yania
|
ojla...tu pa sonce seka, da se mi ne da na plažo. Sva ravno mal pospravljale z Najo, ko ati pride, da ne bo rekel, da je cela štala....haha, pa Timona sem z moje postelje preselila na drugo posteljo, da bo zraven prostor.... Ana, kako se to nardi: luč ugasne, pol pa .... joj, sem se včeraj smejala temu,,,hahah...ja veš, včasih je treba mal pobude dat.... Bi kako slikico poslala našga uživača tukaj na ležalniku, samo nimam kabla za na leptopa dat gor...sej bi mojmu naročila pa sem mu že tko tolk stvari, da bi blo ćist preveč...bom kako prilepla, ko pridem kaj v Lj.. ja ene pa uživajo v Citiparku....ne morem verjeti, da ste tam, pa to je drgač ene 5 km stran od moje hiše......nič, lepo poklepetajte.... jaz pa še te dni dobim, verjetno 3. , tako da še dobro da moj pride, drugače pa res ne vem kako bi vse skup zgledal, s kakim bolečinam tam dol, pa prevažat voziček....joj, naš je že tako težek, že košara je težka, pa Timon noter,,,,smo šli prej po kuhka, pa sem ga kar v roki nesla, pa je tako gledal naokrog...sem pa ga tako držala, da je imel eno nogico višje,kot mi je rekla v razvojni, mater pa mu je čist modra ratala, sem se kar ustrašla....sem ga preveč čez celo nogico gor držala....božček...sej, bolj ko paziš, slabše je... Je pa tule ena mamica s 14 mesecem starim Urbančkom, pa je rekla, da gre zdej v službo..pa jst: kako, a še nisi šla...in mi reče, da je imela 3 mesece podaljšano zaradi tega ker se je rodil 1 mesec prej....in da ti da to predlog Pediater in potem pošljejo na socialno...in da večinoma kar odobrijo...sploh če ima kake fizioterapije.... Danes bom mojmu škratku probala dat mal korenčka po mojem....sej ne vem, a to surovo naribbaš, al kuhaš? sokec bo dobil, naribanega korenčka....