaj pa ob tej uri je še manj prijetno. A se vaši otroci že kaj plazijo?. Taj odkar se je naučil obračt iz trebuha na hrbet in obratno se nonstop obrača, začel pa se je že tudi plazit. Uspe mu priti iz enega konca postelje do drugega . Tak da zdaj ga treba pa res pazit. Ne, moj še ne. Obrne se iz hrbta na levi bok in nazaj, na desni bok bolj poredko. Iz levega boka pa se je samo enkrat prekucnil na trebuh. Iz trebuha na hrbet pa še nikoli. Da bi pa se plazil....ufff kje je še to... Kaj tvoj pa prav preplazi razdaljo iz enega konca postelje do drugega? Ker moj se samo rotira na hrbtu i tako pride na drug konec postelje...tam kjer bi naj imel nogice ima potem glavico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:20:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, dober dan! Mi smo preživeli svoje prvo cepljenje z veliko joka Ja, kaj čmo, je treba dat tudi to čez. Je bil pa zaspan in je že med pregledom jokal, cepljenje je bilo le še pika na i. Sva prišla domov, je samo dol padel in zdaj spi, čeprav bi moral že jesti. Podatki za seznam so pa: 7100 g 67,5 cm naslednjič se vidimo 4.9. ja, jih tole čakanje, pregled in potem še cepljenje čist zdela. Pa za korenjaka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:37:05
|
|
|
|
Steffi
|
... spet malo časa... danes spimo že drugo rundo... Čestitke vsem za obmesečnice vsem za prestana cepljenja s čim manja joka in brez reakcij Bravo vsem za pridelane g in cm
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 12:53:06
|
|
|
|
trinity22
|
čestitke vsem za obmesečnice pa vsem za prestane pikice božčki, pa sej bo pa za veliko pridlanih gramov in centimetrov mi pa spančakmo že neki časa, mami pa sam na rač. visi namesto, da bi kaj pametnega delala ... nič grem zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 14:00:16
|
|
|
|
NoBady
|
kok se pa bliska pa treska ... js mam pa še comp užgan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 14:03:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, se po dolgem času malo javljam. Kaj počnedte v tem vročem vrmenu? Naš Taj je pravi mali tečko. On itak ne zdrži dolgo v stanovanju, v taki vročini zunaj pa ob tej uri je še manj prijetno. A se vaši otroci že kaj plazijo?. Taj odkar se je naučil obračt iz trebuha na hrbet in obratno se nonstop obrača, začel pa se je že tudi plazit. Uspe mu priti iz enega konca postelje do drugega . Tak da zdaj ga treba pa res pazit. uff kazga močnega fantiča maš ti... pa meni pravijoo da je moj Taj močen k se tk pokonc postavla pa obrača se iz hrbta na bok, rata mu tudi že iz hrbta na trebuh samo mu je treba potem rokice popravit...iz trebuha na hrbet se pa ponesreči zvali redkokdaj... da bi se pa že celo plazil... tk ko je kokica napisala tam ko je mel noge ima glavo in obratno ma Taj tako kravice pas da so v luftu noge in roke, dejansko je samo na trebuhu in tko ne more nikamor prilezit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 15:14:53
|
|
|
|
yania
|
ja tudi naš ima na podlagi le trebušček, ko pase kravice, nogice pa v luft....samo po mojem bi bilo bolje če bi imela vse na podlagi,je to malo zakrčen, kajne?...no ga bojo že na fizioter.popravili in mi kaj več povedali... Je pa tako, da on bi se prevagal, pa mu jaz ne dovolim, ker ga ravnam, da trenira vse mišice enakomernol, kot so mi v razvojni naročili. Evo, kuhat bo treba. Bom kar buranjo naredila (golaž in fižol noter,,,njami...). Imam pa v hladilniku še 3 filane paprike, pa ne bom reskirala še en dan, da me boli želodec. Včeraj me je ful....