|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
2.7.2009 13:28:19   
miska73
Še čist frišna novička ...

Jazzz27 sporoča:

IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 2.7.2009 13:34:49 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.7.2009 13:31:43   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jazzz27 sporoča:

čestitke mami in malemu Borisu, pa atiju tudi,user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte in poljubčke vsem trem 

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.7.2009 13:50:07   
Serendipity

Jazzz27 sporoča:

Oooo, jaazzziii - čestitke za lepotca! Jupi, pa smo se ga le dočakale user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Miši - če maš njeno telefonsko  - ji pošlji pozdravčke še v mojem imenu, a lahko?

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
2.7.2009 13:51:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pupike Ajsi mi je glihkar sporočila, da gre Anči banči končno v porodno sobo. Anči dihamo s tabo user posted image  user posted image  user posted image .

Naj bo porod hiter in lahek in čimpej stisni zakladek k sebi user posted image

Lep pozdravček vsem še od mene user posted image

DIHAM, DIHAM, DIIIHAAAAAAM!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.7.2009 13:58:27   
Serendipity
Bumo - držim pestke za vsak vajin dan skupaj. Drži se. Pa počivaj user posted image

Reby - jaz bi tudi imela pomiselke ... Odloči se po feelingu.

Miši - čestitke za dva pobalinčka! user posted image user posted image user posted image He he, man spet dva kandidata za našo žabico user posted image user posted image
sempre* - opala! Tale otroček je pa že reden! user posted image user posted image user posted image Jaz man prvi CTG čez 23 dni user posted image Zadnje čase kar vse odštevam...

ajsi - opala, kakšen lumpek je tale tvoj miši! Kk si?
špelči - sem mislila nate! Drži se lubika...

No, midva bova (končno user posted image ) najverjetneje začela nekaj migat s sobico ta vikend... Seveda, če moj user posted image ne bo spet imel špila... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.7.2009 14:54:24   
Reby
Jazzz - čestike za pobča user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Mikla - te že kej živčki matrajo?

Neposredna povezava do sporočila: 3256
2.7.2009 15:35:24   
hedviga
Reby, zunanji ni nujn da rata, pa boli mende tut. Tko. Da te še jaz mal zafrustriram user posted image user posted image user posted image
Daj punca, daj. Poslušaj dohtarje kaj ti bodo predlagali in zaupaj.
Itak pa se ti bo mali obrnil, brez dvoma in odpadeta obe možnosti. Ostane tanajboljša, to je naravni porod. TAko bo, je rekla čarovnica Hedi.user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
2.7.2009 16:00:43   
Reby
Hedi - ti si srce, me vedn znaš potolažit. Dej jav, kdaj boš kej fraj oz. mela varstvo, da te povabim čez cesto na en pir user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
2.7.2009 17:27:40   
miklarom
Reby - ja mal pa že matrajo živčkiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
2.7.2009 18:31:36   
ledenka
anci banci sporoča:

ob 14.36 je prijokal na svet najin največji zaklad Svit, velik 51cm in težek 3150 g.

čestitaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
2.7.2009 18:58:33   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dobro bi bilo prebrati še kakšne so posledice pri porodu z ritko naprej.......

Čau!

Še jst malo pokomentiram... Jst sem se bala CR kot hudič križa, roditi otroka z rito naprej pa... bog ne daj... samo to ne, sem si ves čas govorila... in... ravno to me je doletelo... naša je bila v medenično nožni vstavi se pravi rita in nogice na izhoduuser posted image . ker se je vse odvijalo ekspresno hitro in seveda mesec dni prezgodaj, sredi noči in ob prisotnosti uvoženega G, ki je samo dežural v porodnišnici... ma kakšn CR (pa lih psihično sem se pripravila, da bo pač treba pod nož), naravno rodit je reku G... in meni se je stemnilo pred očmi... da ne pišem, kako me je bilo strah... pa ne za dolgo, ker nisem imela kaj... otrok je hotel na vsak način ven in to s pospeškom... HB za epiduralno, četudi je prijela le za zadnjih 40 minut... našo pupo sem dobesedno izstrelila venuser posted image  še dobro, da se je G ravno takrat obrnil spet k meni in jo ujel... konec dober, vse dobro, ni pa žal vedno tako... jst sem ful razmišljala o zunanjem obratu in če bi zdržala do 37. tedna, bi se sigurno odpravila k Pušenjaku, ker se mi zdi pravi stručko za to... ne dela obrata, če niso pogoji za to, najbolj pomembno pa je to, da ima ogromno izkušenj na tem področju... te pa razumem REBY, če slišiš vse sorte zgodb, da te je strah... jst sem si šla pogledat video o CR, ker sem hotela vedeti, kaj me čaka... imam zelo dober želodec, ampak... ne priporočam... sicer pa držim pestke, da tvoj telovadec naredi še eno salto in pristane direkt na glaviuser posted image

KRUCE, kje ste vi, na riti al na glaviuser posted image

BUMO dobrodošla doma... čim dlje zdrži 2 v 1user posted image user posted image

MIŠKA čestitke za fantiča... naj lepo rasteta še naprej

SEMPER user posted image  za pregled, če bo dete pohitelo pa tut tiste postelje ne boš več dolgo žuljilauser posted image

ŠPELKA bemti, ni gmaha a s temi bolnicami... boooga

ŽIŽI, MIŠMIŠA pozdravček z gorenjske

JAZZZ čestitke za Borisauser posted image user posted image

SE* navijam, da bo sobica kmalu pripravljena za vajino bebicouser posted image user posted image

u, pa lih dihat sem še hotla za ANCI pa vidim, da že cartauser posted image  ČESTIKE MAMI, OČI IN MALI SVIT

MIKLAROM jutri uživaj v pogledu na svojo pikico in naj bo vse OK

zdej pa šibaaaaaam, Zoja kliče...

