Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 21:17:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: a daš razvijati fill ali fit fotke? Sem dragega vprašala ... dali smo FILL. In mi je še razložil, da je odvisno od samega fotoaparata, kakšno razmerje slike naredi. Ma dolga zgodba ... Ne, ni tako dolga zgodba, saj nekaj se mi sanja. Odvisno je od formata, ki ga uporablja fotoaparat, ponavadi 4:3, tako nekako. Hvala vseeno, saj sem dala razvijati fotke za naju, za vse obe punci, Stašu bom dala jutri in suma sumarum se je nabralo olala fotk. Reci dragemu hvala. In tu _________ bi morala biti slika virtualnega piva.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 21:18:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
Knock, knock, anybody.....????
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 21:19:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Grem prebirati neke romane....če boste za akcijo, mi pa sms pošljite, da se privlečem do compa. Sem sama doma, dragi si je namreč privoščil moški kvartopirski večer, punci imata pižama party, Staš pančka, klime lavfajo, posoda pospravljena, perilo pripravljeno, torta se peče, pecivo tudi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 21:25:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 21:43:17
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ No, pa smo dočakali: Tariq in Iraya sta dobila 1. sestrično Evo!! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! KONČNO... boga mami! in boga mala Eva, ki se je pravtako namučila Wiiiiiiiiiiii, sem vesela. Greva z mojim kr nazdravit bravo mami, in bravo Eva! sta se pa res precej namatrali...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 3.7.2009 21:46:44 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 21:46:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 21:47:49
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Inigo - kakšna je ratala frizura? Prameni OK? JAAAAAAAAAAAAAAA!!! hvala, da si vprašala. super je. jst sm sicer misla, da se bo to bolj poznal... ampak je frizerka rekla, da je tko super in da se bodov soncu super bleščali mi je pa nardila take rdeče bakrene... pač lepe, no!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 3.7.2009 21:48:15 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 21:49:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 21:56:00
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Inigo - le glej, da te ju3 Marko na soncu slika, potem pa hočemo hitro slikovno gradivo videt se bom potrudila sicer pa vam pošiljam lep smučarsko skakalni pozdrav iz Velenja! tekma je v polnem teku, imamo na sodniškem stolpu internet in "uz put" malo srfam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 21:59:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:02:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:04:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:06:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:08:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:13:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mah. grem počivat. se morem navadit na nov ritem s tole službo... Se ti pridružujem, tole vstajanje malo čez 6 uro mi nič kaj posebej ne diši Kar navadita se, malčki takole vstajajo vsak dan, še posebno med vikendi. Tam nekje, okrog devetega leta začenjajo poležavati. Sem imela klimo prižgano, pa je kar dobro shladilo, mali je hladen, celo tilnik ima hladen, čeprav spi v najini spalnici, klima je pa v veži. Upam, da ga nisem prehladila, že tako ali tako mu iz nosa teče.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:16:09
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mah. grem počivat. se morem navadit na nov ritem s tole službo... Se ti pridružujem, tole vstajanje malo čez 6 uro mi nič kaj posebej ne diši mi mamo tko že... ohoho cajta! sm se ful navadla. zdj sm že tolk sprifana, da ko gre mali ob 6.20 v varstvo, sm jst ob 6.30 že zadihana - grem laufat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:18:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:21:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:21:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mah. grem počivat. se morem navadit na nov ritem s tole službo... Se ti pridružujem, tole vstajanje malo čez 6 uro mi nič kaj posebej ne diši Kar navadita se, malčki takole vstajajo vsak dan, še posebno med vikendi. Tam nekje, okrog devetega leta začenjajo poležavati. Sem imela klimo prižgano, pa je kar dobro shladilo, mali je hladen, celo tilnik ima hladen, čeprav spi v najini spalnici, klima je pa v veži. Upam, da ga nisem prehladila, že tako ali tako mu iz nosa teče. ob 6h???? kaj si nora???? moja spi do 8, pol 9 normalno... ajme ajme... kdaj pa nehajo tko normalno dolg spat? Moji sploh nikoli niso. Še dobro, da sem jutranji tip in da ne potrebujem več kot pet ur spanja, no, vsaj včasih sem potrebovala pet ur spanja v kosu. Zdaj bi precej več rada spala, pa ne gre.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:24:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Drage moje ne-čveke, zapuščam vas, imam še nekaj perila za zložit, nekaj še za prebrat in pomalicat. Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:26:34
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mah. grem počivat. se morem navadit na nov ritem s tole službo... Se ti pridružujem, tole vstajanje malo čez 6 uro mi nič kaj posebej ne diši mi mamo tko že... ohoho cajta! sm se ful navadla. zdj sm že tolk sprifana, da ko gre mali ob 6.20 v varstvo, sm jst ob 6.30 že zadihana - grem laufat kaj ga zbujaš al se sam pred 6 zbudi?? ajme, to ni dan - to je sred noči zame, jaz nisem jutranji tip sploh!!!!!!!!!!!! obup je men zjutri vstajat, pa še rabim ful ful cajta, da zalaufam zjutri na delovno temperaturo. najbolj od vsega sem sovražla kake sestanke ob 8 zjutri v službi... nč od mene ne pade takrat. sam se zbudi. včasih že ob 5.30, večino pa okoli 6.00 - 6.10. pa gre miš spat zdaj okoli 9ih. prej je hodil prej pa vstajal tko, zdj pa šele okol 9ih, pa mi ga svira tk hit. ampak, mi je tko ok, da mi ga ni treba zbujat. je pomoje bolš, da se sam. sicer pa... rana ura, zlata ura!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:53:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Grem prebirati neke romane....če boste za akcijo, mi pa sms pošljite, da se privlečem do compa. Sem sama doma, dragi si je namreč privoščil moški kvartopirski večer, punci imata pižama party, Staš pančka, klime lavfajo, posoda pospravljena, perilo pripravljeno, torta se peče, pecivo tudi... ... in mami upravičeno uživa
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 3.7.2009 22:54:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mah. grem počivat. se morem navadit na nov ritem s tole službo... Se ti pridružujem, tole vstajanje malo čez 6 uro mi nič kaj posebej ne diši tudi meni ne ... mislim da bom jaz prej vstajala, nekje ob 5.30 ziher
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?