|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
2.7.2009 10:38:15   
korala
Tudi lakota, lakota in zaspanost, ampak se trudim, da se parkrat tedensko zrekreiram, kar pomeni, da skočim na kakšen nizek hribček. No, s počasnim tempom pridem gor. user posted image

In pa komaj čakam na morfologijo naslednjo sredo.

UŽIVAJTE!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
2.7.2009 11:09:36   
Eva19
hej vse souser posted image

no pa sem tud jaz dočakala morfologijo. ful je blo lepo, sem bla v domžalskem zd, pri G, ki je prišla zdej bl na novo in sem ful zadovoljna. vse mi je pokazala res ful nazorno od srčka,želodčka, mehurja, aorte...do 2 rokic pa nogic, obrazek sva si zlo dolg ogledovale, je bla lih tko fajn obrnjena in ja... pravi da bomo meli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tko vesela, da bom šla dans kr direkt v eno trgovinco na hit neki kupit, da mal potešim željo user posted image user posted image drugače je pa vse ok, težka je pribl. 350g in kar pridno raste. vse mere so se lepo ujemale z dolžino nosečnosti, tko da sem poslušala same dobre stvari. user posted image user posted image user posted image na koncu mi jo je pa še fajn poslikala, še za to si je vzela ful časa, da so res prišle vn lepe slikce, k se res fajn vidi vse gor. naslednji pregled imam pa zdaj 30.7.

vidim da se ful pogovarjate o vozičkih in drugih stvareh za user posted image , no jaz bom mela veselje v nakupovanju bolj samo pri oblačilih... ostalo bova večinoma vse dobila od vozička do previjalne itd... vse od kolegov, ful lepo ohranjeno vse, ker tud ni bilo tolk časa v uporabi. Ampak mi pa res to zlo prov pride, da nimam s tem stroškov, ker denar k ga prislužm dajem še za šolo pa izpit za avto, tko da mamo kr pestro in sva res lahko vesela da mamo bolj velike družine, k je velik mejhnih user posted image , da potem veliko stvari dobiš podarjenih od drugih. po eni strani bi bla verjetno tud jaz čist navdušena, če bi lahko tkole kupovala in izbirala...pa vendar, glede na razmere, sem lahko presrečna, da se mi je vse tako lepo izšlo.

lepe pozdravčke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
2.7.2009 11:27:28   
Daisy1980
Da se še jaz javim.

Včeraj sem imela morfologijo in je bilo vse vredu. Malo sem bila sicer razočarana, ker nisem dobila nobene slikce, saj ni bilo moje ginekologinje, se je pa vseeno posvetil in sva vse pregledala. Vse... razen obrazka, ker je bil naš čmrlj cel čas obrnjen stran. V glavnem je težak 500 g in so vse mere takšne kot morajo biti. Naslednji pregled imam 28.7., potem pa sem 31.7. naročena še v Domžalah pri dr. Strahovi na 3D/4D ultrazvoku, ki je menda zelo zanimiv.

Je pa bilo včeraj potrjeno, da bomo dobili fanta, saj je ginekolog rekel, potem ko je našel kar je iskal, da se vidi, ker je fant ravno pomislil na kakšno punco user posted image user posted image .

Lepo se imejte in upam, da vas vreme ne ubija tako kot mene danes.... to res ni za prenašat.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
2.7.2009 11:37:17   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

Izbira je res velika, tako da priporočam predvsem za vse tiste, ki iščete košarice D in več.

Ja, jaz bi mogla prešaltat na D, ampak obseg pa imam še vedno 75. Mogoče veš, če imajo tudi tako kombinacijo 75 D, ker to je ponavadi ful težko dobit? Že 75 C kopalke ponavadi nikjer ne dobim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka
Jaz sem danes točno v 19t in ne čutim še nobenih metulčkov....

Hočeš rečt, da si dopolnila 19 tednov ali si stopila v 19. teden in si točno polnih 18 tednov? Ker je to ful razlika. Sicer pa ti obljubim, da bo vsak čas, samo vprašanje dni je še!! user posted image A si mogoče bolj visoke postave? V tem primeru mogoče tudi pride kasneje do metuljčkov, ker je maternica gotovo večja kot pri manjših.

