|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
4.7.2009 10:29:49   
ammam
Jej, jej, kak so ljubki ti mali jenčeki. Sem že čisto pozabila, kako to zgleda, zdaj pa res že komaj čakam ta december. Že dolgo se nisem tako veselila zimeuser posted image .

Sem pa slišala, da je porod. v Rakičanu lepo urejena, kaj pa osebje???user posted image
Ali je lahko dete stalno v sobi z mamico?
Namreč tokrat bom šla prvič tja rodit, pa nimam pojma, kako tam zgleda. Sicer za ostale stvari ne mislim komplicirat, bo že kakor bo, edino to si želim, da bi lahko imela pri sebi otročka, ko se rodi.
Uživajte.  V nedeljo gremo na morje, kot pa vremska napoved kaže, bo zelo primerno za user posted image .user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
4.7.2009 16:16:57   
detelja
evo bodočin mamicam malo luštovuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
4.7.2009 16:25:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ammam

Jej, jej, kak so ljubki ti mali jenčeki. Sem že čisto pozabila, kako to zgleda, zdaj pa res že komaj čakam ta december. Že dolgo se nisem tako veselila zimeuser posted image . saj de hitro tuj...user posted image user posted image user posted image

Sem pa slišala, da je porod. v Rakičanu lepo urejena, kaj pa osebje???user posted image

sobe so dokaj lepo urejene
... no, ge san mislila ka je porodna soba malo večja pa ka majo večje porodne postele...osebje v porodni je bilo super...so me res podpirali, vzpodbujali itd...res čestitke....osebje na oddelku pa mislin, ka če bi bila žival bi veterinar z meno lepše delo oz lidgej....user posted image user posted image user posted image user posted image žal...če si že mamica te maš malo prednosti, kak san čujla in vidla...sicer moren povedati tej splošne med.sestre pa brat so bili super...gin. tudi...ali tej babice ali ka koli so že za dojenje oz otroške sestre to je pa tak ka ne vejš ali je ova za ormož ali ti...terajo dojenje kak pop oče naš samo nišče ti pa nič ne pokaže če se malo doj na kolena ne včesneš pa jih prosiš...pa vse so tak osorne, zvišane...samo se posmehujejo...mislin za zjokati...ge če bi še den bila bi se mi odpelalo...te ti pa še hormoni delajo tak ka če si malo tak nej stabilna te hitro spavi v noro pamet...pa skoz neka težijo "mate podhranjeno dete, te drugi dne je dehidrerano" ali ka bi kera stopila pa mi pomagala to pa ji je itak iz pod časti b isi ger rokej zamazala....ge san eno 1x srečala v dm (otroško babico pa glih tisto ka me je tak peglala) ge san mogla iz baute ker mi je direkt božno gratalo kda san to faco vidla...tista glavna (blond debela) teh otroških sester pa je tudi ...škoda guča...prijzana samo do tistih ka jo poznajo do drugih pa hujša kak do živali...sicer san čujla ka je telko pritožb itd samo lekaj je to preveč vse primitivno ka bi jin potegnilo...mi je pa že tudi moja gin.pravla ka se tej rr posebej pomurk redno čekejra ka kaj pišemo...vupan ka tej sestre tudi kaj štejo ka jin kaj potegne...

Ali je lahko dete stalno v sobi z mamico?

je ja, edino prvo noč ti odpelajo tan ob 23 pa ti ob 5 pripelajo nazaj...če pa neščeš pa ti ga lekaj tudi prvo noč pistijo....

Namreč tokrat bom šla prvič tja rodit, pa nimam pojma, kako tam zgleda. Sicer za ostale stvari ne mislim komplicirat, bo že kakor bo, edino to si želim, da bi lahko imela pri sebi otročka, ko se rodi.

nakupi si vložke virove ka v bolnici tak šparajo ka ta spadneš...ge san jih lekaj 10 pakov svojih ponucala če je pa skoz teklo...
Uživajte.  V nedeljo gremo na morje, kot pa vremska napoved kaže, bo zelo primerno za user posted image .user posted image

ge bi tudi šla...mi mo pa vendar šli te kda de že sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image septembra...moj skoz neka prelaga...pop...kopat pa ka ga spravin pa je tudi svetek...ge sama z malo še ne upam it...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.7.2009 21:50:47   
Nončika
alo!

