Tinky
|
Evo mene Trije stroji so že oprani in posušeni, Teo že (skoraj) spi, z možem se mu bova pa kaj kmalu pridružila. Sem full utrujena, cel dopust sem slabo spala, tako da komaj čakam, da se uležem v mojo postlco. Vreme smo imeli kar ok, čeprav sta bila prva dva dneva deževna in full hladna, smo pa zato malo več pohajali in se nažirali. Cene so ubitačne, noro drago, res!! Za primer, lignje na žaru, mešano meso na žaru z zelenjavo in dve veliki Karlovački, nekaj manj kot 250 kun. Cene v trgovini, da pa ne govorim...kg banan 20 kun, paradajz 17 kun, kumarce 15 kun, feta sir 17 kun, veliko pivo 11 kun.... V dveh tednih smo poroabili juhuhu denarja. Ma ok, glede na to, da nam je bil apartma šenkan, smo si malo več privoščili, sicer bi morali vsak dan jest pašto in šalšo. Morje je bilo prve dneve kar mrzlo, a sem se opogumila in zaplavala, Teo nad morjem ni bil navdušen, si je samo nogice namakal, pa še to, če ga je "zalil" večji val je že njuril. Je bil pa zelo navdušen nad kamni, nad goro kamnov. Je blo treba vsakega posebej dat v usta. Prve dneve se mi je mešalo, ker če ga nisem imela pod stalno kontrolo je mel že kamen v ustih. Mi je blo pa grave, ker so bli sami Slovenci in full kažina. Ponoči so ga non stop žurali, nabijali muziko, se drli, smejali. Grave res, brez osnovne kulture. Sej štekam, da je folk na dopustu in si daje duška, ma pismo rosno, malo spoštovanja pa ne škodi. Še dobro, da Teota ni nič zmotlo in je normalno spal. Sem pa prišla nazaj malenkost bolj rjava, beri; manj bela. Slikice sledijo. Glu, nisem nič še brala za nazaj, kakšno vreme ste imeli? Sem se ene par x spomnila nate, pa pogledala proti celini in ni blo nič kaj lepo. Vsem slavljencem VSE NAJBOLJŠE!!!!