Čestitke vsem za morfologijo user posted image

Jaz pa se počutim več kot fantastično. Polna energije, enako se počutim kot da ne bi bila noseča, spim največ sedem ur, ker mi je potem čisto zadosti in kar vstanem, presrečna, da je spet poletje, čeprav v stanovanju in pisarni še vedno sedim v flisu in nogavicah, glavobolov skorajda več ni, apetit se mi je totalno povrnil in se nalivam z olivnim in lanenenim hladno stiskanim in biološko pridelanim oljem na solatah ter zraven pečen krompir ali testenine z bučami, dobila sem kar 4 kg v zadnjih dveh tednih user posted image , trebuh raste, joški žal tudi user posted image - že tko me motijo in so mi prevelike -, metuljčke čutim ene dvakrat do trikrat na dan (nikoli zvečer ko ležim za razliko od večine) in komaj čakam pregled v ponedeljek, ko mislim, da mi bo prvič poslušala srčka.

Zdaj pa vprašanje: Ali bo katera oziroma je že uporabljala tisto ruto, ki jo zavežeš okoli vratu in daš notri dojenčka? Kako se to imenuje, kje se prodaja, kakšne so razlike med njimi, in če imate izkušnje s tem, kakšne so vaše izkušnje? Računam, da ga dam notri v ruto in skuham kosilo? Se vam zdi, da bo to možno????

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
2.7.2009 11:54:45   
tassika
Giotti moja svakinja ga je imela in noben ni hotel biti notri, jaz s tem ne vem če bi kuhala, ker ponavadi kaj takega packam da olje povsod šprica sploh pri pečenem krompirčku, ki ga obožujem. Najdeš pa tukaj:

http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=modul_it

Jaz sem se zredila 4kg v 7t pa se mi zdi da me je sam trebuh, joške pa sem končno ponosno prišla na košaro B sem ful faca a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
2.7.2009 12:09:34   
piška goriška
giotti - jaz tudi razmišljam o tem, pa ne poznam nobene ki bi uporabljala. Sem jih pa gledala na:
http://ekolife.si/si/eko-bombaz/za-mamice-g120.shtml

Oh vreme!! - zaspana, zaspana in zaspana, pa ne morem prav spati.
In laaačna! Ne vem zakaj sem ratala nora na zdenka sir, ki ga prej sploh nisem jedla ...user posted image ?!
Doslej sem se zredila 7kg.
Z modrci je pa tako, da počasi sploh spoznavam za kaj so in kako stevilko imam. Je pa še vedno najbolj fajn brez, kot pa da te tisto veže cel dan.. Se pravi, kadar niso preobčutljive.

Sem pa začela gledat pleničke in odkrila pralne. Moram še raziskat stvar, ampak po moje mora biti to kar fajn...Evo: http://www.eko-baby.si/si/pralne-plenice-za-veckratno-uporabo-g75.shtml
Kaj mislite?

Lep dan vam želim in čim več senčke in dišečih borovcev!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
2.7.2009 12:12:31   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Giotti moja svakinja ga je imela in noben ni hotel biti notri, jaz s tem ne vem če bi kuhala, ker ponavadi kaj takega packam da olje povsod šprica sploh pri pečenem krompirčku, ki ga obožujem. Najdeš pa tukaj:

http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=modul_it

Jaz sem se zredila 4kg v 7t pa se mi zdi da me je sam trebuh, joške pa sem končno ponosno prišla na košaro B sem ful faca a neuser posted image

O, hvala. Vidim, da so slingi posebej in trakovi posebej. Pojma nimam, kaj je bolj primerno, ampak na prvi pogled se mi zdi, da je trak boljši.

Drugače pa sem že slišala, da otroci nočejo bit notri, ampak menda je zelo pomembno, da ga takoj začneš na to navajat, že v porodnišnici... da mu je to totalno domače...

Glede kuhanja pa sem jaz zelo nežna, nič ne cvrči preveč, ker ful ne maram, da se olje preveč segreje in ko pridem k mami na kosilo, vedno pridem prej, da ji dam vse kuhalnike na mnajšo temperaturo in potem stražim, da ne bi preveč cvrčalo user posted image

Še kakšna izkušnja?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
2.7.2009 12:35:56   
giotti
Piška, kakšen kul link user posted image - ekološke stvari, ma super. Hvala za tole, nekaj se bo že našlo. Jaz bom kar reskirala in tole ruto ali trak nabavila.

