|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
3.7.2009 15:04:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Almera greš ta vikend v Bovec? Janša se bo jutri tam nekje poročil. user posted image Boste imeli gnečo..

A so spet kake volitve, pa si nabira točke? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.7.2009 15:05:22   
neboglasnica
Majuska: a daš razvijati fill ali fit fotke?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.7.2009 15:25:58   
metuljcek321
Džej-Džej (J. J.) & njegova Urška bosta baje res ju3 dahnila da - flower, sem šla prav gledatuser posted image  user posted image : KLIKNI

Pa še 2 čveki:
Uroš Slak naj bi šel na Kanal A & vodil Trenja (od tam odhaja Marko potrč, za Lili se še ne ve): KLIKNI

Urška Čepin (OMG, OMG, OMG, kakšna kokoš - pardon my French) bo v Kmetiji, pokasirala bo 100€/teden: KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 803
3.7.2009 16:07:02   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Džej-Džej (J. J.) & njegova Urška bosta baje res ju3 dahnila da - flower, sem šla prav gledatuser posted image  user posted image : KLIKNI

Pa še 2 čveki:
Uroš Slak naj bi šel na Kanal A & vodil Trenja (od tam odhaja Marko potrč, za Lili se še ne ve): KLIKNI

Urška Čepin (OMG, OMG, OMG, kakšna kokoš - pardon my French) bo v Kmetiji, pokasirala bo 100€/teden: KLIKNI

Vuaaa, trenja, da bo Uroš Slak vodil? To pa je novo! Bejbi, a si mislila Svet? user posted image Si kaj šluknila danes?user posted image hec, hecuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.7.2009 16:10:18   
rovar_ka
pikolina, zakaj nisem Damjan Murko!?user posted image Za kmetijo bi jim baje naj dali 500 eur/ teden!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.7.2009 16:16:33   
Tinky
živ žav

pa smo doma
neverjetno hitro je minilo 12 dni, a sem taakkooo vesela, da smo spet doma. Ni kej, povsod je lepo, ma najlepše je doma.
Pralnica je nabita polna perila, tko da bom tri dni samo prala in sušila, pa k mami sem si mogla it sposodit brisače, ker imam vse umazane.

Napišem kej več zvečer

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 16:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 807
3.7.2009 16:28:39   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

aja, in najpomembnejše......

svakinja je v porodnišnici, čaka na porod.......od 3h zjutraj jo že matra.

ČAKAMO, nestrpno!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svakinja, dihaj, dihaj, če še nisi odrešena mukuser posted image Upam, da pa do zdaj že je ne? Rebeca, javiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 808
3.7.2009 16:51:36   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

aja, in najpomembnejše......

svakinja je v porodnišnici, čaka na porod.......od 3h zjutraj jo že matra.

ČAKAMO, nestrpno!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svakinja, dihaj, dihaj, če še nisi odrešena mukuser posted image Upam, da pa do zdaj že je ne? Rebeca, javiuser posted image

rebeca je pa na lepšem, tako da bomo zvedle zvečeruser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.7.2009 18:03:21   
rovar_ka
Meni pa je Tia malo prej zakuhalauser posted image

Dopoldan je bila še čisto vredu, ko pa se je zbudila iz popoldanskega spanca pa je bila čisto odsotna, kr nekaj se je pogovarjala v na pol snu.. Se mi je zdela topla in sem ji šla merit, pa je takrat imela 37,1, zdaj pa je imela že 38,5 in je ful jokala. Sem ji dala svečko, zdaj pa spi. Revež moj maliuser posted image Pa vedno mi zakuha, ko je vikend, da ne morem it k njeni zdravniciuser posted image No, bomo vidli kak bo, ko se zbudi. Upam, da ni spet uhouser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.7.2009 18:10:10   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hm, ne vem kaj si mislila s tem ... samo fotke z digitalca smo dali izdelati.

Itak je pa to povod za mojo slabo voljo danes. Šli smo namreč rihtat osebno za našega Aleksandra. Najprej smo fotko čakali več kot en teden, bolj ko sem gledala, bolj se mi je zdelo, da fotka ne bo dobra. Preveč sence je bilo okoli fanta, omenim mojemu, on reče "Ah ne, v redu bo!" OK, gremo v tobačno, se referentka razburi da take fotke ne more sprejeti, tako da smo se fotkali kar pri njih in plačali 10 €. Prve so me stale 8 centov user posted image

Slabe volje sem pa zato, ker me moj noče poslušat. Zakaj moški mislijo, da imajo vedno prav? Je kasneje gledal fotke in rekel, da unih senc pa res ni porajtal, ker mu nisem točno povedala, kaj sem mislila. Naj se gre solit.

Ni moj dan, res ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 811
3.7.2009 18:57:06   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Saj, ko dam razvijati fotke, moram označiti format fit ali fill. Vedno pozabim...

Misliš, da si dala 8 € za prve fotke?? Če si jim povedala, da so za osebno, jim nesi nazaj, pa naj ti ga še enkrat slikajo ali pa se zmeni za dobropis.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.7.2009 18:57:27   
neboglasnica
Aja, Majuska, še tole: user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
3.7.2009 18:59:02   
rovar_ka

Slabe volje sem pa zato, ker me moj noče poslušat. Zakaj moški mislijo, da imajo vedno prav? Je kasneje gledal fotke in rekel, da unih senc pa res ni porajtal, ker mu nisem točno povedala, kaj sem mislila. Naj se gre solit.

