![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:03:31
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim zdej bosta pa ob vikendih uživala v dvoje , super!!! asso upam da je vročina pri Nastii samo od menjave klime in bo jutri že brez!! nena26 še ankrat hvala za cd, pa obema z asso za klepet Midve pa piševa isto minuto. Ja, pa tebi hvala za drink in seveda tudi klepet. Nena ja še 1x hvala za CD, sem si ga kar v torbici pustila, da si ga jutri prepečem
< Sporočilo je popravil asso -- 2.7.2009 21:10:09 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:04:02
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso A ste slišale, da v tisti ta zadnji letalski nesreči je preživela 13 letna deklica. Med iskanjem "ruševin" so jo zagledala, ko je plavala med temi... Jaz vedno pravim, usoda je in če ni tvoj čas ni... sem brala ja
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:04:16
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss imam družinsko praznovanje rojstnega dne ..in kako to da jaz o tem nič ne vem..... zezam.... Dobro, da si dodala, ker če ne bi spet kaj letelo... ...naprimer????...šajete Kakšen komentar po njeno bi sigurno padel
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:05:12
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Midve pa piševa za isto minuto. o ne, za par sekund me šišaš
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:05:26
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso A ste slišale, da v tisti ta zadnji letalski nesreči je preživela 13 letna deklica. Med iskanjem "ruševin" so jo zagledala, ko je plavala med temi... Jaz vedno pravim, usoda je in če ni tvoj čas ni... sem brala ja Nehaj pisat isto časno kot jaz, ker pol mimogrede kaj spregledam Jaz bom počasi šla, ker me danes od tega skoraj celodnevnega tako oči pečejo, no to je še posledica vnetja... lahko noč
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:05:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss imam družinsko praznovanje rojstnega dne ..in kako to da jaz o tem nič ne vem..... zezam.... Dobro, da si dodala, ker če ne bi spet kaj letelo... ...naprimer????...šajete Kakšen komentar po njeno bi sigurno padel melaverde čakam tvoj komentar
< Sporočilo je popravil thaiss -- 2.7.2009 21:07:33 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:05:52
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Midve pa piševa za isto minuto. o ne, za par sekund me šišaš
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:06:47
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jaz bom počasi šla, ker me danes od tega skoraj celodnevnega tako oči pečejo, no to je še posledica vnetja... ma od celodnevnega kaj????.....čekiranja po netu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:07:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss imam družinsko praznovanje rojstnega dne ..in kako to da jaz o tem nič ne vem..... zezam.... Dobro, da si dodala, ker če ne bi spet kaj letelo... ...naprimer????...šajete Kakšen komentar po njeno bi sigurno padel melaverde čakam tvoj komentar Ne vem, če bo uspela videt, ker toliko klofamo in ko bo vidla ju3 +2 strani jo bo minilo za brat
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:07:45
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Jaz bom počasi šla, ker me danes od tega skoraj celodnevnega tako oči pečejo, no to je še posledica vnetja... ma od celodnevnega kaj????.....čekiranja po netu tipkam prehitro celodnevnega dela na računalniku...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:08:10
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss imam družinsko praznovanje rojstnega dne ..in kako to da jaz o tem nič ne vem..... zezam.... Dobro, da si dodala, ker če ne bi spet kaj letelo... ...naprimer????...šajete Kakšen komentar po njeno bi sigurno padel melaverde čakam tvoj komentar Ne vem, če bo uspela videt, ker toliko klofamo in ko bo vidla ju3 +2 strani jo bo minilo za brat evo sem šla nazaj pobarvat in boldat, tako da ne sme spregledat!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:09:17
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss imam družinsko praznovanje rojstnega dne ..in kako to da jaz o tem nič ne vem..... zezam.... Dobro, da si dodala, ker če ne bi spet kaj letelo... ...naprimer????...šajete Kakšen komentar po njeno bi sigurno padel melaverde čakam tvoj komentar Ne vem, če bo uspela videt, ker toliko klofamo in ko bo vidla ju3 +2 strani jo bo minilo za brat evo sem šla nazaj pobarvat in boldat, tako da ne sme spregledat!!!! Ma po mojem, zdej se ji kolca in jutri se bo delala, kot da ni nič...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:09:34