Pa plenice tudi obvezno pralne in ekološke, jih dobim od prijateljice, ki so se ji fantastično obnesle pri treh puncah in vse tri so ful hitro nehale lulat v plenice in šle na kahlico. Ker jih je pač motila mokra rit user posted image In nikoli nobenih izpuščajev ali whatever kar pač dobijo na teh bogih in nežnih ritkah otročički od unih umetnih plenic, polnih strupenih snovi... okej, za potovanje bomo delali izjemo logično, sicer pa bom probala z bombažom.

Moderce sovražim do konca in naprej! Ampak z mojo težo jošk v službi in ko sem zunaj ne morem brez. Ko pa pridem domov, je pa to prva stvar, ki jo naredim potem, ko si umijem roke, da slečem moderc. Tudi minuto ga nimam na sebi, če sem doma.

Mejte najmanj za polovico tako fantastičen dan kot ga imam sama oziroma kot se sama počutim! Kar žarim od energije, sploh ne vem, kaj dogaja danes user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
2.7.2009 12:51:17   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Ojla punce...no jaz sem sicer na morju ampak moram mal pogledat kle gor.

Bravo vsem za brcike in uspešne preglede, dobrodošlica ta novimuser posted image .
Glede vozičkov baby boom je tako mal dnarja mal muske...baje so bl lepi kot pa dobre kvalitete.
Jaz sem bla čist za quinny freestyle 3xl, zadnjič sem pa vidla tegale Mutsy http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1441938 na tej strani je slikca...ampak ne vem oziroma n najdem, če se ga da pri nas sploh vidit.
Drugače sem pa sedaj bolj za jane-slalom-pro-formula-strata-h62, ker je pač terenski in vse dobiš zraven za ceno 750 € pa še včlaniš se naprimer v pikopolonico in je potem cenejši.
Mah sploh ne vem več, če kera ve za tale Mutsy voziček I´coo Targo country,kje se ga da vidit bi bla vesela info.
Jaz sem danes točno v 19t in ne čutim še nobenih metulčkov....user posted image  upam da bojo user posted image kmal, da vem da je čmrlček živahen.

Pridne bodite in vaši čmrlči tud

ojla....

jaz si grem naročit Mutsy voziček v BTC v LJ....če te kaj zanima pa kr vprašaj, ker že o njem vem skoraj vse na pamet:)))

Ojla !

Jest tud, jest tuduser posted image Mutsy je zakon, men je noro dober, pa velik sem jih že vidla, v nulo ga naštudirala, v baby centru že bila, ga okol porivala v avto stlačla. Sam ga grem kr naslednji teden počasi naročit, ker nikoli ne veš koliko dolgo ga čakašuser posted image

Aja Pi82ka....mislim, da tega I'coo lahko vidiš v Rutarju.

Lep dan vsem

oh super....sem že mislila da sem edina novemberka z Mutsyjem..ker imajo vse druge drugačne vozičke...
jaz sem totalno navdušena...samo za barvo se še moram odločit....je pa  baje čakalna doba 6-8 tednov...tako da bo treba it počas naročit ja:)))

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
2.7.2009 12:59:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  vsem za MF. Tud jest komi čakam, da jo bom mela.

Glede slinga pa ga ene full hvalijo. Men osebno pa ni do tega, da bi kuhala pa otroka mela pr seb, se mi zdi da se preveč navad bit v naročju. No eni itak nočjo bit notruser posted image . Jest sm Gajo vedno dala na kavč al pa v ležalnik ko sm kuhala....v naročju sm jo mela zlo mal.  No tako je moje mnenjeuser posted image

Glede plenic si pa tud ne predstavljam da bi mela bombažne, HB za te ki so za enkratno uporabo. Že tko se nabere dovolj cunju pa tetra plenic.... se mi ne bi dal še tistga prat, sm bl lenauser posted image

Apetit: tud jest bi kr naprej jedla, sm se tud že zredila 7 kg.

