Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 21:27:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Čer! Hvala vsem za čestitke za 4. mesece! Noro hitro gre ta čas. Čestitke pa tudi Janu od Zorice. Ljubljančanke - škoda, da mi tokrat ni ratalo prit. Pa še Jure je drisko danes fasal, tako da itak ne bi mogla prit, da ne bi še koga okužila. Slikc na FB-ju še nisem videla. Felix bo kaj? Sem pa sedaj par dni okol dr. hodila in sem si popoldna črpala mleko, d abi naša madam imel za pit, pa ni in ni hotela. Po flaški ne. No, lažem, 10ml je pa popila Ko sem prišla domov mi je pa totalno izpraznila zize. Pa itak je neki hudo pila in imam celo štalo zdej, ker me tolk leva ziza boli in rdeča je. No, sedaj je že bolje. Ravno še kakšen mastitis rabim. Pa verjele ali ne (ko sem ravno zadnjič jamrala, da naredi tolk resno faco, ko jo slikam), da mi je danes pa le ratalo poslikati par smilijev. Evo enega fulllll lepega. Tako, toliko tu, ostalo je pa itak na FB. Lepi smejko. A ima tako oblekico kot tasina Lija?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 21:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepi smejko. A ima tako oblekico kot tasina Lija? Ja, ima. To sva že na FB ugotovile (le kaj bi brez njega ). Pa obe sta dobili oblekco kot darilo. H&M.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:01:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. 'Podatki iz posvetovalnice: TOMAŽ 7030G IN 63 CM ANŽE 7070 G IN 63 CM BRAVO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:03:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! dans bo pa zgleda mal boljše vreme kot te dni :) (zaenkrat). Dajte mi neki povedat,še kateri od vas dost bolj izpadajo lasje? Men kr dol letijo,ko si jih pa perem pa mi itak grejo v šopih Jaz sem tudi sedaj v tem obdobju. Bo minilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:07:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! dans bo pa zgleda mal boljše vreme kot te dni :) (zaenkrat). Dajte mi neki povedat,še kateri od vas dost bolj izpadajo lasje? Men kr dol letijo,ko si jih pa perem pa mi itak grejo v šopih Jaz sem tudi sedaj v tem obdobju. Bo minilo Me too!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:15:59
|
|
|
|
tasa_m
|
večer jaz sem si končno speglala vse bravo jaz, zdaj pa sem si vzela malo pauze preden še vse v omaro zložim. Moja dva otroka spita, je taki mir pri bajti, samo neko hrgoljenje se sliši iz spalnice, pa zdaj ne vem ali je to Lija ali ati čestitam vsem za preglede =jasna= lepa je tvoja pikica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:19:11
|
|
|
|
felix7
|
evo, par slikic z današnjega srečanja "neljubljančank" sem dala v album. Več slikic bom dala na FB, kjer bom omejila dostop le marčevkam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:20:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepi smejko. A ima tako oblekico kot tasina Lija? Ja, ima. To sva že na FB ugotovile (le kaj bi brez njega ). Pa obe sta dobili oblekco kot darilo. H&M. Jaz sem jo tud misla danes kupit. v H&M-u imajo tako nore cene - znižanja, da dol padeš! Pa sem se komi prepričala, da tamala nič ne rabi, Tija je pa dobila dve oblekci.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:40:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jo tud misla danes kupit. v H&M-u imajo tako nore cene - znižanja, da dol padeš! Pa sem se komi prepričala, da tamala nič ne rabi, Tija je pa dobila dve oblekci. saj zato je mene jutri akr strah it v mesto ko grem tašči in tastu. Kar samo me nekam vleče proti H&Mu pa čeprav ima tolko cot da se ji bo omara počasi sesula.. Ampak jaz bi še vedno nekaj našla za njo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:41:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, par slikic z današnjega srečanja "neljubljančank" sem dala v album. Več slikic bom dala na FB, kjer bom omejila dostop le marčevkam sem vas že pogledala..lepi so vaši otročički mam pa ni :(
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:42:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič drage moje dame, vas zapuščam. Grem v pojslo, ker bo očitno danes še pestro. Lija kar naprej joče v spanju. Nočko in sladke sanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:49:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, par slikic z današnjega srečanja "neljubljančank" sem dala v album. Več slikic bom dala na FB, kjer bom omejila dostop le marčevkam sem vas že pogledala..lepi so vaši otročički mam pa ni :( Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:49:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič drage moje dame, vas zapuščam. Grem v pojslo, ker bo očitno danes še pestro. Lija kar naprej joče v spanju. Nočko in sladke sanje Tasa- ti