|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
28.6.2009 19:45:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jes se sončin ................ user posted image  .......... sem si vzela malo pavze ka se moren namazati s kremo, ka me preveč ne speče ............... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ka de tou poletje sploj kaj sonca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ............ grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakšno je vöni ....

mene pa je že tak osmodilo ka se pod mizo moren skriti ka ja naj kakšni žarek do mene ne pride...ti se samo maži z kremo ka ne fasaš opeklin kak geuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
29.6.2009 8:31:36   
darjussa
Nenormalno kakši vikend! Slabo vreme pa tude drugače je šlo vse narobe. Z mojin sva mela nesrečo user posted image ...sicer je nika hudoga nej nama, le avto je preci dobo. Pa še nej je bil najni, ka od moje mame. Ahhh...ščela sva njej ide tankat pa po nekši del v gmt, te pa sva niti do toga nej prišla, pa je počilo. Nepazljivost.

No gnes san ga pa pospremila že ob 4 zajtra, ka je šau za 4 dni službeno na Bled. Pa san bila tak žalostna...glij sva si gučala, ka sva v sedmij lejtaj sploj nej bila telko dni narazen. Vse je enkrat prvič...
Samo so me vsi zezali...ka naj telko pazin ka nede glij zdaj beba ščela na svet user posted image . No saj sta si njeva z atijon to vse zmenila user posted image ...pa mislen ka de še kar lep čas počakala. Uradno san tude včera začala s porodniško.

Fajn mi bojte...pa upam na lepši teden, tak vremensko kak tude nače!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
29.6.2009 13:08:01   
Snoopyka
ge se javlan, ka san še med vame 2v1 (nažalostuser posted image )
računalnek me nej delal pa san se nej mogla javte, sam pa vas štejla...prek mbija san odla vas gledat, samo san nej nix pisala, ka neman pojma kak...user posted image vse nove user posted image seveda dobrodošleuser posted image user posted image user posted image

zaj pa še na  brzo javen kak smo... no kak san že napisala še itaq 2v1 pa včera san mela rok, na zadnon preglede je za en den prestavo rok, ovak be ga naj mela gnes. če nede nika prle ideve v četrtek v P in te se odločejo, kda me dajo umetne še tiste den kak priden not ale pa komaj v petek....
user posted image neven kama se naj denen...nemren se včakateuser posted image user posted image kumaj člakan ka čujen brečuser posted image

in ka te delale na takše deževen den?user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
29.6.2009 15:21:48   
detelja
voni je gnilo vreme ka te ta vrže....san mislila ka bi se v sredo dobile na kavici samo ge v takšnon vremene z majo nemren nikan itiuser posted image dobro ka smo gnes vgojno šli malo vo...pa zdaj vupan ka se malo stavi tej dež ka moren na pošto pa v trgovino moren ka mi je dragi zapovedo ka moren pogače pečtiuser posted image user posted image user posted image

snoopyka ge ti držin pesti, ka se to samo sproži, ka ti nede trbelo umetnih...sama znan kak je to in ka to pomeni...delaj, lejči, skači, seksaj, lejči po stubaj gor dol...delaj ka ti srce poželej...z ful toplo vodo se tušejraj...ge ti držin takšne fige naj se ti san porod sproži, ka de še dež henjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tej naše male metulčice pa lekaj neščejo vo...naša je tudi nej ščela na datum vo prej pa se je skoz neka nora delala...te pa san 5 den prejk dobila umetneuser posted image user posted image user posted image

darjussa si šla k dr na pregled'?? vupan, ka si šla ka ne bi kaj bilo z bebijon narobe....ej tak se hitro kaj zgodi..moj oča je eto stop prevozo seveda kak smo...če vse na cesti vidimo okoli te stop kak da ga ne bi bilo...in on tudi pela se vse okoli vidi v tiston pa kak de spelo pa več nej tak pazo levo desno se pripela en gospod pa bum...sicer nej fejst ali vseeno..še dobro ka sta se zmenila ker ovak bi oča najebo....stop je ful huda kazen če prevoziš....sicer pa včasih resno paziš pa se ti kaj zgodi...včasih pa nič ne gledaš pa ti skoz grata se zmazati...nej tak...samo ka de z tebo pa pikico/cem vse ok....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
29.6.2009 15:27:18   
Nončika
kak je tou vrejme gnilo.user posted image user posted image user posted image  komaj ladan našo malo. nej je navajena, ka bi mogla non stop notri biti. še dobro, ka je dopoldneva v vrteci in se tan našpila. zaj pa mi spejvle in plejše.

