|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
23.6.2009 18:40:15   
Serendipity
Ja, detelja - je man tuj te feeling, oz feedback od kolegic ...
Je man PDP 18. avgusta user posted image

Kafica pa lejko spadne - kak vam paše ... V centri ali pa keron TC...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
24.6.2009 9:05:15   
darjussa
Ge pa man rok 26.7.. Tak ka nej predugo čakati...

Za kavico pa lejko skoro gdakoli...pa gekoli...samo določite en datum...gda te lejko ve kere mate male bebe...tak kak praviš detelja.

Ej nemren vorvate ka te dež ne henja...pomali do poplave. Gda de pa tiste lejpi vroče sonček sijal???

čauu

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
24.6.2009 9:51:39   
detelja
pupe meni se zmejša pa mali tudi...san naj tak na hitro skup vrgla ka ve prej šle vo...priden iz drugoga štoka z vozičkon doj (tak ka mi po riti doj tečej, mala ma čez 6 kg, voziček itd...ka nemo razlagala sploj to) priden vo pa dež...tak ka zdaj ge san navrejta mala je tečka pa samo joka pa nigi nej nič dobro...katastrofa...sestra mi je zdaj kupila eno to dežno prevleko za voziček samo moren čakati ka iz A pride ka po pošti pošle ka prinas se da samo orginalna kupiti za 35 eur ka pa je meni preveč pa je tudi ja pa nej hin...zdaj poslušave klasično muziko ka to malo malo pomerja...na stropi pa ji vrtin propeler na posvejti pa to gleda, ka ovak ej meni se odpela pa nej zaradi male zaradi vremena...mamo balkon samo to je maji nej zadosti...to pa je resno tehnnika kera deluje pa je baje dobra za dojenčkov razvoj klasična glasba...no, včerja pa san jo ob 18 pa do pol 7 vlekla vo malo je rosilo pa san seeno šla saj san pa nej iz cukra...moren van povedati ka se mi je mala tak smejlaa kda je vidla ka ide v voziček pa tak uživala pa se smejala na glas ka sve vo prišli...dragi je šau v službo robo naročavat,...ga čakan bole kak ne ven ka ka pride ka naj nekan v TC odvleče ka mo jo malo tan vozičkala...

tak moja fčela trenutno izgleda (no moren potrkati trenutno ne joka ka tak na velko gleda propeler pa posluša muziko)...san ji kupila klobuk pa san jo ščela slikati san mislila ka de zanimivo pa jo je nej nič stavilo...

user posted image
user posted image

nalini van pa zna povedati kakšni glas ma moja fčela...kak čmrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja, malapikica tudi pozna fčelicin glas....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
24.6.2009 10:56:31   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image  

nalini van pa zna povedati kakšni glas ma moja fčela...kak čmrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja,

Maja ima tak fajni glas, da jo je naš mali samo poslušal in na veliko gledal ..... user posted image  ... fascinirala ga jeuser posted image ...  ko je pa nehala je pa tudi on zajokaluser posted image  in si mislil, daj Majči še mi kaj povej oz. zapoj ... user posted image  ...

user posted image

Maja bo pevka .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 24.6.2009 10:57:36 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
24.6.2009 11:16:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

nalini van pa zna povedati kakšni glas ma moja fčela...kak čmrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja,

Maja ima tak fajni glas, da jo je naš mali samo poslušal in na veliko gledal ..... user posted image  ... fascinirala ga jeuser posted image ...  ko je pa nehala je pa tudi on zajokaluser posted image  in si mislil, daj Majči še mi kaj povej oz. zapoj ... user posted image  ...

user posted image

Maja bo pevka .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, in to opernauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klasično muziko itak moreve skoz poslušati, če ščej meti mami malo mejra...ona pa te vmes trenejra...znaš ka nej je samo tak biti operni pevec...samo moja vuja do pa redno trpela pa atijova...de pa ati rajši kda de trbelo v službo samo ka nede poslušo dvej "babi" eno pevko pa eno tečko...mamica je itak skoz tečka za atijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.6.2009 13:10:14   
pokica_
detelja, naš de tuj znan operni pevec, ma glas tenor, tak kak naš ati, pravi mali Pavarotti! user posted image  Uaj, ka se mi vse koža naježi, kda se dere kak jesihar. user posted image
Evo glih zdaj mamo pevske vaje, se je najo, pocartal, zdaj bi se pa noso po stanovanji. San ga dala lepo v ležalnik, malo se je drl, zdaj si pa samo še nekaj godrnja. Mogoče bo pa zaspal. user posted image  Čiglij je prle tak fajn zaspal ko smo prišli domov z posvetovalnice.
Mamo že 4420g in 55cm. V 3 tednih je pridobo 800g! user posted image  Priden jedec je, po mamici!  user posted image  Če je že videz po atiji, je vsaj nekaj po meni.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
24.6.2009 13:30:58   
a.jrad
Hoj pokica!