Ni moj dan, res ne user posted image

Moški pač ne "komplicirajo" tolko, zato takih stvari ne vidijo in se ne obremenjujejo. Žal. Oni vse jemljejo na easy.
user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.7.2009 19:04:08   
neboglasnica

user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.7.2009 19:05:02   
Majuska

Saj, ko dam razvijati fotke, moram označiti format fit ali fill. Vedno pozabim...

Misliš, da si dala 8 € za prve fotke?? Če si jim povedala, da so za osebno, jim nesi nazaj, pa naj ti ga še enkrat slikajo ali pa se zmeni za dobropis.

Ne ne ... slikala sva ga midva, ozadje je bila bela stena, ampak žal svetlobni pogoji kljub luči zgleda niso bili v redu ... potlej sva naštimala tako, da je na fotografijo 10 x 15 prišlo 8 fotk za dokumente. Se pravi, ena celotna fotka naju je prišla 8 centov - šparat sva hotela, pa sva se uštela user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 816
3.7.2009 19:07:29   
Majuska

Dopoldan je bila še čisto vredu, ko pa se je zbudila iz popoldanskega spanca pa je bila čisto odsotna, kr nekaj se je pogovarjala v na pol snu.. Se mi je zdela topla in sem ji šla merit, pa je takrat imela 37,1, zdaj pa je imela že 38,5 in je ful jokala. Sem ji dala svečko, zdaj pa spi. Revež moj maliuser posted image Pa vedno mi zakuha, ko je vikend, da ne morem it k njeni zdravniciuser posted image No, bomo vidli kak bo, ko se zbudi. Upam, da ni spet uhouser posted image

bogica mala user posted image

Rebeca, držimo pesti, da bo novi družinski član čimprej ugledal/a luč sveta user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 19:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 20:14:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
3.7.2009 20:42:01   
Tinky
Evo mene user posted image

Trije stroji so že oprani in posušeni, Teo že (skoraj) spi, z možem se mu bova pa kaj kmalu pridružila. Sem full utrujena, cel dopust sem slabo spala, tako da komaj čakam, da se uležem v mojo postlco.

Vreme smo imeli kar ok, čeprav sta bila prva dva dneva deževna in full hladna, smo pa zato malo več pohajali in se nažirali.
Cene so ubitačne, noro drago, res!! Za primer, lignje na žaru, mešano meso na žaru z zelenjavo in dve veliki Karlovački, nekaj manj kot 250 kun.
Cene v trgovini, da pa ne govorim...kg banan 20 kun, paradajz 17 kun, kumarce 15 kun, feta sir 17 kun, veliko pivo 11 kun....
V dveh tednih smo poroabili juhuhu denarja. Ma ok, glede na to, da nam je bil apartma šenkan, smo si malo več privoščili, sicer bi morali vsak dan jest pašto in šalšo.user posted image

Morje je bilo prve dneve kar mrzlo, a sem se opogumila in zaplavala, Teo nad morjem ni bil navdušen, si je samo nogice namakal, pa še to, če ga je "zalil" večji val je že njuril. Je bil pa zelo navdušen nad kamni, nad goro kamnov. Je blo treba vsakega posebej dat v usta. Prve dneve se mi je mešalo, ker če ga nisem imela pod stalno kontrolo je mel že kamen v ustih.

Mi je blo pa grave, ker so bli sami Slovenci in full kažina. Ponoči so ga non stop žurali, nabijali muziko, se drli, smejali. Grave res, brez osnovne kulture. Sej štekam, da je folk na dopustu in si daje duška, ma pismo rosno, malo spoštovanja pa ne škodi. Še dobro, da Teota ni nič zmotlo in je normalno spal.

Sem pa prišla nazaj malenkost bolj rjava, beri; manj bela.

Slikice sledijo.

Glu, nisem nič še brala za nazaj, kakšno vreme ste imeli? Sem se ene par x spomnila nate, pa pogledala proti celini in ni blo nič kaj lepo.

Vsem slavljencem VSE NAJBOLJŠE!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 820
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 20:47:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 821
3.7.2009 20:58:45   
Majuska

No, pa smo dočakali: user posted image user posted image user posted image user posted image

Tariq in Iraya sta dobila 1. sestrično Evo!!

user posted image

Wiiiiiiiiiiii, sem vesela. Greva z mojim kr nazdravit user posted image user posted image

čestitke julijki Evi in vsem vam!!! user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 822
3.7.2009 21:02:40   
Majuska

Sem dragega vprašala ... dali smo FILL. In mi je še razložil, da je odvisno od samega fotoaparata, kakšno razmerje slike naredi.

Ma dolga zgodba ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 823
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 21:08:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 824
3.7.2009 21:14:29   
neboglasnica

No, pa smo dočakali: user posted image user posted image user posted image user posted image

Tariq in Iraya sta dobila 1. sestrično Evo!!

user posted image

Wiiiiiiiiiiii, sem vesela. Greva z mojim kr nazdravit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?