|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
3.7.2009 10:08:28   
toba
Hoj čvekice,
berem,da ste po večini dobro. Kar se pritiska tiče, sama ga imam nekjev petah, ampak je moja G. rekla, da je bolje tako kot pa da je visok...ste pač malo bolj utrujena, brez volje, vrtoglava (besede moje G).....vse fajn samo, da ni visok pritisk. Bravo vsem za uspešn morfo, bravo tudi ˝polovičarkam˝, počasi bomo že vse čez...gre kar hitro, a ne?
Kar se tiče pregledov med službenim časom....ne vem, kje ste zapolsene oziroma po kakšni kolektivni pogodbi delate, pri nas je tako, da lahko korstimo 20 ur na leto za zdr.preglede-sama bom izkoristila to, oziroma vzamem dopust kadar ne gre drugače (delam v lj, G. pa imam v Laškem), predlagam, da si malo pogodbe pogledate in poskusite to izkoristiti.
Zgleda pa da naš otroček zelo raste, trebuh imam vsak dan večji, full me boli pod trebuhom ko hodim (verjetno zaradi širjena vezi)..., brca tako, da je cel žur, sploh zvečer!!!
Kar se brcik tiče-v moji 1user posted image jih tudi jaz nisem prav kmalu čutila (okoli 20 tedna če me spomin ne vara) pa še takrat zelo na rahlo in kasneje tudi ni bila naša tamala prav razgrajaška.....kar pa ne drži za dogajanje izven trebuhauser posted image !
lp

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.7.2009 10:10:19   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image

Danes pa je že bolše z mojim glavobolom, včeraj sem bla tečna ko driska, bi me moj user posted image najraje nekam poslavuser posted image sasika poznam te glavobole pri meni včasih trajajo kar po 4-5 dni non stop, še hvala bogu da sem v bolniški ker ne vem kak bi drugače delala z razkužili in vsemi temi smrdlivimi sredstvi!! Nosečke lep dan vam želim!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.7.2009 10:14:15   
Nezy85
Brcike:Raziskave zarodkov so pokazale, da se dojenčki premaknejo okoli 50-krat na uro, tudi ko spijo. Vsi ti premiki bodo vašemu bodočemu malčku pomagali pri fizičnem in duševnem razvoju. Verjetno vseh 50 brc, udarcev in obratov čez dan ne boste začutile, a ne bodite presenečene, ko boste zvečer v postelji ugotovile, da se zdi, kot da se vaš korenjak pripravlja na noč v disku. A zakaj mora z vadbo začeti ravno zvečer, ko se pripravljate na počitek? Čeprav je res, da vašega dnevnega razporeda sploh ne pozna, drži tudi, da se zvečer ne premika nič bolj kot čez dan. Njegove premike boste enostavno prej opazile, ko se boste umirile.

To sem dobila iz Bibaleze.si

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.7.2009 10:39:55   
mayamaya
en lep pozdrav moje drage user posted image

jaz imam pa danes končno morfologijo user posted image . pa imam eno vprašanje: ali vam je to g. delal na prazen ali na pol mehur, ker imam v glavi kot da mi je že na nuhalni, ko sem imela čisto prazen mehur, neki omenil da je boljše malo poln... pa sprašujem kako je bilo pri vas

evo, zaenkrat toliko. zdej grem pa še kaj naredit, da bo šef zadovoljen user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.7.2009 11:36:09   
Nezy85
Ja men je tudi na nuhalni rekla da je bolše če bi mela malo poln mehur zato ker pol vse skupaj prenizko leži in težko vidi!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.7.2009 11:55:12   
mashy
jaz pa ravno iz morfologije. user posted image  Vse OK, imeli bomo pa user posted image

Smo v sedmih nebesih user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.7.2009 12:02:06   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

jaz pa ravno iz morfologije. user posted image  Vse OK, imeli bomo pa user posted image

Smo v sedmih nebesih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol mi pa lahko s prve roke poveš: poln ali prazen mehur? pa hvala

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.7.2009 12:41:34   
mashy
So mi rekli, da je vseeno. In sem šla prej na WC, tako da je bil prazen user posted image

Aja, pa še to: mal mali korenjak ima že 430g (sem pa 21t 4d).