Jaz sem tudi iz MS, sicer šele na začetku nosečnosti, ampak bi te vprašala, kje si kupila pohištvo za otroško sobico?
Je res lepo in lepe barve, pa bi tudi jaz mogoče kaj takega kupila za našo piko.

Hvala, lp

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.6.2009 14:08:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj pokica!

Jaz sem tudi iz MS, sicer šele na začetku nosečnosti, ampak bi te vprašala, kje si kupila pohištvo za otroško sobico?
Je res lepo in lepe barve, pa bi tudi jaz mogoče kaj takega kupila za našo piko.

Hvala, lp

dobrodošla med nosečkami in mamicami pomurkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovadi nan kaj o tebi...ge san tudi iz ms...

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.6.2009 14:11:57   
a.jrad
Hm, stara sem 28 let, moja prva nosečnost, živim v bloku...kaj še user posted image  ?

lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.6.2009 15:36:07   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

detelja, naš de tuj znan operni pevec, ma glas tenor, tak kak naš ati, pravi mali Pavarotti! user posted image  Uaj, ka se mi vse koža naježi, kda se dere kak jesihar. user posted image
Evo glih zdaj mamo pevske vaje, se je najo, pocartal, zdaj bi se pa noso po stanovanji. San ga dala lepo v ležalnik, malo se je drl, zdaj si pa samo še nekaj godrnja. Mogoče bo pa zaspal. user posted image  Čiglij je prle tak fajn zaspal ko smo prišli domov z posvetovalnice.
Mamo že 4420g in 55cm. V 3 tednih je pridobo 800g! user posted image  Priden jedec je, po mamici!  user posted image  Če je že videz po atiji, je vsaj nekaj po meni.

o, pokica, lepo ka si se oglasila. muve sve se pa v porodnišnici ziher vidli. je san bila sicer na ginegi, ti pa na porodnon. istočasno.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.6.2009 15:39:21   
Nončika
detelja, u, tvoja fčelica pa zna biti čemerna.

rok man 3.11.2009, po NS pa 24.10.2009.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.6.2009 15:42:30   
Nončika

Hoj pokica!

Hvala, lp

dobrodošla. san mislila, ka mo nazadnje sama ostala. gda maš rok?

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.6.2009 16:14:07   
detelja

Hm, stara sem 28 let, moja prva nosečnost, živim v bloku...kaj še user posted image  ?

lp

no ge san pa čist mickeno mlajša od tebe pa živin glih tak v bloki, mamo prvo fčeliko, drugače prihajan iz goričkih bregovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še kaj????

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.6.2009 16:15:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

moj lubi ma 3.11. rd, tašča pa 2.11. moja prva pikica pa bi se mogla roditi 4.11 seveda če bi se na rok rodila....kda koli bo samo ka de ve ok, nej nonči????

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
24.6.2009 16:52:28   
Nončika

moj lubi ma 3.11. rd, tašča pa 2.11. moja prva pikica pa bi se mogla roditi 4.11 seveda če bi se na rok rodila....kda koli bo samo ka de ve ok, nej nonči????

glavno, da bo vse ok. pa če de 24.10 eli 3.11

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.6.2009 18:04:25   
Serendipity

Hoj pokica!

Hvala, lp

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ooo, san čakala, gda prijdeš med nas!

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.6.2009 19:08:46   
andi0711
ja ženske koga pa jaz najden user posted image neka san brskala po nete in najden rigarajo in vas. no vače mij čvekamo na mame, san pa nej znala ka na rigaraje prejkmurke obstajajo.. user posted image  user posted image superca.

no jaz man rok 12.8 in man doma že enga sineka dve lete pa pau staroga, pa zaj baje tude pojba dobijmo user posted image no mo vidle kda vo pokuka. vače pa san z goričkoga. se me pa zdi ka san najšla csaje- ale ??