Pozdravčke vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
2.7.2009 19:14:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

anci banci sporoča:

ob 14.36 je prijokal na svet najin največji zaklad Svit, velik 51cm in težek 3150 g.

Čestitke za fantiča z enim od  najlepših imen! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
2.7.2009 19:24:35   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27
Loremi

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled
miska73 - 2. morfologija

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
2.7.2009 19:26:33   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

anci banci sporoča:

Čestitke za fantiča z enim od  najlepših imen! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tut jaz se pridružujem čestitkam in se strinjam s Se*, ime je prelepo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3264
2.7.2009 19:27:35   
Sempervivum

anci banci sporoča:

Tole pa je bilo najdaljše dihanje ever user posted image

ČESTITKE MAMICI, OČIJU in malemu SVITU user posted image

ancibanci, upam, da si v redu, pa čimprej si privošči en sladoled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
2.7.2009 20:22:38   
miska73
Podaljšujem novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

'Podaljšujem' post od mariborskih nosečk, upam, da ne zamerijo:

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pravkar sem prejela sms od Rubin.Sporoča,da se stvari obračajo na bolje,krvavitve pri obeh pupah so se začele resorbirat,še posebej pa je vesela za Gajo,saj je Gaja imela največ težav.Tudi organi so BP.

Rubin,vse naj-naj za pupi in hvala bogu,da se je začelo stanje izboljševat.Mi bomo še naprej držali pestke in mislili na vas!

Joj, jaz sem tako vesela, da se stvari obračajo na bolje!

Rubin in družina, držite se še naprej! Mislimo na vas!

Kolk sem jst vesela tegale sporočilca.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 2.7.2009 20:23:14 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
2.7.2009 20:23:39   
Reby

Podaljšujem novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

'Podaljšujem' post od mariborskih nosečk, upam, da ne zamerijo:

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pravkar sem prejela sms od Rubin.Sporoča,da se stvari obračajo na bolje,krvavitve pri obeh pupah so se začele resorbirat,še posebej pa je vesela za Gajo,saj je Gaja imela največ težav.Tudi organi so BP.

Rubin,vse naj-naj za pupi in hvala bogu,da se je začelo stanje izboljševat.Mi bomo še naprej držali pestke in mislili na vas!

Joj, jaz sem tako vesela, da se stvari obračajo na bolje!

Rubin in družina, držite se še naprej! Mislimo na vas!

Kolk sem jst vesela tegale sporočilca.

Kako lepo, jaz sem tud tak vesela.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
2.7.2009 20:24:14   
miska73
Anči banči čestitke še z moje strani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se le nisi prehudo namatrala.
Uživajte.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
2.7.2009 20:25:05   
Reby
mojsonček - ja, me je res kr mal strah, zdej nestrpno čakam 22., da vidim, če se bo mulc obrnil. Mene CR-ja ni strah, tega zunanjega obrata pa.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
2.7.2009 20:25:42   
Serendipity
Rubin - to je pa zdaj še dodatno polepšalo ta prelep dan! user posted image  user posted image Naj gre vse še tako fajn naprej!

Reby - sta že izbrala ime za vajinega lumpka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
2.7.2009 20:27:49   
Reby

Midva ne, je kr mož že takoj na začetku izbral za pupo in fantka, nisem mela prava glasanja user posted image
Kaj pa vidva?

< Sporočilo je popravil Reby -- 2.7.2009 20:28:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 3271
2.7.2009 20:29:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Midva ne, je kr mož že takoj na začetku izbral za pupo in fatka, nisem mela prava glasanja user posted image
Kaj pa vidva?

user posted image user posted image user posted image

Sva ja - nek dan, ko sva čakala na pizzo (hehe, kak romantiš, ni kaj) user posted image user posted image user posted image
No, pravzaprav imava kao dve imeni na razpolago za pupo in dve za pojbiča (če slučajno lulček zraste...).

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
2.7.2009 20:36:45   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Midva ne, je kr mož že takoj na začetku izbral za pupo in fatka, nisem mela prava glasanja user posted image
Kaj pa vidva?

user posted image user posted image user posted image

Sva ja - nek dan, ko sva čakala na pizzo (hehe, kak romantiš, ni kaj) user posted image user posted image user posted image
No, pravzaprav imava kao dve imeni na razpolago za pupo in dve za pojbiča (če slučajno lulček zraste...).

Zraste še lahk - kot pri našmu user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 2.7.2009 20:37:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3273
2.7.2009 20:49:44   
lana08
jazzz in anci banci čestiiiitkeeeuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
2.7.2009 20:53:47   
miska73
Se je ravnokar tudi Rubin javila na dvojčkih

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Aha vidim, da me je matcar prehitela .

Ja danes je en tak srečen dan. Ful sem bila vesela, ko sem zvedela da je ultrazvok pokazal dobre rezultate.

Vidite, da vaše dobre misli in želje pomagajo! Hvala, hvala hvala.

Naj tako tudi ostane.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?