Pozdravček!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.7.2009 12:53:12   
Anonimen
Mashy user posted image user posted image user posted image za MF, pa user posted image user posted image za user posted image . Men tud zmeri reče da gre prej na WC.

mayamaya si že mela MF, kako je blo?

Sasika user posted image user posted image da glavoboli minejo.

Pocahontas mal večkrat se javi, pa user posted image user posted image za uspešno MF.

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Aja, glede rut in nošenja dojenčka v rokah oziroma pri sebi. To je zelo zdravo za njegov razvoj možganov in živčevja in na sploh za njegov psihosocialni ravoj! Čimveč vaše bližine mora čutit, čimveč dotikov, ker je dojenček popolnoma nesamostojen in je njegov razvoj zelo močno odvisen tudi od dotikov in fizične bližine! Najmanj do enega leta starosti nikakor in v nobenem primeru ne more biti preveč bližine in dotikov ... Tako da če mu želite najbolje, kar lahko, ga imejte čimveč pri sebi in pri svojih prsi. Poglejte matere v družbah, ki so veliko bolj povezane z naravo, kot pri nas, in boste vidle, kako je dojenček neprestano z mamo. Praktično 24 ur na dan kot mali kengurujček. Ker je tako prav in zelo, zelo naravno user posted image

glede tega ma pa spet vsak drugačno mnenje.
Seveda svojemu user posted image želim vse najbolje....ampak da ga bom mela pa 24 ur v naročjuuser posted image . Ne vem no, jest sm pač drugačnega mišljenja in se mi zdi da je bolje zanjga da ni non stop pri mami. Je pa o tem blo že velik debat

(odgovor članu mashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.7.2009 12:54:52   
giotti
Hej, a zna katera razložit, kako lahko izračunajo težo naših čmrljčkov? To mi je res ful zanimivo, da vejo težo - kako, na podlagi česa?? Obsega telesnih organov, višine? Kako pa vejo, kolko so težke kosti na primer? Hm, to je res zanimivo user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.7.2009 12:56:12   
valerija77
Mashy čestitam za pobeka user posted image ! Zdej pa veselo nakupovanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.7.2009 12:59:16   
giotti
Res je, obstaja milijon nasvetov in priporočil, pa vendar je resnica samo ena ...

Tole je na primer poleg milijon knjig ena boljših, res odlično branje in priporočam:

http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/znanost.html

Potem pa itak dela vsaka po svoji vesti user posted image

Lep vikend vsem in polno ljubezni user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.7.2009 12:59:41   
ursa1981
Punce zdravo,

sporočam vam, da je z mojo pupiko vse OK. Nisem se oglašala, ker sem mela skoz preglede, hematom izginja, so mi pa našli cisto pod jajčnikom, ki mi jo bodo odstranili po porodu. Je katera imela kakšno podobno težavo?

Imam pa še eno vprašanje če mi bo znala katera pomagati - zanima me namreč kako je pri vas ki ste zaposlene. Ali ste v letu 2007 podpisovali kakšne nove pogodbe o zaposlitvi ali le anekse k stari pogodbi, kjer je bila plača opredeljena z euri?
Malo me zanima ali je bilo to potrebno ali ne ?

LP

URŠA

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.7.2009 13:00:21   
Anonimen

Hej, a zna katera razložit, kako lahko izračunajo težo naših čmrljčkov? To mi je res ful zanimivo, da vejo težo - kako, na podlagi česa?? Obsega telesnih organov, višine? Kako pa vejo, kolko so težke kosti na primer? Hm, to je res zanimivo user posted image

glede te teže ni to neki 100%, so velika odstopanja baje. Moji znanki so sprožil porod 1 teden pred PDP ker naj user posted image ne bi pridobivala na teži in da ima 2300g. No in jw mela 3100g ko se je rodila. Tko, da ne vem kolk je to kej zanesljivouser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.7.2009 13:02:57   
Anonimen
Ursa1981 super da hematon izginja pa da je s pupiko vse ok. Cisto bojo pa tud odstanili.