snoopy, želin ti lejki porod.

detelja, včasi niti lejtanje, delo, seks ne pomaga. je san mejla svoje popadke, pa so me vseeno priklopili na umetne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
29.6.2009 19:23:49   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

kak je tou vrejme gnilo.user posted image user posted image user posted image  komaj ladan našo malo. nej je navajena, ka bi mogla non stop notri biti. še dobro, ka je dopoldneva v vrteci in se tan našpila. zaj pa mi spejvle in plejše.

snoopy, želin ti lejki porod.

detelja, včasi niti lejtanje, delo, seks ne pomaga. je san mejla svoje popadke, pa so me vseeno priklopili na umetne.

ja, to san ščela še čuj napisati samo je sirena bila pa san mogla iti...znan mi smo tudi vse ka je možno probali pa nej šlo...ge itak pravin, če je kredi boš rodila pa če si pred rokon, na rok ali po...če nej pa nede nikan šlo....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
30.6.2009 7:21:35   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ge se javlan, ka san še med vame 2v1 (nažalostuser posted image )
računalnek me nej delal pa san se nej mogla javte, sam pa vas štejla...prek mbija san odla vas gledat, samo san nej nix pisala, ka neman pojma kak...user posted image vse nove user posted image seveda dobrodošleuser posted image user posted image user posted image

zaj pa še na  brzo javen kak smo... no kak san že napisala še itaq 2v1 pa včera san mela rok, na zadnon preglede je za en den prestavo rok, ovak be ga naj mela gnes. če nede nika prle ideve v četrtek v P in te se odločejo, kda me dajo umetne še tiste den kak priden not ale pa komaj v petek....
user posted image neven kama se naj denen...nemren se včakateuser posted image user posted image kumaj člakan ka čujen brečuser posted image

in ka te delale na takše deževen den?user posted image

Snoopyka - gjes san tuj rodila 10 dnij po roki, pa so mi vsi pamet solili, ka je nej dobro za dejte, ka je tak dugo notri, pa so mene pa še bole mojuga user posted image ob pamet spravlali. Gjes san jin pa nonstop pravila, ka de že user posted image vo prišlo, kda de tomi čas. In tak je tudi bilo. San bila prvorodka, pa san nej mela pojma, kakšni su popadki, eli kda je pa prišal tisti den, no bole noč, san pa točno znala. Pa je bilo vse vredi.

Sicer je pa meni bilo fejst fajn zadnja 2 meseca nosečnosti, ka sta tou tudi bila edinam eseca, ka mi je nej bilo nikaj slabo.

Držin pestij, ka boš čimprle varvala.

Lp,
veronikab

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
30.6.2009 13:12:21   
Snoopyka
vsen skuper najprle fala za željeuser posted image ja saj ge be tude rada ka ide vse po naravne pote ampak dvomen ka de šlo...mene so enjale stavlate popadke komaj 9 dni pred rokon in zaj vsi dvomejo (še doktore) ka popadke pridejo sameuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tej naše male metulčice pa lekaj neščejo vo...naša je tudi nej ščela na datum vo prej pa se je skoz neka nora delala...

zvezde pridejo zadnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
30.6.2009 14:36:16   
detelja

vsen skuper najprle fala za željeuser posted image ja saj ge be tude rada ka ide vse po naravne pote ampak dvomen ka de šlo...mene so enjale stavlate popadke komaj 9 dni pred rokon in zaj vsi dvomejo (še doktore) ka popadke pridejo sameuser posted image

tej naše male metulčice pa lekaj neščejo vo...naša je tudi nej ščela na datum vo prej pa se je skoz neka nora delala...

zvezde pridejo zadnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezde so vsi naši metulčki in metulčice...končno en den ka že vgojno ne sere dež...smo bili voni...smo šli do maximusa pa nazaj...fčela pa je brenčala na poti nazaj domov kak nora....

