Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:00:51
|
|
|
|
slutnja
|
soncek85- res te veliko zrastli... in koliko miri?? mi pa 2m 9cm..bomo 13.7.vidli kok je pa v treh mesecih ko bomo mele pregled 4dni po dopolnjenih 3mesecih... gigi - prosim jst sm na dijeti...;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:01:04
|
|
|
|
NATAŠA35
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepi frajerček od sončka....si me spomnila na moje tri sončke, ko so bili tak mali, zdaj so pravi frajerji in se že bojim, da bo hiša polna punc ....bom prilepila kako njihovo fotko.... uh,uh,uh,uh a lahko tud jaz dobim malo tega čoladamena
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:26:44
|
|
|
|
miska73
|
Še čist frišna novička ... Jazzzi sporoča: IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:29:24
|
|
|
|
NATAŠA35
|
čestitke jazzy..... pozdravi jo v mojem imenu..................
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:30:24
|
|
|
|
Kliki
|
Jazzzi iskrene čestitke.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:33:07
|
|
|
|
miska73
|
JAzzzika čestitke še tukaj za pravega korenjaka. Evo, pa si postala mami. Jst sem pa mislila, da boš ti čez rok. Še dobro, da nismo stavile... bi izgubila.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:36:13
|
|
|
|
miklarom
|
Jazzzika še tukaj. čestitke vsem trem in lepo ce cartajte
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še čist frišna novička ... Jazzzi sporoča: IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm. bravo bejba čestitke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:42:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še čist frišna novička ... Jazzzi sporoča: IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm. JUHUUUUUU ČESTITAM
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 13:59:44
|
|
|
|
Serendipity
|
jazzi - še tu čestitke za našega pobalinčka! Smo ga končno dočakale!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:01:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka da še tu dam slikco mojega malega M vidi se ga ne preveč je pa vidno, kako čupo ma Ma je tak cajtan., da lahko kar dvakrat komentiram! Ajsi - cukeeeer jeeee! Mmmm, bi ga cajtala!!!! IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo to je pa naš sonček ,ki se veselo igra in pase kravce in pozdravček vsem Iiiiiiiiiiiiiiii! sonček je! Pa še maha nam Pravi lepotec. Si bom začela nek seznam delat s temi lepotci za našo žabico IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Se* sem nardila malo halabuke in evoga že nan delajo centralno. ti si še na bolniškon? kak si dobila papire z komisije? je man napisano gibanje okrog hiše oz. stanovanja. mirovanje mi ne piše. Jaz sem od včeraj naprej na dopustu! Sem se zmenila in izkoristim 15 dni do porodniške. Paaaaašeeee. NO, zatou pa neman nikaj časa, ka samo ''kofetkam'' okoule! Kak si tij? Si ok? biba - lepo piši diplomo! Erin & beyba - kak sta naša cukra? larilu - hm, čudna je tale tvoja G, se strinjam, da še raje pojdi na dodaten pregled. Štirje tedni so le štirje tedni... Da jih ne boš preživela v stresu... gigi - uživaj na dopustu! NATAŠI, kliki - kk sta? Kje je pa naš sunshine33 ? vsem ostalim - hugs & kisses
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.7.2009 14:10:12 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:02:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu a bi ktera čokolado?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* dej mi povej kdaj si dobila ti napotnico za v P pa za rešilca,pa če pogledaš za koliko časa ti velja napotnica k men piše sam za 1 mesec do 12.8. rok mam pa 21.9
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:24:47
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Se* dej mi povej kdaj si dobila ti napotnico za v P pa za rešilca, pa če pogledaš za koliko časa ti velja napotnica k men piše sam za 1 mesec do 12.8. rok mam pa 21.9 Jaz sem dobila edino potrdilo o PDP-ju (za rihtanje porodniške), drugega pa še ne ... Saj ti bo na naslednjem pregledu najverjetneje dala novo... ali kak?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem ful mi je čuden vse to neki no sem mislna da ti to že maš k si ful pred mano
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:39:45
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mogoče boš šla pa prej rodit, pa ne boš rabila druge se* sem zaspana, noge mi nekaj zatekajo, pra so tud zatečena, čutim napetost v njih, v jajčnikih se nekaj dogaja, ker jih po malo čutim, počutim se ful napihnjeni pa še lušta se mi po čokoladi - drugače pa ok...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 mogoče boš šla pa prej rodit, pa ne boš rabila druge se* sem zaspana, noge mi nekaj zatekajo, pra so tud zatečena, čutim napetost v njih, v jajčnikih se nekaj dogaja, ker jih po malo čutim, počutim se ful napihnjeni pa še lušta se mi po čokoladi - drugače pa ok... ja sej to mi zdej po mislih hod
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:52:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 se* sem zaspana, noge mi nekaj zatekajo, pra so tud zatečena, čutim napetost v njih, v jajčnikih se nekaj dogaja, ker jih po malo čutim, počutim se ful napihnjeni pa še lušta se mi po čokoladi - drugače pa ok... he he he - ti, meni se tudi vseee to dogaja Torej: larilu - no, v tej smeri sem tudi jaz premišljevala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 14:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no tri glave več vedo kot ena torej neki je na tem no zdej komu sporočamo če bo se kej začel tok da vem kteri morm sporočit sam še prej mom pa kakšno cifro dobit ane
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 15:08:01
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzikaaaaa wiiiiiiiiii čestitke!!
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 2.7.2009 15:19:06 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 15:20:27
|
|
|
|
murkica
|
jazzzzzzzzzzzzzzzi iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj pa se le cartajte!!!!!!!!!!!!!! Pa komaj čakam, da pade kakšna slikca našega nečakca :))))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 15:34:07
|
|
|
|
spps
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj!!!!!! čestitke novopečeni mamici Jazzika obilo cartanja z novim članom družine
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 15:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE JAZZZY Mi smo pa od danes naprej na inzulinu Ah bo že... sej več kot 4 tedne verjetno ne bom
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.7.2009 18:35:11
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika kolk sem jaz veeeeseeeelaaaaa
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......