(odgovor članu ursa1981)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.7.2009 13:06:11   
mayamaya
zdej vas zapuščam. grem na morfologijo - jo imam ob 13.45.
mislite kaj name medtem ko čvekate user posted image .

pa lep dan vam želim. moj upam, a bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.7.2009 13:06:14   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
glede te teže ni to neki 100%, so velika odstopanja baje. Moji znanki so sprožil porod 1 teden pred PDP ker naj user posted image ne bi pridobivala na teži in da ima 2300g. No in jw mela 3100g ko se je rodila. Tko, da ne vem kolk je to kej zanesljivouser posted image

uf, če je to res, je pa to dokaj neprijetna napaka, na podlagi katere so se odločili kar sprožiti porod user posted image Hm, pa je tako zelo hudo, če malo po roku dojenček ne pridobiva na teži? Kaj ni bolje vseeno čakati na naravne popadke, če je sicer z bejbikom in mamico vse okej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.7.2009 13:07:14   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

Naj bo sanjsko in kot v pravljici user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.7.2009 13:09:21   
mayamaya

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

Naj bo sanjsko in kot v pravljici user posted image

hvala!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.7.2009 13:14:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

uf, če je to res, je pa to dokaj neprijetna napaka, na podlagi katere so se odločili kar sprožiti porod user posted image Hm, pa je tako zelo hudo, če malo po roku dojenček ne pridobiva na teži? Kaj ni bolje vseeno čakati na naravne popadke, če je sicer z bejbikom in mamico vse okej?

res je zanimivo kolk je takih primerov, poznam tud eno ki naj bi mel otrok okol 3500, na koncu je mel pa 4500user posted image
ne vem kako je s tem , če otrok na koncu ne pridobiva na teži.verjetno da če vidijo da je vse ok z obema, da čakajo. Če pa ne dobiva dovolj hrane pa verjetno sprožijo. Men so sprožil zato, ker sm mal krvavela pa baje ctg ni bil čist ok

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.7.2009 14:04:02   
sasika
Ojla,

glede teže lahko povem, da se tudi jaz slišala za par primerov, ko so se zmotili v napovedovanju teže. Ne vem točno,  mislim da vnesejo določene mere v račun. (ultrazvok) in potem to samo izračuna. Meni je dva dni pred porodom rekla, da bo težka 3.500 in ko se je rodila je bila natnčno toliko tudi težka. user posted image user posted image user posted image

Ne vem, mogoče so otročički kaj čudno obrnjeni ali pa gin. narobe zmerijo. Ma se ni preveč za sekirat. Mi smo itak carice!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.7.2009 15:32:59   
luan
Čao punce.
Pravkar smo prišli od Dr.Strahove smo imeli morfologijo.user posted image Pravi,da je vse v redu HBuser posted image .Spol pa je tudi bil viden je user posted image ponosno pokazal svojo lulouser posted image user posted image user posted image .Tako, da bo Luka dobil bratca.
Lepo pozdravljene.

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.7.2009 17:05:31   
Lupinca
hej user posted image

a mogoče katera ve, kako se spopasti s pekočo zgago?user posted image  me zdej že kar pošteno peče..sem brala malo po internetu...pa nisem našla nič pametnega.

pa čestitke vsem za MF!user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.7.2009 17:53:54   
tassika
Lupinica meni pomaga donat, ko pa še ta ni prijel pa sem vzela ruperut, tisto je pa prijelo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.7.2009 18:23:41   
Anonimen
Lupinica baje da pomaga sladka smetana, probala pa še nism

luan tud teb user posted image user posted image  za MF pa za user posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?