sanjacka
|
Pozdravljene nosečke! Sem že v 23 tednu in počutim se tako, tako, včasih imam ful energije, spet drugič nič. Kar je normalno, kot vreme! Na obdobje čutim glavobol, imam zelo nizek pritisk, zato sem toliko bolj utrujena.Drugače naš je priden, lepo ga čutim že nekaj časa! Zanima pa me, če ima katera podobne bolečine kot jih imam jaz? Kot sem vam že povedala nekaj časa nazaj, smo se tudi mi doma začeli temeljito pripravljati na . Popleskano že imamo, sobica bo ljubka, sem pa včeraj zelo veliko hodila po stopnicah gor, dol in verjetno sem res pretiravala.Ne bi mi bilo potrebno , ampak saj veste.... No in zvečer sem dobila take čudne bolečine v spodnjem delu trebuha,bolj na levi strani, tako me je pikalo in me še danes pika, a manj hudo kot včeraj. Ko mirujem je vse ok, ko hodim, če vstanem in to nahitro me zaboli! Zdaj ko hodim vidim da se podzavestno držim za trebuh, da mi je lažje! Kaj mislite? Na morfologiji je bilo vse v najlepšem redu, kar se maternice tiče itd... Verjetno sem samo preveč šibala sem pa tja, pa saj veste, če se seliš iz ene v drugo sobo, ko imaš vse zunaj, potem pa pospravljat, čistit in spet uredit tako kot želiš! Upam, da mi je to samo alarm, da moram bolj na easy, včasih kr pozabim da sem noseča, tudi ko grem iz avta ven, bi kr poletela.....joj,joj ! Sem pa danes prosta, moj dragi bo samo slikce na bil na steno, pa zavese obesil, jaz pa bom bolj leže! Lepo se imejte.
|