|
|
|
|
thaiss
|
majrim sem prebrala na FBju, da je prišla Neža danes suha iz vrtca super!!! a ji še rinejo plenice gor une smotane babe???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:10:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma po mojem, zdej se ji kolca in jutri se bo delala, kot da ni nič... ...ma itak ona zdej že spi ...spi pa trdo ko kanon, tako da tudi če se ji kolca....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:11:01
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim sem prebrala na FBju, da je prišla Neža danes suha iz vrtca super!!!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:11:45
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma po mojem, zdej se ji kolca in jutri se bo delala, kot da ni nič... ...ma itak ona zdej že spi ...spi pa trdo ko kanon, tako da tudi če se ji kolca.... Mogoče zaradi kolcanja ne more spat Allo zdej pa res grem - smeško, ki maha
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:13:30
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma po mojem, zdej se ji kolca in jutri se bo delala, kot da ni nič... ...ma itak ona zdej že spi ...spi pa trdo ko kanon, tako da tudi če se ji kolca.... Mogoče zaradi kolcanja ne more spat Allo zdej pa res grem - smeško, ki maha kaj zdej, si že omagala od tipkanja...... .... neresne ste... nočka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:14:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma po mojem, zdej se ji kolca in jutri se bo delala, kot da ni nič... ...ma itak ona zdej že spi ...spi pa trdo ko kanon, tako da tudi če se ji kolca.... Mogoče zaradi kolcanja ne more spat Allo zdej pa res grem - smeško, ki maha kaj zdej, si že omagala od tipkanja...... .... neresne ste... nočka Meni ni problem tipkanje... večji problem je bulit v svetel ekran z užgano luč veš kaj dela to mojim očem... Sem pa prelena, da bi dvignila rit in si vžgala luč. Zdej pa jo bom res dvignila in odpeketala...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:15:53
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim sem prebrala na FBju, da je prišla Neža danes suha iz vrtca super!!! a ji še rinejo plenice gor une smotane babe??? ne,ne...me ubogajo ...me morajo,ker če ne bi bil takoj haloooooooooooooo ...je pridna ta moja piška,ji pa med igro kdaj uide
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:18:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim sem prebrala na FBju, da je prišla Neža danes suha iz vrtca super!!! a ji še rinejo plenice gor une smotane babe??? ne,ne...me ubogajo ...me morajo,ker če ne bi bil takoj haloooooooooooooo ...je pridna ta moja piška,ji pa med igro kdaj uide ja pa sej se zgodi, nič hudega!!!! dobro da te ubogajo mi pa imamo tako veeeliiikkkkoooo krizo v vrtcu zdej ki so skupine pomešane, da je zjutraj ampak fullll velik jok
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:32:38
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim sem prebrala na FBju, da je prišla Neža danes suha iz vrtca super!!! a ji še rinejo plenice gor une smotane babe??? ne,ne...me ubogajo ...me morajo,ker če ne bi bil takoj haloooooooooooooo ...je pridna ta moja piška,ji pa med igro kdaj uide ja pa sej se zgodi, nič hudega!!!! dobro da te ubogajo mi pa imamo tako veeeliiikkkkoooo krizo v vrtcu zdej ki so skupine pomešane, da je zjutraj ampak fullll velik jok ma sej je tudi pri nas isto..jok in stok,...en dan je celo bruhala pri kosilu...ampak danes je blo že brez joka pol čez dan...zgleda pa,da premalo spi.. ..zaTO JO JUTRI DAM MAMI...ma ti ga boš vsaj imela doma en mesec,ona pa bo celo poletje not
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:34:40
|
|
|
|
thaiss
|
sej danes ni bilo hudo, ker je bila Danica, ampak naslednji teden je ne bo, in bo kriza :((( Matia bo doma od 20.7. - 16.8. sej potem bo še večja kriza, ma nisem pametna kaj je bolj pametno...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:50:04
|
|
|
|
majrim
|
alo....lahko noč...in veselo klepetanje jutri
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 21:59:20
|
|
|
|
dskubin
|
ma ala, glih zdej, ko jaz pridem, greste vse spat. Bravo Neža . Diti je tudi že suha tudi čez noč, Draž pa še ne , on tako trdo spi, da sploh ne ve, da ga lulat, niti da se je polulal. Jaz mu rajši kar dajem še plenico, ker vsak dan rjuhe preoblačit pa prat se mi pa tudi ne da - ne vidim smisla v tem.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.7.2009 22:01:41 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 22:00:56
|
|
|
|
thaiss
|
evo mene dskubin
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.