želim mirno noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:50:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, par slikic z današnjega srečanja "neljubljančank" sem dala v album. Več slikic bom dala na FB, kjer bom omejila dostop le marčevkam sem vas že pogledala..lepi so vaši otročički mam pa ni :( mame so na FBju ker so preveč sramežljive za na RR No, mene itak ni na nobeni sliki, sem bla prezaposlena s slikanjem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 22:51:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič drage moje dame, vas zapuščam. Grem v pojslo, ker bo očitno danes še pestro. Lija kar naprej joče v spanju. Nočko in sladke sanje Tebi in Liji mirno noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.7.2009 23:21:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 8:44:15
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MIHA OD ADE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 8:46:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, par slikic z današnjega srečanja "neljubljančank" sem dala v album. Več slikic bom dala na FB, kjer bom omejila dostop le marčevkam sem vas že pogledala..lepi so vaši otročički mam pa ni :( mame so na FBju ker so preveč sramežljive za na RR No, mene itak ni na nobeni sliki, sem bla prezaposlena s slikanjem Ah, sej jaz sem bila že večkrat na rr pokazana. Zdaj pa če je fb, pa naj bom tam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 9:36:52
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro, dober dan! Mi smo preživeli svoje prvo cepljenje z veliko joka Ja, kaj čmo, je treba dat tudi to čez. Je bil pa zaspan in je že med pregledom jokal, cepljenje je bilo le še pika na i. Sva prišla domov, je samo dol padel in zdaj spi, čeprav bi moral že jesti. Podatki za seznam so pa: 7100 g 67,5 cm naslednjič se vidimo 4.9.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 9:57:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, dober dan! Mi smo preživeli svoje prvo cepljenje z veliko joka Ja, kaj čmo, je treba dat tudi to čez. Je bil pa zaspan in je že med pregledom jokal, cepljenje je bilo le še pika na i. Sva prišla domov, je samo dol padel in zdaj spi, čeprav bi moral že jesti. Podatki za seznam so pa: 7100 g 67,5 cm naslednjič se vidimo 4.9. zgleda,dA to cepljenje otroke ornk zdela kilažo mate tud lepo Našemu pa ne vem kaj je bilo včeraj,je zaspal ob 16ih popoldan in spal do polnoči,potem pa od enih do šestih,ne vem kaj ga je tolk zdelalo.Ponavad njegov popoldanski počitek traja 1h,včeraj je pa ornk potegnil,sem ga ob osmih previla-še pogledal ni,pa kr flaško sem mu potisnila,pa je pol pojedel in zaspal nazaj. Me je bilo mal strah, da ni kje zbolel,ker je bila moja sestrična na obisku z malima,ki sta ji pa oba zbolela. In kaj počnete? Jaz bi morala mal pospravit,pa nisem najbolj zagreta Sam bom morala,da me popoldan mož od doma pusti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 10:21:29
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, dober dan! Mi smo preživeli svoje prvo cepljenje z veliko joka Ja, kaj čmo, je treba dat tudi to čez. Je bil pa zaspan in je že med pregledom jokal, cepljenje je bilo le še pika na i. Sva prišla domov, je samo dol padel in zdaj spi, čeprav bi moral že jesti. Podatki za seznam so pa: 7100 g 67,5 cm naslednjič se vidimo 4.9. pozdravcek, ma kaj pa tvoj je da tak raste??????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 10:46:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MIHA OD ADE! ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 10:46:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, dober dan! Mi smo preživeli svoje prvo cepljenje z veliko joka Ja, kaj čmo, je treba dat tudi to čez. Je bil pa zaspan in je že med pregledom jokal, cepljenje je bilo le še pika na i. Sva prišla domov, je samo dol padel in zdaj spi, čeprav bi moral že jesti. Podatki za seznam so pa: 7100 g 67,5 cm naslednjič se vidimo 4.9. Bošček! in za podatke. Kaj pa ga budijo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.7.2009 11:18:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, tri "Ljubljančanke" (nobena ni zares iz LJ ) smo se uspešno dobile. Najaa, Nina in jaz. Slike bom pa kar na FB obesila (sorry Kokica ). Čakam dan, ko bo Kokica imela vsega dost, pa se nam pridružila ;) Skratka fino je bilo, smo lepo počvekale, Nina, tebe bom pa za ušesa, naslednjič jaz častim! Prejšnjič nas je Jasna presenetila, tokrat pa Nina... Jaz prosim za račun, pa rečejo, sej je že vse plačano... Saj to je bil namen, da se še dobimo Je bilo prav fino vaju spoznat. Pa upam, da bom imela naslednjič kaj več časa
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 3.7.2009 11:20:39 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?