kak je pa kaj naša snoopyka? kakše novosti?

mi mamo centralno,jeeee!!!user posted image user posted image user posted image  pa strop do konca napravleni!!!user posted image user posted image user posted image  zaj še kopalnico!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.7.2009 7:08:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

alo!

kak je pa kaj naša snoopyka? kakše novosti?

mi mamo centralno,jeeee!!!user posted image user posted image user posted image  pa strop do konca napravleni!!!user posted image user posted image user posted image  zaj še kopalnico!!!

iiiiiiiiiii super....kak si kaj? ge nič ne ven kak je kaj snoopyka...možno ka že varva....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
5.7.2009 11:15:09   
Nončika
detelja, sem kolko tolko ok. v torek maš kaj časa? pregled man in saj znaš kelko je za čakati. maš čas za kavo?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.7.2009 12:07:05   
detelja

detelja, sem kolko tolko ok. v torek maš kaj časa? pregled man in saj znaš kelko je za čakati. maš čas za kavo?

v torek kelko znan bi lejko šle na kavo...samo vupan ka nede dež sračko...mi je sestra iz A poslala prevleko za voziček pa je odišla na slovaškouser posted image user posted image bumbari jedni ne ločijo slovenije pa slovaške...tak je naša mama pisala svoji sestri kartico za rd pa gor napisala avstrijapa odišla v avstralijo pa je za pol leta te prišla na pravi naslov...te za pol leta več maja nede ščela biti v ton vozički, že zdaj ma komaj mesto....

snoopyke san pisala pa nega odg...mogoče pa rodi...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.7.2009 9:52:45   
darjussa
Dobro jutro dikline!

No malo še man časa ka van kaj napišen, te pa iden najinoga maloga bebija v trebuščeki poglednot na pregled. Moja beba še veselo miga..edino ge san nej mogla migati včera...ka me čebela piknola na nogej, pa san mela tak otečeno pa boleče..zdaj je že malo bokše..san mazala,tak ka de ok.

Snoopyka pa je lekaj nendre ostala...ka nika več ne poroča user posted image . Vupan ka se je že rešila...pa ka se že na velko catla. Ge bi se tude že...

Fajn mi bojte, van kaj poročan, če do novosti.

PA PA

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.7.2009 11:14:41   
Nončika
darjussa, še malo, še malo pa boš ti tudi cartala in varvala. pa nej ka mo vutro vgojno šla prejk tvoje vejsi pa de že vse potorjeno!!! vse do glavne ceste.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.7.2009 16:22:08   
detelja

darjussa, še malo, še malo pa boš ti tudi cartala in varvala. pa nej ka mo vutro vgojno šla prejk tvoje vejsi pa de že vse potorjeno!!! vse do glavne ceste.user posted image user posted image user posted image

he he te pa ti ideš za njo????

snoopyka je nič nej javila...včerja mi je samo napisala ka more gnes not...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.7.2009 21:30:01   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

he he te pa ti ideš za njo????

snoopyka je nič nej javila...včerja mi je samo napisala ka more gnes not...

ojoj, te pa nega niti ene več? samo jes ostanen? eh, ne. če dobro znan je še pred menof andi, te san jes. eh, ge je še tou.

detelja, ne ven kak mo vutro z čason. moj de pa spremljevalec na zdravniškon pregledi. pa so njega določili in de se tan motal okrog ZD-ja. pa še skoristila va ka ideva malo v Lesnino in kama inan pohištvo gledat. či de čas te pozoven. pa se te zmenive. vela?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.7.2009 20:25:56   
detelja
Snoopyka sporoča:

Čeprav paketek je zamujal, so ga dostavili in tako smo 7.7.2009 ob 16.30h, punčko povili, ime ji je Albina! očka Albin in mamica Karin.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.7.2009 20:53:52   
Nončika
iskrene čestitke!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.7.2009 21:05:22   
Serendipity
Snoopy - čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.7.2009 7:23:50   
detelja
tak kak se spreminja moda vozičkov, se spreminja tudi moda spanja v njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnji trend tak izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.7.2009 9:23:25   
darjussa
Snoopyka ČESTITKE!!! Dosta lepih trenutkov... Moren še povedati to, ka si, meni osebno, izbrala zelo lepoo ime!