Vidm, da so vozički aktualna tema. Men je Jane slalom pro full dobr, bo počakal še na tega user posted image . Itak pa Gaja noče bit več v vozičku, tko da je kot nov

(odgovor članu Eva19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
2.7.2009 13:02:42   
Anonimen
Joške so se pa tud men že povečale, še dobr, k so se mi po porodu čist zmanjšaleuser posted image , jih sploh nism mela več. Vsaj še neki časa bo neki za vidtuser posted image , pol bojo pa pomoje spet zginle

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
2.7.2009 13:02:50   
summer410
čestitam za uspešne morfologije:))

Eva19..ti imaš srečo...jaz sem pa prva v družini:)) tako,da bo treba večino kupit ...:)))
tud kolegica ima ravno 3 mesece staro punčko in bo rabila še vse od vozeka do previjalne.....sam ima itak baby boom, ki pa men ni všeč...

kar se tiče planic, je bilo velik govora okoli pralne ali ne....jaz sem se odločila za pamperske:))ali katerekoli bodo pač babyju najbolj ugajale...o tem je že bilo veliko napisanega....jaz vidim pr prijatlci sedaj, da bi s pralnimi bolj težko, sploh ker bo zimsko dete..ne vem, ne znam si sploh predstavljat....i nitak imaš neke papirčke, na katere gre kakec in ga potem odvržeš...s kakšnega materala je pa potem tisto...ki je tudi direkt na ritki?? ...in seveda rabiš še plastično plenico za navrh ,da ne premoči in vsaj 20 plenic...katere velikosti so različne, in jih potem dokupiš...preveč zame no:))
skratka moje mnenje je da ima vse svoje prednosti in slabosti....jaz sem se odločila za nepralne...torej pamperske...

< Sporočilo je popravil summer410 -- 2.7.2009 13:07:48 >

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
2.7.2009 13:12:34   
valerija77
Summer tudi jaz ostajam na pamperskah. Sicer sem pri sinu menjavala in probavala vse živo od pleničk ampak pampers se obnese najbolje (za druge ne bom delala slabe ali dobre reklame).

Daisy medve se pa že tolk časa nisva slišale... super za morfologijo.  user posted image user posted image
Je bil pa Simoniti a ne? Jaz v glavnem k njemu ne grem več! Ma sem zadnjič klicala in bi rabla sam potrdilo za bolniško pa mi je kr reku da on mi tega ne bo pisaru da se naj kr z svojo drug tedn zmenim. Tak da mi je bolniška potekla, bom pa probala drug tedn kej zrihtat, ko pride moja nazaj. Me pa kr precej križ matra in očitno imam išias. Sem par dni nazaj kr obležala in nisem mogla mignat z nogami. user posted image
Naslednji petek imam pa jaz M in že komaj čakam.  Sem se pa do sedaj zredila 3,5kg. Da o modrcu ne govorim, ker sem si ravno včeraj kupila št. 95D. Moram pa povedat da sem kr mal vesela, da mi mlekec že nastaja in upam da bom tokrat lahk dojila ker pri prvem nisem mogla, ker ga ni blo. Zdej pa če malo bradavico stisnem je že mokr.
Lakote pa pr men ni kej posebej.

Neposredna povezava do sporočila: 3613
2.7.2009 13:18:16   
Anonimen
Valerija77 glede mleka ne vem če to drži. Men je v prvi user posted image  začelo curljat iz josk okoli 20.tedna, sm mogla skoz blazince met, mleka pa pol k sm rodila ni blo pretirano, tko da sm jest tud kmal zaključila. Bomo videl kako bo zdej, bom probala dojit brez nastavkov, čeprov ne vem če mi bo ratal, ker mam vdrte bradavice. Nastavki so me pa sam živciraluser posted image

Plenice mam jest Mullerjeve pa so mi kul, tko da verjetn bomo mel tud pol te.

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
2.7.2009 13:19:24   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Mejte najmanj za polovico tako fantastičen dan kot ga imam sama oziroma kot se sama počutim! Kar žarim od energije, sploh ne vem, kaj dogaja danes user posted image

He, he, kot da bi nekaj slutila, ko sem rekla, da ne vem, kaj dogaja ... in res !!! user posted image prejle SMS od prijateljice in fantastična novička, da je tudi njima končno uspelo user posted image po kar dolgem boju ... user posted image

Zdaj me bo pa kar razneslo od dobre volje in ne vem, kako bom dočakala konec službe user posted image

No, grem delat, da pozabim na evforijo.