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
30.6.2009 20:37:15   
detelja
evo našo čebelico in nalininoga čmrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

mogoče pa de se kda iz tej nedužne ljubezni kakšna prava ljubezen razvila, ka praviš Nalini???user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.7.2009 6:38:13   
Snoopyka

evo našo čebelico in nalininoga čmrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

mogoče pa de se kda iz tej nedužne ljubezni kakšna prava ljubezen razvila, ka praviš Nalini???user posted image user posted image

joj kak sta lubanivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.7.2009 10:30:34   
Sončni žarek
Ojla user posted image

Kak smo kaj? Vidim, da so se nam pridružile nove user posted image user posted image user posted image Upam samo, da se nam bodo kaj oglašale.....

Mi smo OK.....Luka je star 5,5 meseca in je kar priden......Zdaj bomo počasi začeli jesti-riževo kašico je že probal in mu je dobra.....se kar trese ko vidi žlico user posted image user posted image user posted image
Tudi v vrtec je sprejet z januarjem 2010, samo smo ga izpisali in bo šel komaj v septembra ali pa še pozneje.....Eva pa gre septembra v vrtec.......

Vreme pa mi gre že pšteno na živce user posted image user posted image user posted image Sploh toti dež......

Fejn bote, Snopyka tebi pa želim hitri porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDA GREMO NA KAFE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.7.2009 11:17:26   
Nalini

user posted image

user posted image

ma itak .... ali se je pa že user posted image  user posted image ... glede na to kak sta se lovila za rokice user posted image  .... bilo je prav fajn za gledat .... user posted image  ..... mislim, da je našemu malemu Maja všeč user posted image  ...
joooj, kak sta bila zlata ...... pa sta se pogovarjala, pa božala, pa smejala .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nej čudno ka je Maja tečkala kda je mali zaspal ..... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa kda smo šli domov .... user posted image user posted image user posted image user posted image  

sončni žarek ... resno bi že bil čas ka idemo na pijačo user posted image

snopi ... kdaj bo ? ... no dosti ne manjka user posted image  ... drži se user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.7.2009 12:50:02   
Snoopyka

snopi ... kdaj bo ? ... no dosti ne manjka user posted image  ... drži se user posted image

vutro iden v P pa te mo vidle kak me povejo za daleuser posted image
falauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.7.2009 14:46:41   
detelja

vutro iden v P pa te mo vidle kak me povejo za daleuser posted image
falauser posted image user posted image user posted image

držim pesti....

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.7.2009 14:47:59   
detelja
ge san ščela, ka bi se gnes na kavici dobile pa ka če so gučali skoz dež...ge v dežji nemren nikan...te pa san mislila preložiti na naslednji teden če de kaj boljše..sicer to vreme je res muhasto...naša fčela pa je končno malo zaspala...malo sve skup ajali zdaj pa sama v ležalniki dale drma...ge pa san peglala tak mi je vroče ka mi doj po riti tečejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.7.2009 16:28:05   
detelja
z majo sve tik pred dežjon prikurile domov...ženske če vas zanima v tuši mate pravljice obuti maček, sneguljčica in 7 palčkov, trije prašički in redeča kapica, not pa maš še nalepkice, kere lepiš po toj knjigici...npr. kapici fali kapa pa jo te dejte zapepi ta...poleg toga pa dobiš še dvd 1 komplet košta 4,99eur...ka se meni zdi ful ugodno ali???samo dvdji nejo z isto pravljico kak knjigica.....sicer bi moglo biti več pravljic na izbiro še poleg teh ka san ge napisala bi mogla biti pepelka, grdi raček, janko in metka in palček tom...ampak v ms nega teh...mogoče tan voni v bakonskon tuši najden....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.7.2009 16:58:03   
Snoopyka

z majo sve tik pred dežjon prikurile domov...ženske če vas zanima v tuši mate pravljice obuti maček, sneguljčica in 7 palčkov, trije prašički in redeča kapica, not pa maš še nalepkice, kere lepiš po toj knjigici...npr. kapici fali kapa pa jo te dejte zapepi ta...poleg toga pa dobiš še dvd 1 komplet košta 4,99eur...ka se meni zdi ful ugodno ali???samo dvdji nejo z isto pravljico kak knjigica.....sicer bi moglo biti več pravljic na izbiro še poleg teh ka san ge napisala bi mogla biti pepelka, grdi raček, janko in metka in palček tom...ampak v ms nega teh...mogoče tan voni v bakonskon tuši najden....

ge iden gnes v bakovske tuš, poglednen in te obvestin. ok?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.7.2009 18:39:21   
detelja

ge iden gnes v bakovske tuš, poglednen in te obvestin. ok?

fala...ge si? si dobila že bebo? si v P??? oglasi se kaj..