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 16:19:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, še to, če se vam ljubi (bom hvaležna), pa lahko glasujete za Jureta na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=special&sorting=rating&Itemid=220 Hvala! Sem se registrirala. Takoj, ko tu zaključim, grem pa glasovat tenk ju veri mač se priporočam vsak dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 16:19:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, dober dan! Mi smo preživeli svoje prvo cepljenje z veliko joka Ja, kaj čmo, je treba dat tudi to čez. Je bil pa zaspan in je že med pregledom jokal, cepljenje je bilo le še pika na i. Sva prišla domov, je samo dol padel in zdaj spi, čeprav bi moral že jesti. Podatki za seznam so pa: 7100 g 67,5 cm naslednjič se vidimo 4.9. pozdravcek, ma kaj pa tvoj je da tak raste?????? mamino mleko, no pa danes je dobil pol žličke Calpola Se je tok oblizoval, očitno mu okus mleka postaja preveč enoličen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 16:20:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, se po dolgem času malo javljam. Kaj počnedte v tem vročem vrmenu? Naš Taj je pravi mali tečko. On itak ne zdrži dolgo v stanovanju, v taki vročini zunaj pa ob tej uri je še manj prijetno. A se vaši otroci že kaj plazijo?. Taj odkar se je naučil obračt iz trebuha na hrbet in obratno se nonstop obrača, začel pa se je že tudi plazit. Uspe mu priti iz enega konca postelje do drugega . Tak da zdaj ga treba pa res pazit. u, še malo pa bo shodil Juretu se še kravic ne ljubi past, kje je še prevračanje in plazenje... ampak, vse ob svojem času
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 16:20:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec felix 7 pa vse ostale, očitno smo tiste ki nismo na FB totalne nule , jaz bi tudi slikice gledala , dajte no bodite prijazne tudi do takih, ki smo samo na RR. Kaj pa zdaj? Saj jaz tudi nisem na FB Sem se že sprijaznila, da pač ne zvem vsega kar se dogaja Dobra tolažba! zamujaš v glavnem debate o našem intimnem življenju tam si upamo več povedat, ko samo me beremo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 19:10:09
|
|
|
|
lejca
|
ciao.. moj mali ga neki biksa zadnje dni, noce jest po flaski, zize pa ni in ni dovolj v torek sva bila pri nervopsihijatru za tresenje, ce se se spomnite ,da sem pisala in je zdravnik potrdil kar sem ze vedela, da nima nic, da je normalen otrocek, zelo radoveden in ziv in da nima nikakrsnih problemov...no razen tega da morava telovaditi za okrepitev vratne misice..men pa vsi neki pametnjakovali,da se trese zato,ker ni dost jedu ta mesec...wtf? no clovek bi pricakoval kaj drugega od visoko izobrazene medicinske sestre ..beri 'tasce"..ne pa to izjavo? da je dobil premalo vitaminov.kaksna panika ja ,kaj cmo.... lp lejca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 20:15:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ciao.. moj mali ga neki biksa zadnje dni, noce jest po flaski, zize pa ni in ni dovolj v torek sva bila pri nervopsihijatru za tresenje, ce se se spomnite ,da sem pisala in je zdravnik potrdil kar sem ze vedela, da nima nic, da je normalen otrocek, zelo radoveden in ziv in da nima nikakrsnih problemov...no razen tega da morava telovaditi za okrepitev vratne misice..men pa vsi neki pametnjakovali,da se trese zato,ker ni dost jedu ta mesec...wtf? no clovek bi pricakoval kaj drugega od visoko izobrazene medicinske sestre ..beri 'tasce"..ne pa to izjavo? da je dobil premalo vitaminov.kaksna panika ja ,kaj cmo.... lp lejca jaoo sej ne morm verjet ka to vse ven spravjo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 20:42:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
kaj zdaj ni nobene tle za čvek???? nič, grem pol na fb pogledat; mogoče najdem kakšno za klepet.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 20:52:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem tu! Ne it na FB! Jaz sem danes mojemu dala riževo kašico po žlički, včeraj pa po flaški. Po žlički je je pojedel cca 10 ml (kar ni mimo steklo ), nato pa je še 100 ml po flaški pojedel.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?