Papa user posted image

PS Komaj čakam, da bom imela en stroj perila (beri plenic) pozimi vsak dan (by the way, naš pralni stroj je nižji porabnik energije kot računalnik!!!), ker imamo tako suho stanovanje pozimi, da se mi perilo, ki je ožeto z najnižjo centrifugo, v stanovanju posuši v parih urah in še vedno je vlaga samo okoli 30 %. Bo itak treba najti še dodatno rešitev za vlažitev stanovanja, ker če je že moja koža vsa popokana pozimi, kaj bo šele z dojenčkovo user posted image In ker imam po tleh popolnoma naraven in nelakiran les - I did a mistake but that is how it is now user posted image - je ta les totalno požrešen pozimi ... kakorkoli, dobro da smo različni user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
2.7.2009 13:24:43   
krivonoska
Ojla!
Da se še jaz malo oglasim, saj berem, samo napišem nič.
Včeraj sem imela ultrazvok v porodnišnici v Mariboru.
Ginekolog pravi vse o.k., samo, dame želi videt še enkrat, ker na srčku vidi samo štiri prekate. Ali mogoče katera ve kaj naj to pomeni oz. ali je še pri kateri tako. Prosim za odgovore, ker me to res skrbi. ultrazvok v porodnišnici imam spet čez 4 tedne.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
2.7.2009 13:25:48   
sanjacka
Pozdravljene nosečke!
Sem že v 23 tednu in počutim se tako, tako, včasih imam ful energije, spet drugič nič. Kar je normalno, kot vreme!user posted image Na obdobje čutim glavobol, imam zelo nizek pritisk, zato sem toliko bolj utrujena.Drugače naš user posted image user posted image  je priden, lepo ga čutim že nekaj časa!
Zanima pa me, če ima katera podobne bolečine kot jih imam jaz?user posted image
Kot sem vam že povedala nekaj časa nazaj, smo se tudi mi doma začeli temeljito pripravljati na user posted image . Popleskano že imamo, sobica bo ljubka, sem pa včeraj zelo veliko hodila po stopnicah gor, dol in verjetno sem res pretiravala.Ne bi mi bilo potrebno , ampak saj veste.... No in zvečer sem dobila take čudne bolečine v spodnjem delu trebuha,bolj na levi strani, tako me je pikalo in me še danes pika, a manj hudo kot včeraj. Ko mirujem je vse ok, ko hodim, če vstanem in to nahitro me zaboli! Zdaj ko hodim vidim da se podzavestno držim za trebuh, da mi je lažje! Kaj mislite? Na morfologiji je bilo vse v najlepšem redu, kar se maternice tiče itd... Verjetno sem samo preveč šibala sem pa tja, pa saj veste, če se seliš iz ene v drugo sobo, ko imaš vse zunaj, potem pa pospravljat, čistit in spet uredit tako kot želiš!
Upam, da mi je to samo alarm, da moram bolj na easy, včasih kr pozabim da sem noseča, tudi ko grem iz avta ven, bi kr poletela.....joj,jojuser posted image !
Sem pa danes prosta, moj dragi bo samo slikce na bil na steno, pa zavese obesil, jaz pa bom bolj leže!
Lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
2.7.2009 13:28:34   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Summer tudi jaz ostajam na pamperskah. Sicer sem pri sinu menjavala in probavala vse živo od pleničk ampak pampers se obnese najbolje (za druge ne bom delala slabe ali dobre reklame).