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.6.2009 20:37:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: andi0711

ja ženske koga pa jaz najden user posted image neka san brskala po nete in najden rigarajo in vas. no vače mij čvekamo na mame, san pa nej znala ka na rigaraje prejkmurke obstajajo.. user posted image  user posted image superca.

no jaz man rok 12.8 in man doma že enga sineka dve lete pa pau staroga, pa zaj baje tude pojba dobijmo user posted image no mo vidle kda vo pokuka. vače pa san z goričkoga. se me pa zdi ka san najšla csaje- ale ??

dobrodošla med nami...ja,  super ka si nas najšla...samo vupan ka se boš pogosto oglašalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.6.2009 21:23:42   
Nončika

andi, pa si me najšla, ja! dobrodošla med nami. san te včasi skaperala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.6.2009 9:36:25   
andi0711

andi, pa si me najšla, ja! dobrodošla med nami. san te včasi skaperala. user posted image user posted image user posted image

ha ha.. no te pa san se itag dobro mijslela... moren vas malo nazaj preštete ka mo znala o čen se sploj pogučavate, sicer zaj gli neman časa bon pa v naslednjeh dneh preštela in se vključela v čvek.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.6.2009 12:15:51   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mamo že 4420g in 55cm. V 3 tednih je pridobo 800g! user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
25.6.2009 19:02:25   
darjussa
...pozdravlene dvej novi...to mi je tak fajn ka de nas več! andi0711 ma celo te rok gda san ge rojena. Pazi to de opasno...user posted image ! No ge pa man, kak že ene znate 26.7., pa skoz gda gučin ob bližajočem se datume mi me srce malo nej v lačaj...ufff...še bo napeto.

No muva z mojin pa sva se gnes 7 let nazaj spoznala...torej mava obletnico. Takši lejpi spomine so to...pa kak smo še mladi bilij...pa taaaaaaaak zalubleni, ka smo nej meter pred sebe vidle. No ne pravin ka je zdaj vse nače...ali drugače pa je. Radi se pa mamo, to je važno!

Fajn mi bojte!

ps: Ka idete gnes kaj na soboške? Ge bi malo šla... nekša komedija je ob 20:00 pa bi šla še to poglednot. Pa malo poslušat...No mogoče se vijdimo!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
26.6.2009 7:58:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

...pozdravlene dvej novi...to mi je tak fajn ka de nas več! andi0711 ma celo te rok gda san ge rojena. Pazi to de opasno...user posted image ! No ge pa man, kak že ene znate 26.7., pa skoz gda gučin ob bližajočem se datume mi me srce malo nej v lačaj...ufff...še bo napeto.

No muva z mojin pa sva se gnes 7 let nazaj spoznala...torej mava obletnico. Takši lejpi spomine so to...pa kak smo še mladi bilij...pa taaaaaaaak zalubleni, ka smo nej meter pred sebe vidle. No ne pravin ka je zdaj vse nače...ali drugače pa je. Radi se pa mamo, to je važno!

Fajn mi bojte!

ps: Ka idete gnes kaj na soboške? Ge bi malo šla... nekša komedija je ob 20:00 pa bi šla še to poglednot. Pa malo poslušat...No mogoče se vijdimo!

muva sva mela včeraj mojo mamo za bejbisiterco tak ka sva muva šla malo bowlat pa na jančija sva ščela iti samo je tak dež šau pa v to blato z marelo meni nej za iti bilo mojeme pa še 100x bole nej...te pa sva šla k elvisi na pijačo pa domov spt...zdaj pa se skup dejvamo ka idemo v mb...moj pa je mamo pelo domov...fčeliki zobeki nagajajo, de še pestro...vse ka najde v usta tlači pa si vošči dlesni...moren gnes kupiti tisto kremo ali gel ka mo ji mazala pa tisto za masažo...sirotika...ovak pa me zanima kka de kaj gnes ka idemo prvič tak daleč, no daleč, za njo de to najdale ka je bila....fajn bojte pa uživajte vupan ka de gnes lepo vreme ka če nej pop...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.6.2009 8:08:48   
detelja
ge ste vse????

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.6.2009 15:09:24   
Nalini
jes se sončin ................ user posted image  .......... sem si vzela malo pavze ka se moren namazati s kremo, ka me preveč ne speče ............... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ka de tou poletje sploj kaj sonca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ............ grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakšno je vöni ....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?