|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
1.7.2009 8:55:47   
ursa1981
Ojla,

čisto na hitro, ker grem potem spat, saj celo noč nisem spala zaradi groznega zobobolauser posted image

A je katera od nosečk tukaj žena enega prijaznega zobozdravnika? Kajti na pregledu sva ugotovila, da ima njegova žena rok 5 dni za mano, pa me zanima, če je to katera od vas user posted image  Mal sm firbčna user posted image

No, se oglasim še takoj ko bo moj zobobol popustil user posted image

LP

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
1.7.2009 11:01:57   
ikar
user posted image user posted image

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
1.7.2009 12:26:04   
Sunny1980
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Sem se spomila še 2 stvari, za tiste ki jim nagaja prebava: kava zjutraj in probiotični jogurti user posted image  LP

Tudi meni kava zjutraj pomaga. Pa pred kavo spijem na tešče še kozarec vode in potem sploh nimam težav user posted image .

Lp vsem

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
1.7.2009 12:43:37   
monika985
Podrav souser posted image !!!

spelap1; jaz sem bila na morfologiji pri g.Meglič (Zdravstveni dom Domžale) kot samoplačnik, ker moj g. tega pregleda ne dela. Plačala sem skoraj pol manj (najverjetneje zato ker ti to že tako pripada, samo se mi ni ljubilo urejat napotnic, pa hotela sem tja, kjer sem si izbrala sama), dobila CD, nekaj slikc, za nekaj časa mi je preklopila na 3D/4D in bila je izredno profesionalna, prijazna, vzela si je velik časa...skratka če se katera odloča za 3D...res priporočam!!!

Mene pa nekaj zanima. Ali se vsem nosečkam "izboči" popek? Se je vam že?  

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
1.7.2009 12:46:15   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: monika985

Podrav souser posted image !!!

spelap1; jaz sem bila na morfologiji pri g.Meglič (Zdravstveni dom Domžale) kot samoplačnik, ker moj g. tega pregleda ne dela. Plačala sem skoraj pol manj (najverjetneje zato ker ti to že tako pripada, samo se mi ni ljubilo urejat napotnic, pa hotela sem tja, kjer sem si izbrala sama), dobila CD, nekaj slikc, za nekaj časa mi je preklopila na 3D/4D in bila je izredno profesionalna, prijazna, vzela si je velik časa...skratka če se katera odloča za 3D...res priporočam!!!

Mene pa nekaj zanima. Ali se vsem nosečkam "izboči" popek? Se je vam že?

ojla,

no meni se že kar lepo izbočuje...tako, da ga imam že čisto na vidiku...he heuser posted image user posted image ja je kar značilno, da se izboči...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
1.7.2009 12:53:24   
tassika
Tudi moj se je povečal in ni več tako globokouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
1.7.2009 12:57:02   
Pikapoka83
Zdaj pa nekaj ne razumem. Meni bo G naredila UZ (natančen pregled otrokovih organov). Smatrala sem, da je to morfologija. Mi pripada poleg tega še kakšna napotnica???

No mi smo danes točno na polovici. Brce čutim že čez cel dan in to kar konkretne. Naslednji pregled in UZ imam naslednji petek - komaj čakam :)

Popek se je meni v prvi nosečnosti izbočil - kot gumbek je zgledal - zdaj se mi bo zagotovo spet :) Moj se mu že smeje :)))

Neposredna povezava do sporočila: 3582
1.7.2009 13:06:11   
Nezy85
Hey souser posted image
Moj popek je še vedno isti, sicer imam občutek da se počasi izbočuje!!Jaz sicer ne pijem prave kave ker mi niti ne paše mi je premočna, ponavadi si pripravim kapučino iz vrečke z mlekecom tolko da pač me malo poživi če pa grem v gostilno pa pijem belo kavo!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
1.7.2009 13:35:22   
ninka80
Pozdravljene,

moj popek se pri prvi nosečnosti ni izobčil, sam ni bil več tako globok.
Morfologijo pa ponavadi naredi tvoj G, tako da nimam pojma, če ti pripada napotnica. Verjetno v primeru, da tvoj G tega ne počne.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
1.7.2009 14:49:51   
Pecorella
hej user posted image ! tudi mi smo imeli danes morfologijo. vse super tako da sem zelo vesela. user posted image je pa res da ni trajalo tako dolgo. jaz bi našega vražička še kar gledala. user posted image jaaaa...smo pa izvedeli da bo user posted image !!!! naslednji pregled pa 22.7. kar hitro. to pa zato, ker gre G potem na dopust.
je pa pri nas vreme takšno, da človek ne ve, ali bi se oblekel kratke hlače ali dolge hlače ali pulover. v 5 min se spremeniuser posted image

