metuljcek321
|
Morning, ladies! jutranja učinkovitost - jaz sem čist jutranji tip - me ne moti vstajanje okoli šeste ure - at all. Danes je mala začela s prepevanjem ob 6.15, mami pa v akcijo - pospravila cel stanovanje, posesala, pomila po tleh, pomila vsa okna, štenge, pobrisala prah, preoblekla postelje, pere se mi 2. žehta perila, ... zdaj sem frej - to obožujem, da zjutarj popedenam, pol je pa mir ... Možek je skočil k sestrici po nek star moped - baje bo za na morje Potem pičimo k tastu in tašči delat jabolčni sok iz domačih jabolk. rebeca - jupiiii, za malo Evo - super ime, btw. Kako velika je malčica? Kako se pa mami počuti po takem maratonskem rojevanju? Ubogica ... naj si hitro opomore! populis, piham, piham, da bo buška/flek kmalu bolje. hd, enjoy! flower, želim ti, da se noči čim prej izboljšajo. Inigo, pokaži nam svoj novi hairdo. Včeraj sva menda že žnj-tič gledala Starsky & Hutch - ma, meni sta tko smešna tipa, res. Majuška, smola pa taka za fotko za osebno - too bad! žal je tako, da shit happens rovarka, kako Tia? Tinky, WB! neboglasnica, da nisi ti zmrznila otroka s klimo? Kako je malečki? Alles OK? Pa tvoji sleep-overki?