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.7.2009 21:10:54   
Snoopyka

bila san gnes notre (ctg, uz, pregled) pa so me domov poslaleuser posted image user posted image   moj G pa neka zaj**ouser posted image šinjek njeme ide da ga videnuser posted image user posted image user posted image
no v soboto moren notre pa te mo vidle kak bo.... če mo še dugo čakala se me zmejša...user posted image user posted image

P.S.: ge san nikšeh knjig nej vidla... sory... mogoče san pa nej dobro gledala ale pa so že vse pokuple...nwm...bom še enkrat šla poglenot ka mo te ziheruser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 2.7.2009 21:12:58 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.7.2009 22:09:39   
darjussa
Snoopyka - ehh boga ti, ti vorvlen ka je nej fajn! Držimo pesti!

detelja - ti pa skoz takše lepe slikice gor daš, ka si jih moren  večkrat ogledati user posted image ...

No mi smo pa gnes zaključili z MŠ, gnes smo še meli anestezistko, pa nas je bilo tak malo...samo 4 nosečnice. No saj kak kdor želi. Sama tudi premišlavlen o EA tak ka mi je bilo fajn ka san kaj čula o tem s strokovne strani. Drugače pa je bila MŠ šola kak samo druženje zelo lepo, pa tude predavanja ok, nekatera bolj, nekatera manj....skratka san fejst vesela, da nama je uspelo obiskati MŠ, saj so bile predvsem njemi določene stvari še neznane..in lepše je ka to čuje tan kak pa bi ge pol pozabila...pa tudi bi njemi nej to tak razlagala na dugo pa na šorko.

Opazila san tude ka mi je trebušček nekan dol odišel...ka to pomeni? Ka pomali bauuser posted image ? No se že kar pripravlan ka de lejko gdakoli...al pa celau prejk roka....mo vidle.

Lepo mi bojte!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
3.7.2009 5:42:21   
detelja

bila san gnes notre (ctg, uz, pregled) pa so me domov poslaleuser posted image user posted image   moj G pa neka zaj**ouser posted image šinjek njeme ide da ga videnuser posted image user posted image user posted image
no v soboto moren notre pa te mo vidle kak bo.... če mo še dugo čakala se me zmejša...user posted image user posted image

P.S.: ge san nikšeh knjig nej vidla... sory... mogoče san pa nej dobro gledala ale pa so že vse pokuple...nwm...bom še enkrat šla poglenot ka mo te ziheruser posted image

ojej...malo še potrepit..knjigice majo pa pri cajtongah...ge san eto tudi cejli tuš preojdla 100x pa te san se spomnila ka pa če je to ge pri cajtungaj pa tak je tudi bilo....

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
3.7.2009 5:48:00   
detelja
no, še par slikic....

tako izgleda prva ljubezen med majo in nalininim sinkotom....

user posted image

to je moja lisica po kopanji...
user posted image

moja lisica nekaj zelo premišlavleuser posted image user posted image

user posted image

tak se pa ona pripravla, ka de pobegnila svoji ljubezeni...nalini pazi mi na hčerkouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
3.7.2009 11:06:47   
Snoopyka

no, še par slikic....

user posted image

user posted image

user posted image

tak se pa ona pripravla, ka de pobegnila svoji ljubezeni...nalini pazi mi na hčerkouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

joj kak lepe slikeceuser posted image user posted image si pa nekanrana gne, ge pa zaj komaj stanolauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
3.7.2009 13:45:29   
Nalini

no, še par slikic....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dojenčkasta simpatija .... user posted image
dobra sta bilauser posted image ... taka lubeka user posted image

midva sva pa bila dopoldne zunaj na terasi (no sva itak vsak dan, ko je lepo vreme .... je bilo tak fajn  ... mali je malo spal na gugalniku (uživa, ko se guncavauser posted image ) ..... zdaj sva se pa prestavila v dnevno, ker je že vroče na terasi user posted image  .....
mali spi (upam, da več kot 5 minut user posted image )

snopi samo, da bo čimprej mimo user posted image  ..... držim pesti

darjuša ... tudi tebi naj minejo čimprej ti zadnji dnevi v nosečnosti ......

< Sporočilo je popravil Nalini -- 3.7.2009 13:46:11 >

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?