pa še eno vprašanje: ali je katera že kdaj uveljavljala garancijo v trgovini pikapolonica? zanima me namreč, ali so ti res po 45 dneh dolžni dati novo stvar, če ti tiste niso popravili oz. sploh te sploh ne pokličejo? upam, da me katera razumeuser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
1.7.2009 15:07:57   
tassika
Pecorella to piše baje v zakonu o varstvo potrošnikov:

v 1. odstavku 20. člena Zakona o varstvu potrošnikov ? ZVPot je določena obveznost proizvajalca oziroma prodajalca, da v primeru, ko izdelek, ki je bil sprejet na garancijsko popravilo, ni popravljen v skupnem roku 45 dni oziroma ko okvare ni mogoče odpraviti, nadomesti izdelek z novim in brezhibnim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
1.7.2009 15:32:11   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: Pecorella

pa še eno vprašanje: ali je katera že kdaj uveljavljala garancijo v trgovini pikapolonica? zanima me namreč, ali so ti res po 45 dneh dolžni dati novo stvar, če ti tiste niso popravili oz. sploh te sploh ne pokličejo? upam, da me katera razumeuser posted image

Če te niso o popravilu obvestili v roku 45 dni, so ti dolžni stvar zamenjati z novo ali povrniti denar. To velja za vse trgovine, če uveljavljaš garancijo.

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
1.7.2009 17:29:59   
mashy
Ojla! Čestitke vsem za morfologijo user posted image  

Kako ste drugače? Vreme kaj vpliva na vas? Na mene totalno. Čist sem ubita. Komaj čakam, da pridem iz službe in se vržem na kavč in zaspim user posted image  Potem pa ponoči ne morem spat... 

Meni se popek še ni izbočil, me prav zanima, kdaj in če se mi bo...user posted image

Grem počivat... Fajn bodite!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
1.7.2009 17:44:09   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Ojla! Čestitke vsem za morfologijo user posted image  

Kako ste drugače? Vreme kaj vpliva na vas? Na mene totalno. Čist sem ubita. Komaj čakam, da pridem iz službe in se vržem na kavč in zaspim user posted image  Potem pa ponoči ne morem spat... 

Meni se popek še ni izbočil, me prav zanima, kdaj in če se mi bo...user posted image

Grem počivat... Fajn bodite!

enako velja zame, komaj živim, želodec me boli, sem kupla zalogo donata, soparno jew tako da komaj diham, vglavnem zdajle pojem kosilo in grem vodoravno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
1.7.2009 18:01:45   
caryn
ojla souser posted image

jaz nestrpno čakam jutrišnjo MF...

včeraj sem si kupila prve nosečniške obleke - kavbojke 7/8 in majčko v Emporiumu, kjer je -30%! poleg tega sem pa najdla končno tudi kopalke (zgornji del) ker mi stare seveda niso več prav. Izbira je res velika, tako da priporočam predvsem za vse tiste, ki iščete košarice D in več. Manjših nisem gledala, vendar imajo kopalk ogromno.

Lepo popoldne vsem skupaj - moje je delovnouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
1.7.2009 18:38:36   
luan
Čaouser posted image .A lahko prosm poveš kolk prbližno stanejo hlače, ker jaz imam občutek da je Emporium ful draguser posted image .Tudi jaz sem na točki, ko se bom mogla počasi podati po trgovinah za oblačili saj sem v dvajsetem tednuuser posted image in že komaj kaj navlečem na rit.
LP

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
1.7.2009 18:50:19   
caryn
hlače sem kupila v Benettonu. Stanejo cca. 50 €, znižane so bile tam nekje 37 €. so pa strech tako, da jih bom lahko nosila celo nosečnost (upam).

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
1.7.2009 19:07:29   
luan
O to pa se res slača iti pogledatuser posted image .Hvala.

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
1.7.2009 21:08:10   
pi82ka
Ojla punce...no jaz sem sicer na morju ampak moram mal pogledat kle gor.