Lakote pa pr men ni kej posebej.

ja vidim pr prijatlci......je bila zagovornica pralnih.....sedaj ima malo staro 3 mesece in je zadevo opustila,že na začetku, ker je imela težak porod in je bila prvi mesec skoraj cel dan v postelji (ni smela vstati), in je njen mož skrbel za vse, tud za otroka.....tako, da sta šla na pamperske in so same lepe izkušnje:))) tud sedaj ko je že ona vredu, pravi, da si poleg vsega ne zna predstavljati, da bi tud še to počela:))) tako, da bom jaz tud una kamot mamica:)))

Neposredna povezava do sporočila: 3618
2.7.2009 13:31:12   
summer410
sanjacka.....mene, ko kihnem ali se v napačnem položaju zasmejem tako zaboli....npr. če napol ležim na postelji.....in to vedno na levi strani, kot ti....včasih pa tud zabode,kot kakšna igla....jaz mislim da je to del nosečnosti:))

Neposredna povezava do sporočila: 3619
2.7.2009 13:43:06   
Anonimen
Sanjacka jest mislm da si pretiravala z delom. Ker men so rekli da če počivam pa me takrat ne boli da potem je ok. Upam, da je tudi pri tebi tako.

Krivonoska ne vem nč o tem, želim ti samo da je vse okuser posted image user posted image . Upam, da bo katera znala kej več napisat.

(odgovor članu sanjacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
2.7.2009 13:46:29   
Nezy85
En lep pozdrav moje user posted image

Mene pa že od jutra od kar sem odprla oči boli glavauser posted image , mislim da imam kr nizek pritisk, sem že eno rahlo belo kavico spila pa mi ni nič extra pomagala!!Ja lakota tudi mene daje, ampak se ne nažiram z kakimi "svinjarijami" ogromno pojem lubenice, malin, ribeza, navadnih jogurtov...no res pa je da sem zaj 2 dni zaporedoma pojedla čipsuser posted image se mi ga je fulll zluštalo in se nisem mogla upret, tak da ja tudi meni se je povrno apetit,zredila se pa pomoje tudi nisem kaj dosti kake 4kg vse skupaj, bomo vidli kaj mi bo povedala v sredo na MF!
Glede vozička pa sem jaz 100% da grema po njega na Madžarsko!!Glede teh rutic, pa jaz nisem ravno navdušena ker pol se otrok preveč navadi biti v maminem naročju in lahko tukaj nastanejo mali problemčki, tak da jaz si bom šla kupit gugalnik, sem ga ravno gledala v Rutaru majo znižanje iz 70€ na 50€ pa še od Chicco-ta je!!
Za pleničke se še nisem odločla.....
Glede modrca pa sem jaz full pristaž da se nosi, ker zdaj imamo zelo težke zizike kaj šele bo ko bomo mele polne mleka in se potem totalno obesijo, vidim pri moji mamci ko ni nosla modrca so se ji zelo povesle.....no takšno je pač moje mnenje vsaka pa bo nardila po svoje tako kot nam bo odgovarjalo!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 3621
2.7.2009 13:51:28   
Anonimen
Nezy85 kolk pa maš pritisk? Men se zdi da jest mam tud dost nizkega pa se mi zarad tega dostkrat vrti.
Kar se tiče modrcev si pa pol ko dojiš sploh ne predstavljam da ga nimam, ker te bradavice full bolije pa če ga nimaš se pol povsod drgnejo. Jest sm v porodnišnici mela namest njega kar une gate mrežaste, sm jih prestrigla pa je blouser posted image

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
2.7.2009 13:55:33   
Nezy85
Sanjacka tudi mene pogosto pika na obeh straneh, danes me je kr na desni strani malo višje od slepiča, in opažam da bol med hojo oz. če sem fullll napihnjena, da se preveč najem!!

Krivonoska upam da ni kaj resnega, jaz pojma nimam za kaj bi se lahko tukaj šlo, upam da se druge punce kaj bol spoznajo na to in ti bojo kaj več povedale!!

Aja pa vsem user posted image   čestitke za opravljeno MF!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
2.7.2009 13:59:40   
Nezy85
nina7 zjutraj sem mela 101/55 srce pa 95  zdaj pa ga imam 115/63  srce 82 no zdaj je kar vredu, zadnjič sem mela kar 95/50 včasih ga res sračkauser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
2.7.2009 14:03:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

nina7 zjutraj sem mela 101/55 srce pa 95  zdaj pa ga imam 115/63  srce 82 no zdaj je kar vredu, zadnjič sem mela kar 95/50 včasih ga res sračkauser posted image

zadnjič je bil pa res nizek
jest ga mam pa 105/60, pa zmer prav da je ok, men se pa ne zdiuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?