Vse lepo!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.7.2009 10:42:46   
Nončika
mi smo meli slabo noč. spala sem tak tak, prebujala sem se na pol ure. eh, luna, zaj me pa še te dež svadi. gda de toga konec?

< Sporočilo je popravil Nončika -- 8.7.2009 10:48:19 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.7.2009 13:35:20   
cebelica82
še čestitke z naše strani....mi smo pa od gnes naprej brez širokega povijanja....končno, ka se nede kujala v tej plenicaj...sicer vreme je trenutno obupno...user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.7.2009 7:27:16   
detelja
jutro...kak ste kaj? kak je že pa gnilo vreme...vupan ka so tej napovedi za naprej resnične ka de lepše vreme...nahujše mi je ka moren z malo not biti...že sama san navajena skoz voni oditi, mala pa je itak tečka...

drugače ka new? ka te čez vikend delale???

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.7.2009 9:40:16   
detelja
tako izgleda, ko kličeta dr babi in dr dedi

user posted image

user posted image

in sama si je izbrala vero...

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.7.2009 13:14:09   
Sončni žarek

Snoopyka sporoča:
Čeprav paketek je zamujal, so ga dostavili in tako smo 7.7.2009 ob 16.30h, punčko povili, ime ji je Albina! očka Albin in mamica Karin.

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.7.2009 13:18:37   
Sončni žarek

jutro...kak ste kaj? kak je že pa gnilo vreme...vupan ka so tej napovedi za naprej resnične ka de lepše vreme...nahujše mi je ka moren z malo not biti...že sama san navajena skoz voni oditi, mala pa je itak tečka...

drugače ka new? ka te čez vikend delale???

Jaz man totega vremena že puni kufer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vupan, ka de resen drugi teden boljše kak napovedujejo...

Drgačig pri ans nič novega- Luka de drugi teden star 6mesecev, pa 19. imamo krst......Pa jesti sva začela-zaenkrat sva sprobala korenček, krompir, bučko....Pa rižovo kašico od milupe (takšna ki se samo z vodo zmeša)....

Eva gre septembra v vrtec in komaj čakam-Luka pa sva izpisala in nede ša januarja, ampak jeseni 2010 ali pa še kesnej....

Kaj bomo delali- gnes gremo na obisk, večer pa bovlatuser posted image Bom vidla, kak de to zglednilo.....Zutra sledi pucaje, pranje, peglaje...V soboto pa momo na Kapci službeni piknik...... Drugi teden pa morem kej delati za službo, ker že 14 dni hmajuhan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.7.2009 18:02:02   
Snoopyka
hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image
naj povem da je moja pikica se rodila z 3732g in 52cm, glavico je imela 32 tk da so me mogli rezat in nakonc šivat zdej pa sedim na balončku za plavanjeuser posted image user posted image user posted image
no tk na hitr se javim...domov sm pa prišla danes.

evo še eno slikco:

user posted image

lpuser posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
13.7.2009 11:55:11   
amelie010
Najprej čestitke Snoopyki.. user posted image

No, či smo že z istih krajov, se šika, ka vas pozdravin. Sobočanka, 26 let, prvič user posted image  in v 8 tedni - začetnik proti van nešternin.. Gnes prvi pregled pri svojon G., user posted image  pa smo vidli že pred dvema kednoma, ka smo se nej mogli včakati. user posted image  

Fajn bojte: friškin čimmenje slabosti, ovin malo dale čimveč sladkoga dreganja od znotraj, mamican pa čimveč smeha pa vsega samo lejpoga z malčki. user posted image

Lp..

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
13.7.2009 18:07:42   
darjussa
ooo Snoopyka kak ti je lepo...pa kakša zlata beba!

Ge san gnes pa bijla na preglede...vse ok. San pa gnes prvič neka začutila. Zajtra gda san stanola me je tak nendre 2 minute držalo, tak kak gda san menstruacijo dobila včasih. Pa minolo... user posted image   pOMALi lekaj bau...saj rok (26.7.) se že hitro bliža. Ja še to dikline, kelko so vaše bebe mele težo kaj pri dopolnjenon 38.tedne? Meni je gnes zmero 2550 g. Mislen ka je to ok....pač de beba bole mala, ali?

NO zdrave mi bojte, tebi amelie010 pa vse lepo celo nosečnost, tak kak je meni bilo! Vupan samo ka de še konec zmeren pa vse ok.

Čauuu

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?