Bravo vsem za brcike in uspešne preglede, dobrodošlica ta novimuser posted image .
Glede vozičkov baby boom je tako mal dnarja mal muske...baje so bl lepi kot pa dobre kvalitete.
Jaz sem bla čist za quinny freestyle 3xl, zadnjič sem pa vidla tegale Mutsy http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1441938 na tej strani je slikca...ampak ne vem oziroma n najdem, če se ga da pri nas sploh vidit.
Drugače sem pa sedaj bolj za jane-slalom-pro-formula-strata-h62, ker je pač terenski in vse dobiš zraven za ceno 750 € pa še včlaniš se naprimer v pikopolonico in je potem cenejši.
Mah sploh ne vem več, če kera ve za tale Mutsy voziček I´coo Targo country,kje se ga da vidit bi bla vesela info.
Jaz sem danes točno v 19t in ne čutim še nobenih metulčkov....user posted image  upam da bojo user posted image kmal, da vem da je čmrlček živahen.

Pridne bodite in vaši čmrlči tud

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
2.7.2009 8:24:20   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Bravo vsem za brcike in uspešne preglede, dobrodošlica ta novimuser posted image .
Glede vozičkov baby boom je tako mal dnarja mal muske...baje so bl lepi kot pa dobre kvalitete.
Jaz sem bla čist za quinny freestyle 3xl, zadnjič sem pa vidla tegale Mutsy http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1441938 na tej strani je slikca...ampak ne vem oziroma n najdem, če se ga da pri nas sploh vidit.
Drugače sem pa sedaj bolj za jane-slalom-pro-formula-strata-h62, ker je pač terenski in vse dobiš zraven za ceno 750 € pa še včlaniš se naprimer v pikopolonico in je potem cenejši.
Mah sploh ne vem več, če kera ve za tale Mutsy voziček I´coo Targo country,kje se ga da vidit bi bla vesela info.
Jaz sem danes točno v 19t in ne čutim še nobenih metulčkov....user posted image  upam da bojo user posted image kmal, da vem da je čmrlček živahen.

ojla....

jaz si grem naročit Mutsy voziček v BTC v LJ....če te kaj zanima pa kr vprašaj, ker že o njem vem skoraj vse na pamet:)))

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
2.7.2009 8:45:00   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

ojla....

jaz si grem naročit Mutsy voziček v BTC v LJ....če te kaj zanima pa kr vprašaj, ker že o njem vem skoraj vse na pamet:)))

Ojla !

Jest tud, jest tuduser posted image Mutsy je zakon, men je noro dober, pa velik sem jih že vidla, v nulo ga naštudirala, v baby centru že bila, ga okol porivala v avto stlačla. Sam ga grem kr naslednji teden počasi naročit, ker nikoli ne veš koliko dolgo ga čakašuser posted image

Aja Pi82ka....mislim, da tega I'coo lahko vidiš v Rutarju.

Lep dan vsem

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
2.7.2009 9:18:27   
mashy
Pozdravljene souser posted image ! Kako ste kaj? Jaz fino, ker je že četrtek, pa še nadrejenih danes ni, da bi pihali za ovratnik user posted image  Drugače pa sem ZELO zaspana. Ponoči sem šla ene 10x na WC. Sicer sem si malo sama kriva, ker sem zvečer pila koprivni čaj (sam, sem bila tako žejna...).

Veste kaj pa mene "muči" že 2 dni? Lakota! Non stop sem lačna user posted image  Skoz bi jedla. Pa sploh se ne nasitim... Nisem navajena tega user posted image

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
2.7.2009 9:37:28   
pikica 28
ojla....me meče ven pismo...

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 2.7.2009 9:41:14 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
2.7.2009 9:40:37   
pikica 28
ojla čveke....

jaz sem pa danes tako za nič...vse me boli...glavo imam full polno...zatečena sem...in seveda zaspana...tu v službi so vsi tečni...tako, da prav razmišljam, da ko postorim večina svojega dela, da se odpravim kar domov.... seveda, če ne bodo spet pripombe pada od nadrejene... nikoli ni nič zadovoljna...jao...a so res vsi šefi taki? je pozabila kako je bilo njej ko je bila noseča? Pismo sem jezna včasih...

Komaj čakam vikend, da odpeketam na morje in da dam možgane na off.....

pa ve moje nosečke...kako ste mi kaj?

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
2.7.2009 10:01:20   
tassika
Na hitro povedano, lačna enako kot masy ves čas in pa zaspana, sploh me ful daje sopara.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?